- 29 Eylül 2013
- 702
- 78
Yokmu bana yardımcı olacak?
Canim sormak istedigin bisey varsa sor bende ikizlerime hamileyim, haftalarimiz yakin olmasada yardimci olmaya calisirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yokmu bana yardımcı olacak?
Bende sizi merak ediyordum, bayadir yazmiyosunuz. Misafirler oldumu dinleme ne kadar istesende olmuyir. Bende iyi olmaya xlaisiyorum, bugun morelim cok bozuldu. Sabah doktoe ofisten aradilar. Gebelik Diabet temI cikmis ama demir xok dusukmus. Degerleri sordum en az 20 olmasi gerken deger bende 4 cikmis. Haplarin dozunu artirdilar ,ben duzenli almiyodum zaten iki hafta once vermiati demir hapini ama ne bile. Benim halsizlik bas donmeleri ondan mjs insallah bebialerime bisey olmaz. Bundan sonra aksatmam. Tup tedavi olunca insan vitmainde olsa nefret ediyor. Midemi felaket yakiyolar. Ama mecbur alcam ne edeyim. Internettwn arasyirdikca kafan kariaiyor bundan sonra hoc bakmiycam doktor ne diyo o. NANNA bende bir 30'lara gelsem hayirlosi ile 26+4 olduk. Sen vitamin aliyormusun , neler kullaniyorsun? Dogum icin konustunmu ? Sezeryan normal ne dusunuyorsun? Hayirlisi ile bir kucgaimiza alsak ins.
ikinci test sonucum 880 çıkmış katlanmış çok şükür :) dra gideceğiz biraz sonra :)
öptümmmmmmm hepinizi :)
darısı hepinizeeeeeeeeeeeeeee
inşallah canım :) cuma günü güzel haberlerini allalım inşallahhhhhhhhh
canım benim kasıklarım ve belim hep ağrıyor :) normal :) az kalmış canım :) inşallah güzel haberlerini alalım canım :)
canımmmmm sehercimmmmm inşallah :) kuzularımızı kucağımızda bir sevsekkkkkkkkk
canım nanna ve sılanaz ikizlere hamile :) biri 26 biri 30 haftalık ama sonuçta o yollardan geçtiler yardımcı olmaya çalışırlar :)
allahım kolaylık versin canım :)
insallah canmm insaşşallah allah yardımcın olsunn
canım sormak istediğini sor bizde o yollardan geçtik elimizden geldiince yardımcı olmaya çalışırızz
Canim sormak istedigin bisey varsa sor bende ikizlerime hamileyim, haftalarimiz yakin olmasada yardimci olmaya calisirim..
Ohh masallahh canimm degerin cok güzel katlanmis darisi kese ve kalp atisina insallah =) Rabbim saglikla kucaginada almayi nasip etsin insallah kuzunuu
Masallah Gozunaydin Rabbim devamini vede kucağına almayi nasip etsin inşallah..
ilk tüp bebeğim tek embriyo ile tuttu.oğlumu maalesef erken doğum ile kaybettim.eylül ayı gibi tekrardan düşünüyorum.dondurulmuş embriyonun aşamaları nelerdir acaba yaptıranlar bana yardımcı olabilirlermi. şimdiden teşekkür ederim
Ilk 2 aya kadar kahverengi lekenlenmelerim oldu hastanede fln yattim simdiler de yok ama sarı leke gelior 2 haftadır aceba normalmi? Dr normal dedi ama yine kahverengiye dönüşecek die korkuyorum.
Kahverengi lekeler bende de oluyodu ilk 3 ay ara ara oldu ama ben hastanede yatmadim doktorum normal oldugunu söyledi rahim genisledigi icinde oluyomus sonucta bir degil iki bebek var normal canim agrilarin olmasida normal bendede cok oluyodu hala daha oluyo korkma doktorun herseyin yolunda oldugunu söylüyosa bir sorun yoktur biliyorum ikiz hamilelik riskli gebelik bölümüne giriyor ama sorunsuzda vaktinde kucagina alan cok kisi var aklina kötü seyler getirme..
Ilk 2 aya kadar kahverengi lekenlenmelerim oldu hastanede fln yattim simdiler de yok ama sarı leke gelior 2 haftadır aceba normalmi? Dr normal dedi ama yine kahverengiye dönüşecek die korkuyorum.
Cok tşk ederim Allah razı olsun .Allahin izniyle hissetmeye baslasaydim bu kadar pinpirikli olmicam ama 9 yildan sonra bulduk.sizinkidemi tüp bebekle oldu?
Canim benimden 3 aya kadar devam eden kanamlarim oldu, ikiz degelik tekil gibi olmuyor. Doktorlar bir neden bulamadilar benim kNamara iki bebek oldu icin ayni Nanna degi gibi,rahimgenisledikce bunlar normal. Sen kasilmarin yaninda siddetli agri ve siddetli kanama olmadikca korkma. Benim.nefes darligim oldu, burun kanaman oluyor, kasiklarda agri oluyor. Hareket etmeye basladiktan sonra canim tabiki icin rahat ediyor ama o zamanda azcik oynamadilarmi insan korkuyor. Alllaha emanetler. Iki bebek iki endise ama ins. Hayirlsi ile kucagimiza alcaZ
:
Ne demek canim hepimiz ayni yollardan geciyoruz birbirimize yardimci olmak icin burdayiz.. Hissetmeye baslarsin yakinda canim sen bana diger topiktende yazmissin sanirim simdi ikiz gebelik bölümünde gördüm hissetme konusu kisiden kisiye degisiyo birde bebislerin duruslari cok önemli.. Ben 16. haftamda ufak ufak hissetmeye baslamistim ama devamli degildi ara ara damar atmasi seklindeydi zamanla bebekler büyüdükce siddetlendi.. Ama genelde 20. haftada basliyor bu hissetme konusu yani 20 ye kadar telas yapmana gerek yok ilk gebeliklerde gec hissedilirmis, bana doktorum 17. haftamda kontrolum vardi sordu gerci cok erken ama ikiz oldugu icin soruyorum basladinmi hissetmeye dedi ikiz gebelikte daha erken hissebiliyomus ama dedigim gibi 20. haftayi buluyor.. Rahatlamak biraz zor bu seferde niye oynamiyolar acaba sorun mu var biri oynadi digeri oynamiyo diye düsünüp duruyosun kucagimiza alana kadar rahatlamak yok yani =) Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.. Evet canim dondurulmus embriyoyla oldu benimde cok sükür..
canlaım sağolun :) allahım inşallah kuzularımızı kucağımıza almamızı nasip eder :)
canım ben baska yerden sana yazmıştım :) ağustosta ben de kızımı erken doğurdum on gün sonra kaybettim ocakta ve nisanda denemeler yaptım negatif ama bu ayki denemede bugün pozitifi gördüm :) allahım sana da nasip etsin tatlım :) inşşallah bu sefer kucaklarımızda sevip onları büyütürüz :)
Transferi gerceklesip kan testi icin gun sayanlar nerdesiniz neler yapiyosunuz.benim 1. Gun bitti bol bol dinleniyorum ve kitap okuyorum.nasil gecicek bu oniki gun.insallah hepimizin sonucu cok cok guzel olur...
Ben çok nadirde olsa bişeyler hissediorum bazen ama bebeklermi bağırsak gazimi bilmiorum tabi :sly: inşallah bende hissederim korkuyorum kalpleri fln durur die.haftada 1 dra gidiorum bazende 4 günde bir
Bebeklerdir canim yavas yavas kendilerini hissettiriyolar =) Öyle seyler düsünme ama Rabbime emanet kuzularimiz öyle düsündükce bebisleride etkilersin iyi olmaz iyi seyler düsünmeye calis ki iyi olsun.. 4 gün müüü Doktorun kizmiyomu? Ben 3 haftada 1 gidiyorum hatta baslarda ayda birdi sen nasilsa devamli görüyosun daha merak etmene gerek yokki Cinsiyetler belli oldumu?
P.be günü transferim oldu bugün 2. Gün
zaman gecmiyor. Sürekli yatiyorum. Annem ve eşim bakıyor bana..
Bazen hicbirsey düşünmeden internette oyun oynuyorum bazen tv izliyorum bazen yaa yine tutmazsa deyip duygulaniyorum. Sürekli dua ediyorum. Bebislerim sıkı sıkı tutunun diyorum. 10 gün böylece geçecek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.