sadece stres yapma sakin ol canim, ilaclarla onu ayarlayacaklar zaten..nar suyu iyi deniyor ama nekadar dogru bilmem,,ben trasnferden once ve sonra ananas ve kabak cekirdegi yedim..ne duysak yapiyoruz:) kismetinde varsa o seni bulacak insallah buna inan
ayyyy ben senin bebişini severiiiiiiiimmmmmm oooyyyyşşşşş napıyomuş bizim tatlı annemizzzzzzz bakiyimmmmmmmmmmmmmm.....canım benimmmm sende takvim yapsana daha eylenceli olur öyle hemde bebişin hakkında bilgi alırsınnnnn.... biz teyzeleride baktıkça maşallah der dualar ederiz kuşummmmmm.... çok öpüyorummmm bol bol şımartın kendinizi hamişler doya doya tadını çıkarınnnnn hayırlısıyla kucağınızada alın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... eeeehhhh bizede dualarınızı eksik etmeyiiinnnn aşkımmmm bizde yetişiriz inşallah sizlere ve sırasıyla çatı çatır doğururuz inşallahhh heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyttttttttttt beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ayyyy gaza geldimmm
bu aralar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum, hem isyerinde isim cok hemde mide bulantilarimama bugunlere cok sukur..sizler nasilsinzi ayri ayri yazamiyorum size..
nanacim bebisleirn saglikla buyuyordur insallah,,ben de birde idarar yollarinda mikrop goruldu antibiyotik kullaniyorum maalesef..Silanaz gozun aydin kizlar geliyor ha superrrrrrr...flockecum azcik lekelenmem oldu gecti..burda izin konulari cok SIKINTILI..ama isim cok agir degil fakat yogun..cupcake nasi gidiyo kuzu..kalp atisini gormene az kalmistir heralde..adini sayamadigim diger arkadaslar hepinze bol bebisli gunler diliyorum ve opuyorummmm
kızlar merhaba..öncelikle hamile kalan arkadaşları yürekten kutluyorum..allahım en kısa zamanda bislerede nasip eder inşallah..bende haziranın içinde donmuş bebeklerime kavuşacığım..size sormak istediğim transfer öncesi endometriumu kalınlaştırmak için neler yaptınız..yardımcı olursanız çok sevinirim..ananasın faydalı olduğunu duydum ama siz daha bilinçlisiniz..banada bi el atın hayrına
hoşbulduk canımm..biraz dikkat çekmek için trip attım işe yaradı :) drum bant verceni söyledi ama nası bişi hiç bilmiorum..benim geçen yıl negatif bi tüp denemem oldu..bu ikinci olcak..geçen ay olcaktı ama ohss olunca donduruldu..bi kaç tanede kist kaldı..yasmin içiorum şimdi..adet olunca başlıcam tekrr tedaviye..sen ne durumdasın??bu arada cevapladığın için çokkkkkkkkk teşekürler
merak etme canim yardimci olurlar heralde sanada dont worry:) iyi uykular size muthis uclu:) bak simdi bende biraz tedirgin oldum arastirdim ama bi sorun olmaz diyorlar..bilemedim yarin vericam kararimi:) saol tatlim..operim cook
Cnm hoşgeldin ben transfere kadar doktorum ne ilaç verdiyse içtim ekstradan bişi yapmadım ama transferden sonra 1 hafta boyunca ananas yedim herhün 2 dilim kadar teze aldım konserve yemedim
tedavine az kalmış cnm gelişmeleri yaz bize takipde olucaz hepimiz yalnız değilsin cnm benim
Himm ben hap kullandim ama senin doktorun bant kullaniyor demekki onuda cok kullanan var, östrojen hormonu oluyor canim o bant rahmi kalinlastirmak icin.. insallah bu defa bebislerin sana simsiki tutunurlarDondurulmus tedavisi aslinda daha iyi tazeye göre, fazla ilac kullanmiyorsun ve rahmin dinlenmis oluyor o yüzden hic üzülme ertelendi diye inan böylesi daha iyi.. Kistlerinde yasminle gecer basit kistlerse, benim mesela cikolata kistlerim var hep benimleler birakamiyolar beni Hakkinda hayirlisi olsun canim gelismeleri yaz mutlaka, bir sorun olursa sor yine elimizden geldigince yardimci olmaya calisiriz Ben ikinci tedavimde cok sükür ikizlerime hamileyim, biraz zor geciyor riskli bir hamilelik Rabbim insallah kucagimada almayi nasip eder,isteyen herkesede bu duyguyu tatmayi nasip etsin Ne demek canim yaa hepimiz bu yollardan gectik yardimci olabilirsem ne mutlu
evet canım az kaldı..tek tek yazıcam gelişmeleri zaten..geçen sene oldu bittiye gelmişti bişi anlamamıştım..bu seferki uzun sürdü..iyice bunaldım..sen hamilemiydin?
9 mayısta keseyi gördüm 2 hafta sonrada kalp atışını duyucam allah kısmet ederse cnm
senden de güzel haberler okumak nasip olur inşallahhhhh
ayyyy ne güzel bi topiğe tezgah kurmuşum yaaaaaa hamile kaynıyor valla maşallah...şevke geldim vallahi...inşallah en güzel en sağlıklı şekilde hamilelik geçirirsiniz..hayırlısıyla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi..içim umut doldu yaaa..
bende tedaviye başlarken hamile arkadaşlarımız çok vardı keyfim yerine gelmişti
senden de güzel haberler alıcaz allahın izniyle cnm benim
çok sağol canım ya...rabbim inşallah ikizlerini kucağına almayı nasip eder..sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inşallah..bendede polikistik var..inşallah bende hayırlı haberler veririm sizin gibi bende birilerine umut olurum..benim gibi sıkıntı çekip hamile kalanları duyunca çok seviniyorum..hepimiz için umut var allahım boşa çıkarmasın kimsenin emeğini
Aminnn canim Rabbim hepimize saglikla bebeklerimize kavusmayi nasip etsin.. Pozitif ol bak o zaman ne kist ne birsey engel degil, ben zaten tedavimde kistlerimi unuttum kendimi olacagina inandirdim umutsuz olmadim hic.. Tedavi öncesi cok korkularim oldu ama tedavim basladigi an kötü düsünceleri hep kafamdan attim cünkü sana hic bir faydasi yok acaba olacakmi diye düsünüp durmanin.. Dedigin gibi hepimiz icin umut var, cok sükür tedavi olabilecek imkanlarimiz var spermimiz yumurtamiz var.. Bunlar oldugu sürece bebisler icin mücadeleyi birakmamaliyiz, Allahim bu yolda yürüyen herkesin yardimcisi olsun
haklısın canım ya...gerçekten tedavi olmak içinde imkanın olması lazım..maddi manevi çok zor..çok şükürki tedavi olmaya gücümüz yetio bi umut peşinde koşabiliyoruz..nicesi varki sadece sabredio...allah yardım etsin..ilk tedavimde bu kadar sıkıntı yapmamıştım..negatifi aldığım gün anladım zorluğunu..şimdi tekrar negatif olursa die korkuyorum..allahım o anı yaşatmasın bidaha bana..rabbim sevindirsin
iyi akşamlar kızlar zaman zaman takip ediyorum ben de siteyi ancak bazı endişelerim var tecrübesi olanlar yardımcı olabilirler belki geçen hafta boyunca kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyordu sanki patalayacakmış gibi cumartesi doktora gittim ve kalp atışları duydum çok şükür içim rahatladı fakat o günden bugüne en ufak bir ağrım olmadı mide bulantım azaldı.Bu arada dondurulmuşlarla ikiz bebek bekliyorum. bu belirtilerin kaybolması beni çok korkutuyor. bundan önceki denemede bebeğimin kalbi hiç atmamıştı. benim gibi birşey yaşayan var mı doktor da taaaa 1 ay sonra çağırdı off
Kuzum benimde mide bulantım sabahları olmaya başladı istahsızlık var nutellayı çok severim ilk defa yemek istemiyorum
İki hafta sonra allah kısmet ederse kalp atışlarını duymaya gidicem şuan çok şaşkınım daha hamile gibi hissetmiyorum herhalde kalp atışlarını duyunca hamile olduğumu daha net anlayacağım :26:
Beni kendi halime biraksalar en büyük yardimi ederlerMüthis üclü sevdim bunu alemsin kuzum yaa Bende sanmiyorum birsey olacagini canim kalp atislarini bir kere dinleyeceksin zaten degilmi? Normal ultrasonlada sorun olacagini sanmiyorum dedigim gibi yeri geliyor hergün üst üste bakilan durumlarda oluyor eger öyle birsey olsa bakmazlar herhalde doktorlar.. Kötü seyler getirme aklina canim hep iyiyi cagirmaliyiz biliyorsun kötüyü cagirmak yok öpüyorum minik kuzunla senii
oyy pek erken baslamis canim, yada benimki gec kaldi:))sanirim seninki normal:) bende tatlidan pek tad alamamaya basladim..ama olsun bebislerimiz saglikli olsundaaa..kalp taiisnida duyarsin Allahin izniyle hic merak etme canim..