Dondurulmus embriyo.

bi doktor arkadasa sordum oda sorun olmaz dedi..eh hadi madem duyalim bakalim minikomun kalp atis sesini sonunda insallah:))gerci esim yok ama dont worry canim misafirler bak gor nasi yardimci olcaklar sana..operim cokcaaa

Duy annesi dünyadaki en güzel sesii Rabbim herkese isteyen herkese yasatsin Esin niye yok canim gelemiyor mu? Kücük bebekleri ve cocuklari olmasa bu kadar korkmayacagim ama yapacak bisey yok malesef basa gelen cekilir dimi..

benim adet dönemlerinde kasıklarım belim vs agrıyor..ama bulantılarım hep devam ettii istersen başka bir doktora gitt bir ay sonra cok geç benim doktor 12 haftaya kadar iki haftada bir cagırmıştı..ama ters giden bişeler oldugundada kanama ve şiddetli kasık ağrısı ile kendini belli ediyor ..

bulantılar zaten hiç unutturmuyor kii hamile oldugunu bir haftaya daha yogunlaşır bulantıların

bende tedaviye başlarken hamile arkadaşlarımız çok vardı keyfim yerine gelmişti
senden de güzel haberler alıcaz allahın izniyle cnm benim

buranın enerjisi gercekden güzelll birbirimize umut oluyoruzz inşallah ben ve tüm hamile arkadaşlarım saglıkla evlatlarını kucagına alıp büyütürler...ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım ise en tez zamanda güzel haberleri verirlerr ..

oyy pek erken baslamis canim, yada benimki gec kaldi:))sanirim seninki normal:) bende tatlidan pek tad alamamaya basladim..ama olsun bebislerimiz saglikli olsundaaa..kalp taiisnida duyarsin Allahin izniyle hic merak etme canim..

prenses mi geliyor canım yoksaa eskiler demiş yaa ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eşkiyi çıkar ayşeyi

saol canım benim birazda olsa rahatlattın beni..bilmiyorum bu sefer nie böle oldum..kolum kanadım kalkmıyo..eşime bile sebepsiz küsüp barışıorum..oda artık alıştı benim gelgitlerime umursamıo..çıldırmak üzereyim galiba

Duy annesi dünyadaki en güzel sesii Rabbim herkese isteyen herkese yasatsin Esin niye yok canim gelemiyor mu? Kücük bebekleri ve cocuklari olmasa bu kadar korkmayacagim ama yapacak bisey yok malesef basa gelen cekilir dimi..

canim ben iptal ettim yarinki randevumu cunku gobekten kalp atisi duymak 11-12 haftada olurmus genelde diye okudum..gobekten duyamazsa vajinal yapacakmis..benim zaten haftaya 2 randevum var bu biraz keyfi olacak gibi geldi iptal ettim artik pazartesiyi beklicem:) esim sehir disinda tatlim..ilgilensin bebeleriynen kizdirmaisnlar beni:))

Aminn cnm benim
herkezin yüzü bebek haberleriyle güler inşallahhhh

Zaman zaman oluyor öyle gelgitler canim hamile olunca daha da fena esin yandi o zaman Biraz kafani baska seylerle mesgul etmeye calis sevdigin seyleri yap ki moralin yüksek olsun öyle basla tedavine canim moral cok önemli o altin kural =)

Hmm anladim canimm olsun bak esinde yokmus yaninda,sonra beraber dinlemeye gidersiniz artik =) Pazartesi gününe de az kaldi fasulyeni göreceksin büyümüstür biraz, bebek seklini aldiktan sonra görmekte ayri güzell Bu arada Allah kavustursun canim ne kadar süre olmayacak esin? Tekmi kaliyorsun dikkat et kendine kuzum.. Kizma sen canim hamis hamis

çok teşekkürler kızlar cevaplarınız için Allah hepimizi sağlıkla bebeklerimize kavuştursun 1 hafta daha bekliycem olmadı giderim doktora hayırlısı

valla eşimin haline bende acıorum canım yaa..bugünüm gayet keyifli geçti..inşallah sonuda böle olur

cok sukur yarin sabah geliyor canim:) evet pazartesi birlikte daha zevkli olur..hic istahim yok bu aralarr neyse bunada sukur kusma falan yok cunku...cok operim kuzularini ve seni, saclari cikiyomus senin bidiklarin oksa annesi:)

merhaba arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. nisandaki tedavimde 26 yumurta toplandığı için ohss riskine karşılık donduruldu. bu ayın sonun da kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım. Maalesef bizim embriyolar 3. güne kalmıyor. 7 si döllendi dördü ancak 3. güne devam etti. onlarında 2si 6, 2si 5 hücreli. endişeleniyorum çözülünce kalitelerinde bir kayıp olur mu diye ? Doktoruma endişelerimi iletince bana tepki yapıyo ben bu işi biliyorum herşeyi bana bırak . falan filan ama ben de tedirgin oluyorum 2 aşılama 4 tüp bebek dnemesi yoruldum sonuçsuzluklardan, sizin yazılarınızda donmuşlardan hamile kalanları görünce bende bir umut oluyor. Allahım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin..

canım umutsuz olma :) inşallah donmuş bebişlerin sıkı sıkı tutunup seni mahçup edecekler :) bol bol dua et tatlım aklına kötü seyler getirme :) allahıma emanet et işini :) inşallah güzel olacak :)
ne iyi kalite 5. günler tutmadı 2. gün çok kaliteli olmayanlar tuttu :)
arkadaşımın rahim kalınlığını ve embriyoları çok beğenmemişti dru donmuş embriyoların 3 tane transfer yaptılar 3ü de tuttu drun etekleri tutuştu neyseki 2 tane kaldı ikiz annesi olacak inşallah :)
allahımdan ümidini kesme :)

Uzun süredir sizleri takip ediyorum!Şimdi yazmak nasipmiş.13 Mayıs'ta 3. Transferim yapıldı,2tane blast :)İlk taze transferim tutmadı,2.tek dondurulmuşta tutmadı Bu sefer elde kalan son 2!ama transferden 1 gün önce rahatsızlandım,tabi ilaç kullanamıyorum.Hala da hastayım,bugünde öksürük başladı(Transferim yalan mı oldu şimdi ya??3. den de çok umutluydum

canım inşallah bu tedavinde yüzün gülsün :)
canım hiç sıkıntı yapma ben 2. tüp bebek tedavimde çok kötü öksürüyordum hiç durmuyordu dediğin gibi ilaçta kullanamıyordum ama tutmuştu kızım o yüzden dert etme öksürüğü dua et rabbime inşallah ol der de olmuştur kuzun :)

cok sukur yarin sabah geliyor canim:) evet pazartesi birlikte daha zevkli olur..hic istahim yok bu aralarr neyse bunada sukur kusma falan yok cunku...cok operim kuzularini ve seni, saclari cikiyomus senin bidiklarin oksa annesi:)

Ne güzel bugün kavusuyosunuz yani Gurbette esinde yaninda olmadimi cok zor tek dayanaklarimiz onlar Allah basimizdan eksik etmesin Normal canimm istahsizlik fln bu dönemde yakinda gecer onlarda, ee birazda bebisin ben burdayim desin dimi bizde sizi öpüyoruzz, oksuyorum ama kafasina mi denk geliyodur poposunami bilemiycem Senin kuzuda kipirdanmaya baslamiss ayy pazartesi el sallar belki size merhaba annecim babacim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…