Dondurulmus embriyo.

inşallah pozitif sonuç alırsın canım... o beklemeyi bilmez miyim... dua edeceğim canım sana...

Allah razı olsun cnm seninde o kadar çok isterim ki doğal yollardan hamile kalmanı Allah yardımcımız olsun :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah kuzum inşallahh

canım kan testinden önce dayanamayıp idrar testi yapma sakın...idrarda geç belli oluyormuş...ben yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra moralim bozuldu 3 gün zor bekledim ...gerçi gene olumsuz çıktı ama...gene de ukalalık olmasa benden sana tavsiye...

canım kan testinden önce dayanamayıp idrar testi yapma sakın...idrarda geç belli oluyormuş...ben yapmıştım negatif çıkmıştı ondan sonra moralim bozuldu 3 gün zor bekledim ...gerçi gene olumsuz çıktı ama...gene de ukalalık olmasa benden sana tavsiye...

Yok cnm benim ukalalık değil doğru söylüyorsun ben ilk tedavimde daha kötüsünü yaptım 9.gün kan testi yaptırmıştım ağzımın payını almıştım ama bi sefer test gününe kadar beklicem

Yok cnm benim ukalalık değil doğru söylüyorsun ben ilk tedavimde daha kötüsünü yaptım 9.gün kan testi yaptırmıştım ağzımın payını almıştım ama bi sefer test gününe kadar beklicem

canımmm sen test gününümü bekliyosun tatlımmmmmmm.....ayyyyyyyyyyyyyy:KK9:

Canım yeni tedavin başladımı?? Her dua edişimde sizlerde ediyorum. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırım buradan.

canimmm simdi yaptim takvimi bende, dur kiz bende okumadim altta yazanlari hadi beraber okuyalim:)) haftaya persembe asil ultrason gunum canim ozaman doktor bakacak..dun biraz lekelenmem olunca hemsire bakmisti doktor yokmus..senin minnaklar nasilllarrrrrrr

Ayy yerim senin takviminii cok seviyorum ben bu bebislerin gelisimini okumayi :21: Senin mercimek 1 grammis :KK1: Öyle cabuk büyüyolarki inanilmazz Rabbimin mucizesii :nazar::KK16::KK16: Ohh ohh iyi 1 hafta arayla göreceksin kuzunu ne güzel =)) Lekelenme olayini da kafana takma ultrasonda da bisey cikmadiysa sorun yoktur bende de oldu 3 defa fln 12. haftaya kadar.. Benim minnaklar iyilerdir insallah bende de 2-3 gündür cok fena bel kasik sirt agrilari var korkutuyo beni böyle agrimasi :KK31:

Bugün bi garibim için sıkılıyor kendimi dışarı attım herkezle kavga edesim var :KK43:
Senin nasılsın cnm keyfin yerindedir inşallahhhhhh

Canimm nasilsin diyecektim ama biraz stres fln var sanirim o duygu degisiklikleri de ilaclar cok yapiyor sakin olup iyi seyler düsünmeye calis bebislerinde mutlu olsun :KK16::KK16: 30 u testin dimi heyecanla bekliyorum haberlerinii :KK16::KK16:

Iyi sayılır canım. Şükür. Bulantı bitti reflü kasık ağrısı bel ağrısı başladı. Ikiz zor malum. Sağlık olsun. Hepimiz Sağlıkla, sağlıklı bebeklerimizi kucaklayalım yeter.

Canimm nasilsin diyecektim ama biraz stres fln var sanirim o duygu degisiklikleri de ilaclar cok yapiyor sakin olup iyi seyler düsünmeye calis bebislerinde mutlu olsun :KK16::KK16: 30 u testin dimi heyecanla bekliyorum haberlerinii :KK16::KK16:

Az önce kendime kek yaptım stresim gitti :) sağol kuzum düşündüğün için İnşallahhhh güzel haberler alırımm

Az önce kendime kek yaptım stresim gitti :) sağol kuzum düşündüğün için İnşallahhhh güzel haberler alırımm

Iyi yapmissin canim afiyet olsun :KK16: Böyle arada kafani dagitacak mutlu edecek seyler yap iyi geliyor gercekten :KK34:

Iyi yapmissin canim afiyet olsun :KK16: Böyle arada kafani dagitacak mutlu edecek seyler yap iyi geliyor gercekten :KK34:

Doğru diyorsun cnm
Neyse çok şükür hafta sonuda geldi geçiyor zaman bi şekilde sadece biraz daha sabır

Bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine rabbim bu sefer yüzünü güldürsün inşallah canım benim...o hayal kırıklığını çok iyi bilirim...ben de pazartesi aldım kötü haberi...kendimi toplamaya çalışıyorum 4-5 gündür...

Doğru diyorsun cnm
Neyse çok şükür hafta sonuda geldi geçiyor zaman bi şekilde sadece biraz daha sabır

Aynen öyle canim az daha sabir bak tedaviyi bekliyodun ne kadar cok geliyodu zaman ama geldi gecti simdi sonuc bekliyosun insallah Allahin izniyle güzel haberler vereceksin bize burada bayram yapacagiz :KK16::KK16:

X