Dondurulmus embriyo.

çok heycanlıyım yaaaaa...valla nanayla sen umut oldunuz bana..hayırlı olsun ikinizinde..sizin tatığınız bu duyguyu rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah

Kuzummmm hep dularımdasınız inan sabah erkenden uyanıp sizlere dua edip sonra uykuya dalmışım çok ilginç uyandıktan sonra farkettim uyku sersemi dua etmişim :44: Hepinizin anne olmasını o kadar çoook istiyorumki tez zamanda nasip olur inşallahhhhhh
hayırlısıyla tedaviye başla hep yanında olucaz cnm seninle beraber burada bebek haberiyle sevinicez allahın izniyle

Kuzum benimde mide bulantım sabahları olmaya başladı istahsızlık var nutellayı çok severim ilk defa yemek istemiyorum
İki hafta sonra allah kısmet ederse kalp atışlarını duymaya gidicem şuan çok şaşkınım daha hamile gibi hissetmiyorum herhalde kalp atışlarını duyunca hamile olduğumu daha net anlayacağım :26:

Cnm hoşgeldin ben transfere kadar doktorum ne ilaç verdiyse içtim ekstradan bişi yapmadım ama transferden sonra 1 hafta boyunca ananas yedim herhün 2 dilim kadar teze aldım konserve yemedim
tedavine az kalmış cnm gelişmeleri yaz bize takipde olucaz hepimiz yalnız değilsin cnm benim

Himm ben hap kullandim ama senin doktorun bant kullaniyor demekki onuda cok kullanan var, östrojen hormonu oluyor canim o bant rahmi kalinlastirmak icin.. insallah bu defa bebislerin sana simsiki tutunurlar Dondurulmus tedavisi aslinda daha iyi tazeye göre, fazla ilac kullanmiyorsun ve rahmin dinlenmis oluyor o yüzden hic üzülme ertelendi diye inan böylesi daha iyi.. Kistlerinde yasminle gecer basit kistlerse, benim mesela cikolata kistlerim var hep benimleler birakamiyolar beni Hakkinda hayirlisi olsun canim gelismeleri yaz mutlaka, bir sorun olursa sor yine elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz Ben ikinci tedavimde cok sükür ikizlerime hamileyim, biraz zor geciyor riskli bir hamilelik Rabbim insallah kucagimada almayi nasip eder,isteyen herkesede bu duyguyu tatmayi nasip etsin Ne demek canim yaa hepimiz bu yollardan gectik yardimci olabilirsem ne mutlu

merak etme canim yardimci olurlar heralde sanada dont worry:) iyi uykular size muthis uclu:) bak simdi bende biraz tedirgin oldum arastirdim ama bi sorun olmaz diyorlar..bilemedim yarin vericam kararimi:) saol tatlim..operim cook

Beni kendi halime biraksalar en büyük yardimi ederler Müthis üclü sevdim bunu alemsin kuzum yaa Bende sanmiyorum birsey olacagini canim kalp atislarini bir kere dinleyeceksin zaten degilmi? Normal ultrasonlada sorun olacagini sanmiyorum dedigim gibi yeri geliyor hergün üst üste bakilan durumlarda oluyor eger öyle birsey olsa bakmazlar herhalde doktorlar.. Kötü seyler getirme aklina canim hep iyiyi cagirmaliyiz biliyorsun kötüyü cagirmak yok öpüyorum minik kuzunla senii

evet canım az kaldı..tek tek yazıcam gelişmeleri zaten..geçen sene oldu bittiye gelmişti bişi anlamamıştım..bu seferki uzun sürdü..iyice bunaldım..sen hamilemiydin?

çok sağol canım ya...rabbim inşallah ikizlerini kucağına almayı nasip eder..sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inşallah..bendede polikistik var..inşallah bende hayırlı haberler veririm sizin gibi bende birilerine umut olurum..benim gibi sıkıntı çekip hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..hepimiz için umut var allahım boşa çıkarmasın kimsenin emeğini

evet canım az kaldı..tek tek yazıcam gelişmeleri zaten..geçen sene oldu bittiye gelmişti bişi anlamamıştım..bu seferki uzun sürdü..iyice bunaldım..sen hamilemiydin?

9 mayısta keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışını duyucam allah kısmet ederse cnm
senden de güzel haberler okumak nasip olur inşallahhhhh

9 mayısta keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışını duyucam allah kısmet ederse cnm
senden de güzel haberler okumak nasip olur inşallahhhhh

ayyyy ne güzel bi topiğe tezgah kurmuşum yaaaaaa hamile kaynıyor valla maşallah...şevke geldim vallahi...inşallah en güzel en sağlıklı şekilde hamilelik geçirirsiniz..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi..içim umut doldu yaaa..

bende tedaviye başlarken hamile arkadaşlarımız çok vardı keyfim yerine gelmişti
senden de güzel haberler alıcaz allahın izniyle cnm benim

Aminnn canim Rabbim hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.. Pozitif ol bak o zaman ne kist ne birsey engel degil, ben zaten tedavimde kistlerimi unuttum kendimi olacagina inandirdim umutsuz olmadim hic.. Tedavi öncesi cok korkularim oldu ama tedavim basladigi an kötü düsünceleri hep kafamdan attim cünkü sana hic bir faydasi yok acaba olacakmi diye düsünüp durmanin.. Dedigin gibi hepimiz icin umut var, cok sükür tedavi olabilecek imkanlarimiz var spermimiz yumurtamiz var.. Bunlar oldugu sürece bebisler icin mücadeleyi birakmamaliyiz, Allahim bu yolda yürüyen herkesin yardimcisi olsun

haklısın canım ya...gerçekten tedavi olmak içinde imkanın olması lazım..maddi manevi çok zor..çok şükürki tedavi olmaya gücümüz yetio bi umut peşinde koşabiliyoruz..nicesi varki sadece sabredio...allah yardım etsin..ilk tedavimde bu kadar sıkıntı yapmamıştım..negatifi aldığım gün anladım zorluğunu..şimdi tekrar negatif olursa die korkuyorum..allahım o anı yaşatmasın bidaha bana..rabbim sevindirsin

Sikinti yaparsan olmaz ama hep iyi seyler düsün bebegine kavusacagini düsün canim tedavinin yaklasmasi demek bebegine bir adim daha yaklastin demek.. Bizlerde cok korktuk seni o kadar iyi anliyorum ki.. Ama bir kere olumsuz oldu diye sonrasinda da olumsuz olacak diye birsey yok sen sadece olacagina inan kendini üzecek düsüncelerden uzak dur ki bebeginde mutlu,huzurlu annesinin göbisine rahatca yerlessin tamam mi?

iyi akşamlar kızlar zaman zaman takip ediyorum ben de siteyi ancak bazı endişelerim var tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler belki geçen hafta boyunca kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu sanki patalayacakmış gibi cumartesi doktora gittim ve kalp atışları duydum çok şükür içim rahatladı fakat o günden bugüne en ufak bir ağrım olmadı mide bulantım azaldı.Bu arada dondurulmuşlarla ikiz bebek bekliyorum. bu belirtilerin kaybolması beni çok korkutuyor. bundan önceki denemede bebeğimin kalbi hiç atmamıştı. benim gibi birşey yaşayan var mı doktor da taaaa 1 ay sonra çağırdı off

Selam canim seninle hemen hemen ayni seyler yasamisiz bende cok sükür dondurulmuslarla ikiz bebek bekliyorum, bir önceki denememde kalbi atmamisti ilk bebegimin.. Allahim bebeklerini sagsalim kucagina almayi nasip etsin.. Öncelikle kendinde cok belirti arama bak ne güzel kalp atislarini da duymussun stres yapip bebeklerinide üzme.. Kasik agrilari devamli olmaz zaten her an olmasini bekleme bende de ara sira olup geciyordu, bulanti olayina gelincede herkeste bulanti olacak diye birsey yok bulantisi olmayip saglikla bebegini kucagina alan o kadar cok kisi var ki.. Eger baktin dayanamiyorsun doktorunla görüs belki kontrole cagirir..

oyy pek erken baslamis canim, yada benimki gec kaldi:))sanirim seninki normal:) bende tatlidan pek tad alamamaya basladim..ama olsun bebislerimiz saglikli olsundaaa..kalp taiisnida duyarsin Allahin izniyle hic merak etme canim..

bi doktor arkadasa sordum oda sorun olmaz dedi..eh hadi madem duyalim bakalim minikomun kalp atis sesini sonunda insallah:))gerci esim yok ama dont worry canim misafirler bak gor nasi yardimci olcaklar sana..operim cokcaaa

oyy pek erken baslamis canim, yada benimki gec kaldi:))sanirim seninki normal:) bende tatlidan pek tad alamamaya basladim..ama olsun bebislerimiz saglikli olsundaaa..kalp taiisnida duyarsin Allahin izniyle hic merak etme canim..

İnşallahh cnm beniM
9 ay nasıl geçecek ben hiç bilmiyorum allah yardımcımız olsun :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…