Dondurulmus embriyo.

selam arkadaslar benımde yarın test günüm ama hiç umudum yok 3 gün once ıdrar testi yapmıstım negatıf cıkmıstı bugunde arada adet olucakmışım gibi karnım ağrıyoo ALLAHIM İNSALLLAH benınlelerdır ıkı adet embriyot ransfer edildi bir 8 hücreli diğeri 9 hücreli Artık hayırlısı

canım adet ağrısı çekenler hep hamile oluyo genelde ayyyyyyyyy heycanlandım mutlu haberler ver bize canım yarın inşallllllllaaaahhhhhhhhhhhhh

kızlar gebelik testi heryerde 30 mu acaba siz kaça yaptırmıştınız öğrenebilirmiyim...ekstralarada birsürü para gidiyo... estrofemim bitmişti
devlet 10 günden önce bitirirsen ilacı paralı veriyo sskdan yararlanamıyosun... zaten çocuğumuz olmuyo bide devlet yükleniyo üzerimize anlamıyorumki çk sinir bozucu...

insallah sizelere güzel haberimi yazarım ALLAH CÜMLEMİZİN yüzünü güldurmeyı nasip etsin inan çok karmasık duygulardayım dediğim gibi karın ağrım beni çok korkutuyoo

slm arkadaşlar daha önceki yazdığım konuları okursanız benim 7 yılda başımdan geçenleri anlarsınız eminim ki benim kadar kimse bu yolda çile çekmemiştir. ama beni tanıyan herkezin söylediği gibi hiç yılmadım bıkmadım hatta bana bir gün bir ameliyat masasında kalacaksın yeter artık diyorlardı ve nihayet bende dondurulmuş embiro ile hamile kaldım ve şimdi minik kızım 7 aylık hamile kaldığım günden beri her gece dua ediyorum allahım herkeze nasip etsin diye soru sormak isteyen varsa yardımcı olurum kızım 1 yaşına gelince ikinci çocuk için transfere gideceğim tekrar 3 tane dondurulmuşumuz daha var allah sizlerede nasip etsin inşallah

canım idrar testini takma kafana benimde 8.gün yapmıştım negatif olmuştu.neyse kandan test yaptıracağım gün geldi tabiii benim moral sıfır tutmadı diye 2 saat sonra hamile olduğumu öğrendim dayanamadım evde tekrar idrar testi yaptım sonuç negatifama 2 günde bir kan verdim katlama devam etti

7.güne göre çok güzel bir sonuç inşaALLAH artarak devam eder gözün aydın ALLAH her zaman güzel haberler almanı nasip etsin

canım çok şükür rabbim sabrının karşılığını vermiş darısı bize inşallahhhh belirtilerin varmıydı peki ve kaçıncı gün embriyosuydu

Nurtencim allah bağışlasın yavrunu ,mürüvvetlerini görmek de nasibin olsun inşaallah hayırlı haberler alırsın
dondurulmus embriyoda cocukta bir anomali riski oluyor mu ? yani zaten tüp bebek,peki dondurmada amaç nedir? teşekkür ederim

5 gün emriyosuydu hayır hiç belirti yoktu 4 tüp bebek denemesiydi kesin yine tutmadı diye düşünmüştüm 9 gün evde idrar testi yaptım çıkmamıştı ve adet olacağım gibi bir his vardı sürekli içimde 11 gün hastaneye kan verdim eve geldim evde tekrar test yaptım hayatımda ilk defa çift çizgi gördüm yinede inanamadım yanıldığımı düşündüm çünkü çizginin biri çok hafifti kan testi sonucunu alında o gün kimseyle konuşamadık tlf lara hiç cevap vermedik çünkü ikimizde sadece ağlıyorduk yüce rabbim böyle ağlamayı herkeze bu yoldadaki herkeze nasip etsin inşallah

canım benim trafsferimi doktor gerçekleştiremediği için dondurulmuştu sorun doktorda değildi bu arada benden kaynaklandı yok bir anomali durum olmadı tabi bu risk sadece dondurulmuşlarda değil bütün gebeliklerde olabilir teşekkür ederim iyi dileklerin için

Son düzenleme:

Canim benim henuz gebe degilim,cok umutsuz durumumuz bizim,microyu zorluyoruz dahi diyebilirim,start icin biraz daha canli hucre yakalamaya calisiyoruz biz.bir de bana cok yanlis tedaviler uyguladilar,ovitrelle yuzunden kanamadan olebilirdim..sana destek olmak istedim,sagliginiz yerinde olsun da bebisler gelir insallah tez vakitte cnm..

7.güne göre çok güzel bir sonuç inşaALLAH artarak devam eder gözün aydın ALLAH her zaman güzel haberler almanı nasip etsin

canım çok teşekkür ederim rabbim kimseye aratmasın herkesin kucağı dolsun mis kokulu evlatlarla ..
inşallah sabah yine kan vercem inşallah sağlıklı bir şekilde artar değerimmm

Allah geceyi gunduze ceviri canim,insallah olumlu olur,insallahh..gelir gelmez sonucun yaz lutfen,,Tum kalbimle yanindayim,seninle gulelim yarin insallahh rabbimm ..İdrara takilma cnm,benim arkadasimin gebeligini tam 15gun yakalayamadik idrarda,sonrasinda da 14 gun kadar kese gorunmedi kimyasal dediler,simdi bebisim oglusum 4 aylik kizcagiz ayildi bayildi o ay vallahi,
Umut olsun sana yeni dogan gunesss,leylekler konsun bacana haydiiiiiiii

Sera`cım selam hayirli haberlerini bekliyoruz bugun,gece dua ettim sen ve diger sonuc bekleyenler icin,,gece ruya ustune ruya..strese girdim galiba
Guzel haberlerle gel insallah canim

canım tedavin hayırlı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun güzel haberlerini bekliyorum

Canim benim sagol reyyancim..22si buyuk gun insallh hayatimin mucizesini yasayacagim ..

inşallah tatlım ayaklarını uzat ve tadını çıkar bebeklerinle bol bol konuş canım banada dua et hafif kanamam oldu doktor doğuma kadar yatış verdi sende benim dualarımdasın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…