- 7 Aralık 2013
- 2.212
- 716
- 34
nerdesin canımm cok merak ettim seniii inşallah iyidirsin
bende merak ettim canım :18::18: inşallah bebiş de kendisi de iyidir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerdesin canımm cok merak ettim seniii inşallah iyidirsin
Kizlar bugun sonuclari aldim cok sukur hersey yolunda , kendi doktorum yoktu. Baska bayan bir doktor cok guzel.ilgilendi. iki bebeginde cok iyi aldini sadece sagadakinin asiri hareketli oldu icin yuzunun resmink cekilemedini, tekrar cekilmesinin tavsiye edildini soyledi. Doktor anormal bisey olsa hemen alirlarlardi dedi icim rahatladi. Sagdaki zaten hic durmuyo surekli oynuyo masallah soldaki daha az hareketli ve bazen endiselwndiriyor. Teknisyen neden oalrak sagdakinin plasentasi cok daha ince, yoksa ikiside asiri hareketli dedi. Allah yardimcim olsun. Bi daha 15 gun sonra gidicez. Hepinize desteginiz icin tek tek tesekurler. Aldim kilolar hastalikla got yine 61 kilo olmusum yani dhaa 4 kilo almisim 19+6 oldum ama yiyemiyorum doktor endiselenme bebeklerin gelisjm ve kilosu normal dedi. Bol bol su iciyorum anca.
bende merak ettim canım :18::18: inşallah bebiş de kendisi de iyidir
anladım canım .demek ki her yer aynı yapıyor.teşekkür ederim :) benim de senin gibi 18.gün yapılacak transferim.inşallah benim de tutar.bu üçüncü denemem.eşimde sorun yok.tek problemimiz pko
Meraba canım malesef bende bi pkoluyum, ilk denemede gebe kaldım 2 aylıkken düşük yaptım, 2. deneme dondurulmuşla oldu tutmadı maalesef, ekimde kalan dondurulmuşları tekrar deniycem, inşallah sen hamile kalırsında banada umut olursun, çünkü çok araştırdım ve dondurulmuşlarla hamile kalan çok daha fazla kişi var ama ben kalamadım ve oyüzden genetik testlerimi yaptırıp diğer dondurulmuşları öyle denemek istiyorum, tedavi sürecinde banada yazarsan sevinirim...
kızlar aranızda pko lu olup da dondurulmuşları tutan var mı?
anladım canım .demek ki her yer aynı yapıyor.teşekkür ederim :) benim de senin gibi 18.gün yapılacak transferim.inşallah benim de tutar.bu üçüncü denemem.eşimde sorun yok.tek problemimiz pko
Amin canım. İnşallah sen de mucizelerine kavuşursun
Masallahhh tebrik ederim, Ikiz prenseslerim gelcek ins. Allah nasip ederse. Sende ins. Tertemiz sonuclar alirsin. Kaygi ve endise hep hayatimizda olcak, hamileyken dogduktan sonraaaaa her an annelik basli basina bir fedakarlik!
Oyy maşallah prenseslere Allah nasip ederse benim de bir prensesim olacak. Dediğin gibi kaygılar bitmiyor. Kalp atışı, kese, şimdi de ayrıntılı atlatmayı bekliyorum. Ayrıntılı bitince sağlıkla doğsun diye beklerim. Doğunca da başka endişeler Allah yardımcımız olsun.
Bulantilarin gecsin bir süre sonra unutuyorsun bile o günleri canim sonra da acaba bir sorun mu var diye düsünüp duruyorsun yani olsa bir dert olmasa bir dert Himm anladim canim kendini strese sokma, evet degerler yüksek cikabiliyormus sonucta iki bebis var gayet normal bence aklina kötü seyler getirme, ben yaptirmadim hicte düsünmüyorum yaptirsam nasil olurdu diye, yüksek ciksaydi da inanmazdim cünkü bütün doktorlar söylüyor yüksek cikar diye önemli olan ultrasonda ense ölcümü ve burun kemigi, sonrada 20-22. haftalarda detayli ultrasona girceksin orda herseylerine tek tek ayrintili bakiyorlar bence önemli olan bu ikisi.. Insallah saglikla 9 ayi tamamlayip kucagimiza aliriz bebeklerimizi, Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahh
Merhaba arkadaşlar,
Benim başımdan da bir çok olay geçti. Kısaca anlatmam gerekirse;
1) 7 haftalık bir düşük (normal yolla hamile kalmıştım)
2) kimyasal gebelik (normal yolla hamile kalmıştım)
3) Aralık ayında tüp bebek denedik ilk kez dış gebelikle sonuçlandı.
bunların hepsini 1 sene içinde yaşadım malesef.
yarın dondurulmuş olan 1 adet embriyo transferim olacak Allahımın izniyle. 3. gün 8 hücreli.
fakat en büyük çekincem geçen sefer sonda ile doldurmuşlardı, ameliyathaneden odaya inene kadar zor bekledim ve hemen idrarımı yapmak zorunda kaldım. Gerçi doktorum yapıcaksın tabiki bundan dolayı bir problem olmaz diyor. Ne biliyim sadece o kısım beni zorluyor. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum.
Benimle birlikte transfer olacak olan var mı acaba?
Bu arada çok mutlu oldum topiğe girince nerdeyse herkes hamile. Darısı başıma. Allahım isteyen herkese versin inş.
Yeni tedavin hayırlı olsun canım İnşAllah güzel haberlerinide yazarsin bende çok sıkışık girmiştim transfere sonda taktılar çıkıverdi sonra sürgü tuttular odama çıktığımda tuvalete kalktım yavaş yavaş bi sorun olmaz canım boşuna endişelenme
Amin canım InşAllah Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bugün tedavi gördüğüm yeri aradım senin söylediklerini söyledi biz ikiz gebelikte ikili üçlü testleri yapmıyoruz dedi giittigimde sadece ayrıntılı ultroson istegecegim İnşAllah anlayışlı karşılaşırlar :26:
Merhaba arkadaşlar,
yarın dondurulmuş olan 1 adet embriyo transferim olacak Allahımın izniyle. 3. gün 8 hücreli.
fakat en büyük çekincem geçen sefer sonda ile doldurmuşlardı, ameliyathaneden odaya inene kadar zor bekledim ve hemen idrarımı yapmak zorunda kaldım. Gerçi doktorum yapıcaksın tabiki bundan dolayı bir problem olmaz diyor. Ne biliyim sadece o kısım beni zorluyor. Bebeğime zarar gelecek diye korkuyorum.
Bu arada çok mutlu oldum topiğe girince nerdeyse herkes hamile. Darısı başıma. Allahım isteyen herkese versin inş.
Amin canım InşAllah Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin bugün tedavi gördüğüm yeri aradım senin söylediklerini söyledi biz ikiz gebelikte ikili üçlü testleri yapmıyoruz dedi giittigimde sadece ayrıntılı ultroson istegecegim İnşAllah anlayışlı karşılaşırlar :26:
40 yaş coşkusu yaşayan yumurtalarım yüzümden 2. kez dondurulmuş transferim ertelendi Şaşkınız, doktorum arayıp söz dinlemeyen yumurtalarım hakkında bilgi verdiğinde daha önce sadece 1 kişide benzer durum yaşadığını paylaştı :) Yeni regl ile daha agresif, normal siklusu kullanacağımız bir protokolle ilerleyeceğiz... Şaka gibi aslında eğer kandaki progestron,e2 değerlerine bakılıyor olmasa belki de boşu boşuna transfer olacaktı... Onca ilaca, bantlara rağmen yumurtlamamam gerekiyor bakalım :)
Tedavisi süren herkese bol şans diliyorum... Pozitif sonuçları alanların katlanan değerleri, görüntülenen keseleri, duyulan pıt pıtları daim olsun...
Transfer sonrasındaki "sıkışıklık" dayanılır gibi değil, boşalttığınızdaki rahatlama da "anlatılır" gibi değil Dolayısıyla oldukça zorluyor, zorlananlar için nacizane önerim yetişkinler için olan büyük beden bezden edinmeleri... (benim transfer günü çantamda hazır duruyor ama yumurtalara söz geçirene kadar beklemede) sonda, sürgü vs ile uğraşmak, dayanamadım kalktım bir şey olur mu? endişesi duymaktan daha iyi olacaktır... Haznesi oldukça geniş, yan cırt bantları ile de kolayca takılıyor. Rahat rahat işinizi görürsünüz sanırım
Sevgiler
Kızlar benim canım kahve istiyo içsem olurmu ki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar aranızda pko lu olup da dondurulmuşları tutan var mı?
Transfer sonrası yapılmaması gerekenlerin içinde kahve yo yazıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar,