Dondurulmus embriyo.

Kizlar slm.benimde dondurulmuslarim transfer oldu.ama yatmiyorum surekli.kisa yuruyslere cikiyorum.benim gibi olan var mi suan beklemede olan?

Evet iki gün arayla transfer olmuştuk ben 30 nisanda gittiğimde doktor 7+4 demişti üstüne üç hafta eklersen 10+4 olması gerekiyor bugün dr bebeklerin biri 11+1 diğeri 11+2 ile uyumlu diye yazdırdı bilgisayara bende şaşırdım senin bebişinede maşallah önde gidiyormuş yapılacak testler aynı sanırım ben hiç yaptırmak istemiyorum aslında ama üniversite hast olduğu için zorunlu Rabbim InşAllah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize

bizim bebeler onden onden gidiyolar masallah, erken mi dogacaklar ne:)) birde canim kalp atislariniz kac ve boylari? bizimki bana biraz buyuk geldi anne uzun baba uzun:) 35 mm olmustu pazartesi gunu kalp atisimizda 173..seninkilerin durumu ne? kalp atisi yuksek olunca kiz oluyormus guya

bütün dualarım spontan bir gebelik ama olmazsa Ramazandan sonra son 3 dondurulmuş embriyo için tedaviye başlayacağım.inşaALLAH bu tedavide bende yavruları kucağıma alırım

canım seni görmek güzel :)inşallah yeni tedavinde dondurulmuş bebişlerin sonuna kadar seninle olur ve kucağına alırsın :)

canım iyiyim toparlanıyorum yavaş yavaş spor gezmeler kısa tatiller enerji topluyorum tedavi için :)
cuma druma gittim adetin 2. günüydü haziranda yapalım dedim olmazzzzzzz dedi daha 2 ay oluyor biraz daha topalan temmuzda yapalım dedi ne derse kabul hayırlısı olsun :)
senin bebişte büyümüş maşallah :) allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) en güzel dönemlere geliyorsun :) yakında bebişin sana burdayım diyecek hareketleri ile :)

canim cok sevindim iyi olmana, temmuz sicagiyla gelsin kuzu annesine ozaman insallahhh:) gezmeye tozmaya spora kafa dagitmaya devammmm guzel haberlerini alicaz insallah bu sefer hep beraber kucagimizia alalim bebislerimizi insallhhhhh

Oww baya bir tuzluymus bu kadar beklememistim =) Indirebildigin kadar indirmeye calis canim o kadar sigorta bizi sömürüyo her ay dünyanin parasini aliyorlar bir zahmet karsilasin cogunu.. Insallah tertemiz cikar sonuclarin, en önemlisi o ama ben sana simdiden diyim Allahin izniyle cok güzel cikacak sonuclarin sen gönlünü feraah tut Dinlenmek icin son 2 günüm,haftasonu misafirler geliyor ve yogun bir dönem beni bekliyor hemde nerdeyse 1 aydan fazla Vee benim dinlenmeye en cok ihtiyacimin oldugu zamanlar.. Ne diyim Allah yardimcim olsun bebisler iyi olsunda ben zaten sadece onlari düsünüyorum, biliyosun riskli bir hamileligim var insan ister istemez korkuyor.. Doktorum kesinlikle yorulmak yok diyo gel de anlatt..
Banada baslarda spor fln yapabilirsin diyodu doktorum simdi yasak artik göbüs büyüdükce zor oluyo zaten Ayy yerimm minnosunuu belki degil kesin görürsünüz kuzum, mutlaka bebis ne durumda bakmak ister =) Bende cok merak ediyorum bakalim fasulyen kiz mi erkek mi Saglikli eli ayagi düzgün hayirli bir evlat olsun insallahh bizde seni ve minnosunu öpüyoruzz canimm

canim sakin aman ayip olur falan diye dusunme misafirlere kusura bakmayin de git odana yat dinlen, sonucta saglik bu hemde 3 kisinin sagligi, ayibi olmaz yani, merak etme onlarda sana yardimci olurlar insallah..1 ay cok ama napican simdiden kolay gelsin canim, ay insallah temiz cikar teyzesi evet.. off abd ates pahasi gerci heryer oyle..olmadi aglarim laboratuvardakilere yada cazgirik yaparim odemiyorum hadi bakalim derim:)))) bi sekilde indirirz insallah...bende bende cok meraktayim:) saglikli olsunlarda canim gerisi boss, operimmm

canııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmm oleeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyy coook sevindimmmmm bende temmuzda deniyceeeemmmmm yanlız diyilsinnnnnnnnnnnn teyyyyyy teyyyyyyyyyy ramazan bebişleri olucaklar :))))))

canim panorama diye bi test yapildi bakalim sonucun bekliyoruz haftaya cikacakmis..ayy cok merak ediyorum cinsiyetini sen nasil bu kadar erken ogrensin ultrasonda belli olmuyor benim bildigim 4 aylik olana kadar:26:

canım 12 haftada doktorun ii tarafına gelirse söylüyo ama kesin değil diyo senin test sanırım ikili test oluyo güzel sonuçlarınız gelsin inşallah

canım yoldaşımın olacak olmasına bende çok sevindim :) inşallah son denemelerimiz olur ve kucaklarımıza alırız canım

kızlar slm benı hatırlayanınız olur belkı, maalesef başımdan öyle bir olay geçti ki ancak toparlnıyorum..
18 haftalık bebeğimizi bazı komplikasyonlardan ötürü kaybedeli 2 ay oldu..
bende yeniden , kalan 6. gün dondurulmuşlarımı denicem heralde temmuzda.
umarım bir daha olumsuz hiç bir şey yaşamayız her şey güzel olur..

canım allahım yardımcın olsun bende 31 haftalık doğan bebeğimi kaybettim vardır bunda da bir hayır allahım hayırlısı ile sağlıklı bebeklerimizi göndersin :) bende temmuzda deneyeceğim yüzümüz güler inşallah :)

amin cnm inşallah..
insan dayanamam dediği şeylere öyle bir dayanıyormuş ki başa gelince, çok geçmiş olsun sana da.
Allah bida yaşatmasın.
sen ne zamn kaybettin. benım 19 martta doğum oldu.
şimdi 2. adetımı görücem haftaya,
3. adet ile başlamayı istiyoruz bakalım tüp bebek doktorum da onay verrise.

canım ağustos 19 da doğum yaptım 28 ağustosta öldü malesef ocakta tüp yaptım olmadı allah kısmet ederse temmuzda tekrar deneyeceğim bakalım
dediğin gibi canım dayanamam dediğimiz seylere dayanıyoruz
allahım bize güç versin :)

mrb arkadaslar bende 3 asilama negatif gecen ay ilk tüp bebegimi yaptim negatif bu ay dondurulmus 2 tane koydurduk bugun 6. günüm beklemedeyim hepimizin hakkinda hayirlisi olsun pazar günü 9. günüm oluyor idrar testi yapmayi düsünüyorum
erken idrar testi yapip pozitifi gören varmi

çok üzüldüm..
inş bu sefer olur cnm.
benım de dondurulmuşlarım var meleğimin kardeşleri inşallah onlardan biri tutar yine.
burada birbirimize destek oluruz, az kaldı tekrar aynı mutluluğu yaşıcaz inşallah..

derinsuuu canımmmmmm benimmmmmmm o topikte çok yakındı hamileliğimizzz hatırlıyomussunnnnnnnn ben 8 haftalıkken düşürmüştümmm malesef ikizlerimi.... canımm beniimmm bitanemmm çok ama çok üzüldümmmmmmm anlatamam şok oldummmm.. ALLAHIM BOLL SABIR VERSİNNN..canımmm bende temmuzda deniycemm... en baştan deniycem ben hemde hiç donmuşum yokkk

cnm saolasın, kader kısmet olmadı işte
herşey o kadar yolundaydı ki,
suyu bıttığınde bıle kalp atışı normaldi bebeğimizin ama onu bırakmak zorunda kaldık,

peki sen arada hiç denemedin mi, dondurulmuşun vardı gibi aklımda kalmış benım?
bu sefer yıne beraber oluruz sonuna kadar getiririz inş cnm..

İnsallah canim benimmmmm... yok iki donmusum vardi onlarla hamile kalmistim suan yok baska ... o yuzden temmuzun ilk haftasi adet olucam o zaman en bastan basliycaz nasipse insallah birdaha yasatmasin Rabbim dusukler kayiplar... saglikla buyusunler gobuslerimizde canimmm cinsiyeti bellimiydi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…