- 29 Aralık 2010
- 1.297
- 52
24 opum vardı 29unda blast transferim oldu iyi kalitede 2 embriyo test için 9u çok geç gibi yaa
Normalinde 7 sinde 14.gün oluyor canım 2 gün sonrasını söylemişler sana...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 opum vardı 29unda blast transferim oldu iyi kalitede 2 embriyo test için 9u çok geç gibi yaa
Normalinde 7 sinde 14.gün oluyor canım 2 gün sonrasını söylemişler sana...
çok heyecanlandım bak şimdi ne yapsamki
Oy maşallah. Hayirli ugurlu olsun.Hadi guzel haberlerimizi buradan duyuralım inşallah. Test tarihin icin ne söylediler tatlim. Bana 19 dediler ama cok geldi. O kadar beklemeye niyetim yok. 😊
şimdi yaptırsan çıkar benim çıkmıştı, kızım 4,5 yaşında şimdi, güzel haberler alırsın inşallah.
canım banada 15.gün test günün dediler... ama test günümden 3,4 önce yaptım...çıkmıştı canım...haberin olsun....
bugün sağ kasıımda ağrım var bacağıma vuruyor ve ben çok korkuyorum
bugün sağ kasıımda ağrım var bacağıma vuruyor ve ben çok korkuyorum
bugün kaçıncı günün canım, bu arada o ağrılar güzel haber müjdecisi olma ihtimali yüksek..Ben 6.günümde test yapmıştım bthcg 8 çıkmıştı ve bu pozitif demektir :))
arkadaşlar benimde 2 tane dondurulmuş embriyom var bu ay inş. onlarla deneyeceğiz ama ben yine olmazsa die çok korkuyorum ilk denemde hiç kalkmadan yatmıştım ama transferden 10 dk sonra dayanamayıp tuvalate gitmiştim gerçi her şey kısmet ama bu sefer daha çok durmayı düşünüyorum dayanabilirsem tabi. İNŞ herkes bebişlerine kavusur bide KAYSERİDE tedavi gören var mı ?
benim merkezimde hasta bezi koyuyorlar alta ve hemşireme sorduğumda tutup karın kaslarınızı germeyin dediler ama 20 dakikada kalkıp gidebilirsinizdediler 2 saat yattım 3 saat yattım dienlere özeniyorum umarım rabbim yüzümüzü güldürürAlakası varmi bilmiyorum ama moralini bozmasın ve umutsuz bakma olaya diye bence surgu iste. Olumlu duşun olacağına İnan. Baskada birşey elimizden gelmiyor maalesef sonrasi icin. Allah emeginizi bosa çıkarmasın.
24 eylül adet tarihim 11 ekim transfer. Günüm 5. Gün blast embryo trnsferi 6. Günü hamile oldğmı öğrndm darısı sana olsn inşllh. İlk 3 gün ağrm oldu yattm snra nrml hayat iş güç :) halada öle. Kasık ağrm bel ağrm çk oldu.. Sende müjde verrsn inşşlh
iyi akşamlar kızlar bende bu ay ilk tüp bebek denemi mi yaptım başda sevindik ama malasef bugün degerin düştünü ve düşük yapacagımı öğrendim henüz kanama başlamadı ama doktor başlar dedi 9 ekim transfer tarihimdi ve hersey güzeldi 5 gün embriyosuydu ama nasip olmadı şimdi en erken ocakda dondurulmuşlarla denicez inşş iyi olurr
inşşş yaaa dondurulmuşlada olma ihtimali daha az diolar ölemi ki acaba
iyi akşamlar kızlar bende bu ay ilk tüp bebek denemi mi yaptım başda sevindik ama malasef bugün degerin düştünü ve düşük yapacagımı öğrendim henüz kanama başlamadı ama doktor başlar dedi 9 ekim transfer tarihimdi ve hersey güzeldi 5 gün embriyosuydu ama nasip olmadı şimdi en erken ocakda dondurulmuşlarla denicez inşş iyi olurr