- 24 Temmuz 2013
- 102
- 11
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen ben de onu merak ediyorum.. dahası dondurduktan sonra hemen ilk adette yaparlar mı falan diye . sizin neden cumartesi şart?
Kızlar dondurulmuş embriyo tedavisine. adetliyken mi başlanıyor?
canım adetin 2. günü de başlanabiliyor ben de adetin 21. günü yumi baskılayıcı iğne ile başladım :) onu drunla karar verirsiniz :)
Embriyo ları dondurmak için ekstra ücret talep ediyorlar mı? Kaç yıl dondurma şansımız oluyor?
canım benimkilerin dondurulduğu 5 yıl olmak üzere sorumlu hemşireden aldığım bilgiye göre hangi ay istersem adetimin 2. günü gidip ilaçlarımı nasıl kullanacağımı öğrenecekmişim sonraki sürece göre transfer günü belli olacakmış. cumartesi olmasını istememin sebebi şu; çalışıyorum ve senelik iznimi kızımla hastahanede yatarken kulladım (15 gün) ve artık hiç iznim kalmadı. işyerindekilerinde bu transfer olayından bilgileri olsun istemiyorum.
Embriyo ları dondurmak için ekstra ücret talep ediyorlar mı? Kaç yıl dondurma şansımız oluyor?
bence çok fazla istemişler bizde dondurduk ama senelik 500 tl verdik embriyo transferi 750 tl ve çözme işlemi için ayrıyeten bi ücret istemediler daha yaptırmadık zatiiBenden 600 dolar dondurmak, 500 dolarda çözülmesi için istediler.. Isteyen yerde Bursa'da .. 5 yıl bekleme süreside diye biliyorum ..
bence çok fazla istemişler bizde dondurduk ama senelik 500 tl verdik embriyo transferi 750 tl ve çözme işlemi için ayrıyeten bi ücret istemediler daha yaptırmadık zatii
Selamm canimm kimsecikler yok zaten herkes yogun sanirim.. Nasilsin bende özledimm baya oldu konusmayali.. Benimde son günlerim biraz sorun yasiyorum tansiyonum yüksek sikayetlerim var normal dogum olamayacak sanirim doktorum gebelik zehirlenmesinden süpheleniyor..selam kizlarrrr epeydir yoktum hepinizi ozledimmmm nasilsiniz bakalimmmmmm????
Selamm canimm kimsecikler yok zaten herkes yogun sanirim.. Nasilsin bende özledimm baya oldu konusmayali.. Benimde son günlerim biraz sorun yasiyorum tansiyonum yüksek sikayetlerim var normal dogum olamayacak sanirim doktorum gebelik zehirlenmesinden süpheleniyor..
Benden 600 dolar dondurmak, 500 dolarda çözülmesi için istediler.. Isteyen yerde Bursa'da .. 5 yıl bekleme süreside diye biliyorum ..
Merhabalar.. bende tüp bebeğe başlayacağım kısmetse. sen nerde tedavi görüyorsun? yüksek bir rakam istemişler senelik mi? yardımcı olur musun? bende bursadanım..
Pembe mavide yaptırdım. Nevin hanım doktorum. Hayır senelik yanlış hatırlamıyorsam 100 dolar demişlerdi. Ilk dondurulması için istenilen, fiyattı o.
Sonuç ise; beklemedeyim..
Benim de 19. Gun olmus olacak . Cuma gunu ins. Aslinda cmartesiye demisti. Istedigim dr. Cuma ve pazartesi varmis.pazartesi gec olur diye cumaya aldi. 20 de normal demekki. Nerede yaptiriyorsunuzya arkadaslar bugun adetimin 13. gunu dondurulmus transferi icin kontrole gittim rahim duvari 4.8 mm mis estrofemi 4 e cikardi onumuzdeki sali cagirdi o zaman 20. gun olacak dr bana transfer yapamayiz gibi bisey demedi 20 gunden sonra transfer olurmu
ben bursada osman beye yaptiriyorum herzaman kalinlasan rahim duvari bu sefer kalinlasmadi sol tarafimdada catlamayip buyuyen yumurta 3 cm olan kiste donusmus belkide o etkiliyordur 20. gun insallah kalinlasirBenim de 19. Gun olmus olacak . Cuma gunu ins. Aslinda cmartesiye demisti. Istedigim dr. Cuma ve pazartesi varmis.pazartesi gec olur diye cumaya aldi. 20 de normal demekki. Nerede yaptiriyorsunuz