Dondurulmus embriyo.

cnm merhaba tekrardan:)
sen yine ara bi sor istersen bana 2. gunu gel dedi ilaçlarımı vermek için çunku.
aynen anlatırım tabi :)

cnm merhaba tekrardan:)
sen yine ara bi sor istersen bana 2. gunu gel dedi ilaçlarımı vermek için çunku.
aynen anlatırım tabi :)

yok aramıcam canım çünkü hesapladı etti üstüne basa basa 15 gün sonra bu gün gel dedi kaç kez hani adetle başlıcaz adetin şu günü falan demedi :) zaten benim tedavi bi tuaf başta da ne uzun protokoldu ne kısa arada bişey demişti doktor :) literatürleri yıkıyorum resmen :)

e hayırlısı olsun o zaman :)
merak ettim nasıl bır tedavi uygulayacağını, senınde 6. gun dondurulmuşlar vardı diymi

bi kız bi erkek anası hoş geldin özlettin valla kendini

oh tosuncuk büyüyo bizide haberdar et canımmm güzel haberlerle gel

oh güzel haberlere devammm bu yoln sonu mutluluk olcak canım hadi gözün aydınnn

Hosbulduk canimm bende cok özledim hepinizii =)) Sen nasilsin oglusun nasil basladimi tepiklemeye

Sagol kuzum valla bundan sonrada pek dinlenemeyecegim sanirim bebeklerin odasini hazirlamaya baslayacagiz daha hala cok eksigimiz var korkudan pek bisey almadim hala da var ama artik yapmamiz lazim.. Belki sismezsin canim herkeste olmuyomus yani cogu hamilede oluyomus ama belki sende olmaz =)) Bir de 6. aydan sonra basliyor, isi birakiyosun demek iyi yapiyosun kuzuna rahat rahat bakarsin =))
O bende de oluyor tekme atmalarina ragmen ekranda kipir kipir görene kadar telasli bekliyorum Aminn canimm insallah hepimiz saglicakla kavusuruz mis kokulularimiza Cok sükür büyüyoruz tatlim büyüdükce sikintilarimizda büyüyor ama olsun =))

ay siz 7. ayi dolduruyosunuz ya nerdeyseeee ben farkinda degilimm masallahhh canimmm doguma bisey kalmamais hakkaten ayyy ne heyecannnn :) odalarida cok guzel olur eminimmm, kendini yormadan yavas yavas yap, bizde dun gorduk kuzuyu cok sukurr iyimisss ama 20. haftada detayli bakaliacak daha 1 ay var smear testi yapti dun doktor bana hafifi lekelenme oldu ama normalmis..almanyada da yapiyorlar mi hamisken?

bi kız bi erkek anası hoş geldin özlettin valla kendini

oh tosuncuk büyüyo bizide haberdar et canımmm güzel haberlerle gel

oh güzel haberlere devammm bu yoln sonu mutluluk olcak canım hadi gözün aydınnn

iyi haberlerle geldik canim cok sukur iyiyiz, sen nasilsin???

Kafunderrr cok sevindim canim harika haberrrrrrrrrrrr

sanirim adetin 21 yada 22. gnuydu canim cok hatirlayamadimmm insallah guzel sonuclar alirsinn

sanirim adetin 21 yada 22. gnuydu canim cok hatirlayamadimmm insallah guzel sonuclar alirsinn

normalde 5. gunler 19 yada 20. gün transfer yapılmış.
6. gunu de 5. gun gıbı düşünüyoruz demişti doktorum..
ama rahımın durumuna göre karar veriyorlar sanırım kişiye özel bi durum bu :)
saol cnm inşallah

banada rahimin durumuna gore karar vermeleri mantikli geliyor ama bana tedavimin basinda elime takvim verdiler su gun opu su gun transfer diye..yani ilaclarla istedikleri gibi hazirliyorlar rahimi onceden..tabi vucut aksi bir tepki vermezse..her doktorun yaklasimi farkli, insallah sonu guzel olsunn

Son düzenleme:

bende yarın gidicem bakalım belkı burda da öyle bir plan vardır,
çalıştığım için alabileceğim sadece 2 günlük izni , haftasonuna bağlarsam çok büyük bir şans olucak bana, 4 gün evde olucam.
transferin perşembeye denk gelmesi lazım o da adetın 22. gün olursa denk geliyor :)
masa başı işim hiç yorulmuyorum o yüzden o kadar problem değil gerçi.

hahah durumumuz cok benziyor, benimde sanirim 22. gundu ve persembe idi, pazartesiye kadar evde dinlendim, pazartesi masa basi is..insallah seninde sonu guzel olur:)

hahah durumumuz cok benziyor, benimde sanirim 22. gundu ve persembe idi, pazartesiye kadar evde dinlendim, pazartesi masa basi is..insallah seninde sonu guzel olur:)

İçime güzel şeyler doğuyor sanki olucak gibi :)
gebelik aşısı da yaptırıcam geçenki öyle tutmuştu, söylemiştim ya 18. haftamda kaybettim..bu sefer sonu ii olur inşallah..

İçime güzel şeyler doğuyor sanki olucak gibi :)
gebelik aşısı da yaptırıcam geçenki öyle tutmuştu, söylemiştim ya 18. haftamda kaybettim..bu sefer sonu ii olur inşallah..

insallah canim hersey iyi dusunmekte pozitif olmakta..insallah saglicakla alalim bebeleri kucagimiza, evet hatirliyorum mikrop kapmisti dimi bebecik Allahim korusun hepsinii

Valla saka maka 7. aydayiz 2-2.5 ayimiz var Allahin izniyle.. Sorma canim zaman yaklastikca heyecan artiyor darisi basina kuzum =))
Oda takimi siparisimizi verdik 1 ay sonra gelecek insallah nasil olcak cok merak ediyorum =) Ayy yerimm onuu cok sevindim herseyin yolunda olmasina canimm insallah hep böyle güzel haberler almak nasip olur Detayli ultrason super bisey herseyini tek tek inceliyorlar, bebis durursa renkli olarak yüzünüde görüyosun bizim kiz azcik gösterdi babaya benziyor sanki =) Smear testini hamileyken yapmadilar canim daha önceden yaptiklari icin olabilir onu senede 1 yapiyolar ya benim daha yeniydi belki ondan yapmamislardir.. Kanamada sonucta rahim agzindan aliyo testi orasi tahris olmustur korkma canim..

benim embriyolar bugün de fire vermemiş kaliteleri de iyiymiş 5.güne gidiyoruz :) yarın bakmıyorlarmış rahat bırakıyorlarmış :) yarın pazar günü transferde neler gerekli olduğunu söylemek için arayacacaklarmış :) pazar günü öğreneceğim son durumlarını ve transfer olacağım :)
ilginiz dualarınız için teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr :) iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz :)

ayyyyyyy harikaaa, o gunlerim geldi simdi aklima cok heyecanli :) bundan sonrada bisey olmaz insallah canim korkma..hadi bakalim gelsin bebislerrrrrrr

Son düzenleme:

sorma canim ya zaman su gibiii, valla dogumun gelip catar bi bakmisisn bebeler kucaginda hahahah harikaa:) ohh siparislerde verilmis eminim cok guzel olurr gule gule yatsin isesin bidiklar:))) aa demek renkli de yuzude ayirt edilebiliyor, benim esim simddiden kendine benzetiyor ) saglikli olsunlardaaa gerisi onemli degil..evet canim aynen dediign gibi benim epey olmustu yapilali doktor yapalim tekrar dedi ok dedim, simdi durdu zaten lekelenme cok sukur bende 20. haftaya bekliyorum 4 gozlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…