Dondurulmus embriyo.

Sen iyi ol da ne zaman müsait olursan o zaman gel canimm, daha var degilmi tedaviye baslamana? Insallah kuzucun sürpriz yaparda kendiliginden cikar geliverir

bütün dualarım spontan bir gebelik ama olmazsa Ramazandan sonra son 3 dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım.inşaALLAH bu tedavide bende yavruları kucağıma alırım

canım gözün aydın Inşaallah kalp atışlarınıda göreceksin doktor kontrollerin neşe içinde geçsin her zaman güzel haberler almanı dilerim

Fıstıkk ben sana çok alışmışım yaaa resmen gözlerim seni arıyor
seninde güzel haberlerini bi okusam varyaaa dünyalar benim olur herhalde

Fıstıkk ben sana çok alışmışım yaaa resmen gözlerim seni arıyor
seninde güzel haberlerini bi okusam varyaaa dünyalar benim olur herhalde

canım benim bende özlüyorum ama eskisi kadar topiğe giremiyorum.inşaALLAH canım her zaman birbirmizin güzel haberlerini alırız....

bütün dualarım spontan bir gebelik ama olmazsa Ramazandan sonra son 3 dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım.inşaALLAH bu tedavide bende yavruları kucağıma alırım

Insallahhh canimm Rabbim yüzünü güldürsün, güzel yürekli arkadasim Ben inaniyorum sen cook iyi bir anne olacaksin Rabbim sabrinin mükafatini versin insallah tez vakitte

Canım benim allah razı olsun
Bana hep moral vermişsindir senin yaptığın iyliği hiçbir zaman unutamam

Bizi bizlerden baska kim anlayabilirki kuzumm, dertlerimiz, sevinclerimiz,korkularimiz hep bir.. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada, bazen düsüyoruz yine biz birbirimizi ayaga kaldiriyoruz.. Seninde benim icin yerin hep ayri

Bizi bizlerden baska kim anlayabilirki kuzumm, dertlerimiz, sevinclerimiz,korkularimiz hep bir.. Hepimiz birbirimize destek oluyoruz burada, bazen düsüyoruz yine biz birbirimizi ayaga kaldiriyoruz.. Seninde benim icin yerin hep ayri

Çoook doğru cnm
iyiki varsınız

İnşallah canım hamile olacağına inanmak da önemli sen pozitifmişsin pozitifi görmüşsün. İnşallah ben de olumlu olmaya çalışıcam ve size burdan pozitif yazıcam ,çok sağol..

Bana umut verdiğiniz için teşekkür ederim.iNŞALLAH güzel olacak:)

Teşekkürler canım inşallah tüm bekleyenler pozitifi görür. Herkese Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

İnşallah canım hamile olacağına inanmak da önemli sen pozitifmişsin pozitifi görmüşsün. İnşallah ben de olumlu olmaya çalışıcam ve size burdan pozitif yazıcam ,çok sağol..

ALLAH C.C gönlünün muradını versin inşaALLAHgüzel haberler almanı dilerim

Genetik testler hangilerini istediler benimde 11+2 olmuş bebekler haziranda ikili tarama testi için gün verdiler çok hizlisin canım cinsiyeti erkenden öğreneceksin gönlünden geçen olsun İnşAllah

canim panorama diye bi test yapildi bakalim sonucun bekliyoruz haftaya cikacakmis..ayy cok merak ediyorum cinsiyetini sen nasil bu kadar erken ogrensin ultrasonda belli olmuyor benim bildigim 4 aylik olana kadar:26:

Genetik testler hangilerini istediler benimde 11+2 olmuş bebekler haziranda ikili tarama testi için gün verdiler çok hizlisin canım cinsiyeti erkenden öğreneceksin gönlünden geçen olsun İnşAllah

gunescim aramizda iki gun vardi, bizim minnos 10+1 olmasi gerekirken 10+3 cikti..senin bebislerinde masallahahi var:) ben mi yanlis hatirliyorum aramizda iki gun yokmuydu? benim doktor panorama diye bir test onerdi 3 tup kan alindi down sendromu ve diger kromozal bozukluklara bakilacakmis, cinsiyette belli oluyormus:) ama aynen senin gibi haziran 9 ada ense kalinlgi icin gun verdi banada..

Son düzenleme:

evet canim dah aayrintili bir test sanirm ve epey tuzlu $2000 mis.bakalim sigortam ne kadarini karsilicak..ama maddi durumum el vermiyor sigortam yok diye arayip acindirirsan $145 oluyormus:)) bakalim elimden geleni yapicam:))insallah test sonuclari iyi ciksinda ee iki melek tasimak kolaymi annesi bol bol yat dinlen canim ama arada hafifi yuruyuslerde yapmak lazim evin icinde..ben parkta yurumeye basladim 15 dk falan..yuruyebilirisn deid doktor..yarinda asil kendi dogumu yaptiracak doktorumla tanismaya gidiyorum ilk randevum var..goruruz belki minnosu yine..ayy ne acaba cinsiyeti cok merak ediyorum ve opuyorummm ucunuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…