Dondurulmus embriyo.

slm sonuc bekleyenler ins hayirlisi ile olumlu sonuc alirlar

kizlar acil cevap verirseniz cok memnun olurum bugun dr gitim dr ofis hiteraskobi yapalim dedi aneztesi ile cumartesi yaptiracam fiyat 400 tl dedi acaba devlette yaptirsam daha uygun olmaz mi bi fikir lutfen

ben 1500 lira verdim histereskopiye anestezili.devlette de yaparlar ama kendi dr.unun yapması daha iyi değilmi.

selamlar arkadaşlar ben 4 yıl önce tüp bebek yöntemiyle çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım. normal yolla hamile kalamayacağımı düşünürken geçtiğimiz mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama bu sevincimi sadece 2 hafta yaşayabildim ikiz gebelik oluşmuştu ve mono gebelikti yani yapışıktılar bu sebeple sonlandırmak zorunda kaldım çok yıprandım psikolojim bozuldu. hastahanede dondurulmuş 4 embriyom daha var ve şubat ayında süresi doluyor. doktorumda bir çocuk daha istiyorsan eylül ayında gel bir deneme yapalım dedi. doktoruma çok güveniyorum ama yaşadığım olaydan sonra çok korkuyorum kızımın yalnız büyümesini istemiyorum sürekli ben kardeş istiyorum diyip duruyor kararsızım yaşım 37 zaman kaybetmek istemiyorum benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba dondurulmuş embriyo transferinden sonra neler yaşadıklarını çok merak ediyorum paylaşırmısınız?

Cok ama cokkk sevindim 😍 tebrik ederim ❤👏 saglikla buyusunler, keseleri kalp atislari derken evham yapacagin hersey cok ama cok guzel gecsin. Keyfini sureceginbir hamilelik olsun.

Biz az onca sinuc aldik, sinifta kalmisiz... Yeniden kalan dondurulmuslar icin yola cikacagiz, once kucuk bir tatil kacamagi yapalim.

Tum sonuc bekleyenlere, hamilelere saglik ve sans diliyorum. Hep mutlu olacaginiz gelismeler olsun :))

Sevgiler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Duygu canim yaa cok uzuldum keske yola hep birlikte devam edebilseydik.nedesek bos biliyorum umudunu kaybetmemen cok guzel allah yardincin olsun

Tesekkur ederim canim. Umudu kaybetmek yok, her deneme basariyla sonuclansa burada yazisip, birbirimizin yasadiklarina ortak olamazdik... Maddi manevi gucumuz olsun yeter ki... Sans diliyorum herkese..

Tekrar tebrikler cok guzel bir hamilelik olsun... Su gibi aksin aylarin

selamlar arkadaşlar ben 4 yıl önce tüp bebek yöntemiyle çok şükür sağlıkla kızımı kucağıma aldım. normal yolla hamile kalamayacağımı düşünürken geçtiğimiz mayıs ayında hamile olduğumu öğrendim çok sevindik ama bu sevincimi sadece 2 hafta yaşayabildim ikiz gebelik oluşmuştu ve mono gebelikti yani yapışıktılar bu sebeple sonlandırmak zorunda kaldım çok yıprandım psikolojim bozuldu. hastahanede dondurulmuş 4 embriyom daha var ve şubat ayında süresi doluyor. doktorumda bir çocuk daha istiyorsan eylül ayında gel bir deneme yapalım dedi. doktoruma çok güveniyorum ama yaşadığım olaydan sonra çok korkuyorum kızımın yalnız büyümesini istemiyorum sürekli ben kardeş istiyorum diyip duruyor kararsızım yaşım 37 zaman kaybetmek istemiyorum benim durumumda olan arkadaşlar var mı acaba dondurulmuş embriyo transferinden sonra neler yaşadıklarını çok merak ediyorum paylaşırmısınız?

Oncelikle gecmis olsun, Rabbim yavruna hayurlisi ike kardes nasip etsin ins. Ben 2011 yilinda donmus embriyo transferi ile 4. Denemede oglumu dunyaya getirdim. Su an 2.5 yasinda ve 2014 Ocak ayinda yine oglumuj zamanindan kalma donmus ebriyolarim ile kardes icin denedim ve suan 28 haftalik ikiz hamileyim. 3 tane daha donmus embriyom var. NASIPten otesi yok, kendini hazir hissediyosan tabiki dene cunku ne kadar erken denersen ilk gebelikten sonra o kadar cok tutunma sansi var oncr Allahin izni ile!

Oncelikle gecmis olsun, Rabbim yavruna hayurlisi ike kardes nasip etsin ins. Ben 2011 yilinda donmus embriyo transferi ile 4. Denemede oglumu dunyaya getirdim. Su an 2.5 yasinda ve 2014 Ocak ayinda yine oglumuj zamanindan kalma donmus ebriyolarim ile kardes icin denedim ve suan 28 haftalik ikiz hamileyim. 3 tane daha donmus embriyom var. NASIPten otesi yok, kendini hazir hissediyosan tabiki dene cunku ne kadar erken denersen ilk gebelikten sonra o kadar cok tutunma sansi var oncr Allahin izni ile!

çok teşekkür ederim sılanaz, Allah'ım seninde yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah, ben ilk çocugumdan sonra çok ara verdim biliyorum şimdi çok pişmanım aklıma hep kötü şeyler geliyor ayrıca pc olduktan sonra lekelenmem hala devam ediyor buda sanki bana sorun çıkaracakmış gibi normal bir durum değil bildiğim kadarıyla sanırım eylülü beklemeden bayram sonrası hemen dr gidicem.

çok teşekkür ederim sılanaz, Allah'ım seninde yavrularını sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah, ben ilk çocugumdan sonra çok ara verdim biliyorum şimdi çok pişmanım aklıma hep kötü şeyler geliyor ayrıca pc olduktan sonra lekelenmem hala devam ediyor buda sanki bana sorun çıkaracakmış gibi normal bir durum değil bildiğim kadarıyla sanırım eylülü beklemeden bayram sonrası hemen dr gidicem.

Rica ederim canim, donmuslarla hep benim yuzum guldu, rabbim insallahh sanada hayirlisi ile ikinci yavru nu kuxagina almayi nasip etsin. Yoo fazla ara filan degil ben yurtdisindayim 15 yilsonra bile donmuslariyla deneyip, bebek sahabi olan binlerce insan var. Doktorun sana saglik durumun hakiinda daha net bilgi verir. Donmus tedavisi sifirdan daha rahat. Hakkind ahayirlis ins.

kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elinde de bebeğinin ultrason resmi bakıp bakıp gülüyor o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için

Cok ama cokkk sevindim 😍 tebrik ederim ❤👏 saglikla buyusunler, keseleri kalp atislari derken evham yapacagin hersey cok ama cok guzel gecsin. Keyfini sureceginbir hamilelik olsun.

Biz az onca sinuc aldik, sinifta kalmisiz... Yeniden kalan dondurulmuslar icin yola cikacagiz, once kucuk bir tatil kacamagi yapalim.

Tum sonuc bekleyenlere, hamilelere saglik ve sans diliyorum. Hep mutlu olacaginiz gelismeler olsun :))

Sevgiler

canım rabbim sabır versin .git dilen bıraz toparlan bomba gibi geri dön bebişlerin seni bekliyor canım

Begendigin varsa cal tabi tatlim bende bulsam calicam hemen =)) Suan ikisi toplam 3 kiloya yakin, daha üstüne 2 kilo fln gelecek insallahh zamaninda dogarlarsa, artik o zaman onlar mi sigamaz yerlerine yoksa ben mi bilemeyecegim :KK1: Tatli olayi bende 5. aydan sonra basladi bir basladii simdi durduramiyorum devamli krizz =))

zamaninda tamda kilolarinda dogsunlar insallah canim nur toplariii:)

kızlar bugün çok duygulandım ve ev çok ağladım bir yere gitmek üzere minübüse bindim yanımda bir kadıncagız galiba hastaneden cıkmış yanındada küçük bir kızı vardı elinde de bebeğinin ultrason resmi bakıp bakıp gülüyor o an o kadar kötü oldum ki acaba ben yada benim gibi anne olmak isteyen bir çok kadın bu duyguları yaşayabailecek mi .o an hem ağladım hem dua ettim güneş gözlüklerinin altından oluk oluk yaşlarımı sildim .allahım dedim belkide çok güzel duygulardır onun yaşadıkları rabbim bizim için yani eşim ve benim için hayırlısıysa bize beden ve akıl sağlığı yerinde hayırlı nesiler hayırlı salih evlatlar nasip et dedim ve anne olmak isteyen bütün kadınlar için

ayni seyleri hepimiz yasadik canim, Allah kimseyi evlatsiz birakmasin insallah, hepimize dua ediyorum heppp tez zamanda gelsin kuzular diye, saglikla sihhatle...

Insallahh canim dualarim seninle, Rabbim iki donmusun bebeginle bunca emegine karsilik kucagini doldursun, sagligin el verdikce sakin vazgecme. Her Negatif bir husran bu surecleri bende yasadim , Sabrin ve Sukrun sonu salamet allahin izni ile. YUREKTEN INANniyorum ve guzel haberlrini bekliyorum ins..her deneme bir tecrube oldu bizlere , strrs yapma herseyi oluruna birak canim, gerisi geliyor. Su mubarek gecenin hurmetine Rabbim sanada bir kiz bir erkek iki bebek naisp etsin ins. Ikisininde duygusunu bir elde yasa insallah

otekinin cinsiyeti daha belli degil mi kuzum? ne inatciymis:)

Sevgiler

duyguuu sonucn ne olduuu? inslalah guzel haberler almisindirr:KK16::KK16:

Kızlar selam . Bende toplamda 6 tane düşük yaptım. Malesef hiç birinde keseyi de göremedik.. Pgt de yapıldı sıkıntı yok ama tutunmadı hiç birisi... Tek sorun kan pıhtılaşması gözüküyor iğne oluyorum transferle beraber ama o da çözüm olmuyor malesef... Bu ay ofis histeroskopi oldum ondada bbi sıkıntı yokmuş.. Şimdi bu önümüzdeki günlerde dondurulmuş 2 embriyom var 5. Gün embriyosu 3AA kaliteymiş ikisi de .. Düşük yaptıgımda 4AA KALİTEYDİ EMBriyolarım biraz korkuyorum tutunurlar mı diye ama inşallah tutunurlar.. Süreç hakkında bilgim yok pek telefonda estrofem hap kullancagım 10 gün sona kontrol edilceğini söylendi sizinde süreç böylemi işledi ve embriyolarınızın kalitesi neydi

otekinin cinsiyeti daha belli degil mi kuzum? ne inatciymis:)

Canim belli net,hatta en son randevumde ultrasyoncu net soyleyimmi cinsiyetlerini dedi ama ben istemedik ogrenmek :) ikinci supriz olsun dedik,kiz bebek kiyafetleri besiigi hazirlancak zaten, 2. Besik 1 aylik filan olduklarinda alcam icin,erkek olursa hersey var zaten :) o kadarida supriz kalsin dedik bakalim. Senjn hamilelik nasik gidiyir saka maka buyutuz gobisleri 28 hafta oldum hatta gectim :) hayirlsii ile bide kucagimiza alsak ins.

Kızlar selam . Bende toplamda 6 tane düşük yaptım. Malesef hiç birinde keseyi de göremedik.. Pgt de yapıldı sıkıntı yok ama tutunmadı hiç birisi... Tek sorun kan pıhtılaşması gözüküyor iğne oluyorum transferle beraber ama o da çözüm olmuyor malesef... Bu ay ofis histeroskopi oldum ondada bbi sıkıntı yokmuş.. Şimdi bu önümüzdeki günlerde dondurulmuş 2 embriyom var 5. Gün embriyosu 3AA kaliteymiş ikisi de .. Düşük yaptıgımda 4AA KALİTEYDİ EMBriyolarım biraz korkuyorum tutunurlar mı diye ama inşallah tutunurlar.. Süreç hakkında bilgim yok pek telefonda estrofem hap kullancagım 10 gün sona kontrol edilceğini söylendi sizinde süreç böylemi işledi ve embriyolarınızın kalitesi neydi

canım hayırlısı olsun tedavin bu son tedavin olur inşallah ben ayın 16 adet oldum 18 de doktora gittim estrofem kullanıcam onun yanınd a vitaminlerim var kullandığım ayın 1 kontrolum var rahim kalınlığına bakıcakmış doktorum inşallah kısmet olursa ayın 5 de transferim olucak

Öncelikle hayırlı olsun ne güzel bir süpriz aceba sorun neydi tup bebek yaptirmanizdaki bisey sormak istiyorumda bende ikiz hamileyim.

Öncelikle hayırlı olsun ne güzel bir süpriz aceba sorun neydi tup bebek yaptirmanizdaki bisey sormak istiyorumda bende ikiz hamileyim.

Canim bizdeki sorun esimin gecirdi ameliyattan sonrs sprem in disa gelmeyip, idrsr kesesine gitmesi idi, ikac kullandi esik faydam etmedi sonrs tek care tup bebek dediler, sprem var olmasina ragmen 4. Denemede oglumu buldum. 3. Deneme taze 21 embriyo olmasi lazimdi toplandi. Taze ile tutmadi ,9 ay sonra donmus embriyo ile oglumu kucagima aldim , bizim embriyolar 3 'lu ve 2'li olarak dondurulmustu. Son 3 tane daha var ama rabbim bh evlatlarimizida saglikli sihtali kucagimiza aldirsin yeterde artar allahin izni ile. Istedini sorsbilirsin:)

X