Dondurulmus embriyo.

Millet nerdesiniz? AMAN iyi olunda gerisi bos, ben 1 haftadir nerdeyse hastayim ve cok kotu olum halada oyleyim ama cok sukur ilk gunlerden daha iyim. VIRUS GELMIS BENI bulmus, Ates, kulak bas bogaz agrisi, halsizlik ne arwrsaniz vardi. Ates tehlikeli oldu icin Acile gittim tabi yurtdisindaki Acil ler ne.kadar.acilse malesef. Hamile olunca ilac bile.vermiyolar bir agri kesici bir burun sprey baska bisey vermedilerm. Bekliyozki vucut atsin aman arkadaslar hasta olan kim varsa ne gorusun nede evinize kabul.edin, sonra acisi sizden cikiyo! Bir haftadir cektimi bir allah bir ben bilirim. Ama prenseslerim oynuyoda icim.rahat.cok sukur. Benim korkulu haftalar yaklasiyo dua edin hayirlisi ile su 2-3 hafyayi atlatayim. HEpiniz allaha emanet olun
Mi

Millet nerdesiniz? AMAN iyi olunda gerisi bos, ben 1 haftadir nerdeyse hastayim ve cok kotu olum halada oyleyim ama cok sukur ilk gunlerden daha iyim. VIRUS GELMIS BENI bulmus, Ates, kulak bas bogaz agrisi, halsizlik ne arwrsaniz vardi. Ates tehlikeli oldu icin Acile gittim tabi yurtdisindaki Acil ler ne.kadar.acilse malesef. Hamile olunca ilac bile.vermiyolar bir agri kesici bir burun sprey baska bisey vermedilerm. Bekliyozki vucut atsin aman arkadaslar hasta olan kim varsa ne gorusun nede evinize kabul.edin, sonra acisi sizden cikiyo! Bir haftadir cektimi bir allah bir ben bilirim. Ama prenseslerim oynuyoda icim.rahat.cok sukur. Benim korkulu haftalar yaklasiyo dua edin hayirlisi ile su 2-3 hafyayi atlatayim. HEpiniz allaha emanet olun
Mi

selam canim, cok cok gecmis olsunnn, bebislerin iyi olsunda atlatirsin insallah...guzel gunler sizi bekler:KK55::KK55: kotu seyler dusunme sakinnn...bende pek giremiyorum bu aralar, ama iyiyim cok sukur..az once gorduk bizde minigimizi kipir kipir, Allahim herkese nasip etsinnn:nazar::nazar: bazi genetik testler icin kan verdim, istersek cinsiyetide ogrenebilirmisiz yani haftaya ogrenicez bakalim findigimizin cinsiyetini:)

sizler nasilsinzi kizlarr nanna, kafunder, kalbimdesin, cupcake, gunes, nesee,flocke (hamilelik acayip unutkanlik yapti bende) ve adini saymayi unuttugum arkadaslarrrrrr:KK16::KK16::KK16:

selam canim, cok cok gecmis olsunnn, bebislerin iyi olsunda atlatirsin insallah...guzel gunler sizi bekler:KK55::KK55: kotu seyler dusunme sakinnn...bende pek giremiyorum bu aralar, ama iyiyim cok sukur..az once gorduk bizde minigimizi kipir kipir, Allahim herkese nasip etsinnn:nazar::nazar: bazi genetik testler icin kan verdim, istersek cinsiyetide ogrenebilirmisiz yani haftaya ogrenicez bakalim findigimizin cinsiyetini:)

sizler nasilsinzi kizlarr nanna, kafunder, kalbimdesin, cupcake, gunes, nesee,flocke (hamilelik acayip unutkanlik yapti bende) ve adini saymayi unuttugum arkadaslarrrrrr:KK16::KK16::KK16:

Selam canimmm bebisini görmüssün :nazar: Kipir kipir görmek ne farkli bir duygu degilmi? Afacanlar yerlerinde durmuyo :KK1: Hele o kipirtilari icinde hissetmek gercekten mucize Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh :KK16::KK16: Ayy erkenden ögreneceksin demek cinsiyetini ne güzel cicileri almaya baslarsin yavas yavas :KK52:

Selam canimmm bebisini görmüssün :nazar: Kipir kipir görmek ne farkli bir duygu degilmi? Afacanlar yerlerinde durmuyo :KK1: Hele o kipirtilari icinde hissetmek gercekten mucize Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahhh :KK16::KK16: Ayy erkenden ögreneceksin demek cinsiyetini ne güzel cicileri almaya baslarsin yavas yavas :KK52:

evet canim yaa cok guzel bir duygu, butun isteyenlere nasip olsun insallahh:KK16::KK16: bize dogru dondu sanki bide bacak bacak ustune atiyo:)) evet hissetmek kimbilir ne kadar guzeldir...erkenden ogrenicez gercekten cok heyecanliyizz:KK52::KK52:acaba ekstra ucret mi oducez o heyecala hic sormadik bile..yokmu bizim gibi erken ogrenen forumda ben pek hatirlamiyorumm:26: siz nasilsiniz canim muhtesem uclu:)

evet canim yaa cok guzel bir duygu, butun isteyenlere nasip olsun insallahh:KK16::KK16: bize dogru dondu sanki bide bacak bacak ustune atiyo:)) evet hissetmek kimbilir ne kadar guzeldir...erkenden ogrenicez gercekten cok heyecanliyizz:KK52::KK52:acaba ekstra ucret mi oducez o heyecala hic sormadik bile..yokmu bizim gibi erken ogrenen forumda ben pek hatirlamiyorumm:26: siz nasilsiniz canim muhtesem uclu:)

yurtdışında nasıldır bilmiyorum ama ultrasonda görülüyor ekstra bişi yok ücrete tabi değildir bende 13.haftada öğrendim ama erkekler tembel oluyor kıpır kıpırsa kızdır bence bebişin Rabbim herkeze nasip etsin :emir_bebek::emir_bebek:

Canım ne mutlu sana kocaman maşallahhhhhhhh sana ve güzeller güzeli bebişne :nazar::nazar: bende inşallah o günleri görürüm :KK16:
Allah kısmet ederse bu cuma kalp atışlarını duymaya gidicem:KK52:

Mi

Çok geçmiş olsun cnm bebişlerin her harekiti eminim çektiğin acıları unutturuyordur ben daha o aşamaya gelmedim ama bebeği hissetmek tarif edilemez bi duygu diyorlar inşallahh bizlerde o günleri yaşarız:KK16:
Allah yardımcın olsun cnm

Çok geçmiş olsun cnm bebişlerin her harekiti eminim çektiğin acıları unutturuyordur ben daha o aşamaya gelmedim ama bebeği hissetmek tarif edilemez bi duygu diyorlar inşallahh bizlerde o günleri yaşarız:KK16:
Allah yardımcın olsun cnm
canım gerçekten hareketler tarif edilemez bir güzellik, kızım şuan 5 aylık olmasına rağmen hala karnımdaki o hareketlerini hatırlıyorum ve yüzümde o tebessüm hala tekmeleri hareketleri hissettiğim zamanki ile aynı, insallah sende diğer arkadaşlarım da bu güzelliği yaşayacaksınız

Ayy yerimm fasulyenii bacak bacak üstüne de mi atti kiz mi acaba :KK1: Bu ekstra ücret konusunda da bir bilgim yok malesef canim normalde sigortan ödemeli ama dedigin test biraz farkli gibi geldi bana sadece ikili testteki gibi bakmiyorlar sanirim, ben forumda 2-3 kiside okumustum tr de yasayanlar ikili testleri yüksek cikanlar icin yurtdisinda yapilan bir test vardi parali ve cinsiyette ögreniliyordu belki senin testte öyledir.. Garanti olsun diye o testi yapiyorlardir ayrintili..
Bizde iyiyiz cok sükür canimm artik cabuk yoruluyoruz 1-2 ay sonra ne halde olurum hic bilemiyorum daha simdiden böyleysem :KK9:

Canım ne mutlu sana kocaman maşallahhhhhhhh sana ve güzeller güzeli bebişne :nazar::nazar: bende inşallah o günleri görürüm :KK16:
Allah kısmet ederse bu cuma kalp atışlarını duymaya gidicem:KK52:

Canim kalp atislarini duymaya gidecekmissin bizede yaz merak ederiz :KK52: Allahim hep güzel haberler almani nasip etsin, saglikla gümbür gümbür duy insallah mercimeginin kalbini :KK16::KK16:

Mi

Gecmis olsun canim dikkat et kendine hamilelikte gercekten cok zor hasta olmak, ilac icemiyorsun bekleki kendi kendine atlatabilesin.. Bol c vitamini al dinlenmeye calis canim mümkün oldukca.. Kendinide strese sokma her hamilelik bir degil, öncekinde kötü seyler yasadin diye bunda da olabilir diye düsünüp prenseslerini etkileme canim Allahin izniyle insallah bu sefer iki kuzunuda kucagina alacaksin saglikla insallahh :KK16::KK16:

Selam kizlar nasilsinizz? Ben bir kac gündür giremedim bu ay sonuna dogru da misafirlerim gelecek sanirim o zaman hic giremeyecegim ama sizi takip ederim ara ara okurum..
*Unbelivable kuzucum nasilsin bebis nasil? Doktor kontrolun ne zamandi ne zaman göreceksin fasulyeni? :KK1: Masallah büyüdünüz sizde :nazar::emir_bebek:
*Silanaz sen napiyosun oglusun nasil? Bulantilar gectimi? Cinsiyetler henüz belli degil dimi?
*Cupcakelove canim nedense sanki senin ikizlerin olacakmis gibi geliyor bana hadi bakalim hayirlisi :KK9: Kac haftalik oldunuz?
*Flocke canim senin nasil gidiyor hamislik? Ikili testini yaptinmi?
*Kalbimdesinn hosgeldin canimm :KK3: Bayadir yoktun özledik senii :KK16::KK16:

Benden de pek farkli bir haber yok doktor kontrolum vardi dün cok sükür bebisler iyiydi :nazar: Ama diger bebegimizin cinsiyetini yine ögrenemedik malesef yine göstermedi :KK1: Acaba kiz mi diyorum utaniyo göstermiyo ama diger bebisimiz kiz o acip gösteriyo rahat rahat :KK9: Yada erkek mi acaba diyorum cünkü cok yaramaz hic yerinde durmuyo cok inatci babaya benzeyecek sanirim yandim :KK1: Bizden haberlerde böyle :KK16::KK16:

canım benim:KK19: Rabbim yavrularınada sanada sağlık versin vaktinde kucağına gelsinler inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

kuzummm bugün keseyi gördüm çok şükür doktor iyi dedi 2 hafta sonrada pıtpıtları duyucam inşallahhhhh:KK16:
Buarada 1 tane kese göründü olsun sağlıklı olsunda ben allahımdan başka ne isterim :emir_bebek:

canım gözün aydın:KK16::KK16::KK16: Inşaallah kalp atışlarınıda göreceksin :KK16::KK16::KK16:doktor kontrollerin neşe içinde geçsin her zaman güzel haberler almanı dilerim:KK16::KK16::KK16::KK16:

Aminnn canimmm :KK16::KK16: Rabbim sanada tez vakitte mis kokulu bebegini göndersin insallahhh :KK16::KK16: Arada gel özletme kendinii canim benimm :KK16::KK16:

NANNACIM,canım bende sizleri çok özlüyorum ama eskisi gibi takip edemiyorum.amin canım inşaALLAH Rabbim bu yolda uğraşan herkesin anne olmasını nasip etsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

NANNACIM,canım bende sizleri çok özlüyorum ama eskisi gibi takip edemiyorum.amin canım inşaALLAH Rabbim bu yolda uğraşan herkesin anne olmasını nasip etsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

Sen iyi ol da ne zaman müsait olursan o zaman gel canimm, daha var degilmi tedaviye baslamana? Insallah kuzucun sürpriz yaparda kendiliginden cikar geliverir :KK16::KK16::KK16:

Kizlar simdi doktordan geldim ikisi kiz bebislerimin cok mutluyum, sevincliiyim. Hersey yolumda bebisler iyi, asiri bel.agrisi disinds cok guzel hersey. Birisi net kiz ama ikinciue bir sonrskinde yine bakicaklarrr. Sizler nasilsiniz

canım gözün aydın.Rabbim vaktinde kucağına almayı nasip etsin.maaşaALLAH kızlarda geliyor herşey gönlüne göre olsun:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım gerçekten hareketler tarif edilemez bir güzellik, kızım şuan 5 aylık olmasına rağmen hala karnımdaki o hareketlerini hatırlıyorum ve yüzümde o tebessüm hala tekmeleri hareketleri hissettiğim zamanki ile aynı, insallah sende diğer arkadaşlarım da bu güzelliği yaşayacaksınız

Deme yaa dahada heyecanlandım biran önce o günler gelse keşke :KK1:

Canim kalp atislarini duymaya gidecekmissin bizede yaz merak ederiz :KK52: Allahim hep güzel haberler almani nasip etsin, saglikla gümbür gümbür duy insallah mercimeginin kalbini :KK16::KK16:

Yazmazmıyım cnm zevkle yazarım :KK16:
İnşallahhhh kalp atışını duyarım cnm çok heyecanlıyım çoook

X