Dondurulmus embriyo.

İyi Akşamlar arkadaşlar aralikta ilk denememiz negatif dün gece regl oldum bende doktoru aradım donmus üç tane kaldı Allah izin verirse hazir hissediyorum bu ay Allah bu yolda emek veren herkesin mükafatini verir inşallah bu arada kasim aralik listesinde adim var :)

amin canım hakkında hayırlısı olsun.sontedavin olsun inşaALLAH.yavrularını Rabbim sana bağışlasın canım benim.işlerin kolay gitsin:KK16::KK16:

canım tecrübe ile sabit 2 kere başıma geldi.rabbim ol desin inşaallah:KK16::KK16:[/QU

benim 4. denemem hiçbirinde idrar testi kullanmamıştım ilk defa denedim. peki senin sonuçların ne oldu yani hamilelik

şuan 6.transferdeyim 15 Ocak test günüm bekliyorum daha önce 5 kere transferim oldu 20 haftalık 8 haftalık 7-8 hafta arası 2 tane olmak üzere 4 kere düşük yaptım 5.transferimde negatif sonuç aldım.6.transferim dondurulmuş embriyo ile oldu nasip bakalım Mevla neyi uygun görecek canım hepimiz için hayırlısı inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

şuan 6.transferdeyim 15 Ocak test günüm bekliyorum daha önce 5 kere transferim oldu 20 haftalık 8 haftalık 7-8 hafta arası 2 tane olmak üzere 4 kere düşük yaptım 5.transferimde negatif sonuç aldım.6.transferim dondurulmuş embriyo ile oldu nasip bakalım Mevla neyi uygun görecek canım hepimiz için hayırlısı inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

oyy oy canım benim...inşallah sabredenlerden ve mükafatını alanlardan olursun, yaşadığın şeyler çok zor...inşallah bu sefer Rabbim yüzünü güldürsün sağlıklı ve hayırlı bir hamilelik geçirirsin :KK16:

İlk defa duydum deneme transferini
Ne güzelmiş yurt dışında ikinci tedavinin bedava olması istanbulda zam gelip duruyor hatta benim gittiğim yer 650 tl kadar zam yapmış işimiz çok zor
Aslın da ben de farkındayım ikizin zor olduğunu iartık gücüm kalmadı eşimlede konuştum eğer doktorum iki embriyo transfer yaparsa evden dışarı hiç çıkmıcam çok dikkat edicem gerekirse hep yatarım maddi manevi çok yorulduk
Kimsenin emeği boşa gitmesin hepimizin yüzü güler inşallahhhhhh

maalesef oyle degil canim, simdiye kadar 12bin dolar harcadik (sedece bir deneme icin ilaclar dahil tabi), aralikta yumurtalarim toplandi dollendi 6. gunun sonunda sadece 2 si blastosist seviyesine gelebildi ve donduruldu.doktorum donmus embriyo transferinden yana oldugu icin beklemedeyim..4 subatta transfer olcak insallah..son dk da fikir degistrmessek tek koydurucaz, embriyonun biri ortalamin ustu kalitede gorunuyor eger cozdurmeden sonra hala ayni kalitedeyse onunla devam edicez ama kalitesi biraz duserse iki tane koydurucaz bizde..bu kararlar bile zor Allah hepimizin yardimcisi olsun..insallah saglikli sihhatli ikizlerin olur o halde arkadasim:)

canım duaların için kocaman amin.yutdışında insanları çocuk sahibi olmaya teşvik ediyorlar galiba:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: maddi olarak yanınızda olması güzel:KK34:canım benim özel bir belirti diyeceğim birşey yok belirtilerin hepsi hamilelikten de olabiliyor yada kullandığımız ilaçlardan kendimi dinlememeye çalışıyorum ama kasık batması bel ağrısı olunca seviniyorum orda bir çalışma var hissine kapılıyorum.umut dünyası ne yapalım sonu hepimiz için güzel olur inşaALLAH:KK16::KK16:

yok canim ya nerdeee az oncede yazdim sadece bir deneme icin suana kadar 12 bin dolar harcadik (ikinci donmus denemesi bedava olacak bu fiyatin icinde buda bizim klinigin rekabet ortaminda musteri cekmek icin kullandigi bir taktik) devlet hicbir sekilde desteklemiyor..saglik sigorta sistemi berbat..TR daha guzel valla keske gelebilsem:) aayyy hadi insallah guzel haberler vereceksin bize bu defa canim, zamani gelmistir artik insallah bebisine kavusmanin..calismalar tam gaz asagida desene:) az kaldi guzel haberlerinizeeee

canım hayırlısı olsun insallah bu sefer sadece göbüsünü değil kucağını da doldurur :)

kusura bakmayın kızlar bir yemek bir bilgisayar arasında koştururken yanlış attım sana yazdım kalbimdesin
ama dileğim sana da kısmetmiş temizhayat bilmem belki içime doğdu :)

Son düzenleme:
canım benim ara vermeden 10-15 gün arası sürüyordu öncesi çok ağrılı sonra normal devam ediyordu.inşaallah herşey düzelir allah gönlüne göre versin tatlım:KK16:

Çok şükür ağrı olmadı bugün 13.gün azalmaya başladı inşallah yarın biter
Cnm sence bir dahaki adetimde uzun sürermi ? Bu ay adetim uzun sürdü herhalde ikinci adetim geç olur gibi sözde tedaviye kadar doğal yollarda denicektim kısmet olmayacak :KK43:

maalesef oyle degil canim, simdiye kadar 12bin dolar harcadik (sedece bir deneme icin ilaclar dahil tabi), aralikta yumurtalarim toplandi dollendi 6. gunun sonunda sadece 2 si blastosist seviyesine gelebildi ve donduruldu.doktorum donmus embriyo transferinden yana oldugu icin beklemedeyim..4 subatta transfer olcak insallah..son dk da fikir degistrmessek tek koydurucaz, embriyonun biri ortalamin ustu kalitede gorunuyor eger cozdurmeden sonra hala ayni kalitedeyse onunla devam edicez ama kalitesi biraz duserse iki tane koydurucaz bizde..bu kararlar bile zor Allah hepimizin yardimcisi olsun..insallah saglikli sihhatli ikizlerin olur o halde arkadasim:)

Hakkımızda hayırlısı cnm tek çift farketmez anne olmak nasip olsunda başka ne isteriz
Transfer gününede az kalmış benimde şubatın sonu yada martın başlarında tedavim başlıcam allahın izniyle önce senden güzel haberler alıcaz sonra ben güzel haberi vericem hayatımda ilk defa kendimle ilgili olumlu bişi yazdım :))))

Hakkımızda hayırlısı cnm tek çift farketmez anne olmak nasip olsunda başka ne isteriz
Transfer gününede az kalmış benimde şubatın sonu yada martın başlarında tedavim başlıcam allahın izniyle önce senden güzel haberler alıcaz sonra ben güzel haberi vericem hayatımda ilk defa kendimle ilgili olumlu bişi yazdım :))))

evet canim saglikla sihhatle kavusalimda hepimizin dilegi ayni..hic kimsenin emekleri bosa cikmasin insallahhh..tabiki yazacaksin guzel seyler, sen umutlu pozitif olki bebislerde o sevgiyi o enerjiyi hissetsin simsiki tutunsunlar sana annesi:) hadi bakalim guzel haberler sirayla insallahhhhhhhh..

gözünüz aydın arkadaşlar allah işinizi rast getirsin...önce göbüşünüz dolsun sonra kucağınızinşaallah:KK16::KK16::KK16:

canım tecrübe ile sabit 2 kere başıma geldi.rabbim ol desin inşaallah:KK16::KK16:[/QU

benim 4. denemem hiçbirinde idrar testi kullanmamıştım ilk defa denedim. peki senin sonuçların ne oldu yani hamilelik

4. Uguruna inan.... ins. Pozitif sonuc alirsin canim

evet canim saglikla sihhatle kavusalimda hepimizin dilegi ayni..hic kimsenin emekleri bosa cikmasin insallahhh..tabiki yazacaksin guzel seyler, sen umutlu pozitif olki bebislerde o sevgiyi o enerjiyi hissetsin simsiki tutunsunlar sana annesi:) hadi bakalim guzel haberler sirayla insallahhhhhhhh..

Aminnnnn
Çok doğru diyorsun cnm pozitif olmak lazım ilk tedavimde çok mutsuzdum olmayacak diyip durdum nitekim olmadı bu sefer tam tersi hep pozitif olucam bakalım işe yarayacak mı :))

Aminnnnn
Çok doğru diyorsun cnm pozitif olmak lazım ilk tedavimde çok mutsuzdum olmayacak diyip durdum nitekim olmadı bu sefer tam tersi hep pozitif olucam bakalım işe yarayacak mı :))

tabiki ise yarayacak bak gor:) ya bide hamile olursak bu niknamelerle aserecez vallahi bak canim cupcake istedi simdi:))oncekinde kac tane transfer yapilmisti canim ve akliteleri neydi? gerci bunlar tek baslarina belirleyici degil ama..

kalbimdesin,,, canımın içi inşallah Rabbim bu kez sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah Allah tamamına erdirir inşallah artık güzel günleri gör inşallah bitanem... çok üzüldüm düşük gerçekten çok can yakıcı bi durum ama güçlendiriyo acılar bizi... inşallah bu son tedavinde kavuşursun miniğine canım... bende 4. denememe 3-ay sonra falan başlayacağım Allah nasip ederse bitanem... artık bebek görünce dayanamıyorum sevemiyorum bile çok üzülüyorum bu duruma hepimiz böyle hissetmekten kurtuluruz inşallah... bebeklerimiz meleklerimiz inşallah gelir ve bu kez terk etmez inşallah sağlıklı bebişler olsun inşallah...

Son düzenleme:
X