bi doktor arkadasa sordum oda sorun olmaz dedi..eh hadi madem duyalim bakalim minikomun kalp atis sesini sonunda insallah:))gerci esim yok amadont worry canim misafirler bak gor nasi yardimci olcaklar sana..operim cokcaaa
iyi akşamlar kızlar zaman zaman takip ediyorum ben de siteyi ancak bazı endişelerim var tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler belki geçen hafta boyunca kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu sanki patalayacakmış gibi cumartesi doktora gittim ve kalp atışları duydum çok şükür içim rahatladı fakat o günden bugüne en ufak bir ağrım olmadı mide bulantım azaldı.Bu arada dondurulmuşlarla ikiz bebek bekliyorum. bu belirtilerin kaybolması beni çok korkutuyor. bundan önceki denemede bebeğimin kalbi hiç atmamıştı. benim gibi birşey yaşayan var mı doktor da taaaa 1 ay sonra çağırdı off
Kuzum benimde mide bulantım sabahları olmaya başladı istahsızlık var nutellayı çok severim ilk defa yemek istemiyorum
İki hafta sonra allah kısmet ederse kalp atışlarını duymaya gidicem şuan çok şaşkınım daha hamile gibi hissetmiyorum herhalde kalp atışlarını duyunca hamile olduğumu daha net anlayacağım :26:
bende tedaviye başlarken hamile arkadaşlarımız çok vardı keyfim yerine gelmişti
senden de güzel haberler alıcaz allahın izniyle cnm benim
oyy pek erken baslamis canim, yada benimki gec kaldi:))sanirim seninki normal:) bende tatlidan pek tad alamamaya basladim..ama olsun bebislerimiz saglikli olsundaaa..kalp taiisnida duyarsin Allahin izniyle hic merak etme canim..
Sikinti yaparsan olmaz ama hep iyi seyler düsün bebegine kavusacagini düsün canim tedavinin yaklasmasi demek bebegine bir adim daha yaklastin demek.. Bizlerde cok korktuk seni o kadar iyi anliyorum ki.. Ama bir kere olumsuz oldu diye sonrasinda da olumsuz olacak diye birsey yok sen sadece olacagina inan kendini üzecek düsüncelerden uzak dur ki bebeginde mutlu,huzurlu annesinin göbisine rahatca yerlessin tamam mi?
Duy annesi dünyadaki en güzel sesiiRabbim herkese isteyen herkese yasatsin Esin niye yok canim gelemiyor mu? Kücük bebekleri ve cocuklari olmasa bu kadar korkmayacagim ama yapacak bisey yok malesef basa gelen cekilir dimi..
prenses mi geliyor canım yoksaa eskiler demiş yaa ye tatlıyı cıkar hakkıyı ye eşkiyi çıkar ayşeyi
buranın enerjisi gercekden güzelll birbirimize umut oluyoruzz inşallah ben ve tüm hamile arkadaşlarım saglıkla evlatlarını kucagına alıp büyütürler...ve tedavi aşamasında olan arkadaşlarım ise en tez zamanda güzel haberleri verirlerr ..
bulantılar zaten hiç unutturmuyor kii hamile oldugunu bir haftaya daha yogunlaşır bulantıların
saol canım benim birazda olsa rahatlattın beni..bilmiyorum bu sefer nie böle oldum..kolum kanadım kalkmıyo..eşime bile sebepsiz küsüp barışıorum..oda artık alıştı benim gelgitlerime umursamıo..çıldırmak üzereyim galiba
canim ben iptal ettim yarinki randevumu cunku gobekten kalp atisi duymak 11-12 haftada olurmus genelde diye okudum..gobekten duyamazsa vajinal yapacakmis..benim zaten haftaya 2 randevum var bu biraz keyfi olacak gibi geldi iptal ettim artik pazartesiyi beklicem:) esim sehir disinda tatlim..ilgilensin bebeleriynen kizdirmaisnlar beni:))
Selam canim seninle hemen hemen ayni seyler yasamisiz bende cok sükür dondurulmuslarla ikiz bebek bekliyorum, bir önceki denememde kalbi atmamisti ilk bebegimin.. Allahim bebeklerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. Öncelikle kendinde cok belirti arama bak ne güzel kalp atislarini da duymussun stres yapip bebeklerinide üzme.. Kasik agrilari devamli olmaz zaten her an olmasini bekleme bende de ara sira olup geciyordu, bulanti olayina gelincede herkeste bulanti olacak diye birsey yok bulantisi olmayip saglikla bebegini kucagina alan o kadar cok kisi var ki.. Eger baktin dayanamiyorsun doktorunla görüs belki kontrole cagirir..
benim adet dönemlerinde kasıklarım belim vs agrıyor..ama bulantılarım hep devam ettii istersen başka bir doktora gitt bir ay sonra cok geç benim doktor 12 haftaya kadar iki haftada bir cagırmıştı..ama ters giden bişeler oldugundada kanama ve şiddetli kasık ağrısı ile kendini belli ediyor ..
Zaman zaman oluyor öyle gelgitler canim hamile olunca daha da fena esin yandi o zamanBiraz kafani baska seylerle mesgul etmeye calis sevdigin seyleri yap ki moralin yüksek olsun öyle basla tedavine canim moral cok önemli o altin kural =)
Hmm anladim canimm olsun bak esinde yokmus yaninda,sonra beraber dinlemeye gidersiniz artik =) Pazartesi gününe de az kaldi fasulyeni göreceksin büyümüstür biraz, bebek seklini aldiktan sonra görmekte ayri güzellBu arada Allah kavustursun canim ne kadar süre olmayacak esin? Tekmi kaliyorsun dikkat et kendine kuzum.. Kizma sen canim hamis hamis
merhaba arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. nisandaki tedavimde 26 yumurta toplandığı için ohss riskine karşılık donduruldu. bu ayın sonun da kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım. Maalesef bizim embriyolar 3. güne kalmıyor. 7 si döllendi dördü ancak 3. güne devam etti. onlarında 2si 6, 2si 5 hücreli. endişeleniyorum çözülünce kalitelerinde bir kayıp olur mu diye ? Doktoruma endişelerimi iletince bana tepki yapıyo ben bu işi biliyorum herşeyi bana bırak . falan filan ama ben de tedirgin oluyorum 2 aşılama 4 tüp bebek dnemesi yoruldum sonuçsuzluklardan, sizin yazılarınızda donmuşlardan hamile kalanları görünce bende bir umut oluyor. Allahım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin..
Uzun süredir sizleri takip ediyorum!Şimdi yazmak nasipmiş.13 Mayıs'ta 3. Transferim yapıldı,2tane blast :)İlk taze transferim tutmadı,2.tek dondurulmuşta tutmadıBu sefer elde kalan son 2!ama transferden 1 gün önce rahatsızlandım,tabi ilaç kullanamıyorum.Hala da hastayım,bugünde öksürük başladı (Transferim yalan mı oldu şimdi ya??3. den de çok umutluydum
cok sukur yarin sabah geliyor canim:) evet pazartesi birlikte daha zevkli olur..hic istahim yok bu aralarrneyse bunada sukur kusma falan yok cunku...cok operim kuzularini ve seni, saclari cikiyomus senin bidiklarin oksa annesi:)