Transferimin 6. Günü bugün.
Dün gece gördüğüm rüyanın etkisi ile keyifsizim.
Daha önceki transferlerde de rüyamda kendimi okulda yada araba kullanırken gördüm ve negatif aldım.
Dün geceki rüyada da araba kullandım. Yine olmayacak korkusu başladı
aglayamiyorum bile
teşekkür ederim bilgi için sağol inşallah benim bu adetimde başlar beklemek istemiyorum
canım ilk denemem mayıs ayında yapıldı haziranın başında olumsuz sonucu aldım ve adet oldum doktorum isterseniz diğer adetle başlarız dedi bizde vakit kaybetmeyelim dedik işte 4 temmuzda da 2.adetimi oldum bu dönemle başladık adetin 5.günü kontrolüm vardı herşey normaldi ve sadece estrofem verdi onun dışında da ilk tedavimden beri kullandığım vitaminler var folik asit falan onun dışında ilaç kullanmıyorum cuma tekrar kontrolüm var bi sıkıntı olmazsa 24-25 temmuz gibi de transferim olucak donmuşlarla velhasıl adetten 20 gün sonra falan konucak umarım yardımcı olabilmişimdir
Merhaba benim de donmuşlarımla transferim olacak 24 ünde kısmetse, umarım sonucumuz olumlu olur😊
Gecmis olsun canim ya migren zor gercekten bol bol dinlenmeye calis.. Git tabi icin rahat etsin ama merak etme iyidir bebeklerin icini ferah tut onlari etkileme.. Aglayacaksanda agla,gecen bir yerde okudum aglamayip icine atmak daha kötüymüs bebekleri daha kötü etkilermis agla en azindan rahatlarsin.. Benimde ara ara aglayasim olurdu bunalip icime atardim simdi koyveriyorum gidiyo valla icimde tutmaktansa aglayip rahatliyorum.. Hamilelik psikolojisi gercekten cok zor bir de bizimkiler ikiz riskler daha fazla insan düsünüp düsünüp bunaliyor biliyorum ama zaman gecip gidiyor biz bu bebekler icin az mi ugrastik cok sükür halimize bizimle kuzularimiz.. Allahim saglikla kucagimiza aldigimiz günleride gösterir insallah..
Ay kaderdas buldum desene :) umarım canım bu kez güzel sonuclar aliriz beraber beklicez artık :)
Evet canım kontrol sonrası doktor randevuyu 19 una verdi bende arada tatile çıktım kafamı dağıtırım biraz rahatlarım diye ama ne mümkün her an aklımda , 24 üne kadar ananas alalım tutunmayı kolaylaştırıyomuş
Kısmet sonucu olumlu olsun 1 ay daha beklerim:) benim gecen ay yumurta toplandı 3. Gün dondurdular bu ay doktorum kaliteleri iyi dedi 5. Güne giderim bunlarla olursa 1-2 tane de dondurmayı hedefliyomuş henüz kaç tane yapacağını söylemedi çözündükten sonra karar verecek galiba bana sorarsa ben 2 isterim:) bu arada 2. Denemem. Benim 1. Yi Nisan'da denedim doktorum inanılmaz rahattı ne kan testi ne başka bişey yaptı süreç boyunca ben hep korkuyodum sonuç olumsuz oldu haliyle herhangi bir açıklama da yapmadı kendini hazır hissettiğinde gel 1 donmuşunla deneyelim dedi ve ben doktorumu değiştirdim şimdi ye kadar herşey yolunda gitti umarım hep öyle gider ben teslim olmuş durumdayım bu arada bizde erkek infertilitesi var birde 2 negatif aşılama yaşım 32, bide bende hipoglisemi buldu bu doktor pozitifi görene kadar ilaç kullanacaksın dedi, siz de durumlar nasıl?ben o konuda nedense çok rahatım bu defa cumadan sonra başlarsa bilemicem :) ben transferden sonra başlarım diyodum kabak çekirdeğiyle falan ama önden başlamak daha iyi galiba yarın alayım bari... benim asıl korkum progesteron değeri burda bi arkadaşın yüksek çıktı bu ay iptal oldu inşallah bizim de öyle olmaz.... senin de 2.denemen mi... kaçıncı gün embriyon ve kaç tane transfer edicekler belli mi
Kısmet sonucu olumlu olsun 1 ay daha beklerim:) benim gecen ay yumurta toplandı 3. Gün dondurdular bu ay doktorum kaliteleri iyi dedi 5. Güne giderim bunlarla olursa 1-2 tane de dondurmayı hedefliyomuş henüz kaç tane yapacağını söylemedi çözündükten sonra karar verecek galiba bana sorarsa ben 2 isterim:) bu arada 2. Denemem. Benim 1. Yi Nisan'da denedim doktorum inanılmaz rahattı ne kan testi ne başka bişey yaptı süreç boyunca ben hep korkuyodum sonuç olumsuz oldu haliyle herhangi bir açıklama da yapmadı kendini hazır hissettiğinde gel 1 donmuşunla deneyelim dedi ve ben doktorumu değiştirdim şimdi ye kadar herşey yolunda gitti umarım hep öyle gider ben teslim olmuş durumdayım bu arada bizde erkek infertilitesi var birde 2 negatif aşılama yaşım 32, bide bende hipoglisemi buldu bu doktor pozitifi görene kadar ilaç kullanacaksın dedi, siz de durumlar nasıl?
anladım canım benim sadece sol tüp tıkalı onun dışında bişeyimiz yok evlilikte 7.yıla giricez yaş da gelecek ay 30 oluyo :) işte normal yolla olmayınca tüp deneyelim dedik aşılama falan yaptırmadım drek tüple başladık ilki olumsuz oldu doktorum da şaşırdı okadar umutluydu bizden herşey normal bide genetiğe bakalım dedi onda da bi sorun çıkmadı bu ay da donmuşlarla deniycez işte 2 tane 6.gün blast embriyom var cuma sorucam ikisinide koycakmısınız diye bakalım artık umarım bu kez güzel sonuçlanır
Gidemedim cnm gec kalktim o saatte dr olmuor.napalim 3.4 gun sonra tekrar gidicez birde su 3lu tarama testini yaptirdinizmi? Nasıl oluor kan flnmi verilior yine? Ultrasyonlami bakilior?sağlık ocagida asi icin cagirior 16.haftada siz yaptırdınizmi? Ikiz olduğu icin riskli grubtayiz evet Allahim tamamina erdirsin inşallah.
Aramizda cok yok canim seninle =) Dogum konusunu doktorla konustum ikizlerde riskli normal dogum daha cok sezeryan oluyor ama sartlar uygun olursa normalde olabilir neden olmasin dedi, suan bebeklerin durusu normal dogum icin uygunmus insallah dönmezler.. Isim konusu gercekten cok sorun ya erteliyosun erteliyosun bi bakmissin zaman gelmis catmis.. Bence haftasina göre gayet iyi canim tek bebekle ayni kilodalar benimde öyle normalde 1 haftada önden gidiyolardi bu sefer tam haftalarindaydilar ama takmiyorum ben cok sükür geride degiller normal devam ediyolar insallah dedigin gibi söyle 2.500 civari dogarlar cok kücük olmazlar.. Ben 16. haftaya kadar 4 kilo verdim ama suan toplamda 17 kilo almis durumdayim öyle asiri yedigimde yok genelde meyve fln,boyum uzun zayif olarak basladim hamilelige o yüzden cok kilolu durmuyorum ama daha 6 hafta fln var bu hizla 25 kiloyu bulacak diye korkuyorumCok almak istemiyorum gerci 2 bebisle vermek cok zor olmaz herhalde..
Tabiki iyi yapmışsın sende benim gibi bide özelde tedavi goruyorsan doktorlarin pek umrunda değil pihtilasma bende kendi kendime yaptirdim simdi sonucu bekliyorum sonuç bayrama çıkacak merakla bekliyorum bende hepsine baktordim tiroid trombofili hemofili kansızlık vs hepsi işte en azindan sebebimizi biliriz ona göre tedavi uygulatiriz ben artik inşallah bi sebebi olurda tedavisini olurum diye dua ediyom çünkü sebepsiZ olmasi çok kötü bişey
KıZlar
Yarın test günüm ve çok fazla adet sancım var😔😔
Normal mi???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim benim doktorum 3 lü ve 4 lü test yaptirmadi ikizlerde sonuc yüksek cikiyor diye gerek görmedi sadece 20. haftada detayli bakti herseylerine,cok sükür iyi cikti o da.. Zaten her defasinda uzun uzun ayrintili bakiyor bebislere..Ben yurtdisindayim canim asi yaptirmadim istemediler burada ama Tr de hep yapiliyor diye biliyorum..
aynen ya özelde tedavi oluyorum hiç test yapmayı ya da ilkinin tutmama sebebini araştırmaya yeltenmediler bile ben söylüyorum gerek yok diyo tüm hormon testini devlet hastanesinde yaptırdım. pıhtılaşma kaç günde çıkıyor bide adetliyken mi gitmek gerekiyor. sebep yok diyo ama neye göre yok .
Arkadaşlar bugün idrar testi yaptım negatiftransfer gününü saymazsam 8. Gün çok üzgünüm