Dondurulmus embriyo.

Kizlar yaaa bu estrofeme transferden sonra gunde kac tane ve ne kadar daha devam ettiniz ben gunde 3 tane sabah ogle aksam kalp atimina kadar dediler kullaniyorum. Bazilari gebelik olusunca birakmis benimde olustu cok şukur Ama korkuyorum bu ilactan. Bolgi verir misiniz sizin durum nasil surdu sevgiler

Amin canim en buyuk duamiz bu zaten ama yinede insan sabirsizlaniyor dedigim gibi ikiz gibi bir takintim yok tek ya da cift saglikli olsunda biz imkansizliklardan bu noktaya geldik tup bebek bile yaptiramiyorduk Allah isteyen herkese nasip etsin
Canim mrh ikizmis mi senin bebisler. Benim de degerlerim yuksek te merak ettim srvgiler

Canim mrh ikizmis mi senin bebisler. Benim de degerlerim yuksek te merak ettim srvgiler
Yok canim sonradan bir supriz olmazsa tek kese :KK54: dondurulmuslarda yuksek cikiyor sanirim bide benim blast embriyoydu bu degerlere cok takilma canim keseyi ne zaman goreceksiniz

Kizlar yaaa bu estrofeme transferden sonra gunde kac tane ve ne kadar daha devam ettiniz ben gunde 3 tane sabah ogle aksam kalp atimina kadar dediler kullaniyorum. Bazilari gebelik olusunca birakmis benimde olustu cok şukur Ama korkuyorum bu ilactan. Bolgi verir misiniz sizin durum nasil surdu sevgiler
canım bende kullandım senin gibi 3 tane :) dr sıkıntı olsa bırak derdi druna güven canım :)

Yok canim sonradan bir supriz olmazsa tek kese :KK54: dondurulmuslarda yuksek cikiyor sanirim bide benim blast embriyoydu bu degerlere cok takilma canim keseyi ne zaman goreceksiniz
Tmm canim tesekkurler. Valla testten 3 hafta sonra kalp atimi dendi. Ama kese gormeye ne zaman gidilir bilmiyom . Sen ilk testini kacinci gun yaptin ve kacinci gun kese icin gittin peki optum

Tmm canim tesekkurler. Valla testten 3 hafta sonra kalp atimi dendi. Ama kese gormeye ne zaman gidilir bilmiyom . Sen ilk testini kacinci gun yaptin ve kacinci gun kese icin gittin peki optum
Ilk testi dayanamayip transferin 9. Gunu yaptirmistim 11. ve 13. gunlerde yaptirdim son ksn testini cuma gunu yaptirmustim sali gunude keseyi gorduk

Ilk testi dayanamayip transferin 9. Gunu yaptirmistim 11. ve 13. gunlerde yaptirdim son ksn testini cuma gunu yaptirmustim sali gunude keseyi gorduk
Himmm benimm bu gun 15. Gun acaba pazt gozukkurmu kiii kesecikk :) gidiyim bari doktoora teerkkurler cvplar icin sevgilerrr

Herkese selamlar ben yaklasik bir yildir her topikte bulundum uzun bir hikayem var koşaca şöyle aralikta ilk deneme için basladik tupler tikali ve endometriozis var.4 ay kist yüzünden ertelendi martta basladik opu da 5yumurta toplandı ama tüpte sivi olduğundan 2embryo donduruldu rahim filmi çekildi laparoskopi ile tüp cikarildi 5saat suren bir ameliyatta iki sene öncede kist ameliyatı olmuştum simdi eylülde donmus embriyo larim transfer edilecek adet yeni bitti muhtemelen 10eylulde gelir 1eylulde lucrin iğne ile baskilancak.topikte yer almak ve bu uğurda uğraşan herkese kolaylıklar diliyorum konusalim paylasalim hayirli olsun arkadaşlar...Rabbim yardimcimiz olsun.
Slm canim cok gecmisler olsun. Benimde durumum benzer yok yok bende . Endometriozis hastasiyim 2 defa kist ameliyatim var 2 dusugum var . Neyse banada en son dusukte tuplrrde sivi olabilir dendivama net soylenmedi senin net nasil bolinip tupler alundi sisme mi vardi tuplerde. Hatta ben tupleri alalim dediler aldirmadim ve hamileyim simdi donmuslarla umarim gene dusmez duserse tuplerimi aldiricam. Canim smeliyatinj nerede oldun memnun kaldin mi. Cook sevgiler cvp icin simdiden teskekkurler. Haaaaa hamis misin simfi insallah bebislenmisindir. Sevgilerrrrr

Herkese Merhaba

10 ocakta dondurulmus embriyo transferim gerceklesti. Bugun 8.gunum. Doktorum 12. Gunde test yaptirmami istedi fakat persembe gunu calistigim icin Cuma sabahi yaptiracagim kan testimi. Klise olacak fakat hakikaten zaman gecmiyor. Bana 2 adet 3.gun embriyosu transfer edildi. Isim cok yorucu oldugu icin yazismalarda bahsettiginiz gibi dinlenme imkanim olmadi. Transferin ertesi gunu ingiltereye ucmak zorunda kaldim. Her gun en az 1 saat yuruyorum. 10 aylik tombis bir bebekten ve Ayrica 2.5 yasinda ,4.5 yasinda ve 5 yasinda olmak uzere toplam 4 cocuktan sorumluyum. Onlarin okula gidip gelislerinde , Yemek ve banyo saatlerinde ,muzik,dans ve tum etkinliklerinde bende yer aliyorum. O yuzden motivasyonum dinlenen arkadaslar kadar guclu degil. Benim gibi cok dinlenmeden pozitif sonuc elde eden varsa hikayesini paylasmasini rica ediyorum.
Hepinize sevgiler ve selamlar.

kızlar uzun aradan sonra merhaba
uzun zamandır giremedim yazamadım doğum yapanlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapaacak olanlara hayrlı doğumları olsun tüp deneyeceklerin yüzleri gülsün inşallah bende yavrumu kucağıma aldım 3 aylık olduk bilee hepinizi çok özledim

uzun zamandır giremedim yazamadım doğum yapanlar sağlıkla büyütün yavrularınızı doğum yapaacak olanlara hayrlı doğumları olsun tüp deneyeceklerin yüzleri gülsün inşallah bende yavrumu kucağıma aldım 3 aylık olduk bilee hepinizi çok özledim
Merhaba canim nasilsin? Kimse ugramiyor artik buraya.. Cok sevindim bebegini kucagina almana, Allah anali babali saglikla buyutsun hayirli evlat olsun insallah.. Masallah 3 aylik olmussunuz bile zaman cok cabuk geciyor dimi, benimkilerde 5 aylik oldular.. Arada yaz kimseler ugramiyor zaten artik birbirimizden haber alalim.. Kendine ve bebisine cok iyi bak gorusmek uzere..

Merhaba canim nasilsin? Kimse ugramiyor artik buraya.. Cok sevindim bebegini kucagina almana, Allah anali babali saglikla buyutsun hayirli evlat olsun insallah.. Masallah 3 aylik olmussunuz bile zaman cok cabuk geciyor dimi, benimkilerde 5 aylik oldular.. Arada yaz kimseler ugramiyor zaten artik birbirimizden haber alalim.. Kendine ve bebisine cok iyi bak gorusmek uzere..
Allah razı olsun canım yazarım artık kısmetse benim oğlum MERİÇ TUĞRA sizikilerin isimleri ney ne mücadeleler verdik doğan büyüyor maaşallah

maşallah kızlar bebişler büyümüş bile :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) arada uğrayın sizlerden bilgi alalım :)

canım yaaa ne kadar duygulandım:KK61: maaşaALLAH oğluna:KK68::KK68: Rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömür versin analı babalı büyüsün inşaALLAH:KK68::KK68::KK68:

canım nasılsın:KK3: haklısın artık uğramıyoruz:oops: hepimiz içinde bulunduğumuz durumla mücadele ediyoruz:KK57: yavrular 5 aylık olmuş maaşaALLAH ne sevimli olmuşlardır:KK68::KK68::KK68:

maşallah kızlar bebişler büyümüş bile :) allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) arada uğrayın sizlerden bilgi alalım :)
oooo 34.haftaya gelmişsin:KK68: maaşaALLAH:KK68: maaşaALLAH:KK68: 38.haftayıda görürsün inşaALLAH:KK68::KK68: bende 34.haftaya kadar gelebilirim inşaALLAH:KK68::KK68::KK68:

X