- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Genclik ne ediyonuz, hamilelik yoruyo herhalde telase bitmiyoki yazasaniz herhalde aman iyi olunda :) Bizde 22. Hafta bitti cok sukur, Pazartesi randevum vardi prenseslerim kipir kipir yerinde durmuyodu, durmasinlarda zaten. 63 kilo olmusum :) 6 kilo aldik daha korkuyorum cok kusuk dogacaklar diye ama doktor gelisimelri iyi diyo, 2 gun aralari :) herkes zaten diyo tek gebelik onceki hamileligin gobi kilo almazsin ahahha daha bilmiyorlar benim ikizlerim olcak ins. Ayy korkulu haftalar gectikce boyle ciglik atasim geliyor bir degil iki kizim olcak diye ama susuyorum, dogumda ins..ikisini de kucagima aldim herkes duycakk, cok hareketlendiler... sizin bebisler nasil Arkidesler :) Mide yanmalarim felaket ilaca basladim, vitamin i biraktirdi domtor cok midemi yakiyo diye demir hapi verdi , sizde kulaniyormusunuz?
masallah canim size, korktugun donemleri atlattin cok sukur, darsi basimiza insallahhh..ikizler supriz olacak herkese desene..alis verise basla anca bitirrisin:)) bizde iyiyiz cok sukur artik normal dogum doktorumuzu goruyoruz..yaavas yavas buyuyoruz teyzesi..isim buldunmu kizlarinaa?