Dondurulmus embriyo.

canım kaç çıktı çok mu yüksek... bide neden yükselirmiş öğrendin mi benim de haftaya bakılır galiba.... ama üzüldüm şimdi neyse vardır bunda da bi hayır geç olsun güç olmasın demi...

Insallh isteyen herkeze versin duani goremedim canim saglikli hamisler sna dikkat et

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben olsun diye dua etmedim :) Allahım hayırlı mı şer mi ben bilmem bana hayırlı gibi görünen şer , şer gibi görünen hayırlı olabilir bunu ancak sen bilirsin herşeyin hayırlısını nasip et inşallah gönlümdeki hayırlıdır sağlıklı uzun ömürlü hayırlı bebeğe gebeyimdir eğer gönlümdeki şu an için hayırlı değilse buna dayanma gücü ver allahım :) diye dua ettim :)

merhaba kızlar bende 31 haftalık erken doğum yaptım bebeğim 10 gün küvezde yaşadı kaybettik benim de drum 1 tane transfer yaptı çok şükür tuttu dün sonucu aldık :) ikiz tehlikeli erken doğum riskin olabilir dedi ve 1 tane transfer etti :)
sizin içinde hayırlısı olsun kızlar :) hayırlısı ile sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah :)

Insallah senin icinde hakkinda hayirlisi olsun.haberlerini bekliyoruz.

Bnde dua ederken hayirlisini istiyorum zaten illa olsun istemiyorum insan cok istedgi seyle imtahan olurmus cok isteyipte bni evladimla sinamasin ilk basta zaten duamiz bu esimle cok sukur bunu bilincindeyiz

Desteğin için teşekkür ederim canım. İnsanların yanında Güçlü olmaya çalıştıkça yalnızken aslında ne kadar çaresiz olduğum gerçeği böyle yapıyor sanırım ve tabiki kat kat artan hormonlar. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

bir şey değil canım destek verebildiysem sevindim.evet bırazcık polyanacılık oynuyoruz galiba dışarıya karşı ama içimizde ne fırtınalar kopuyor.olsun bizim güvendiğimiz sığındığımız yanlız ondan istediğimiz rabbimiz var her şeyin hayırlısını versin inşallah

Inşallah Bunca çektiğimiz sıkıntıyı unutturur bebislerimiz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnşallah canım butun dertlerimiz sıkıntılarımızı unuturuz bi güzel haberler alalım inşallah rabbim emeklerimizi boşa cıkarmaz ınsallah allah kımseyı evlat hasretıyle acısıyla sınamasın 🙏🙏🙏

Kizlar dediginizi yaptm esimle disari ciktik braz dolastik ama bnm kasik ve bacaklarim agrimaya basladi ve belimde yavas yavas agrimaya basladi 10. Gun bugun boyle agrilarin olmasi normalmi

Evet canim cok sükür 30 a ulastik insallah hayirlisiyla 36-37 leride görürüz, korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu oldum erken dogumu tetikliyomus internetten okuduguma göre ama doktor ilacta vermedi bu hafta kontrolum var soracagim yine insallah sorun cikarmaz.. Gitti mi misafirlerin iyi o zaman rahatlamissindir zor oluyor gercekten hamile halinle zaten zor bulmusuz bebisleri insan korkuyor.. Ne rahatlik dimi misafir gittikten sonra bi rahat nefes aliniyo bende de oldu Ben hareketleri 16. haftada hissettim ama doktorum ikiz oldugu icin erken hissetmissindir dedi, ilk cilege tepki verdi benimkiler Tabi öyle tekme hissetmiyosun böyle damar atmasi gibiydi ufak ufak pit pit ediyodu o da hergün ve devamli degildi.. 24 den sonra duzenli olmaya basladi simdi karnimda dalgalanmalar oluyor o derece siddetli vuruyolar masallah Seninde baslar yakinda pit pitlar Allahim dünyadaki en güzel duygu Rabbim herkese yasatsin insallahh Tabi tekmeler sertlesince uykularda azaliyor birakmiyorlar pat küt Randevularim 3 haftaydi simdi 2 ye iner sanirim bu kontrolden sonra..

inşallah canm cok dıkkat ol tamammı sık gıt kontrollerıne doktor cagırmasada gıt hayırlı haberlerını bana yazz hep dualarmdasn kader ortagm bu sefer kucagmızda kalsın ınsallah bır ömur yavrularımız

Bende sizi merak ediyordum, bayadir yazmiyosunuz. Misafirler oldumu dinleme ne kadar istesende olmuyir. Bende iyi olmaya xlaisiyorum, bugun morelim cok bozuldu. Sabah doktoe ofisten aradilar. Gebelik Diabet temI cikmis ama demir xok dusukmus. Degerleri sordum en az 20 olmasi gerken deger bende 4 cikmis. Haplarin dozunu artirdilar ,ben duzenli almiyodum zaten iki hafta once vermiati demir hapini ama ne bile. Benim halsizlik bas donmeleri ondan mjs insallah bebialerime bisey olmaz. Bundan sonra aksatmam. Tup tedavi olunca insan vitmainde olsa nefret ediyor. Midemi felaket yakiyolar. Ama mecbur alcam ne edeyim. Internettwn arasyirdikca kafan kariaiyor bundan sonra hoc bakmiycam doktor ne diyo o. NANNA bende bir 30'lara gelsem hayirlosi ile 26+4 olduk. Sen vitamin aliyormusun , neler kullaniyorsun? Dogum icin konustunmu ? Sezeryan normal ne dusunuyorsun? Hayirlisi ile bir kucgaimiza alsak ins.

Allah bu yavrunu kucagina almayi nasip edeir cnm ins.. Ama cok dikat etmemiz gerekicek ilki erken dogum olanlar ikincide de riskli bir gebelik geciriyorlsrmis bnm doktorum surekli takipte olcaz dedi sende roskli gebelik doktoruna git cnm hayirli olsun allah sizi ayirmasin. Bende tekten yanayim en dogrusu bu

Cnm 1,5 cikmasi gerekliymis en fazla. Yani yumrtlsmamak icin. Bnm 2,7 cikti estrofem engellemedi yumurtlamami)) simdi lucrin diye bi igneye baslicam. Hayirlisi tabiki kadinlarin yuzde 20 sinde oluyormus bu tedavi sirasinda.

Bendd dondurulmuş embriyo sayesinde 15 haftalik ikiz hamileyim.Allah herkese nasip etsin.yokmu benim gibi 15 haftaliga yakin kimse bir kac birsey soracağım.

canım sormak istediğini sor bizde o yollardan geçtik elimizden geldiince yardımcı olmaya çalışırızz

ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…