Dondurulmus embriyo.

merhaba arkadaslar
ben testimi tekrarladim bu gun
1052.7 cikmis pazartesi 363.9 cikmisti
dolu dolu 3 gun oluyor iki testin arasi
bana az gibi geliyor sonucta adetim 11 gun gecmis oluyor
ben temmuz ayinda 2 aylik bebegimin kalbinin durdugunu ogrenmistim
ondada kan degerim az artiyordu ama bebek gozuktukten sonra sorun olmaz demisti doktor
ondan herhalde korkum
haftaya cuma ultrason icin randevu verdiler
hayirlisi olsun insALLAH

dün akşam kalçadan iğne yaptırmaya gitmiştim acile sonra progestan 2 ampul yaptırıyorum hergün kız iğneyi yaptı tam çıkarırken eline batırdı kanadı baya ona üzüldüm... bulaşıcı bir hastalığım yok içiniz rahat olsun dedim...geçmiş olsun diyo bana bende sizede geçmiş olsun dedim başladı gülmeye...

oh oh maşallah ikizmi acaba ayyyyy çok sevindim Allah dolu dolu sağlıklı bir 9 ay nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah darısı bize

oh oh maşallah ikizmi acaba ayyyyy çok sevindim Allah dolu dolu sağlıklı bir 9 ay nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah darısı bize

canim yaaa cok sagol
darisi basiniza olsun insALLAH
saglikla kucaklayalim yavrularimizi hepimiz o gunlerde gelicek insALLAH

herkese iyi aksamlar kizlar
benim hala dusugum devam ediyor uzun zamandir yazamadim.nese nasilsin seni merak ediyorum cnm.kalbimdesin seni takip ediyorum cnm sen nasilsin.

ribambo sen nasilsin cnm sende fazla girmiyorsun topige senide merak ettim cnm migde bulantilarin gectimi cnm

ribambo sen nasilsin cnm sende fazla girmiyorsun topige senide merak ettim cnm migde bulantilarin gectimi cnm

Ozsencim hala devam bulantılar. Serum alıyorum ara ara. Hatta su an yine kaynıyor midem. Nese bebeğini kaybettiğinden beri girmiyor sanırım. Bende meraktayim onu.

Ozsencim hala devam bulantılar. Serum alıyorum ara ara. Hatta su an yine kaynıyor midem. Nese bebeğini kaybettiğinden beri girmiyor sanırım. Bende meraktayim onu.

bu da tatli zorluklar. insallah en kisa zamanda gecer cnm.benimde degerlerim bi turlu dusmedi 400 lerde hala... uc gunde bir doktordayim valla. sonra iki uc ay ara vericem

Tatlim degerin cok guzel bence,benim arkadasimin bat sonrasi 15te degeri yuzlereydi,uzulme hic yukselmesi cok iyi birsey,rabbim ust uste ayni aciyi yasatmasin insallah,korkma tutunmus o sana belli insallah kucagina alirsin saglikla..

Lsun
benim hala dusugum devam ediyor uzun zamandir yazamadim.nese nasilsin seni merak ediyorum cnm.kalbimdesin seni takip ediyorum cnm sen nasilsin.

Coki gecmis olsun arkadasim, dilerim kisa zamman da toparlarsin ve mujdeli haberrlerini aliriz

canım merhaba sana da iyi akşamlar, ALLAH kolaylık versin canım işin zor inşaALLAH sağlığın etkilenmedenm düşüğün gerçekleşir...ben de adet söktürücü kullanıyordum dün bitti.4-5 gün sonra adet olmalıymışım adet olunca doktorumu arayacağım yaaa nasipppp diyip başlayacağım inşaALLAHöptüm canım seni ALLAH yar ve yardımcın olsun

Tatlim degerin cok guzel bence,benim arkadasimin bat sonrasi 15te degeri yuzlereydi,uzulme hic yukselmesi cok iyi birsey,rabbim ust uste ayni aciyi yasatmasin insallah,korkma tutunmus o sana belli insallah kucagina alirsin saglikla..

sagol canim aminn
internete bakip bakip kafamda kuruyorum iste
bu isi birakmam lazim aslinda
12 sene oldu istiyoruz bir defa hamile kaldim oda gitti
ALLAH herkese butun istiyenlere anne baba olmayi nasib etsin
hayirla saglikla

bayanlar bişey sorucam genel olarak. bu kadar uğraşıyoruz, sıkıntı çekiyoruz, maddi-manevi yıpranıyoruz. ağrılar acılar çekiyoruz. hala aynı hevesle yola devam etmek istiyo musunuz?
ne yalan söyleyeyim ben çok yorulduğumu hissediyorum.daha ikinci tüp denememiz ama ohss den dolayı ikinci iptal oldu 1 ay olacak bir türlü kendime gelemedim.
yanlış anlamayın kötü etkilemek için söylemiyorum. tam tersine iyi fikirleri olan varsa bana destek olsun lütfeen.
eşleriniz nasıl yaklaşıyo birazda psikolojik olarak konuşsak birbirimize destek olsak

sagol canim aminn
internete bakip bakip kafamda kuruyorum iste
bu isi birakmam lazim aslinda
12 sene oldu istiyoruz bir defa hamile kaldim oda gitti
ALLAH herkese butun istiyenlere anne baba olmayi nasib etsin
hayirla saglikla

İnsallah bu defa olumlu olsun , dile kolay12sene diyorsun, Allah daha fazla yoklugunu aratmasin cnm,devamli aklini kurcalamasi icinde korku cok normal, kaybetmek istemiyorsun,artik murada ermek istiyorsun, hele bir de karninda hissedince..seni cok iyi anliyorum, guzel dusunelim cnm guzel olsun..Saglikliysa zaten bir sekilde tutuyor karninda ve doguyor saglikla,Allah cani tam bahti guzel evlatlar versin,hep duamiz bu..Biliyo musun sen benim icin buyuk bir azim ornegisin mesela, 12sene sabirla itikatla bu ugurda ugrasan bir insan bence en iyisini hakediyor..Rakamlarin da guzel,keyfin de guzel olsun, forumdan foruma gezme sorgulama, kadinin karni burnunda pat kut hali cirpiyor,haberi yok cunku ne olurda duser ne olurda yasar..bazen bilmemek en rahatlatani.illa okuyacaksan hamileyiiiiiimmmm baslikli yazilati oku mutlu edecek seyler oku, unutma Allah dogsun istiyorsa Annesi,o kucuk misafire hazirla kendini

Son düzenleme:

benimde üçüncü denemem buda olmazsa herşeye sıfırdan başlamak insana koyuyo ne hem bedenimiz yoruluyo hem piskolojimiz hemde maddi olarak... ama içimizdeki bebek isteğinide durduramıyoruz... olmadıkça dahada çok istiyoruz olmasını bıkmadan usanmadan mecburen tedavinin içinde buluyoruz... bu bizim sınavımız kaderimiz inşallah Allah çok aratmadan nasip eder hepimize... hamile kalıp bebeklerimizi kucağımıza alınca bütün acılarımız geçecek inşallahhhh

canim ne kadar guzel seyler yaziyorsun
azim ornegi demissin ya iki gun once okudum bir bayan 17. tup bebek denemesine hazirlaniyor
16. tutmus ama malesef kaybetmis bebegini
nasil bir yurek bu masALLAH yikilmadan caba sarfediyor
evet canim haklisin ALLAH ona omur vermisse ne olursa olsun gelicek bu dunyaya
RABB'im hayirli saglikli evlatlar nasib etsin hepimize

arkadaşlarr değerimmm 43.36 olmuş 2 gün sonra tekrar yapcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…