- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
Sen iyi ol da ne zaman müsait olursan o zaman gel canimm, daha var degilmi tedaviye baslamana? Insallah kuzucun sürpriz yaparda kendiliginden cikar geliverir
canım gözün aydınInşaallah kalp atışlarınıda göreceksin doktor kontrollerin neşe içinde geçsin her zaman güzel haberler almanı dilerim
Fıstıkk ben sana çok alışmışım yaaa resmen gözlerim seni arıyor
seninde güzel haberlerini bi okusam varyaaa dünyalar benim olur herhalde
Yazmazmıyım cnm zevkle yazarım
İnşallahhhh kalp atışını duyarım cnm çok heyecanlıyım çoook
canım benim bende özlüyorum ama eskisi kadar topiğe giremiyorum.inşaALLAH canım her zaman birbirmizin güzel haberlerini alırız....
bütün dualarım spontan bir gebelik ama olmazsa Ramazandan sonra son 3 dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım.inşaALLAH bu tedavide bende yavruları kucağıma alırım
Icini ferah tut canim duyarsin insallah Allahin izniyleRabbim hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi saglikla kucaklarimiza almak nasip olsun
Canım benim allah razı olsun
Bana hep moral vermişsindir senin yaptığın iyliği hiçbir zaman unutamam
Bizi bizlerden baska kim anlayabilirki kuzumm, dertlerimiz, sevinclerimiz,korkularimiz hep bir.. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada, bazen düsüyoruz yine biz birbirimizi ayaga kaldiriyoruz.. Seninde benim icin yerin hep ayri
Bu isin kilit noktasi inanmak canim yeterki inan icini rahatlat allaha sigin bu defa olacak de git al gel dondiriklerini:) icinde sicacik isinip tatli bebis olsunlar insallahhhh
arkadaşım hiç üzülme dondurulmuşlarla transfer hem çok kolay oluyor,hemde rahim dinlenmiş olduğundan başarı şansı yüksek oluyor,bende dondurulmuş transferi oldum yeni pozitifi aldım,inşallah senin de pozitif haberini alırız en yakın zamanda,rabbim yardımcın olsun..
canım umutsuz olma :) inşallah donmuş bebişlerin sıkı sıkı tutunup seni mahçup edecekler :) bol bol dua et tatlım aklına kötü seyler getirme :) allahıma emanet et işini :) inşallah güzel olacak :)
ne iyi kalite 5. günler tutmadı 2. gün çok kaliteli olmayanlar tuttu :)
arkadaşımın rahim kalınlığını ve embriyoları çok beğenmemişti dru donmuş embriyoların 3 tane transfer yaptılar 3ü de tuttu drun etekleri tutuştu neyseki 2 tane kaldı ikiz annesi olacak inşallah :)
allahımdan ümidini kesme :)
Canım benimde 42 tane toplandı ama fazla kaliteli değildi sayı çok olunca sanırım kaliteside pek iyi olmuyor:26:
Ama korkma cnm kurban olduğum allahım istedikten sonra herşekilde bebişin olur sen lütfen pozitif olmaya çalış olumsuz düşünme
biliyorım zor ama herşey bizim elimizde ben ilk tedavimde çok olumsuzdum sonucumda olumsuz oldu ama ikinci tedavimde çok fazla pozitiftim hatta transfer sırasında sürekli gülüyordum şakalaşıyordım ordakilerle evdede pozit olmaya devam ettim arada canım sıkıldı ama kendimi hemen sakinleştirdim kendimi üzecek yapmadım
allahım inşallahh son tedavin olur cnm tez zamanda bebiş haberleri alırsın inşallahhhh
Insallahhh canimm Rabbim yüzünü güldürsün, güzel yürekli arkadasimBen inaniyorum sen cook iyi bir anne olacaksin Rabbim sabrinin mükafatini versin insallah tez vakitte
İnşallah canım hamile olacağına inanmak da önemli sen pozitifmişsin pozitifi görmüşsün. İnşallah ben de olumlu olmaya çalışıcam ve size burdan pozitif yazıcam ,çok sağol..
selam canim, cok cok gecmis olsunnn, bebislerin iyi olsunda atlatirsin insallah...guzel gunler sizi beklerkotu seyler dusunme sakinnn...bende pek giremiyorum bu aralar, ama iyiyim cok sukur..az once gorduk bizde minigimizi kipir kipir, Allahim herkese nasip etsinnn bazi genetik testler icin kan verdim, istersek cinsiyetide ogrenebilirmisiz yani haftaya ogrenicez bakalim findigimizin cinsiyetini:)
sizler nasilsinzi kizlarr nanna, kafunder, kalbimdesin, cupcake, gunes, nesee,flocke (hamilelik acayip unutkanlik yapti bende) ve adini saymayi unuttugum arkadaslarrrrrr
yurtdışında nasıldır bilmiyorum ama ultrasonda görülüyor ekstra bişi yok ücrete tabi değildir bende 13.haftada öğrendim ama erkekler tembel oluyor kıpır kıpırsa kızdır bence bebişin Rabbim herkeze nasip etsin
Genetik testler hangilerini istediler benimde 11+2 olmuş bebekler haziranda ikili tarama testi için gün verdiler çok hizlisin canımcinsiyeti erkenden öğreneceksin gönlünden geçen olsun İnşAllah
Canım ne mutlu sana kocaman maşallahhhhhhhh sana ve güzeller güzeli bebişnebende inşallah o günleri görürüm
Allah kısmet ederse bu cuma kalp atışlarını duymaya gidicem
Ayy yerimm fasulyenii bacak bacak üstüne de mi atti kiz mi acabaBu ekstra ücret konusunda da bir bilgim yok malesef canim normalde sigortan ödemeli ama dedigin test biraz farkli gibi geldi bana sadece ikili testteki gibi bakmiyorlar sanirim, ben forumda 2-3 kiside okumustum tr de yasayanlar ikili testleri yüksek cikanlar icin yurtdisinda yapilan bir test vardi parali ve cinsiyette ögreniliyordu belki senin testte öyledir.. Garanti olsun diye o testi yapiyorlardir ayrintili..
Bizde iyiyiz cok sükür canimm artik cabuk yoruluyoruz 1-2 ay sonra ne halde olurum hic bilemiyorum daha simdiden böyleysem