Dondurulmus embriyo.

Kizlaaarrr 10.gun degerim 254😊😊😊😊😊😊 artk degerimin katlanmasini bekleyecegiimm allah utandirmasin inş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay cnm cok sevindim darisi basimiza insallah benim de 8.gun ne gibi belirtiler vardi sende

Hiç belirtim olmadi cnm sadece arada kasiklarim batti gibi çok ayakta kalmamaya çalıştım oturdum dinlendim sürekli.çok şükür pozitifi gördüm darısı devamına olsun beklemeye devam...

Donmuş bebeklerim benimle...bende hamileyim degerim 186 çıktı...inşallah devamıda gelir

misafirler cok fena bastirdi sanirim:))

Selam canimmm =) Nasilsin görüsmeyeli bebis nasil? Oglus geliyormus cok sevindim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK16::KK16: Cok yogun bir dönemdeydim nasil yoruldum anlatamam.. Devamli sabahtan aksama dinlenmeden gezmeler fln cok yordu beni ve kötü etkiledi kasilmalarim oldu bir ara cok korktum neyseki simdi daha iyiyim.. Atlattim cok sükür koca göbüsümle cok harekette edemiyorum artik :KK1: Ayaklarim sismeye basladi valla simdinin kiymetini bil derim ben =)) Bu arada diger bebisiminde cinsiyeti belli oldu yerinde durmayan bi oglusum olacakmis :KK53: Kendisi hala cok yaramaz pipiyi gösteriyo ama kendini göstermiyo yandim ben galiba :KK52: Sende durumlar nasil yazamadigim süre ne kadar uzun geldi bana alismisim sizlere =)

Pozitif sonuc alan arkadaslarim Rabbim tamamina erdirsin insallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun hepinizin adina cok mutlu oldumm :KK16::KK16:

Donmuş bebeklerim benimle...bende hamileyim degerim 186 çıktı...inşallah devamıda gelir

hayırlı olsun canım benim rahat bi hamileliğin ardından sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu donmuşların bide kaçıncı gün değerin bu maşallah çok güzel çıkmış darısı gelecek ay başıma :)

Kizlaaarrr 10.gun degerim 254😊😊😊😊😊😊 artk degerimin katlanmasini bekleyecegiimm allah utandirmasin inş

hay maşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına da al inşallah... 10.gün için çok güzel bi değer 2 tane mi konmuştu yoksa darısı başıma inşallah :)

hay maşallah canım benim hayırlı uğurlu olsun sağlıklı sıhhatli şekilde kucağına da al inşallah... 10.gün için çok güzel bi değer 2 tane mi konmuştu yoksa darısı başıma inşallah :)

Sağol cnm evet 2 tane konulmuştu bakalim değerim yukselir inş...darisi tüm isteyenlere olsun

hayırlı olsun canım benim rahat bi hamileliğin ardından sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah kaçıncı gün embriyosuydu donmuşların bide kaçıncı gün değerin bu maşallah çok güzel çıkmış darısı gelecek ay başıma :)

3.gün embriyosu 12.gün degeri.gelecek ay sende müjdelersin bize inşallah

Selam canimmm =) Nasilsin görüsmeyeli bebis nasil? Oglus geliyormus cok sevindim Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin :KK16::KK16: Cok yogun bir dönemdeydim nasil yoruldum anlatamam.. Devamli sabahtan aksama dinlenmeden gezmeler fln cok yordu beni ve kötü etkiledi kasilmalarim oldu bir ara cok korktum neyseki simdi daha iyiyim.. Atlattim cok sükür koca göbüsümle cok harekette edemiyorum artik :KK1: Ayaklarim sismeye basladi valla simdinin kiymetini bil derim ben =)) Bu arada diger bebisiminde cinsiyeti belli oldu yerinde durmayan bi oglusum olacakmis :KK53: Kendisi hala cok yaramaz pipiyi gösteriyo ama kendini göstermiyo yandim ben galiba :KK52: Sende durumlar nasil yazamadigim süre ne kadar uzun geldi bana alismisim sizlere =)

selam canimmm, evet ozledik seni bizdee..iyi oldu gez toz oh ne guzelll:) gittimi misafirler? ayy demek erkekmis digeri ne guzellll bi erkek bi kiz masallahhhhhhh..ayak sismeleri fenaymiss, insallah gecer canim..bizde iyiyiz canim bugun 15+4 olduk cok sukur ,randevum var ogelden sonra insallah yolundadir herseyy...yaz aradaaaaaaa:KK16::KK16:

selam canimmm, evet ozledik seni bizdee..iyi oldu gez toz oh ne guzelll:) gittimi misafirler? ayy demek erkekmis digeri ne guzellll bi erkek bi kiz masallahhhhhhh..ayak sismeleri fenaymiss, insallah gecer canim..bizde iyiyiz canim bugun 15+4 olduk cok sukur ,randevum var ogelden sonra insallah yolundadir herseyy...yaz aradaaaaaaa:KK16::KK16:

Gittiler canim sonunda, bende rahat bir nefes aldim :KK1: Evet bu sene erkek patlamasi yasaniyo sanirim :KK9: Saglikli, hayirli evlat olurlar insallahhh Rabbim kuzularimizi bize bagislasin :KK16::KK16: Ayak sismeleri doguma kadar devam ediyomus kuzum her yanim sismeye basladi valla cok zor ama bebisler iyi olsunda herseye raziyim.. Masallah sizee kocaman olmussunuzz :nazar::nazar: Randevunmu var ayy ne heyecanlii bebisini özlemissindir simdi bol bol el sallar sana insallah :KK1: Artik daha SIK gelirim canimm öpüyorum cokkk

Gittiler canim sonunda, bende rahat bir nefes aldim :KK1: Evet bu sene erkek patlamasi yasaniyo sanirim :KK9: Saglikli, hayirli evlat olurlar insallahhh Rabbim kuzularimizi bize bagislasin :KK16::KK16: Ayak sismeleri doguma kadar devam ediyomus kuzum her yanim sismeye basladi valla cok zor ama bebisler iyi olsunda herseye raziyim.. Masallah sizee kocaman olmussunuzz :nazar::nazar: Randevunmu var ayy ne heyecanlii bebisini özlemissindir simdi bol bol el sallar sana insallah :KK1: Artik daha SIK gelirim canimm öpüyorum cokkk

gozun aydin canim bol bl dinlen:) amanin ben de sisicem desene bari istifa ettikten sonra sissem evde biraz daha rahat olur en azindan:)) dedigin gibi canim saglikli olsunlarda sisicez pisicez arik olcak bisiler katlanicaz birkac ay sunun surasinda..evett ozledim valal hep bi telas oluyor randevudan once iyimi kalbi atiyormu:) insallah saglikla alalim kucagimiza hepimiz sizde kocamannnn olmusunuz masallah:)))

kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)

Kizlaaarrr 10.gun degerim 254������������ artk degerimin katlanmasini bekleyecegiimm allah utandirmasin inş

canım hayırlı olsun :) 12. güne göre çok güzel bir değer :nazar::nazar: ikiz mi ne :emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
bi kız bi erkek anası hoş geldin özlettin valla kendini
oh tosuncuk büyüyo bizide haberdar et canımmm güzel haberlerle gel
kızlar 7 embriyomda duruyormuş durumlar gayet iyi imiş embriyolog 5e gidelim dedi yarın sıkıntı olmazsa çok kayıplar olmazsa 5. güne gidiyoruz :) inşalllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh :)
oh güzel haberlere devammm bu yoln sonu mutluluk olcak canım hadi gözün aydınnn

Son düzenleme:
Kızlar bende yarın tedavıme başlıyorum bugun adet oldum.
6. gun dondurulmuşlarım var kısmetse alıcam birini :)
umut tüp bebekteyim.
6. gun dondurulmuşunu alan arkadaşlar adetın kaçııncı gunu transfer oldu acaba

Son düzenleme:
yükselir canım sen içini ferah tut ikizlerin seninle olucak merak etme sen :)

Inş cnm allah nasip kismet ederse...😊😊😊 bir 10 gun daha bekleyip gidecegim doktora görmeden rahat etmez içim..değerimde katlanir inş

Kızlar bende yarın tedavıme başlıyorum bugun adet oldum.
6. gun dondurulmuşlarım var kısmetse alıcam birini :)
umut tüp bebekteyim.
6. gun dondurulmuşunu alan arkadaşlar adetın kaçııncı gunu transfer oldu acaba

hadi hayırlı olsun canım sen benden önce başlıyosun eee anlatırsın artık bana gelişmeleri :) ama doktorum bana adetle gel falan demedi salı günü gittim hesapladı 15 gün sonra başlıcaz dedi adetimden 1 hafta sonra yani anlamadım gitti olsun doktordan daha mı iyi bilicem ben demi :)

X