bu tüp bebek mi oluyor acaba dondrulmuş embriyo ne demekCanım merhaba, bende şuan dondurulmuş tedavisi görüyorum ve oruç tutamıyorum maalesef. Bende senin gibi başlamadan önce tereddüt yaşadım ancak sonra Ekim ayına kadar beklemem gerekeceği için yaptırmaya karar verdim. İnşallah günah değildir Rabbim affetsin. Çocuk özlemi başka birşeymiş. Tedavi için adetin 2. Yada 3. Günü gidiyorsun sana uygun şekilde ilaçlarını veriyor zaten doktor. Süreç daha kolay iğne yok. Günde 3 kez estrofem,1 coraspin, 1 folbiol kullandığım ilaçlar tahmini olarak temmuz 6-7 gibi transfer yapılacak sağlıklı çözülürler inşallah. Kendin için En doğru kararı sen verebilirsin hakkında hayırlısı olsun. Hepimiz hamiş olalım anne olalım inşallah
bu tüp bebek mi oluyor acaba dondrulmuş embriyo ne demek
Tüp bebek tedavisinde oluşan kullanılmayan kaliteli embriyolar donduruluyor daha sonra daha kolay bir tedavi ile sadece transfer işlemi yapılarak bebek sahibi olunabiliyor canım. Sadece transfer işlemi yapılıyor yani[/ne kadara mal oluyor peki
Benim ilki tazeydi tutmadı.2 denememde donmuşlarla oldu tuttu.herşey birazda nasip. Polikistik over olmanın etkileyecegini sanmıyorum.embriyoların kaliteli ise çözünürken kayıp olmuyor zaten benim 3 çözdüler 3 üde iyiydi ben 2istedim
Rabbim bu mubarek gunler yuzusuyu hurmetine gönlüne göre verir inşallahBen dee dondurulmuş tedavisi gördüm . Bugün 11. Günüm. Hem çok heyecanlı hem de endişeli.yarın test günüm.
3.tüp transfer sonrası bekleyişteyim.umarım bu sefer olur. Sizinle paylaşmak istedim.
Rabbim bu mubarek gunler yuzusuyu hurmetine gönlüne göre verir inşallah
inşallah güzel haber verirsinde bizlerede umut olursun bu arada sorun özel degilse paylasabilirmisin
Tüp bebek tedavisinde oluşan kullanılmayan kaliteli embriyolar donduruluyor daha sonra daha kolay bir tedavi ile sadece transfer işlemi yapılarak bebek sahibi olunabiliyor canım. Sadece transfer işlemi yapılıyor yani[/ne kadara mal oluyor peki
Merkezlere göre fiyat değişiyor ama 5000 tl gibi ortalama daha fazlada olabilir kullandığın ilaçlara vs göre.
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim 3. gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane dondurulmuş, 10. gün değerim 141 di 12. gün 303 dr muhtemelen ikiz dedi sonra tek kese gördü, dondurulmuş transferinde beta hcg yüksek çıkabiliyormuş, hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim mübarek günler hürmetine isteyen emek veren tüm kardeşlerime nasip etsinArkadaşlar nihayet hamileyim . dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür. çok mutluyum. değerim 330.3 yazıyor .iki tane embriyo transfer edilmişti. merak ediyorum ikiz olur mu acaba?hayırlısı ve uzun ömürlüsü olur inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin.
canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim 3. gün embriyosu transfer edilmişti 2 tane dondurulmuş, 10. gün değerim 141 di 12. gün 303 dr muhtemelen ikiz dedi sonra tek kese gördü, dondurulmuş transferinde beta hcg yüksek çıkabiliyormuş, hakkında hayırlısı ne ise o olsun, Rabbim mübarek günler hürmetine isteyen emek veren tüm kardeşlerime nasip etsin
Arkadaşlar nihayet hamileyim . dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür. çok mutluyum. değerim 330.3 yazıyor .iki tane embriyo transfer edilmişti. merak ediyorum ikiz olur mu acaba?hayırlısı ve uzun ömürlüsü olur inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin.
ben kızımı kucağıma aldım canım 6 aylık şuanda . darısı herkese yorucu ama muhteşem bir duyguCanım çok sağol ,amin.önemli olan sağlıklı ve uzun ömürlü olması tek yada çift farketmez. senin kaç haftalık oldu ?Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalllah..
canım hayırlı olsun:) rabbim kucağında sevdirsin :) darısı bizlere
Arkadaşlar nihayet hamileyim . dondurulmuşlarla hamile kaldım çok şükür. çok mutluyum. değerim 330.3 yazıyor .iki tane embriyo transfer edilmişti. merak ediyorum ikiz olur mu acaba?hayırlısı ve uzun ömürlüsü olur inşallah. Rabbim bu mübarek günde tüm isteyenlere nasip etsin.
canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin böyle güzel haberler aldıkça ümitleniyorum biran önce dondurulmuşlarımı almak istiyorum. senin kaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuşların tedavisine adetin kaçıncı günü başladın, hangi ilaçları kullandın, transfer tedavinin kaçıncı günü yapıldı ve transferden sonra nelere dikkat ettin. canım biraz bilgilendirirmisin
ben kızımı kucağıma aldım canım 6 aylık şuanda . darısı herkese yorucu ama muhteşem bir duygu
canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağınada almayı nasip etsin böyle güzel haberler aldıkça ümitleniyorum biran önce dondurulmuşlarımı almak istiyorum. senin kaçıncı gün embriyosuydu ve dondurulmuşların tedavisine adetin kaçıncı günü başladın, hangi ilaçları kullandın, transfer tedavinin kaçıncı günü yapıldı ve transferden sonra nelere dikkat ettin. canım biraz bilgilendirirmisin
Sağol canım ,3. gün embriyosuydu. birisi 8 ,diğeri 9 hücreli iki embriyo transfer edildi. estrofem progestan hap ve iğne,ecopirin aspirin kullandım.
Transferden yarımsaat sonra tuvalete kalktım. Ama 3 gün yatak istirahatı yaptım evde , diğer günler normal hayatıma devam ettim. stres yapmadım. meraklı da olmadım akışına bıraktım 12. gün teste gittim. çok şükür pozitifi gördüm. bu 3. tüp transferiydi. Allahıma çok şükür tuttu. inşallah sağ salim kucağımıza da almak nasip olur.
Sağol canım ,3. gün embriyosuydu. birisi 8 ,diğeri 9 hücreli iki embriyo transfer edildi. estrofem progestan hap ve iğne,ecopirin aspirin kullandım.
Transferden yarımsaat sonra tuvalete kalktım. Ama 3 gün yatak istirahatı yaptım evde , diğer günler normal hayatıma devam ettim. stres yapmadım. meraklı da olmadım akışına bıraktım 12. gün teste gittim. çok şükür pozitifi gördüm. bu 3. tüp transferiydi. Allahıma çok şükür tuttu. inşallah sağ salim kucağımıza da almak nasip olur.
canım ben ramazanda başlamayı düşünüyorumda iğne ve ilaçları iftardan sonra alsam sıkıntı olurmu diye düşünüyorum vicdanım rahat değil bu ayda yaptıramazsam 5 ay ertelenecek. bizim içinde dua et canım hamişlerin duası kabul olur
Nanna, saka maka qz akldi vallahi, ins. Saglicakla kucagimiza aliriz... erkek bebek sayiden anneye benziyor, bakalim kiz lar kime benzeycek :) bende 25 haftamdayim saka gibi, karnim acayip buyudu, goren herkese bebek iri olcak diyo ah diyorum icimden desemmi ikiz oldunu sonra frenliyorum, 7 kilo aldim ama karbim 9 aylik gibi:) benimde sob ultrasound da kafam karisti biri kesib kiz digeride kiz demislerdi simdi erkek de olabilir diyolar axayip hareketliler, sabaha kadar bir sag bir sol donup duruyorum hic uyuyamiyorum, saga donunce sadaki yapistiryo, sol tarafa donunce soldaki bu nasil bir allahin mucizesidiri yarabbim, oglumun pesine kosturmak ve ev isleri asiri yordu beni, kayinvaldem gelcek 1 ay sonra dort goz bekler oldum :)
UNbeliaveble senin yakiisklida baya buyudu desene,detayli sayiden muthis bisey, parmaklarina kadar gosterip sayiyorlar ben hic renkli ultrasyon girmedim bu hamileleigimde sadece bir onceki gebelimde kizimi kaybettim zaman koymuslardi o nasil bir icattir oyle, oo kadar net gosteriyorki...
NANNA seninde rahim boyunu olcuyorlar erken dogum riskine karsi 2 hafyalik kontrollerimde rahim boyuda olculuyor, gece rahat uyuyabiliyomusun?
bugün 9:30 gibi hastanedeydik embriyolog bilgi verdi 5 bebişim blast olmuş :) durumları gayet iyiymiş özellikle 3ünün :) drum bir tane istiyorum ikiz istemiyorum bunlar ikiz olabilir erken doğum riskin olur ben senin bebekle çıkmanı istiyorum gerisini 2 şer donduralım dedi ama karar senin dedi ben de druma güvendim 1 tane istedim bu melek tutmazsa sonraki tanktakiler de bunun gibi onları veririz dedi
Allaha çok şükür iyi geçti 11 temmuz büyük gün :) dualarınıza ihtiyacım var :)
canım güzel haberlerini alalım inşallah :)