Dondurulmus embriyo.

canım maşallah :) büyürler annesi :) bebişler son haftalarda hızla kilo alırlarmış sen zaten bunu biliyorsun :) tarih de belli olmuş ne güzel :) allahım yardımcın olsun canım :)

Amin canim, allah razi sun sende hayurlisi ile haftalrin gecsin bebisini saglicakla kucagina al ins.

Masallah 🙏 saglikla kilo alip saglikla dogsunlar... Onlar gelisimlerini surdursunler alinan kilolar verilir gider. Tarih planlandigi gibi gitsin, acil bir sey olmasin. Cok keyifle gecsin kalan gunler 😘

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo filan inanki hic umrumda degil ama yiyemiyorum diye cok uzuluyorum felaket mide yanlmalarim var aci ceke ceke resmen yemek yer oldum,iki lokmada tikiniyorum, Amin Allah razi olsun, bu evlat aski ugruna emek veren tum kucaklar dolsun ins. Rabbim her kadina yasatsin b7 tarifi imkansiz duyguyu ins.

Canım Maşaallah ikiz ha çok sevindim uzun zamandır girmiyordum tebrikederim :) bizede duaet cinsiyetleri nedir? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin

Tesekur ederim canim , ikiz vallahi saka maka cok sukur 28 hafta olduk, bir tanesi kiz ikinci net degil , ogrenmekte istmedik ne verirse rabbim amena saglikli sihatli gelsinlerde, erkek olsa oglumdan her sey var zaten. Sen neler yapiyorsun?

Selam kızlar dün transsferim yapıldı sonuda 4 agustos test tarihim bana dua edin noolur hafif bel agrım var amaa sanırım belirti aramak için daha çok erken ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amin canim, allah razi sun sende hayurlisi ile haftalrin gecsin bebisini saglicakla kucagina al ins.
amin canım :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :)
Selam kızlar dün transsferim yapıldı sonuda 4 agustos test tarihim bana dua edin noolur hafif bel agrım var amaa sanırım belirti aramak için daha çok erken ☺️

canım allahım yardımcın olsun :) bebişin sıkı sıkı tutunsun inşallah :)
canım rabbim ona sağlık versin hep annesi kalpi atsın insallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım olsun sağlıklı olsunda sonra dinlersin kalp atışlarını .bu arada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

canım sağol :) Allahım hepimizin kucaklarına doldursun inşallah :)

canım cok güzel rabbim güze pozitif sonuçlar almayı nasip etsin bayram hediyesi olsun size

Kizlar 12. Gun degerim cikti 575, 50 embriyolarim tutunmayi basardi.simdi artik sira keseleri gormekte.

Cok mutluyum 5 yil sonra tekrar ayni duygulari yasamak allah kucagimiza almayi nasip etsin simdi sira sizde guzel haberlerle gelin insallah

Kizlar 12. Gun degerim cikti 575, 50 embriyolarim tutunmayi basardi.simdi artik sira keseleri gormekte.

Cok mutluyum 5 yil sonra tekrar ayni duygulari yasamak allah kucagimiza almayi nasip etsin simdi sira sizde guzel haberlerle gelin insallah

Tebrikler, Allah tamamina erdirsin, yuksek ihtimal ikizler geliyor :) degerin cok guzel kata katlanarak topac bebek yada bebeklere donsun ins.

ne güzel hayırlı olur inşallah darısı bana ve tüm isteyenlereeee <ama ben doğal yolla deniyorum 2 .5 yıldır olmuyor allahım banada göstersin bize de dua et ne olur

canım cok güzel rabbim güze pozitif sonuçlar almayı nasip etsin bayram hediyesi olsun size

İnşallahhh aminn&#128591;&#128591;tüm bekleyenler ve isteyenler için inşallah bugün kadir gecesi bol bol dua edicem

Herkese hayirli kandiller canlar bugun cok cok dua edin en hayirli gecelerden birindeyiz

slm sonuc bekleyenler ins hayirlisi ile olumlu sonuc alirlar

kizlar acil cevap verirseniz cok memnun olurum bugun dr gitim dr ofis hiteraskobi yapalim dedi aneztesi ile cumartesi yaptiracam fiyat 400 tl dedi acaba devlette yaptirsam daha uygun olmaz mi bi fikir lutfen

slm sonuc bekleyenler ins hayirlisi ile olumlu sonuc alirlar

kizlar acil cevap verirseniz cok memnun olurum bugun dr gitim dr ofis hiteraskobi yapalim dedi aneztesi ile cumartesi yaptiracam fiyat 400 tl dedi acaba devlette yaptirsam daha uygun olmaz mi bi fikir lutfen

Çok iyiymiş fiyatı bence yaptır cnm nerde cerdiler bu fiyatı

Tesekur ederim canim , ikiz vallahi saka maka cok sukur 28 hafta olduk, bir tanesi kiz ikinci net degil , ogrenmekte istmedik ne verirse rabbim amena saglikli sihatli gelsinlerde, erkek olsa oglumdan her sey var zaten. Sen neler yapiyorsun?

Senin adına inan çok mutlu oldum :) ben şubatta 4.nefatif aldiktan sonra genetik ve pıhtılaşma tahlillerini yaptırdım genetik temiz çıktı ama pıhtılaşma problemim var buna göre ağustosta kalan 2 donmuş embriyoyu denemeyi istiyorum inşaallah senin gibi mutlu biter bu denemem

canım ikizler geliyor galiba rabbimin izniyle şimdi sıra keseleri görekmekte

canım maşallah :) kat kat artsın inşallah :):nazar:

Senin adına inan çok mutlu oldum :) ben şubatta 4.nefatif aldiktan sonra genetik ve pıhtılaşma tahlillerini yaptırdım genetik temiz çıktı ama pıhtılaşma problemim var buna göre ağustosta kalan 2 donmuş embriyoyu denemeyi istiyorum inşaallah senin gibi mutlu biter bu denemem

Insallahh canim dualarim seninle, Rabbim iki donmusun bebeginle bunca emegine karsilik kucagini doldursun, sagligin el verdikce sakin vazgecme. Her Negatif bir husran bu surecleri bende yasadim , Sabrin ve Sukrun sonu salamet allahin izni ile. YUREKTEN INANniyorum ve guzel haberlrini bekliyorum ins..her deneme bir tecrube oldu bizlere , strrs yapma herseyi oluruna birak canim, gerisi geliyor. Su mubarek gecenin hurmetine Rabbim sanada bir kiz bir erkek iki bebek naisp etsin ins. Ikisininde duygusunu bir elde yasa insallah

Cok ama cokkk sevindim &#128525; tebrik ederim &#10084;&#128079; saglikla buyusunler, keseleri kalp atislari derken evham yapacagin hersey cok ama cok guzel gecsin. Keyfini sureceginbir hamilelik olsun.

Biz az onca sinuc aldik, sinifta kalmisiz... Yeniden kalan dondurulmuslar icin yola cikacagiz, once kucuk bir tatil kacamagi yapalim.

Tum sonuc bekleyenlere, hamilelere saglik ve sans diliyorum. Hep mutlu olacaginiz gelismeler olsun :))

Sevgiler

iPhone'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X