Dondurulmus embriyo.

canim 12. gun degerimi bilmiyorum 14. gun yaptirmistim baya dusuk cikmisti
14.gun 31.5
17.gun 49.7
21.gun 363.9
24.gun 1052 kusur cikmisti ilk zamanlar dusuktu ama sonradan normale dondu

evet canim nasib olursa keseyi gormeye gidicez
netteki hesaplamaya gore 6+3 olduk
yarin 45 dk lik araba yolculugu yapicaz ondan korkuyorum
saniyorum arka koltuta yatarak gidicem birde donusu var bu yolun
sen randevu aldin mi ne zaman gidiceksin doktora

Cnm maşallahhhh baya yükselme olmuş güzel haberlerini bekliyoruz

cok sagol arkadasim, insallah tutunur hepimizin minikleri..seninde tedavin hayirli ugurlu olsun, birsey soracagim, bu igne ilac olayina transferden sonrami baslaniyor? progestan falan?

Sagol canim insallah hepimizin tedavilerinin sonucu guzel olur bebislerimiz tutunur siki siki annelerinee 😊
Suan estrofem kullaniyorum 13. Gun kontrolum var o zaman progestana fln baslayacakmisiz transferden 5 gün önce basliyoruz yani. Bizim embriyolar 5. Gun embriyosu oldugu icin 5 gun sonra oluyo transfer. Sonrasinda da devam tabiki. Hic sevmiyorum o igneleri ya kalcamda kocaman morluk kaldi gecen tedaviden gecmiyo simdi
=( ama olsun yavrularimiz icin herseye degerr Allah emeklerimizi bosa cikarmasin..

canım inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin, çok dikkat et... Allahın yardımıyla güzelce git gel canım güzel haberleri anlat...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

minoşcum rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel heberlerini bekliyorum:KK49:

nar, maydanoz, sakatat, çiğ et falan sakın yemeyin test gününü bekleyenler ve hamileler.... çok dikkat edin kızlar..ben hiç çay içmedim transferden bu yana...

Cnm maşallahhhh baya yükselme olmuş güzel haberlerini bekliyoruz

canım inşallah hayırlısıyla gidip gelirsin, çok dikkat et... Allahın yardımıyla güzelce git gel canım güzel haberleri anlat...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

minoşcum rabbim yar ve yardımcın olsun canım inşallah güzel heberlerini bekliyorum:KK49:

hala gelmedinmi öldüm meraktan:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

geldim kizlar geldim
gittik dr gorduk bebegimizi sukurler olsun
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a
ALLAH'im butunnn istiyenlere bu topikteki arkadaslarimiza nasib etsin
nurme canim lekelenmelere uzulme sakin sordum kadin ilaclardan dolayidir dedi
ama tabi biz dikkat edelim yinede ben sadece wc ye kalkiyorum

ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik :KK16::KK16:

geldim kizlar geldim
kalp atisinida gosterdiler ama dinletmediler henuz cok kucuk oldugu icin sanirim bebek icin iyi degil
sukurler olsun ALLAH'a

ALLAH'im arkadaslarimizinda mutlu haberlerini alalim insALLAH mutlu hamile dolsun bu topik :KK16::KK16:

amin canım darısı onlara inşallahhhhhhhhhhh....gözün aydın canım ne güzel maşallah bebişine...çok şükür hayırlısıyla gidip geldin...alttanmı muayene ettiler

aaa nar napiyormus ki canim
nari hic duymamistim

narda düşük yapıyomuş hemşire yeme dedi, hamile olan bi kaç arkadaşımda yeme dedi, çok bitki çayıda içme dedi... ben zaten içmiyorum çay falan... siyah çayıda transferden önce bıraktım

Son düzenleme:
narda düşük yapıyomuş hemşire yeme dedi, hamile olan bi kaç arkadaşımda yeme dedi, çok bitki çayıda içme dedi... ben zaten içmiyorum çay falan... siyah çayıda transferden önce bıraktım

narin boyle etkisi oldugunu bilmiyordum
ben transferden sonra ananas suyu ictim tutunmayi kolaylastiriyormus
kahve ve cayla cooook aram yok en cayi kahvaltilarda iciyordum esim sabahlari evde olmadigi icinmeyve suyu filan iciyorum artik
nanede iyi degilmis hamilelere oda dusuge sebep olurmus

evet canim zaten benim gittigim hastane hep alttan bakiyor
ustten bakmayi denemiyor bile korkulacak birsey degil zaten vajinanin girisinden bakiyorlar sadece :KK17:

geldim kizlar geldim
sukurler olsun ALLAH'a

Çok şükür allahıma inan çok sevindim cnm darısı bizlerin başına bizlerde o aşamaya geliriz inşallahh

Cnm bişi sorucam senin sonuçlarına baktım 14.gün 31.5 17.gün 49.7 çıkmış ikiye katlanmamış ama sonra21.gün 363.9 çıkmış sonrası maşallahhh 1052 e çıkmış sence benimde katlanırmı ..
Transferden sonra 8.gün 38.41 3 gün sonra yani 11.gün 83.95 çıktu 13. Gün yani yarın bir daha baktırıcam inşallah seninki gibi bi yükselme olur senin herşey yolunda gitmesi beni inan çok sevindirdi cnm kolay bi hamilelik geçirirsin inşallah
Buarada 1 tanemi transfer yapmışlardı cnm

nar, maydanoz, sakatat, çiğ et falan sakın yemeyin test gününü bekleyenler ve hamileler.... çok dikkat edin kızlar..ben hiç çay içmedim transferden bu yana...

Evet iyiki yazdın cnm bilmeyen arkadaşlara iyi oldu bende yemiyorum nane ve kavrulmuş kabak çekirdeği bile yemeyin diyorlar
Bende senin gibi transferden sonra cayı bıraktım her sabah süt içiyorum kahve ağzıma sürmüyorum
Allahım biran önce bebeklerimizi alsak kucağımıza o zaman içim rahatlıcak heycan korku bitmiyor...

Son düzenleme:
X