Dondurulmus embriyo.

Yok sikayet fln etmiyorum canim tabiki bunlarin hayalini cok kurdum herseyden önce saglikla dogsunlarda bir sekilde büyütürüz insallah =) Korkum onlara yetememek yoksa kendimi düsündügümden degil uykusuz kalsam yorgun olsam ne olur yeterki iyi olsunlar..
Sende bebisini almissin hayirlisi olsun canim insallah bu defa simsiki tutunur sana kuzun saglikla kucagina alirsin Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :KK16::KK16:

yok canım şikayet ettiğini düşünmedim zaten :) senin bu işi hakkıyla yapacağına inanıyorum :)
canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

transferden sonra bende gitmedim dr.a gitsen zaten bişey yapamazki dr en fazla kanama için ekstra iğne verecektir.benimde ilki herşey yolunda olmasına rağmen tutmadı meğerse polip varmış birde pıhtılaşma çıktı ben bu testleri yaptırdıktan sonra dondurulmuşları denedim tuttu. zamanı şimdiymiş demekki

selam cnm hayırlı olsun bebeğin:)
nerede tedavı görmüştün?
benımde onumuzdekı haftalarda transferım var, bır yada ıkı emb konulşacak kararsızım bende doktorum aynı kalıtede cözunurse 1 tane yeter sana diyor, kafamız karışık. 6. gun embrıolarım.
senın kaç tane transfer edilmişti cnm

yok canım şikayet ettiğini düşünmedim zaten :) senin bu işi hakkıyla yapacağına inanıyorum :)

selam senın hıkayenı okumuştum burada, bende senınle benzer şeyler yaşadım.18 haftamızdaydık bebişimi kaybettim mart ayında.
inşş bundan sonra yuzumuz güler,
benım transfer temmuz 16 gibi olacak.
senınkı ne zman?
kaç embrıyo olucak bır de ben çok kararsızım,
erken doğum yaptığım için tek embriyo öneiyorlar..

günaydın cnm şimdi baktım transfer gunu ve öncesinde toplam 5 gün kullanılacakmış benım takvımde öyle yazıyor.
benım gunum daha bellı değil haftaya belli olacak o zaman vericek bana bu ilacı.
sen de istersen sor tabı aklında kalmasın,
bu ilaç vcudu temzilemek içinmiş sanırım iltahplardan falan.
bu arada transferın hayırlı olsun,
arka arkaya olucaz demekki..
kaçıncı gun ebrıyosu kaç tane olucak,
Allah inş bu sefer nasip eder cnm ii şanslar :)

Merhaba derinsu,benim transfer günüm 9 Temmuz. 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosu var ama heralde 1 tane transfer edecekler. Dokturuma şimdi sordum prednole gerek yok dedi. Seninde tedavin hayırlı olsun İnşallah mutlu haberlerle geliriz :) geçen ay ben tam seviniyor gibi oldum ama kimyasal gebelikmiş. Bebiş bekletmeye doymadı 3 yıldır :)

Merhaba derinsu,benim transfer günüm 9 Temmuz. 2 adet 8 hücreli 3. Gün embriyosu var ama heralde 1 tane transfer edecekler. Dokturuma şimdi sordum prednole gerek yok dedi. Seninde tedavin hayırlı olsun İnşallah mutlu haberlerle geliriz :) geçen ay ben tam seviniyor gibi oldum ama kimyasal gebelikmiş. Bebiş bekletmeye doymadı 3 yıldır :)

inş bu sefer olur cnm,
gebelık aşısını denesene transferden 5 gün önce kan veriyosun 2 gün öncesinde rahımı hazırlamış oldukları solüsyonla yıkıyolar tutunmada yardımcı oluyormuş.
güzel haberlerini alırım inş :)

nerede tedavı görmüştün?
benımde onumuzdekı haftalarda transferım var, bır yada ıkı emb konulşacak kararsızım bende doktorum aynı kalıtede cözunurse 1 tane yeter sana diyor, kafamız karışık. 6. gun embrıolarım.

Benim 10 ve 8 hücreli 3.gün embriyosuydu cnm 2 transfer edildi tahminimce biri tuttu heralde gerçi kesemizi görmedik daha.ikiz istiyorsan elverişli ise bünyen 2 tane koydurabilirsin.benim 3 lü dondurulmuştu 3 de bozulmadan çözüldü.
merkezim bursa tüp bebek cnm

nerede tedavı görmüştün?

canıııım adet oldun mu sen ya benimki daha ortalarda yok özletti kendini :) seninki benden önce olucak aaay bayramda alırsın ozaman sonucu düşünsene bide pozitif olur çifte bayram size inşallah...

canıııım adet oldun mu sen ya benimki daha ortalarda yok özletti kendini :) seninki benden önce olucak aaay bayramda alırsın ozaman sonucu düşünsene bide pozitif olur çifte bayram size inşallah...

hadi ya stres yapıyorsan geldı gelmedi falan diye onun da etkisi olabılır cnm :)
benım buyuk ihtimal 16 temmuzda transfer olucakmış inşallah cnm çifte bayram olur,
senınde şimdi adet olursan bayram öncesine denk gelir transferin hadi hayırlısı

hadi ya stres yapıyorsan geldı gelmedi falan diye onun da etkisi olabılır cnm :)
benım buyuk ihtimal 16 temmuzda transfer olucakmış inşallah cnm çifte bayram olur,
senınde şimdi adet olursan bayram öncesine denk gelir transferin hadi hayırlısı

gelse olcak da hani yok daha hasbam naz ediyo :) stres yokdu da bgn biraz olmaya başladı neden gelmiyo diye bi aksilik mi oldu diye amaaaaaan yarına gelir inşallah.... senin kullandığın ilaç varmı hani adetle başladın mı mesela benim doktor hesapladı etti haftaya salı kontrolüm var ozaman başlıcaz ilaçlara dedi hani bazıları adetle başlıyolarmış ya ondan sordum

gelse olcak da hani yok daha hasbam naz ediyo :) stres yokdu da bgn biraz olmaya başladı neden gelmiyo diye bi aksilik mi oldu diye amaaaaaan yarına gelir inşallah.... senin kullandığın ilaç varmı hani adetle başladın mı mesela benim doktor hesapladı etti haftaya salı kontrolüm var ozaman başlıcaz ilaçlara dedi hani bazıları adetle başlıyolarmış ya ondan sordum

Estrofem diye bi ilaca başladım sadece haftaya başka bişeyler de eklenicek. progestan iğneler falan.
birde şuan b12 iğnesi oluyorum,
bende pıhtılaşma var da o yuzden.
folik asit alıyorum gunde 1 tane o kadar ..
stres yapma geç yumurtlamış olabılrısın bu ay o yuzden gecikmiş olabilir..

Estrofem diye bi ilaca başladım sadece haftaya başka bişeyler de eklenicek. progestan iğneler falan.
birde şuan b12 iğnesi oluyorum,
bende pıhtılaşma var da o yuzden.
folik asit alıyorum gunde 1 tane o kadar ..
stres yapma geç yumurtlamış olabılrısın bu ay o yuzden gecikmiş olabilir..

olabilir canım bekleyelim bakalım... iyi bari bu defa okadar ilaç yokmuş buna sevindim bak :)

Sagol canim benimm ben hepimizin cok iyi birer anne olacagina yürekten inaniyorumm :KK16::KK16: Senden de güzel haberlerler alacagimaa =)) Kacinda test günün?

ya bende olamadım biliyorsun :KK43:(
4-5 gun geçti tik yok
olmak istiyoruz dediğin gibi naz yapiyorr:KK36::KK36::KK36:

:) yok yapmadımmm eger yarın sabaha kadar gelmezlerse belkı aama
eger hamıleysem mucıze olur :KK43:(
sen yaptın mı ?

yok canım yapmadım gerçi benim daha az 2 gün oldu geçeli senin çokmuş ama :) belli olmaz mucize gerçekleşir belkiii :) olmaz deme yaniii :) ay sana akıl veriyom da benim de senden kalır yanım yok ha :)

yok canım yapmadım gerçi benim daha az 2 gün oldu geçeli senin çokmuş ama :) belli olmaz mucize gerçekleşir belkiii :) olmaz deme yaniii :) ay sana akıl veriyom da benim de senden kalır yanım yok ha :)

acaba ılaclardan mı gec oldu yaaa off
olsada gıtsem hemen doktoruma yaa :KK16:

acaba ılaclardan mı gec oldu yaaa off
olsada gıtsem hemen doktoruma yaa :KK16:

işte ben de aynı soruyu soruyorum kendime ilaçlardanmı diye ara ara adet sancım oluyo hah bu defa geliyo diyorum ama tık yok gerçi geleceği zaman yarım saat öncesinde daha değişik bi ağrım oluyo ama yok yok yok amaaaaan napim şimdi gelse de gelmese de haftaya gidicem nasılsa....

işte ben de aynı soruyu soruyorum kendime ilaçlardanmı diye ara ara adet sancım oluyo hah bu defa geliyo diyorum ama tık yok gerçi geleceği zaman yarım saat öncesinde daha değişik bi ağrım oluyo ama yok yok yok amaaaaan napim şimdi gelse de gelmese de haftaya gidicem nasılsa....

gelmese niye gidiceksin canim ?
kontrol mu

gelmese niye gidiceksin canim ?
kontrol mu

işin aslını ben de bilmiyorum canım geçen hafta gittim muayene etti bi iğne yaptı oluşabilecek kistleri önlemek ve yumurtalıkları baskılamak için hesapladı etti 15 gün sonra bu gün gel dedi 1gün sonra yada 1 gün önce olmaz dedi üstüne basa basa ozaman ilaçlara başlıcaz dedi ben eşşek kafalı adet olcammı diye sormayı unuttum şimdi de diyorum o iğne dolayısıyla adet olmucammı ben hani suni menepozamı soktu acaba beni dur bakalım yarın da olmazsam ararım doktorumu

X