Dondurulmus embriyo.

canım rüyalara takılma :) bilinç altının oyunu :) bende de oluyordu olmayacak korkusu kendini motive etmeye çalış canım :)

teşekkür ederim bilgi için sağol inşallah benim bu adetimde başlar beklemek istemiyorum

İşte en erken benimki gibi oluyor negatiften sonraki adetin degil bi sonrakiyle başlanıyor canım rahmin biraz toplanması gerekiyormus umarım hayırlısı olur

Merhaba benim de donmuşlarımla transferim olacak 24 ünde kısmetse, umarım sonucumuz olumlu olur😊

Gidemedim cnm gec kalktim o saatte dr olmuor.napalim 3.4 gun sonra tekrar gidicez birde su 3lu tarama testini yaptirdinizmi? Nasıl oluor kan flnmi verilior yine? Ultrasyonlami bakilior?sağlık ocagida asi icin cagirior 16.haftada siz yaptırdınizmi? Ikiz olduğu icin riskli grubtayiz evet Allahim tamamina erdirsin inşallah.

Ay kaderdas buldum desene :) umarım canım bu kez güzel sonuclar aliriz beraber beklicez artık :)

Evet canım kontrol sonrası doktor randevuyu 19 una verdi bende arada tatile çıktım kafamı dağıtırım biraz rahatlarım diye ama ne mümkün her an aklımda , 24 üne kadar ananas alalım tutunmayı kolaylaştırıyomuş

ben o konuda nedense çok rahatım bu defa cumadan sonra başlarsa bilemicem :) ben transferden sonra başlarım diyodum kabak çekirdeğiyle falan ama önden başlamak daha iyi galiba yarın alayım bari... benim asıl korkum progesteron değeri burda bi arkadaşın yüksek çıktı bu ay iptal oldu inşallah bizim de öyle olmaz.... senin de 2.denemen mi... kaçıncı gün embriyon ve kaç tane transfer edicekler belli mi

Kısmet sonucu olumlu olsun 1 ay daha beklerim:) benim gecen ay yumurta toplandı 3. Gün dondurdular bu ay doktorum kaliteleri iyi dedi 5. Güne giderim bunlarla olursa 1-2 tane de dondurmayı hedefliyomuş henüz kaç tane yapacağını söylemedi çözündükten sonra karar verecek galiba bana sorarsa ben 2 isterim:) bu arada 2. Denemem. Benim 1. Yi Nisan'da denedim doktorum inanılmaz rahattı ne kan testi ne başka bişey yaptı süreç boyunca ben hep korkuyodum sonuç olumsuz oldu haliyle herhangi bir açıklama da yapmadı kendini hazır hissettiğinde gel 1 donmuşunla deneyelim dedi ve ben doktorumu değiştirdim şimdi ye kadar herşey yolunda gitti umarım hep öyle gider ben teslim olmuş durumdayım bu arada bizde erkek infertilitesi var birde 2 negatif aşılama yaşım 32, bide bende hipoglisemi buldu bu doktor pozitifi görene kadar ilaç kullanacaksın dedi, siz de durumlar nasıl?

KıZlar
Yarın test günüm ve çok fazla adet sancım var😔😔
Normal mi???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım benim sadece sol tüp tıkalı onun dışında bişeyimiz yok evlilikte 7.yıla giricez yaş da gelecek ay 30 oluyo :) işte normal yolla olmayınca tüp deneyelim dedik aşılama falan yaptırmadım drek tüple başladık ilki olumsuz oldu doktorum da şaşırdı okadar umutluydu bizden herşey normal bide genetiğe bakalım dedi onda da bi sorun çıkmadı bu ay da donmuşlarla deniycez işte 2 tane 6.gün blast embriyom var cuma sorucam ikisinide koycakmısınız diye bakalım artık umarım bu kez güzel sonuçlanır

Benimde kontrolüm cmtsi canım bakalım hayırlısı

Yok canim benim doktorum 3 lü ve 4 lü test yaptirmadi ikizlerde sonuc yüksek cikiyor diye gerek görmedi sadece 20. haftada detayli bakti herseylerine,cok sükür iyi cikti o da.. Zaten her defasinda uzun uzun ayrintili bakiyor bebislere..Ben yurtdisindayim canim asi yaptirmadim istemediler burada ama Tr de hep yapiliyor diye biliyorum..

Canim b3n oglumun zamani 5. Aya kadar 5 kilo aldim, kizimi kaybettikten sonra hwp korku , harekt etmese hemen ye sola don 56 kilo ile hamile kalmistim 82 kilo ile doguma girdim. 1 yil sonra 53 kilo ya kadar dustum sut verirkende bogazda kesilmiyor malesef. Ama dedin gibi iki bebekle benee inanmiyorum kilolarin kalici olcagina hele bende 3 bide ustune esim 4 bebek vallahi, bu hamileligimde sanmiyorum 80 i bulurm . Cunku 67.5 idim daha 10 hafta var. Bakalim benee yiymiyorum zorla yiyorum inanki , meyve hic sevmeyen ben nasil yiyorum yada, ne meyve varsa sut,seker ve buzla soguk icicek yapiyorum, biraz oncede demir degerleri duauk diye ilk uzum hosafi yaptim. Bebeklerimiz saglikli dunyaya gelsinde herseye amena, benim tek gebelik millet bildi halde cok zayifsin diyo, bide ikiz dogurunca allahin izni ile bakalim ne diycekler :) saka bir yana offff allahin gucune gitmesin bazen boyle soyleyesim geliyor ammma frenliyorum

aynen ya özelde tedavi oluyorum hiç test yapmayı ya da ilkinin tutmama sebebini araştırmaya yeltenmediler bile ben söylüyorum gerek yok diyo tüm hormon testini devlet hastanesinde yaptırdım. pıhtılaşma kaç günde çıkıyor bide adetliyken mi gitmek gerekiyor. sebep yok diyo ama neye göre yok .

Tşk ederim cnm saol.

canım ben zeynep kamilde yaptırdım pıhtılaşma testini adetli olman şart değil istediğin zamanda gidebilirsin.sonuç 2.5 ayda cıktı benim

kızlar bende bugün adet oldum cuma ilk randevu için merkeze gidicem .(bismillahhirrahmanirrahim diyerek)

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatif transfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm

Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatif transfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm

Idrardan çıkması için henüz erken degil mi. Moralini bozma hemen..
inşallah kan testinde çıkar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…