merhaba arkadaslar
ben testimi tekrarladim bu gun
1052.7 cikmis pazartesi 363.9 cikmisti
dolu dolu 3 gun oluyor iki testin arasi
bana az gibi geliyor sonucta adetim 11 gun gecmis oluyor
ben temmuz ayinda 2 aylik bebegimin kalbinin durdugunu ogrenmistim
ondada kan degerim az artiyordu ama bebek gozuktukten sonra sorun olmaz demisti doktor
ondan herhalde korkum
haftaya cuma ultrason icin randevu verdiler
hayirlisi olsun insALLAH
oh oh maşallahikizmi acaba ayyyyy çok sevindim Allah dolu dolu sağlıklı bir 9 ay nasip etsin ve tamamına erdirsin inşallah darısı bize
ribambo sen nasilsin cnm sende fazla girmiyorsun topige senide merak ettim cnm migde bulantilarin gectimi cnm
Ozsencim hala devam bulantılar. Serum alıyorum ara ara. Hatta su an yine kaynıyor midem. Nese bebeğini kaybettiğinden beri girmiyor sanırım. Bende meraktayim onu.
merhaba arkadaslar
ben testimi tekrarladim bu gun
1052.7 cikmis pazartesi 363.9 cikmisti
dolu dolu 3 gun oluyor iki testin arasi
bana az gibi geliyor sonucta adetim 11 gun gecmis oluyor
ben temmuz ayinda 2 aylik bebegimin kalbinin durdugunu ogrenmistim
ondada kan degerim az artiyordu ama bebek gozuktukten sonra sorun olmaz demisti doktor
ondan herhalde korkum
haftaya cuma ultrason icin randevu verdiler
hayirlisi olsun insALLAH
canım inşallah bu suskunluğun pozitif sonuç aldığındandır inşallah......
herkese iyi aksamlar kizlar
benim hala dusugum devam ediyor uzun zamandir yazamadim.nese nasilsin seni merak ediyorum cnm.kalbimdesin seni takip ediyorum cnm sen nasilsin.
herkese iyi aksamlar kizlar
benim hala dusugum devam ediyor uzun zamandir yazamadim.nese nasilsin seni merak ediyorum cnm.kalbimdesin seni takip ediyorum cnm sen nasilsin.
ribambo sen nasilsin cnm sende fazla girmiyorsun topige senide merak ettim cnm migde bulantilarin gectimi cnm
Tatlim degerin cok guzel bence,benim arkadasimin bat sonrasi 15te degeri yuzlereydi,uzulme hic yukselmesi cok iyi birsey,rabbim ust uste ayni aciyi yasatmasin insallah,korkma tutunmus o sana belliinsallah kucagina alirsin saglikla..
sagol canim aminn
internete bakip bakip kafamda kuruyorum iste
bu isi birakmam lazim aslinda
12 sene oldu istiyoruz bir defa hamile kaldim oda gitti
ALLAH herkese butun istiyenlere anne baba olmayi nasib etsin
hayirla saglikla
bayanlar bişey sorucam genel olarak. bu kadar uğraşıyoruz, sıkıntı çekiyoruz, maddi-manevi yıpranıyoruz. ağrılar acılar çekiyoruz. hala aynı hevesle yola devam etmek istiyo musunuz?
ne yalan söyleyeyim ben çok yorulduğumu hissediyorum.daha ikinci tüp denememiz ama ohss den dolayı ikinci iptal oldu 1 ay olacak bir türlü kendime gelemedim.
yanlış anlamayın kötü etkilemek için söylemiyorum. tam tersine iyi fikirleri olan varsa bana destek olsun lütfeen.
eşleriniz nasıl yaklaşıyo birazda psikolojik olarak konuşsak birbirimize destek olsak
İnsallah bu defa olumlu olsun , dile kolay12sene diyorsun, Allah daha fazla yoklugunu aratmasin cnm,devamli aklini kurcalamasi icinde korku cok normal, kaybetmek istemiyorsun,artik murada ermek istiyorsun, hele bir de karninda hissedince..seni cok iyi anliyorum, guzel dusunelim cnm guzel olsun..Saglikliysa zaten bir sekilde tutuyor karninda ve doguyor saglikla,Allah cani tam bahti guzel evlatlar versin,hep duamiz bu..Biliyo musun sen benim icin buyuk bir azim ornegisin mesela, 12sene sabirla itikatla bu ugurda ugrasan bir insan bence en iyisini hakediyor..Rakamlarin da guzel,keyfin de guzel olsun, forumdan foruma gezme sorgulama, kadinin karni burnunda pat kut hali cirpiyor,haberi yok cunku ne olurda duser ne olurda yasar..bazen bilmemek en rahatlatani.illa okuyacaksan hamileyiiiiiimmmm baslikli yazilati okumutlu edecek seyler oku, unutma Allah dogsun istiyorsa Annesi,o kucuk misafire hazirla kendini