Dondurulmus embriyo.

slm 23 nisanda trasferim oldu ve sonuç olumsuz oldu. dr her şeyin yolunda olduğunu tutmamasına şaşırdım falan dedi. dr ilgisinden pek memnun değildim hep ayaküstü ilgilendi muayene dışında transferden 1 hafta sonra kanamam oldu dr aradık önemli değil dedi gelmek istiyorum dedim gerek yok dedi sizlerinde transferden sonra dr muayene etmedi mi . dondurulmuş emiryolarımız var önümüzdeki ay dondurulmuşları kullanmak istiyorum sizce erken mi? başka bir merkeze gitmek istemiyorum ekonomik anlamda sarsacak bizi çünkü. 2 transfer yapmak daha mı iyi ne dersiniz kendi mi çook kötü hissediyorum ltf bişeyler yazın

Canim ilk hamilelegimden benim var ama faydasi yok be canim, saga donsen sagdaki, soldaki yapistiriyor :) anca koltuga sirtimi yaslayip, belden destek aldimi rahat ediyorum. Rabbim saglikli sohatli kucagimiza almayi nasip etsinde evlat her sekil.her anneye en guzeli :) Tatlim ikiz olunca erken dogum riski iki kat daha yuksek oldu icin rahim.boyunu 20 hafyadan sorna altan olcuyolar. Tek gebelikte bence dhaa ilerleyen haftalarda mutlaka bakarlar. Iki hafta da bir dogurana kadar yapilcakmis. Oglumu yaz progrmaina yazdirdim iki haftalik evime yakin, daha oncr benimle gidip geliyodu bazi programlara ayni yere, bugun ilke kez bensiz durcakti. Sadece 2 saat ama yinede oglumu birkmak zor oldu, biraz agaldi ama sonra arkadaslari ile kaynasti :) ama cok eglendi hrp camdan disardan izledim iki saat evde gidip yatmak varken icim rahay etmedi, orda bekledim :) ama bundan sonra keyf yapcam ins.

Arkadaşlar günaydın dondurulmuş embriyo transferinde prednol kullandınız mı ?

canım sen kendini hazır hissediyorsan sorun yok bence...benim de ilk denemem mayıs sonu oldu haziran başında olumsuz sonucu aldım ve adet oldum şimdi de bikaç güne 2.adetim gelicek onla beraber 2.denememi donmuşlarla başlıcam bayramdan önce transferin olur dedi doktorum....ama önce psikolojik olarak hazır olman lazım...

Bu aralar bende de bu korku var tek basima gece ikisiyle bas edebilecekmiyim.. uykusuzlugu gectim ikisi ayni anda aglamaya baslayinca herhalde bende oturup onlarla aglarim Ilk zamanlar idare edersin canim yanina alirsin ama tabi sonra ayri oda lazim tek bebis olsa neysede iki bebis olunca sart.. Belki o zamana oglusun biraz kardeslerine alisir onlari odasina ister kimbilir =)

Cok sükür iyi gidiyor ama hep korkuyla gidiyor doguma kadar devam eder bu korkular.. Bu aralar idrarda yanma yasiyorum doktor test yapti biraz enfeksiyon cikti ilacta vermedi ama korkuyorum enfeksiyon tehlikeli bisey sonucta Uyku konusuda yastiklar bile kar etmiyo canim mecbur uykusuzluga erken alisiyosun =)) Ben artik hep renkliye giriyorum kendi doktorum dogum yapacagim hastaneye yönlendirdi beni artik orda devam edeceksin diye, kuzucuklarimi daha net görebiliyorum cok sükür Cok güzel bisey gercekten yaa yüzünü fln görüyosun ya insan o zaman inanamiyo bunlar benim karnimda mi diye =) Rahim boyu bende 3. aydan beri ölcülüyo ikiz oldugu icin ama benim göbüsten ultrasonla ölcülüyo alttan degil.. Seninde ilerleyen zamanlarda bakmaya baslarlar kuzum ama belki de bakiyodur senin haberin yoktur bir sor istersen doktoruna.. Ne güzel normal dogum en güzeli insallah öyle olur bende istiyorum ama bakalim bizimkilerin duruslari fln uygun olacakmi artik hayirlisi saglikla gelsinlerde.. Bende seni ve minik kuzunu cok öpüyorum canimmm

Allah kerim canim, yasyip gorcez. Rabbim kolayligini veriri ins. Ama mecbur basitte olsa iki besik almaya karar verdim. Ayni besik.bazen cok tehlikeli olabiliyormus ikiz icin. Alcam birini kurcam.dogerini dogumdan sonra ins. Canim oglum la ayni oda da 1 yaslarindan once od duruma gore mumkun degil koymam,simdiden bebek seyi gordumu icine giremeye, ustune giymeye calisiyo, vallahi gerir besigin icine :) Allah gostermesin her sey olur. :)oglum soyle 5 yas filan olsa belki daha kolay olur ama teyzesi doguma daha 3 yas bile olmiycak benim kucuk abim :)

Arkadaslar birsey soracagim

Dondurulmuslar için doktor 2. reglde gel dedi ama ben hala olamadım 2.sini

Zaten bir önceki ilaçlari birakinca 1 haftada oldum bu gelmek bilmiyor

Sizin nasil oldu normal doneminizdemi oldu yoksa gec mi geldi ?

canım kendini hazır hissediyorsan olabiliyor :) druna güvenmen önemli :) biraz onla ilgili motive et kötü düşünme drunla ilgili beynini olumlu yönlendir :) canım inşallah hayırlısı ile bebişin bu tedavinde gelir :)

canım zor olacaka ma biz bunların hayalini kurmadık mı? senin için tek yapabileceğim inşallah ikisi de akıllı olurlar annesi ve seni çok üzmezler :)

canım olabiliyor stresten bekliyoruz ya ondan :) hemencecik olursunda başlarsın minik mucizene kavuşacağın tedaviye :)
hamile olmuş olabilir misin? belki ondan gecikiyordur :)

transferden sonra bende gitmedim dr.a gitsen zaten bişey yapamazki dr en fazla kanama için ekstra iğne verecektir.benimde ilki herşey yolunda olmasına rağmen tutmadı meğerse polip varmış birde pıhtılaşma çıktı ben bu testleri yaptırdıktan sonra dondurulmuşları denedim tuttu. zamanı şimdiymiş demekki

Haftaya bir aksilik olmazsa dondurulmuslardan transfer olacak. Adetin bugun 11.Günü vitaminler ve coraspirin haric başka ilaç kullanmadim. Bugün verdiğim kan testine göre ilaç verilecek.
Cok korkuyorum ve heyecanlıyım. Bu sefer olacağına inaniyorum. Ya olmazsa korkusu var. Ooffff cok zor işimiz. Yaş geciyor ömür geciyor. Bir an önce hayırlısı ile evlat sahibi olmak istiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçen ay yumurta toplandi transfer ertelendi. Yumurta toplama isleminden sonra kendime gelemedim. Usuttum birde üstüne ilac da kullandigim icin oruç tutamadim bugunden itibarende günde 3 kere ilac kullanacagim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benım takvimde de yazıyotr bu ilaç ama hala almadım. önumuzdekı hafta kullanıcam neden sordun?

Canım benim ilk denenmemde bu ilacı kullanmıştım. Şimdi dondurulmuş tedavisindeyim ama bu ilacı yazmadı. Acaba unuttu mu sorsam mı doktoruma. O yüzden sordum. Transfer gününden önce kullanmak gerek galiba ve benim transfer günüm belli oldu.

Ben fransada tedavi goruyorum persembe sabah iki tane embriyo koyucak doktorumuz siz koydurduktan snra test ilac gibi ne kullaniyosunuz ben bidaha 15 gun snra test yaptircam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah canim bir sekilde büyütecegiz.. Himm tehlikeli oldugunu bilmiyordum gerci bizimkiler ayri yataklarda olacaklar o yüzden pek arastirmadim.. Simdiden kiskanmalar basladi desene =) Aman cok dikkatli olmalisin cocuk bu Allah korusun bilmeden zarar verir sen hep tetikte olmalisin mümkün oldugunca oglundan ilgini azaltmamaya calis dogumdan sonra..

Yok sikayet fln etmiyorum canim tabiki bunlarin hayalini cok kurdum herseyden önce saglikla dogsunlarda bir sekilde büyütürüz insallah =) Korkum onlara yetememek yoksa kendimi düsündügümden degil uykusuz kalsam yorgun olsam ne olur yeterki iyi olsunlar..
Sende bebisini almissin hayirlisi olsun canim insallah bu defa simsiki tutunur sana kuzun saglikla kucagina alirsin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun

günaydın cnm şimdi baktım transfer gunu ve öncesinde toplam 5 gün kullanılacakmış benım takvımde öyle yazıyor.
benım gunum daha bellı değil haftaya belli olacak o zaman vericek bana bu ilacı.
sen de istersen sor tabı aklında kalmasın,
bu ilaç vcudu temzilemek içinmiş sanırım iltahplardan falan.
bu arada transferın hayırlı olsun,
arka arkaya olucaz demekki..
kaçıncı gun ebrıyosu kaç tane olucak,
Allah inş bu sefer nasip eder cnm ii şanslar :)

keşke ama mucize olur herhâlde
esim oligospermi maalesef (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…