Dondurulmus embriyo.

ayy inşallah canım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alıyımda daha ne isterim..evet canım kimseden kimseye fayda yok..tek rabbine sığın allah kimseyi yarı yolda bırakmıyor

haklısın canım.nasip

Slm hanimlar bnde yeni katildim araniza bnmde 2.transferim olucak insallah haftaya bi sorun cikmaz ise tabi insallah hayirli haberler yeni umutlarimiz olur hepimizin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm hayirlisi olsun inss hepsi kaliteli embiriyolar olsun guzel haberlerini okuruz inss

kızlar kan sonucumu aldım 13.gün değeri 101.70 sanırım hamileyimm
gözün aydın canımm Rabbim kucağında sewdirsin

canım ne güzel haber çok sevindim güzel haberlerini hep yaz bize dualarımızdasınnn

dün toplanan 10 yumiden 9u olgun çıkmış 7si döllenmiş iyilermiş :) yarın yine haber verecekler :) hayırlısı :)

Kizlar 7.ggunde kasik agrisi yasiyomuydunuz benim 3.gunden beri kasik agrim var ara ara geliyo sizce iyi bisey mi

Kizlar 7.ggunde kasik agrisi yasiyomuydunuz benim 3.gunden beri kasik agrim var ara ara geliyo sizce iyi bisey mi

Ara ara olmasi normal çok ayakta kalmamaya özen göster. .adet olcak gibi belirtiler olabiliyormuş tutunma esnasında. .inş güzel haberler verirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu benim 2.denemem bu seferki don çoz daha gec belli olur dediler ilk transferimde 9.gunde falan idrarda silik cikmisti bu sefer cesaret edemiyorum

Bu benim 2.denemem bu seferki don çoz daha gec belli olur dediler ilk transferimde 9.gunde falan idrarda silik cikmisti bu sefer cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…