Evet canım Perşembe oldu benimde. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız😊😊
inşallah canım benim inşallah hamiş hamiş dolaşırız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Perşembe oldu benimde. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız😊😊
Insallah cnm yarın 18.haftalik olacaklar.alt tarafimda catimda yani ağrılar var o yüzden sordum istee amannn iyice siyirdim galiba
inşallah canım hayırlı olsun güzel sonuçlarımız olsuuun donmuşmu normalmi seninki bide kaç tane koydular benimkiler donmuş 2 tane ama biri çözülürken biraz bozulmuş ondan umudum yok yani :) ama doktorum içerde kendini toplayabiliyor o yüzden onu da koyucam dedi ben de ok.ledim
Canım benimkilerde dondurulmuş iki tane inşallah ikimizlerimiz olur :) sen neler yapıyosun ben yatıyorum evde yürüyüş yapıyorum ablam saolsun bana bakıyo :) yemegım ayagıma geliyo ama insan wc ye bile gitmeye korkuyo dimi 😊 bide belirti arıyorum hep insan meraktan ölüyo Zaman geçmiyo hiç ben salı günü transfer oldum 3. Gün embiriyosu senin kaçıncı gün embiriyosu ?belirti arıyorum kasık agrısı bel agrısı oluyomus ama bende yok şimdilik belkide daha erken yaaa ne biliyim çok zor hep olumsuz oldu sanki diye düşünüyoru
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Acik ameliyat oldum orda bakmislar tuplere. Yumurta rezervimde cok azdi amh testi yaptirdim 1.24 cikti. Benimde kanamam vardi 3 haftadir yeni bitti. Allaha emanet hersey. Insallah allah saglikla kucagimiza almak nasip eder
Yazini okuyunca hamile kalmaya calisiyomussun gibi anlasiliyoda ondan sordum cnm. Bende cikolata kisti var yani kistlerimle hamile kaldim birde yapisikliklarim var ama cok sukur bir sorun olmadi.. Agrilarin olmadi cok dogal bebekler buyudukce oluyor bendede oluyordu doktorum normal korkma dedi bir süre cok cektim ama sonra gecti sende korkma bence bunun bebeklerine zarar verecegini dusunmuyorum.. Zaten tuplerinle bebeklerin alakasi yok suan sen hamilesin artik onlarla isin kalmadi.
benimkiler 6.gün blast embriyo canım valla ben öyle çok yatmıyorum ilkinde hep yatmıştım bi faydasını görmedim şimdide kafama göre takılıyorum bi yatıyorum bi kalkıyorum kasmıyorum yani biraz önce de hastaneden geldim progesteron iğnesine başladım değer çok düşüktü onu yaptırıp geldik bana da eşim bakıyo kimseye söylemedik bu defa o yüzden eşimin başına kaldım belirti arama canım hiç kendine eziyet olur ama insan heyecandan en ufak bişeyi ona yoruyo demi nediyim umarım güzel sonuçlarımız olur
Peki yumurtalarının kalitesi nasıl biliomusun canımcanım hayırlısı olsun tedavin bu son tedavin olur inşallah ben ayın 16 adet oldum 18 de doktora gittim estrofem kullanıcam onun yanınd a vitaminlerim var kullandığım ayın 1 kontrolum var rahim kalınlığına bakıcakmış doktorum inşallah kısmet olursa ayın 5 de transferim olucak
Evet cok şükür bebeklere zarari yok ama o ağrı olunca korkuyorum iste.erken doğum fln olayindan da cok korkuyorum gerci hersey taktiri ilahi duadan baska yapacak biseyimiz yok. Allahim kucagimiza almayi nasip etsin insallah .
İyi geceler kızlarr yaa benimde heyecanım sizle aynıı yumurtalarım gec gelişti tedavi uzadı transferimde agustosa kaldı nasipse 2 tane 5. Gün blast donduruldu çözüldüklerinde bişe olmaz dimi yaa cok merak ediyom iki tane koycaklar geriye kalmıyo ama olsun ikisi tutsun keşke dualarım hep bu başka hiç bişe istemiyorummmmmmm🙏🙏🙏🙏
Peki yumurtalarının kalitesi nasıl biliomusun canım
Erken dogum olayindan bende cok korkuyodum hala da korkuyorum ama olacagi varsa elden birsey gelmez dedigin gibi takdiri ilahi.. Bende hep forumlarda kötü kötü seyler okuyup korkuyodum acaba 20 li haftalarda bisey olurmu yok rahim yetmezligi fln düsünüp düsünüp kafamda kuruyodum sonra kötü olasiliklari okuyup arastirmaktan vazgectim inan simdi cok rahatim.. Agrim olunca iyi düsünmeye calisiyorum normal olabilir bunlar diyorum ve agrilarim cok sürmüyor, ne kadar üstüne düsersen o kadar kötü oluyor.. Sende sadece doktoruna güven internette fln olumsuz seyleri arastirip durma canim Allahin izniyle bebeklerimizi saglikla kucagimiza alacagiz insallahhhh Bebeklerimiz Rabbime emanet..
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah güzel ve sorunsuz bi şekilde atlatır güzel haberlerinide burdan bizimle paylaşırsın...inşallah ikiside tutar benim için son 8 gün test gününe inşallah benimde ikisi tutmustur🙏🙏🙏
Aynen doğru diosun araştırıp araştırıp kendimi bunalıma sokuorum iyice.16 haftadan beri var bu agri cok erkenden oldugu icin korkuorum.Allaha emanet ediyorum kendimide bebeklerimizide.tsk ederim cnm cok saol
Amin cnm inşAllah saol seninde güzel haberlerin olur inşAllah bayram şekerlerin hayırlısıyla tutunsun ömür boyu 🙏🙏 dondurulmuşmu seninkide cnm kaç günlüktüler
Zor bulduk bu bebekleri insan hep diken üstünde oluyor haklisin canim bende öyleyim ama yapacak birsey yok malesef bizim yapabilecegimiz tek sey cok dikkat edip bol dua etmek.. O agrilar bende de o haftalarda vardi canim sonucta 2 bebek var büyüdükce agrilarin artmasi cok normal.. Ne demek canim hepimiz ayni yollardan geciyoruz birbirimize yardimci olmak icin buradayiz.
Amin cnm inşallah 🙏evet dondurulmuş benimkilerde ama 3.gün embiriyosu oyuzden korkuyorum biraz inşallah tutmuştur😞
Herkese iyi bayramlar herşey gönlünüzce olsun...