Dondurulmus embriyo.

Merhaba,

Derinsu sana bir şey sormak istiyorum. Geçmiş sayfaları okurken gördüm erken doğum sebebiyle düşük yapmışsın. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Bende 19.haftamda düşük yaptım. Şimdi dondurulmuşlarımla şansımı tekrar denemek istiyorum. Bunu için iki farklı doktorla görüştüm. Biri 2 ay diğeri 6 ay beklemelisin diyor.
Senin doktorunun bu konudaki görüşü neydi sen nasıl karar verdin. Çok soru sordum biliyorum ama kafam çok karışık.
Bu arada ben 7 Haziranda düşük yaptım.

Gecmis olsun canim mevlam tekrar nasip eder insallah. Kimsenin yuvasini sessiz birakmasin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Derinsu sana bir şey sormak istiyorum. Geçmiş sayfaları okurken gördüm erken doğum sebebiyle düşük yapmışsın. Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin. Bende 19.haftamda düşük yaptım. Şimdi dondurulmuşlarımla şansımı tekrar denemek istiyorum. Bunu için iki farklı doktorla görüştüm. Biri 2 ay diğeri 6 ay beklemelisin diyor.
Senin doktorunun bu konudaki görüşü neydi sen nasıl karar verdin. Çok soru sordum biliyorum ama kafam çok karışık.
Bu arada ben 7 Haziranda düşük yaptım.

teşekkür ederim cnm senı çok ii anlıyorum şuanki durumunu yaşayan bilir..
ben normal doğum yaptım cnm o yuzden ıkı adetın geçmesi yeterli dedi gittiğim 3 doktor da, hemde istanbulun en iyileri o doktorlardan biri. arda lembet.
ama ben 3 adet bekledim tekrar başlamak için, kendini hazır hissetmek de önemli tabiki.
6 ay çok normal doğum yaptıysan.
senın daha yeniymiş, sebbebı neydi cnm anlatırmısın senı daha çok üzmezse tabi..
dondurulmuşların da varmış şanslısın, içini ferah tut olur mu

Sagol canim insallah:))dort gozle bekliyoruz saglikla aliriz insallah kucaklarimiza bebeklerimizi 🙏🙏

canım inşallah :) ardarda güzel haberleri veririz inşallah :)

Insallah güzel haberlerini aliriz canimm icime iyi seyler doguyo hadi hayirlisi =)) Ederim tabiki canimm etmezmiyim dualarim seninle ve isteyen bu yolda emek veren herkesle :KK16::KK16:

canım tesekkür ederim :) Allahın izniyle olacak inşallah :)

ben 11 temmuzu bekliyorum sonuç için :) iyi bakalım :) inşallah allahın izni ile sonuçta iyi olur da yüzümüz güler :)

Insallah canim hayirlisi olsun beklemek daha zor agrilarin oldumu seninde ilk gunlerde

Kızlar merhaba bişey sorcam benimde dondurulmuslar var onları denıycem ınsallah adetın 4.günü kontrolum var ne zaman transfer olur sizce

Bu hafta içi dondurulmuş embriyo transferi olacak. Inşallah bu sefer tutar ve bebislerimi kucağıma alırım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu hafta içi dondurulmuş embriyo transferi olacak. Inşallah bu sefer tutar ve bebislerimi kucağıma alırım.

Canım hayırlı olsun inşallah tutar benımde 3. Denemem olucak dondurulmuslarım benı bekliyo bişey sorabılırmıyım sana adetın kaçıncı gunu gıttın kontrole ne kadar sonra transfere cagırdılar acaba ???

Canım hayırlı olsun inşallah tutar benımde 3. Denemem olucak dondurulmuslarım benı bekliyo bişey sorabılırmıyım sana adetın kaçıncı gunu gıttın kontrole ne kadar sonra transfere cagırdılar acaba ???

Tedavin hayırlı olsun canım benimde dondurulmuş embiryo idi adetin 3. günü estrofeme başladım rahim kalinligina bakıldı genellikle embiryolar 3. günü dondurulmuşsa 17. gün 5. gün dondurulmşsa 19. gün transfer ediliyor senin doktorunun tedavi şekli başka olabilir güzel haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16:

Adetin 5 günü kontrole gittim
Doğal süreç olacak ve adetlerin düzenli dedi doktor bu nedenle önceleri ilac vermedi.5 gündur ilac kullaniyorum.3 gunde bir kontrol oluyor ve jan veriyorum kanda e2 ve progestana bakiyorlar. Adetin 20. Gunu transfer olacak. 31 gunde bir adet oluyorum.

Tedavin hayırlı olsun canım benimde dondurulmuş embiryo idi adetin 3. günü estrofeme başladım rahim kalinligina bakıldı genellikle embiryolar 3. günü dondurulmuşsa 17. gün 5. gün dondurulmşsa 19. gün transfer ediliyor senin doktorunun tedavi şekli başka olabilir güzel haberlerini bekliyoruz :KK16::KK16:
Çok saol cnm verdiğin bilgi için sen ne durumdasın peki şimdi ? benimde 2 embiriyo transferi olucak 3. Gün embiriyosu salı günü adetim 4. Günü randevum var bakalım çok heyecanlıyım inşallah bu son denemem olur rabbim isteyen herkese nasip etsin

Benim 3-4 gun embriyosu ama 20. Gün transfer olacak

Hmm demekki değişiyo tedavi seklıne göre sende aret beye gidiyodun sanırım bende aret beye gidiyorum cnm şuan transfer gününümü beklıyosun

Hmm demekki değişiyo tedavi seklıne göre sende aret beye gidiyodun sanırım bende aret beye gidiyorum cnm şuan transfer gününümü beklıyosun

Evet ben de aret beye gidiyorum sen hangi asamadasin

Evet ben de aret beye gidiyorum sen hangi asamadasin

Bende salı günü kontrole gidicem cnm adetimin 4. Günü sanırım transfer 19 gün sonra filan oluyomus bakalım ne diycek

Merhaba hanımlar
Benim dün transferim oldu.dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesi çözülürken bozuldu kalan 2 tanesinin transferi yapıldı. 17 Temmuz test günüm. Bu hayırlı günlerde inşallah hayırlı haberleri almamızı nasip eder Rabbim
Hayırlı ramazanlar olsun hepimize

Merhaba hanımlar
Benim dün transferim oldu.dondurulmuş embriyolarımdan 2 tanesi çözülürken bozuldu kalan 2 tanesinin transferi yapıldı. 17 Temmuz test günüm. Bu hayırlı günlerde inşallah hayırlı haberleri almamızı nasip eder Rabbim
Hayırlı ramazanlar olsun hepimize

Slm hepimizin saglikli bebisler olsun insallah siki siki tutunsunlar bnmde test tarihim ayni gun guzel haberler aliriz insallh

X