Dondurulmus embriyo.

Merhabalar kader arkadaşlarım,transfer gününe gelemeden kanamam başladı
Hiç böyle birşey de görmemeştim yarın doktora gidecem bakalım o ne açıklama yapacak

canım semaname;bu bebek sevgisi öyle bir şey ki;kullandığımız bu kadar hormon ilacı yaşadığımız acılar sürekli vajinal muayeneler,kendini bilmez insanlar yakınımızdakiler uzağımızdakiler anlayacağın sayamadığımız bir sürü sebepler bunların hepsini unutturuyor.7 kere tedavi oldum 5 kere transfer oldu 4 kere hamile kaldım,her defasında bu sefer olacak içime doğdu diyordum ama yaşayan çocuğum yok kaderime razı geldim( 3 yıl oldu) denemeyeceğim.... işyerime kucağında bebeği olan bir bayan geldi kucağında uyuyordu tutmam için bana verdi ALLAH'IM bebek omuzuma yattı uyuyor hala vücuduma bir sıcaklık yayıldı içim titredi sarhoş oldum bir evlat sevgisi boşluğuna düştüm yandım kavruldum kimseyede diyemiyorum beni kim anlar bu duygu nasıl anlatılır nasıl tarif edilir.eşimle konuştum tekrar tedaviye başlayalım dedim önce ikna olmadı ben kaderimden razıyım sonunda sana bir şey olacak korkuyorum dedi ama sonunda ikna ettim şuan adet olmayı bekliyorum inşaALLAH dondurulmuş tedavisine başlayacağım son olmasını istiyorum Mevlam hepimizin kaderinde evlat sahibi olmayı nasip etsin

amin cnm insallah.insallah bu tedavin senin icin hayirli olur ve hersey yolunsa gitsin ve rabbim kucagina bir evlat versin.

amin inşallah. ne bileyim yaa. insan herşeyden soğuyo bi zaman.
bi zamanda geliyo bebek görüyosun tekrar evlat hasreti depreşiyo.
değişik bir his tarifsiz

amin inşallah. ne bileyim yaa. insan herşeyden soğuyo bi zaman.
bi zamanda geliyo bebek görüyosun tekrar evlat hasreti depreşiyo.
değişik bir his tarifsiz

amin canım herşeye rağmen yinede hayata pozitif bakacağız

İyi ki geçiyorsun zaman. Ya acının en derinime işlediği bir anda donsaydın. (Mevlana)

Allah razı olsun canım umarım geçer haftaya perşembe kontrolüm var umarım güzel şeyler duyarım...canım tuvalette kendini sıkma bol bol su iç ben elma yemiştim her gün bide bir dilim ananas ama başka arkadaşlar önermiyor ananası yani sen her gün elma ye ve moralini yüksek tut bu ara nete pek girmem ama senin sonuç için rabbimden bişey olmazsa 22 aralıkta girip bakarım adınla duamdasın umarım kabul olur dualarımız

İnsanı bence en çok yoran maddi açıdan zar zor toparlanıp, sonucunda da neqatif almak.

Ancak öyle bir iç güdüki evlat sevgisi, her şeyi göze alıyorsun. Her seferinde aynı umutlarla yola devam ediyorsun. Hiç bir şeyi gözün görmüyor, hiç bir ağrı umrunda olmuyor, boşa harcanan paralar içinin acısını soyutmaya yardım ediyor. Her neqatif aldığının ardından yeni bir tedavi planları yapmadan asla rahat edemiyorsun. Bebeğini kayb ettiğini öğrendiğin gün, iki ay sonra tekrar tedaviye başlaya bileceğini öğrenince, gözlerin yaşlı-yaşlı dr.un odasından gülerek çıkıyorsun. Ne deseler hemen zaman kayb etmeden amel etmeğe çalışıyorsun. Bir tarafdan kalbinin acısı yemek yemene bile engel olurken, yeni bir tedavi için sağlıklı olmalıyım diye, demir hapı, vitamin içiyorsun, yemek yiyemediğin halde. Her neqatif almak, yeni bir tedaviye başlamak demekdir. Yani benim için.

Vee acısı bile yokluğundan daha tatlı, daha sevimli. İçin yanar, kalbinin acısını seversin.

Vaz geçmeyenlerin muradına erdiğine şahit oldum. Vaz geçmemek, 15 gebelikde kayb edilmiş 17 bebek (8-i tedavi ile), 29 sene sonra 43 yaşında anne olmak demek.

canım hatırladınmı beni bilmiyorum ama seni merak ediyordum, herşey yolundamı????

canım hatırladınmı beni bilmiyorum ama seni merak ediyordum, herşey yolundamı????

İsmini ve avatarını hatırladım, ancak hikayeni hatırlayamadım, azacık hatırlatsan

Benim işte elhamduLillah iyiyim. 5. tedavide de neqatif aldım. Şimdi de yeni bir tedavi, yeni umutlar peşindeyim. Öncesinde histereskopi yapılacak. Yuvarlanıp gidiyoruz işte.

buz bebek topiğinde tanışmıştık canım. 2. denememde tuttu çok şükür, darısı senin gibi isteyen emek veren herkesin başına, hepiniz dualarımdasınız

Canim benim sagolasin persmbe insallh hicbir sikinti cikmaz.dua edicem canim.kendine cok dikkt et rabbim yardimcin olsun

Canim benim sagolasin persmbe insallh hicbir sikinti cikmaz.dua edicem canim.kendine cok dikkt et rabbim yardimcin olsun

sağol canım bir arkadaş avrdı flufem hazirandan bu yana birbirimizi takip ederdik bebekleri ölmüş çok üzgünüm...

Rabbim seni ve meleegini herseyden korusun.saglikla kucagina alacaksin insallh hic kotu dusunme biz ozel anne leriz unutma..(bende ozel anne adayi) hayirlisiyla cok guzel gececk randevun doktor icine ferahpik verecek insallh

sağol canım bir arkadaş avrdı flufem hazirandan bu yana birbirimizi takip ederdik bebekleri ölmüş çok üzgünüm...

Offf offf rabbim yardim etsin.icim sizladi yemin ederim rabbim dayanacak guc versin icine ferahlik versin.alanda verende O.insallh acisini unutturcak melekler gonderir ona.

yarın test günüm bakalım ya ağlarım ya gülerim Allahımmmmmmmmm yardım et nolur.....:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…