Dondurulmus embriyo.

canım inşallah en yakın zamanda rabbim sana bebğinin görüntüsünü görmeyi nasip etsin :) şimdi akan bu yaşaların o zaman mutluluktan aksın inşallahhhhhhhh :)

canım inşallah bir sonraki tedavinde rabbim yüzünü güldürsün :)

canim erkek ismi ariyorum ama tesekkur ederim yinede :) derin guzel isimm, iyiyiz biz siz de iyisinzidir insallahhhhhh

canım iyiyiz biraz bulantı çokça uyku idare ediyoruz :) kızda da böyleydi 4. aya kadar :) sadece bulantı bunda daha fazla :)
erkek olursa bizim mehmet koymayı düşünüyoruz allah nasip ederse :)

Allah bagislasin cnm. Bizde sorun bende de tuplerim kapalı bu kadar kişinin içinde tüpleri kapali olupta tup bebekle hamile kalan kimseyi bulamadım. Cok tsk ederim Allah razı olsun.

ayyy ne guzell bi surpriz olacak sizeee :) cok heyecanli :))evet canim insallah darisi herkesin basina olur, bize de saglikla kucaklamak nasip olur bebeciklerimiiziii

Allah bagislasin cnm. Bizde sorun bende de tuplerim kapalı bu kadar kişinin içinde tüpleri kapali olupta tup bebekle hamile kalan kimseyi bulamadım. Cok tsk ederim Allah razı olsun.

Tatlim senin direk rahmine koycaklar, tabiki doktora dansumak lazim ama bence kesinlimle bir engel degil. Hakkinda hayirlisi hic kafana takma bence pozitif ol, allahin izni ile.kucagina alirsin ins.

Tatlim senin direk rahmine koycaklar, tabiki doktora dansumak lazim ama bence kesinlimle bir engel degil. Hakkinda hayirlisi hic kafana takma bence pozitif ol, allahin izni ile.kucagina alirsin ins.

Benimde tuplerim kapali. Ikinci denememde hamile kaldim. 9hafta 5 gunluk hamileyim. Embriyo dondurttum transferi daha sonra yaptirdim. Herkesede bunu tavsiye ederim. Izmir irenbe tup bebek merkezi dr kaan bozkurt yapti tedavimi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım hayırlısı ile inşallah

kızlar bir şey sorucam dondurulmuş tedavisinde transfer öncesi cinsel ilişki yasak mı ?merkeze sorucaktım unuttum

Canim sen zaten ikizlere hamile degilmiydin? Ben mi yanlis hatirliyorum?

Insallah cnm yarın 18.haftalik olacaklar.alt tarafimda catimda yani ağrılar var o yüzden sordum istee amannn iyice siyirdim galiba

Canim sen zaten ikizlere hamile degilmiydin? Ben mi yanlis hatirliyorum?

Evet cnm ikizlere hamileyim.derdimi kimseye anlatamadim.benim 2 haftadır rahim bölgemde agri var catimda Doç. dra gittim gecenlerde tuplerin kapali yada yqpisik olmasindan olabilir ama sorun olmaz dedi.benim gibi bu ağrıları yasayipta 6.ayini atlatan varmi die sordum çünkü biraz araştırdım allah göstermesin erken doğuma yol acabiliomus o yuzden korkuyorum.

Tuplerinin kapali oldugunu hsg de mi anladin yoksa Laparoskopi mi oldu kapali ameliyat.benimkide kapali ameliyat olmustum 4 yil once.suan bende dondurulmus embriyoyla ikiz hamileyim 18 haftalik ama agrilarim var.

Tuplerinin kapali oldugunu hsg de mi anladin yoksa Laparoskopi mi oldu kapali ameliyat.benimkide kapali ameliyat olmustum 4 yil once.suan bende dondurulmus embriyoyla ikiz hamileyim 18 haftalik ama agrilarim var.
Acik ameliyat oldum orda bakmislar tuplere. Yumurta rezervimde cok azdi amh testi yaptirdim 1.24 cikti. Benimde kanamam vardi 3 haftadir yeni bitti. Allaha emanet hersey. Insallah allah saglikla kucagimiza almak nasip eder

Yazini okuyunca hamile kalmaya calisiyomussun gibi anlasiliyoda ondan sordum cnm. Bende cikolata kisti var yani kistlerimle hamile kaldim birde yapisikliklarim var ama cok sukur bir sorun olmadi.. Agrilarin olmadi cok dogal bebekler buyudukce oluyor bendede oluyordu doktorum normal korkma dedi bir süre cok cektim ama sonra gecti sende korkma bence bunun bebeklerine zarar verecegini dusunmuyorum.. Zaten tuplerinle bebeklerin alakasi yok suan sen hamilesin artik onlarla isin kalmadi.

Benimde 4 agustos test tarihim inşallah birbirimize güzel haberler veririzzz

inşallah canım hayırlı olsun güzel sonuçlarımız olsuuun donmuşmu normalmi seninki bide kaç tane koydular benimkiler donmuş 2 tane ama biri çözülürken biraz bozulmuş ondan umudum yok yani :) ama doktorum içerde kendini toplayabiliyor o yüzden onu da koyucam dedi ben de ok.ledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…