Nanna, saka maka qz akldi vallahi, ins. Saglicakla kucagimiza aliriz... erkek bebek sayiden anneye benziyor, bakalim kiz lar kime benzeycek :) bende 25 haftamdayim saka gibi, karnim acayip buyudu, goren herkese bebek iri olcak diyo ah diyorum icimden desemmi ikiz oldunu sonra frenliyorum, 7 kilo aldim ama karbim 9 aylik gibi:) benimde sob ultrasound da kafam karisti biri kesib kiz digeride kiz demislerdi simdi erkek de olabilir diyolar axayip hareketliler, sabaha kadar bir sag bir sol donup duruyorum hic uyuyamiyorum, saga donunce sadaki yapistiryo, sol tarafa donunce soldaki bu nasil bir allahin mucizesidiri yarabbim, oglumun pesine kosturmak ve ev isleri asiri yordu beni, kayinvaldem gelcek 1 ay sonra dort goz bekler oldum :)
UNbeliaveble senin yakiisklida baya buyudu desene,detayli sayiden muthis bisey, parmaklarina kadar gosterip sayiyorlar ben hic renkli ultrasyon girmedim bu hamileleigimde sadece bir onceki gebelimde kizimi kaybettim zaman koymuslardi o nasil bir icattir oyle, oo kadar net gosteriyorki...
NANNA seninde rahim boyunu olcuyorlar erken dogum riskine karsi 2 hafyalik kontrollerimde rahim boyuda olculuyor, gece rahat uyuyabiliyomusun?