Dondurulmus embriyo.

bu tüp bebek mi oluyor acaba dondrulmuş embriyo ne demek

bu tüp bebek mi oluyor acaba dondrulmuş embriyo ne demek

Tüp bebek tedavisinde oluşan kullanılmayan kaliteli embriyolar donduruluyor daha sonra daha kolay bir tedavi ile sadece transfer işlemi yapılarak bebek sahibi olunabiliyor canım. Sadece transfer işlemi yapılıyor yani

Hayırlısı olsun..
Rabbim bağışlasin evlatlatlarini hayirlisi ile kucağına alirsin inşallah..

Ben dee dondurulmuş tedavisi gördüm . Bugün 11. Günüm. Hem çok heyecanlı hem de endişeli.yarın test günüm.
3.tüp transfer sonrası bekleyişteyim.umarım bu sefer olur. Sizinle paylaşmak istedim.
Rabbim bu mubarek gunler yuzusuyu hurmetine gönlüne göre verir inşallah
inşallah güzel haber verirsinde bizlerede umut olursun bu arada sorun özel degilse paylasabilirmisin

Rabbim bu mubarek gunler yuzusuyu hurmetine gönlüne göre verir inşallah
inşallah güzel haber verirsinde bizlerede umut olursun bu arada sorun özel degilse paylasabilirmisin

Amin sağol canım ,cümlesine isteyen herkese rabbim nasip etsin. sorun sebepsiz infertilite .. hayırlısı bakalım heyecanlıyım .inşallah pozitifi görürüm de burdan haber veririm.

Arkadaşlar nihayet hamileyim . dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür. çok mutluyum. değerim 330.3 yazıyor .iki tane embriyo transfer edilmişti. merak ediyorum ikiz olur mu acaba?hayırlısı ve uzun ömürlüsü olur inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin.

canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim 3. gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane dondurulmuş, 10. gün değerim 141 di 12. gün 303 dr muhtemelen ikiz dedi sonra tek kese gördü, dondurulmuş transferinde beta hcg yüksek çıkabiliyormuş, hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim mübarek günler hürmetine isteyen emek veren tüm kardeşlerime nasip etsin

Canım çok sağol ,amin.önemli olan sağlıklı ve uzun ömürlü olması tek yada çift farketmez. senin kaç haftalık oldu ?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah..

canım hayırlı olsun :) rabbim kucağında sevdirsin :) darısı bizlere

Canım çok sağol ,amin.önemli olan sağlıklı ve uzun ömürlü olması tek yada çift farketmez. senin kaç haftalık oldu ?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah..
ben kızımı kucağıma aldım canım 6 aylık şuanda . darısı herkese yorucu ama muhteşem bir duygu

ne güzel keşke benimde olsa ama tüp bebek çok pahalı inşallah doğal yolla gebe kalırım bu ramazan günlerinde allah isteyen herkese nasip eder inşallah

ayy masallah ikinizede arkadaslarim..valla bravo ikiz gebelik zor olsa gerek ikinizde cok iyi gidiyorsunuz masallah nana ve silanaz..benim pek bi uyku problemim yok henuz ama su vucut yastiklarindan aldim pregnancy pillow, koacaman bisey belini karnini falan destekliyor, bi bakin internetten eger almadiysaniz belki faydai dokunur uyumaniza..ayy renkli detayli ultrasonu cok merak ettim simdi ikinizde oyle deyince demek parmaklara kadar sayiliyor ayy ne guzell..bizimini esim kendine benzetiyor ultrason resimlerinden ama bakalim orataya ne cikacak:)) eli yuzu duzgun olsun saglikli olsunda ona yada bana benzemis fark etmez..ya bide ne dicem bende rahim boyu falan olculmuyor, nasil oluyorki o?? erken mi daha benim icin? sadece gecen hafta doktor smear testii yaptiktan sonra soyle bi muayene etti eliyle normla dogum yapabilirsin vucudun uygun gibi bisiler dedi..ayyy hakkimizda hayirlisi vallahi simdi sizi okuyunca heyecanlandim bendee..operim kuzularinizi ve sizii

sana canim, bence tutucak hic merak etme:) ben de tek koydurmustum, yasasin bebislerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…