selam arkadaslar benımde yarın test günüm ama hiç umudum yok 3 gün once ıdrar testi yapmıstım negatıf cıkmıstı bugunde arada adet olucakmışım gibi karnım ağrıyoo ALLAHIM İNSALLLAH benınlelerdır ıkı adet embriyot ransfer edildi bir 8 hücreli diğeri 9 hücreli Artık hayırlısı
canım doktorun serdar bey mi...
insallah sizelere güzel haberimi yazarım allah cümlemizin yüzünü güldurmeyı nasip etsin inan çok karmasık duygulardayım dediğim gibi karın ağrım beni çok korkutuyoo
selam arkadaslar benımde yarın test günüm ama hiç umudum yok 3 gün once ıdrar testi yapmıstım negatıf cıkmıstı bugunde arada adet olucakmışım gibi karnım ağrıyoo ALLAHIM İNSALLLAH benınlelerdır ıkı adet embriyot ransfer edildi bir 8 hücreli diğeri 9 hücreli Artık hayırlısı
slm arkadaşlar daha önceki yazdığım konuları okursanız benim 7 yılda başımdan geçenleri anlarsınız eminim ki benim kadar kimse bu yolda çile çekmemiştir. ama beni tanıyan herkezin söylediği gibi hiç yılmadım bıkmadım hatta bana bir gün bir ameliyat masasında kalacaksın yeter artık diyorlardı ve nihayet bende dondurulmuş embiro ile hamile kaldım ve şimdi minik kızım 7 aylık hamile kaldığım günden beri her gece dua ediyorum allahım herkeze nasip etsin diye soru sormak isteyen varsa yardımcı olurum kızım 1 yaşına gelince ikinci çocuk için transfere gideceğim tekrar 3 tane dondurulmuşumuz daha var allah sizlerede nasip etsin inşallah
canım idrar testini takma kafana benimde 8.gün yapmıştım negatifolmuştu.neyse kandan test yaptıracağım gün geldi tabiii benim moral sıfır tutmadı diye 2 saat sonra hamile olduğumu öğrendim dayanamadım evde tekrar idrar testi yaptım sonuç negatif ama 2 günde bir kan verdim katlama devam etti
Nurtencim allah bağışlasın yavrunu ,mürüvvetlerini görmek de nasibin olsun inşaallah hayırlı haberler alırsın
dondurulmus embriyoda cocukta bir anomali riski oluyor mu ? yani zaten tüp bebek,peki dondurmada amaç nedir? teşekkür ederim
çok teşekkür ederim ilginize ablacım...yaşım genç ama bu nasip kısmet artık... elden fazlası gelmiyo belkide ben çok aceleci bir insanım evleneli 3 yıl oldu.. evimde bir çocuk görmek istiyorum Allah nasip ederse zaten hepimizin temenniside bu inşallah olur hepimizin.... sen hamilemisin pekişimdi hastaneye gidiyorum kalçadan iğne yaptırcam görüşürüüüüüüüzzzzz
7.güne göre çok güzel bir sonuç inşaALLAH artarak devam eder gözün aydın ALLAH her zaman güzel haberler almanı nasip etsin
Canim hersey rabbimden yani tutar tutnaz en kaliteli tutmaz orta kalite tutar..sperm bi bulunur bi bulunmaz.adetimiz bi gecikir bi gecikmez..ama onundisinda bi ilaclarimizi ozenli kullanmak bize kaliyor.onun disinda elimden gelen bisey yokki..ondan derdim ama icim rahatladi.kendi kendime kuruntu yapmayacagim tamam)
canım tedavin hayırlı olsun bebişlerin sana sımsıkı tutunsun güzel haberlerini bekliyorum
Canim benim sagol reyyancim..22si buyuk gun insallh hayatimin mucizesini yasayacagim ..