Yaparrrrlarr yaparlar,mevlutumuz vardi herseyimi bilen neler cektigimi bilen yengem herkesin icinde haydi artik ben bebek sevmek istiyorum demez mii,kuzenimle bana ama kuzenimde sorun yok.gozlerim doldu kipkirmizi oldum,ben herkesten cok bebegimi sevmek istiyorum ya, nedemek bu, bakamadi gozlerime,utansin biraz dik dik baktim,artik aramiyorum .beni aradi sitem ediyor gelmiyosun diye,neden geleyim ?yarama bicak sapla icerde cevirrr bidaha sapla diye mi...Ama biliyor musun havvacim birhadis dinledim,
Meryem annemiz hep dua edermis, rabbim beni neden yalniz biraktin , ne ailem ne evladim diye,,Allah O`na cevap vermis, `yalniz beni sev istedim ya Meryem`..
Yaradan bazisinin duasini sevmezmis, Cebrail`e `o kulumun dilegini hemen ver`Dermis, bazisinin da sesini ,duasini cok severmis , Cebrail`e dermis ki `Dur,biraz daha dinleyeyim,hemen verme dilegini.`
Dusunsene onlar hic bilemeyecek hoyratca konusmalarin boslugunu,ama sen bileceksin canim,yolda havali yuruyemeyeceksin bir sakat gorur diye,lokantada cam kenarinda oturamayacaksin bir ac bakar diye, evladini sen bagirarak sevemeyeceksin olmayan gorur diye, ve boylece sen Allah`in sectigi sagduyulu kullarindan olacaksin cnm,
Allah herkesin kalbine dokunmaz cunku, ne mutlu ki bize goz yasi hediyemiz var,empati gucumuz var.
Kuran`i dahi sag duyu sahipleri anlar der rabbim ayetinde.
Sen sabret selaha ereceksin kardesim.
bence testini de yapabilirsin,biz teslimiyetci insanlariz,strese girip kotu oluyorsan yap,huzurun kacmiyorsa bekle cnm,ama sakin uzulme hayrina er insallah bitanem.