canım ben ramazanda başlamayı düşünüyorumda iğne ve ilaçları iftardan sonra alsam sıkıntı olurmu diye düşünüyorum vicdanım rahat değil bu ayda yaptıramazsam 5 ay ertelenecek. bizim içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olur
Canım bunu en iyi doktorlar bilir. bak mesela iğne ve ilaçları vakitlice almam gerektiğinden ben de oruç tutamıyorum. fitresi verilebilir,yada kazası yapılabilr.Gene de sen bilirsin canım hakkından hayırlısı..
ayy masallah ikinizede arkadaslarim..valla bravo ikiz gebelik zor olsa gerek ikinizde cok iyi gidiyorsunuz masallah nana ve silanaz..benim pek bi uyku problemim yok henuz ama su vucut yastiklarindan aldim pregnancy pillow, koacaman bisey belini karnini falan destekliyor, bi bakin internetten eger almadiysaniz belki faydai dokunur uyumaniza..ayy renkli detayli ultrasonu cok merak ettim simdi ikinizde oyle deyince demek parmaklara kadar sayiliyor ayy ne guzell..bizimini esim kendine benzetiyor ultrason resimlerinden ama bakalim orataya ne cikacak:)) eli yuzu duzgun olsun saglikli olsunda ona yada bana benzemis fark etmez..ya bide ne dicem bende rahim boyu falan olculmuyor, nasil oluyorki o?? erken mi daha benim icin? sadece gecen hafta doktor smear testii yaptiktan sonra soyle bi muayene etti eliyle normla dogum yapabilirsin vucudun uygun gibi bisiler dedi..ayyy hakkimizda hayirlisi vallahi simdi sizi okuyunca heyecanlandim bendee..operim kuzularinizi ve sizii
slm 23 nisanda trasferim oldu ve sonuç olumsuz oldu. dr her şeyin yolunda olduğunu tutmamasına şaşırdım falan dedi. dr ilgisinden pek memnun değildim hep ayaküstü ilgilendi muayene dışında transferden 1 hafta sonra kanamam oldu dr aradık önemli değil dedi gelmek istiyorum dedim gerek yok dedi sizlerinde transferden sonra dr muayene etmedi mi . dondurulmuş emiryolarımız var önümüzdeki ay dondurulmuşları kullanmak istiyorum sizce erken mi? başka bir merkeze gitmek istemiyorum ekonomik anlamda sarsacak bizi çünkü. 2 transfer yapmak daha mı iyi ne dersiniz kendi mi çook kötü hissediyorum ltf bişeyler yazın
Aynen canim bende 25 hafyadir demedim surda 3 aydan az kalmis demiycem, ama kayimvaldmeme sadece mecbur geldinde diycemki halden anlasin, ahh be canim dogumdan sonrada uykuya hasret kalcaz,saat basi kalk emzir, oglumda bile tek bebek oldu halde, kolay bir bebek oldu halde o yatip kalkmalar mahvediuordu beni, simdi iki bebis sabirsizlikla bekliyorum beni nelerin bekledini, daha ne besik aldim ne bisey , kayinvaldem geldinde 30.haftamda olcam o zman bakicam ilk zaman incin bir besik alicam, yerim yok evim kucik oglumun odasi cok buyuk ama duzenini kesinlikle bozamam, zaten bir yerine iki bebek birden gelcek ona yeter. Odamda tek besik bir sure odare edicem sonra ya birtane daha alicam yada baska ev bakicaz.
ayy masallah ikinizede arkadaslarim..valla bravo ikiz gebelik zor olsa gerek ikinizde cok iyi gidiyorsunuz masallah nana ve silanaz..benim pek bi uyku problemim yok henuz ama su vucut yastiklarindan aldim pregnancy pillow, koacaman bisey belini karnini falan destekliyor, bi bakin internetten eger almadiysaniz belki faydai dokunur uyumaniza..ayy renkli detayli ultrasonu cok merak ettim simdi ikinizde oyle deyince demek parmaklara kadar sayiliyor ayy ne guzell..bizimini esim kendine benzetiyor ultrason resimlerinden ama bakalim orataya ne cikacak:)) eli yuzu duzgun olsun saglikli olsunda ona yada bana benzemis fark etmez..ya bide ne dicem bende rahim boyu falan olculmuyor, nasil oluyorki o?? erken mi daha benim icin? sadece gecen hafta doktor smear testii yaptiktan sonra soyle bi muayene etti eliyle normla dogum yapabilirsin vucudun uygun gibi bisiler dedi..ayyy hakkimizda hayirlisi vallahi simdi sizi okuyunca heyecanlandim bendee..operim kuzularinizi ve sizii
Bu aralar bende de bu korku var tek basima gece ikisiyle bas edebilecekmiyim.. uykusuzlugu gectim ikisi ayni anda aglamaya baslayinca herhalde bende oturup onlarla aglarimIlk zamanlar idare edersin canim yanina alirsin ama tabi sonra ayri oda lazim tek bebis olsa neysede iki bebis olunca sart.. Belki o zamana oglusun biraz kardeslerine alisir onlari odasina ister kimbilir =)
Arkadaşlar günaydın dondurulmuş embriyo transferinde prednol kullandınız mı ?
slm 23 nisanda trasferim oldu ve sonuç olumsuz oldu. dr her şeyin yolunda olduğunu tutmamasına şaşırdım falan dedi. dr ilgisinden pek memnun değildim hep ayaküstü ilgilendi muayene dışında transferden 1 hafta sonra kanamam oldu dr aradık önemli değil dedi gelmek istiyorum dedim gerek yok dedi sizlerinde transferden sonra dr muayene etmedi mi . dondurulmuş emiryolarımız var önümüzdeki ay dondurulmuşları kullanmak istiyorum sizce erken mi? başka bir merkeze gitmek istemiyorum ekonomik anlamda sarsacak bizi çünkü. 2 transfer yapmak daha mı iyi ne dersiniz kendi mi çook kötü hissediyorum ltf bişeyler yazın
Bu aralar bende de bu korku var tek basima gece ikisiyle bas edebilecekmiyim.. uykusuzlugu gectim ikisi ayni anda aglamaya baslayinca herhalde bende oturup onlarla aglarimIlk zamanlar idare edersin canim yanina alirsin ama tabi sonra ayri oda lazim tek bebis olsa neysede iki bebis olunca sart.. Belki o zamana oglusun biraz kardeslerine alisir onlari odasina ister kimbilir =)
Arkadaslar birsey soracagim
Dondurulmuslar için doktor 2. reglde gel dedi ama ben hala olamadım 2.sini
Zaten bir önceki ilaçlari birakinca 1 haftada oldum bu gelmek bilmiyor
Sizin nasil oldu normal doneminizdemi oldu yoksa gec mi geldi ?
cnm benım takvimde de yazıyotr bu ilaç ama hala almadım. önumuzdekı hafta kullanıcam neden sordun?
Allah kerim canim, yasyip gorcez. Rabbim kolayligini veriri ins. Ama mecbur basitte olsa iki besik almaya karar verdim. Ayni besik.bazen cok tehlikeli olabiliyormus ikiz icin. Alcam birini kurcam.dogerini dogumdan sonra ins. Canim oglum la ayni oda da 1 yaslarindan once od duruma gore mumkun degil koymam,simdiden bebek seyi gordumu icine giremeye, ustune giymeye calisiyo, vallahi gerir besigin icine :) Allah gostermesin her sey olur. :)oglum soyle 5 yas filan olsa belki daha kolay olur ama teyzesi doguma daha 3 yas bile olmiycak benim kucuk abim :)
canım kendini hazır hissediyorsan olabiliyor :) druna güvenmen önemli :) biraz onla ilgili motive et kötü düşünme drunla ilgili beynini olumlu yönlendir :) canım inşallah hayırlısı ile bebişin bu tedavinde gelir :)
canım zor olacaka ma biz bunların hayalini kurmadık mı? senin için tek yapabileceğim inşallah ikisi de akıllı olurlar annesi ve seni çok üzmezler :)
canım olabiliyor stresten bekliyoruz ya ondan :) hemencecik olursunda başlarsın minik mucizene kavuşacağın tedaviye :)
hamile olmuş olabilir misin? belki ondan gecikiyordur :)
Canım benim ilk denenmemde bu ilacı kullanmıştım. Şimdi dondurulmuş tedavisindeyim ama bu ilacı yazmadı. Acaba unuttu mu sorsam mı doktoruma. O yüzden sordum. Transfer gününden önce kullanmak gerek galiba ve benim transfer günüm belli oldu.
canım kendini hazır hissediyorsan olabiliyor :) druna güvenmen önemli :) biraz onla ilgili motive et kötü düşünme drunla ilgili beynini olumlu yönlendir :) canım inşallah hayırlısı ile bebişin bu tedavinde gelir :)
canım zor olacaka ma biz bunların hayalini kurmadık mı? senin için tek yapabileceğim inşallah ikisi de akıllı olurlar annesi ve seni çok üzmezler :)
canım olabiliyor stresten bekliyoruz ya ondan :) hemencecik olursunda başlarsın minik mucizene kavuşacağın tedaviye :)
hamile olmuş olabilir misin? belki ondan gecikiyordur :)