Dondurulmus embriyo.

Yazını bir türlü kopyalatamadım da!İnsan birilerinden olumlu birşeyler duymak istiyor.teşekkürler:)Umarım dediğin gibi benimde sonucum olumlu olur! Rabbim çocuk hasreti çeken herkese bu güzel duyguyu nasip etsin!

Ne güzel bugün kavusuyosunuz yani :KK9: Gurbette esinde yaninda olmadimi cok zor tek dayanaklarimiz onlar Allah basimizdan eksik etmesin :KK16: Normal canimm istahsizlik fln bu dönemde yakinda gecer onlarda, ee birazda bebisin ben burdayim desin dimi :KK1: bizde sizi öpüyoruzz, oksuyorum ama kafasina mi denk geliyodur poposunami bilemiycem :KK9::nazar: Senin kuzuda kipirdanmaya baslamiss ayy pazartesi el sallar belki size merhaba annecim babacim diye :KK52::nazar::nazar:

Evet tatlim gercekten zor neyseki geliyor 2-3 saate:) desin desin tatlim herseye raziyiz allahim butun isteyenlere nasip etsin insallah..sev sen annesi bas popo fark etmez:)

merhaba arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. nisandaki tedavimde 26 yumurta toplandığı için ohss riskine karşılık donduruldu. bu ayın sonun da kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım. Maalesef bizim embriyolar 3. güne kalmıyor. 7 si döllendi dördü ancak 3. güne devam etti. onlarında 2si 6, 2si 5 hücreli. endişeleniyorum çözülünce kalitelerinde bir kayıp olur mu diye ? Doktoruma endişelerimi iletince bana tepki yapıyo ben bu işi biliyorum herşeyi bana bırak . falan filan ama ben de tedirgin oluyorum 2 aşılama 4 tüp bebek dnemesi yoruldum sonuçsuzluklardan, sizin yazılarınızda donmuşlardan hamile kalanları görünce bende bir umut oluyor. Allahım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin..

Bu isin kilit noktasi inanmak canim yeterki inan icini rahatlat allaha sigin bu defa olacak de git al gel dondiriklerini:) icinde sicacik isinip tatli bebis olsunlar insallahhhh

merhaba arkadaşlar ben 4 defa tüp bebek tedavisi gördüm. nisandaki tedavimde 26 yumurta toplandığı için ohss riskine karşılık donduruldu. bu ayın sonun da kısmetse dondurulmuşlar için tedaviye başlayacağım. Maalesef bizim embriyolar 3. güne kalmıyor. 7 si döllendi dördü ancak 3. güne devam etti. onlarında 2si 6, 2si 5 hücreli. endişeleniyorum çözülünce kalitelerinde bir kayıp olur mu diye ? Doktoruma endişelerimi iletince bana tepki yapıyo ben bu işi biliyorum herşeyi bana bırak . falan filan ama ben de tedirgin oluyorum 2 aşılama 4 tüp bebek dnemesi yoruldum sonuçsuzluklardan, sizin yazılarınızda donmuşlardan hamile kalanları görünce bende bir umut oluyor. Allahım inşallah tüm isteyenlere nasip etsin..

arkadaşım hiç üzülme dondurulmuşlarla transfer hem çok kolay oluyor,hemde rahim dinlenmiş olduğundan başarı şansı yüksek oluyor,bende dondurulmuş transferi oldum yeni pozitifi aldım,inşallah senin de pozitif haberini alırız en yakın zamanda,rabbim yardımcın olsun..

Uzun süredir sizleri takip ediyorum!Şimdi yazmak nasipmiş.13 Mayıs'ta 3. Transferim yapıldı,2tane blast :)İlk taze transferim tutmadı,2.tek dondurulmuşta tutmadı:KK43: Bu sefer elde kalan son 2!ama transferden 1 gün önce rahatsızlandım,tabi ilaç kullanamıyorum.Hala da hastayım,bugünde öksürük başladı:KK43:(Transferim yalan mı oldu şimdi ya??3. den de çok umutluydum:KK43:

Kuzum banada şimdiye kadar hiç tane emrbiyo tramsfer yapılmadı
ilk dondurulmuş kimyadal gebelik oldu ikinci dondurulm çok şükür pozit
İnşallahhhh seninde pozit ile sonuçlanır senden gelen güzel haberi heyecanla bekliyoruz cnm :KK16:

Canım benimde 42 tane toplandı ama fazla kaliteli değildi sayı çok olunca sanırım kaliteside pek iyi olmuyor:26:
Ama korkma cnm kurban olduğum allahım istedikten sonra herşekilde bebişin olur sen lütfen pozitif olmaya çalış olumsuz düşünme
biliyorım zor ama herşey bizim elimizde ben ilk tedavimde çok olumsuzdum sonucumda olumsuz oldu ama ikinci tedavimde çok fazla pozitiftim hatta transfer sırasında sürekli gülüyordum şakalaşıyordım ordakilerle evdede pozit olmaya devam ettim arada canım sıkıldı ama kendimi hemen sakinleştirdim kendimi üzecek yapmadım
allahım inşallahh son tedavin olur cnm tez zamanda bebiş haberleri alırsın inşallahhhh

Kuzum banada şimdiye kadar hiç tane emrbiyo tramsfer yapılmadı
ilk dondurulmuş kimyadal gebelik oldu ikinci dondurulm çok şükür pozit
İnşallahhhh seninde pozit ile sonuçlanır senden gelen güzel haberi heyecanla bekliyoruz cnm :KK16:

Benimde ilkinde kimyasal gebelik oluştu!2. Negatif.bakalım bu ikisinden tutan olacakmı?Hastalık beni mahvetti,ilk 2 gün sadece yattım ve uyudum valla.Şükürler olsun ki bir tane evladım var.O yüzden biraz daha rahattım,ama ilk ikisi negatif olunca baya panikledim.Rabbim evladını sana bağışlasın işallah !Sağlıkla ve sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.Sana ve bizlerede göstersin o günleri:)

Benimde ilkinde kimyasal gebelik oluştu!2. Negatif.bakalım bu ikisinden tutan olacakmı?Hastalık beni mahvetti,ilk 2 gün sadece yattım ve uyudum valla.Şükürler olsun ki bir tane evladım var.O yüzden biraz daha rahattım,ama ilk ikisi negatif olunca baya panikledim.Rabbim evladını sana bağışlasın işallah !Sağlıkla ve sıhhatle kavuşmayı nasip etsin.Sana ve bizlerede göstersin o günleri:)

cnm inan çoook sevindim evladının olmasına yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu:KK16:
İnaşallah evladına kardeş nasip olur tez zamanda
merak ettim kaç yaşında oğlunmu kızınmı var :26:
Benimde ilk bebişim olacak allah nasip ederse

cnm inan çoook sevindim evladının olmasına yüzümde kocaman bi gülümseme oluştu:KK16:
İnaşallah evladına kardeş nasip olur tez zamanda
merak ettim kaç yaşında oğlunmu kızınmı var :26:
Benimde ilk bebişim olacak allah nasip ederse

Sağol canım!Şükürler olsun 5 yaşında bir oğluşum var.Sırf o bu dünyada yalnız kalmasın diye istedik 2. Bebişi!Oğlum doğal yoldan geldi, ama bunun gelme imkanı kalmamış.Çünkü 2 tüpümde tıkalı çıktı.Zaten biri önceden de tukalıydı.Nasip işte:KK43: Rabbim işallah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder bebişini.

Sağol canım!Şükürler olsun 5 yaşında bir oğluşum var.Sırf o bu dünyada yalnız kalmasın diye istedik 2. Bebişi!Oğlum doğal yoldan geldi, ama bunun gelme imkanı kalmamış.Çünkü 2 tüpümde tıkalı çıktı.Zaten biri önceden de tukalıydı.Nasip işte:KK43: Rabbim işallah sağlıkla kucağına almanıda nasip eder bebişini.

Haklısın cnm eminim kardeşi olmasını o da ister inşallahhhh nasip olur yakışıklı oğluşuna kardeş

Gönlünden ne geçiyorsa olur inşallahhh
bende ikiz istiyordum bi tanesi tutundu :)

Onada şükür canım!Rabbim elimizi boş döndürmesin bu sefer:)Hiç bir belirtim yok!Gaz problemi dışında :KK43: İlkinde de anlamamıştım zaten,sadece acayip kanamam vardı.Onun için gittim doktora,hamile çıktım:))

Onada şükür canım!Rabbim elimizi boş döndürmesin bu sefer:)Hiç bir belirtim yok!Gaz problemi dışında :KK43: İlkinde de anlamamıştım zaten,sadece acayip kanamam vardı.Onun için gittim doktora,hamile çıktım:))

Çok ilginç kanaman olunca hamile kalman :KK53:
Benim hiç bi şikayetim yok cnm 5 senedir istiyorum bebişimin olmasını inşallahh devamı gelir:emir_bebek:

Çok ilginç kanaman olunca hamile kalman :KK53:
Benim hiç bi şikayetim yok cnm 5 senedir istiyorum bebişimin olmasını inşallahh devamı gelir:emir_bebek:

İçini ferah tut canım!Rabbim tamamına erdirecek!Ben adet oldum zannettim,ama bi gün kanama oluyor 2 gün yok birde normal adet gibi değil, elini kesersin kanarya öyleydi!2 ay azalarak sürdü .Ana şükürler olsun ki oğluşum çok inatçı çıktı:))

canım umutsuz olma :) inşallah donmuş bebişlerin sıkı sıkı tutunup seni mahçup edecekler :) bol bol dua et tatlım aklına kötü seyler getirme :) allahıma emanet et işini :) inşallah güzel olacak :)
ne iyi kalite 5. günler tutmadı 2. gün çok kaliteli olmayanlar tuttu :)
arkadaşımın rahim kalınlığını ve embriyoları çok beğenmemişti dru donmuş embriyoların 3 tane transfer yaptılar 3ü de tuttu drun etekleri tutuştu neyseki 2 tane kaldı ikiz annesi olacak inşallah :)
allahımdan ümidini kesme :)

Desteğin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. inşallah dualarım bütün bebek isteyenler için ,, inşallah her zaman hayırlısını diliyorum.. ümitsiz değilim ama gene de acabalardan kendimi alamıyorum . bakalım hayırlısı diyorum..:KK55:

Yazını bir türlü kopyalatamadım da!İnsan birilerinden olumlu birşeyler duymak istiyor.teşekkürler:)Umarım dediğin gibi benimde sonucum olumlu olur! Rabbim çocuk hasreti çeken herkese bu güzel duyguyu nasip etsin!

canım amin inşallah :) hepimizin yüzü güler ve kucaklarımız dolar :)

hoşgeldin canım..benim durumunda aynı seninki gibi..bende nisanda opudan sonra ohss oldum embriolarım donduruldu...25ten fazla yumurtam vardı 16sı toplandı 8 tanesi döllendi ve donduruldu...endişelenme canım bişi olmaz ilk yaptıran biz diiliz ya çözülünce biraz dolap kokar heralde :) inşallah canım bu son denemn olur..ben 1 kere negatifi gördüm kendime gelemedim bak sen kaç kere görmüşsün..allahım sana bana kimseye o negatifi yaşatmasın yarabbim...aynı zamana gelio tedavimiz..bende haftaya falan bantlara başlıcam...adet olmayı beklorum..birbirimze destek olalım canım

İçini ferah tut canım!Rabbim tamamına erdirecek!Ben adet oldum zannettim,ama bi gün kanama oluyor 2 gün yok birde normal adet gibi değil, elini kesersin kanarya öyleydi!2 ay azalarak sürdü .Ana şükürler olsun ki oğluşum çok inatçı çıktı:))

Lütfen benim yerime inatcı güzel oğluşunu öpermisin :KK16:

X