Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar simdi doktordan geldim ikisi kiz bebislerimin cok mutluyum, sevincliiyim. Hersey yolumda bebisler iyi, asiri bel.agrisi disinds cok guzel hersey. Birisi net kiz ama ikinciue bir sonrskinde yine bakicaklarrr. Sizler nasilsiniz
Oy masallah cnmallah esirgesin gözun aydin cnm
canım geçmiş olsun hayırlısı tatlım bir sonrakinde hersey çok güzel olur inşallah :)
Sagol hemsom kismet degilmis inss hepimiz icin guzel olsun rabbim insss tez zamanda bebislerimizi göndersin inss cnm
Aynen cnm benim içinde tek çift farketmez sağlıklı sıhatlı hayırlı bi evlat olur inşallahhhhhhhhhhhhhh
Dün keseye gördüğümde tepkim sadece bi tanemi var diyince neyine yetmiyor dedi doktor
kuzum yediğime içtiğim çok dikkat ediyorum haşlanmış yumurtamı peynirimi sütümü yoğurdumu cevizimi bademimi düzenli olarak yiyorum Ekstradan iyi gelen bildiğin bişi varsa onuda yerim
Sagol hemsom kismet degilmis inss hepimiz icin guzel olsun rabbim insss tez zamanda bebislerimizi göndersin inss cnm
Kizlar simdi doktordan geldim ikisi kiz bebislerimin cok mutluyum, sevincliiyim. Hersey yolumda bebisler iyi, asiri bel.agrisi disinds cok guzel hersey. Birisi net kiz ama ikinciue bir sonrskinde yine bakicaklarrr. Sizler nasilsiniz
Amin cnm inssscanım gerçekten çok zor insanın içi yanarken kısmet diyip susmak... ama napabilirizki dua etmekten ve sabretmekten başka.... vazgeçmeden bekleyeceğiz yavrularımızı... Allah sabredenlerle beraber,,,gönlümüze genişlik versin yaradan el FETTAH,,,HEPİMİZİN KUCAĞINDA SAĞLIKLI BEBİŞLER HAYIRLI EVLATLAR OLSUN İNŞALLAH TEK TEMENNİM BU HEPİMİZ ADINA...
bu topikte yenilere yer yok anlaşılan...
bu aralar ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum, hem isyerinde isim cok hemde mide bulantilarim ama bugunlere cok sukur..sizler nasilsinzi ayri ayri yazamiyorum size..
nanacim bebisleirn saglikla buyuyordur insallah,,ben de birde idarar yollarinda mikrop goruldu antibiyotik kullaniyorum maalesef..Silanaz gozun aydin kizlar geliyor ha superrrrrrr...flockecum azcik lekelenmem oldu gecti..burda izin konulari cok SIKINTILI..ama isim cok agir degil fakat yogun..cupcake nasi gidiyo kuzu..kalp atisini gormene az kalmistir heralde..adini sayamadigim diger arkadaslar hepinze bol bebisli gunler diliyorum ve opuyorummmm
Selam canimmm bulantilarin yogunlastimi =( Allah yardimcin olsun kuzum yaa cok zor cok iyi anliyorum seni.. Mideni rahatlacak seyler yemeye calis eksi elma,havuc,kraker fln iyi gelir.
Biz iyiyiz cok sükür canim bel ve sirt agrisi mahvediyor bu aralar, bulanti bitiyor bunlar basliyor hep birseyler var yani =)) Ama cok sükür bugünlerimize Rabbim isteyen herkese yasatsin.. Idrar yollarin icinde bol bol su ic ki hemen atasin enfeksiyonu.. Bebisini ve seni cok öpüyorumm mümkün oldugunca dinlen olurmu..
kızlar merhaba..öncelikle hamile kalan arkadaşları yürekten kutluyorum..allahım en kısa zamanda bislerede nasip eder inşallah..bende haziranın içinde donmuş bebeklerime kavuşacığım..size sormak istediğim transfer öncesi endometriumu kalınlaştırmak için neler yaptınız..yardımcı olursanız çok sevinirim..ananasın faydalı olduğunu duydum ama siz daha bilinçlisiniz..banada bi el atın hayrına
tatlim cok tesekkur ederim...sende dikkat et kendine ve bebislerine emi..cok operim canim benimm..persembeye dopler ultrasou icin randevu aldim baska doktordan:)) pazartesi tup bebek doktorumla sonraki persembede asil dogumu yaptiracak doktorumla randevum var bu kadar ultrason zararli olmaz insallahh ne dersinizz:26::26::26:
Suan dikkat ediyorum ama haftaya misafirler geliyor coluk cocuk yandim galiba Kalp atislarini dinleyeceksin dimi ayy cok heyecanlii ben daha yeni duydum agladimm tarif edilemez bisey Sık ultrasonun zarari olacagini sanmiyorum canim bazen Allah korusun bi sorun oldugunda üst üste günlerce baktigi oluyor doktorlarin.. Sen yinede tüp bebek doktorunada sor kuzum icin rahat etsin.. Sadece kalp atislarini cok dinlemek iyi degil diye duymustum bebegin kalbine sicaklik mi ne veriyomus alet o yüzden önermiyolar beni o yüzden simdiye kadar bekletti doktorum bilmiyorum her doktorun tarzi farkli.. Hadi ben kaciyorum bitanem bugun cok yoruldum uyku akiyor gözlerimden =) Arada yaz merak ediyorum seni canimm görüsürüz
Hosgeldin canim bu aralar pek aktif degil topigimiz kimse giremiyor sanirim. Haziranda baslayacaktin sanirim rahim kalinlasmasi icin ne yapabilirim diye sormustun.. Öncelikle tedavin hayirli olsun sonu bebisli güzel olsun insallahh Rahim kalinlasmasi icin doktorun ilac verecek arti olarak benim bildigim nar ve nar suyu var ama o zaman nar bulamazsin mevsimi degil %100 nar sulari var onlardan icebilirsin transfere kadar ama sakin transferden sonra icme iyi degil.. Bunun disinda bildigim bisey yok ama ilaclar zaten o görevi yapiyor, senin ilk denemen mi olacak?