- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
Kizlar allaha sukur bugun transferimi oldum dinleniyorum
Ayy amin cnm inss yuregine agzina bebisine saglik cnm benim sagol
Cnm benimde igne hergun bitane fitil jel kullanmiyorum bende dusuk olunca gecen sefer dr igne cevirdi bu tedavimde
Cnm gozun aydin masallahdegerin cok guzel artmis bence hersy yolunda gerisine takilma sen
bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm
Geldim kizlarr cok sükür bebisler iyilerBir bebisimiz kendini gösterdi digeri saklandi =)) Allah izin verirse bi kizim olacakmis Ayy cok mutlu oldumm hep icimde bi his vardi zaten biri kiz gibi geliyordu sükürler olsun Rabbime Diger bebisi de 3 hafta sonraki kontrolumde ögrenirim insallah
Unbelivable kuzum cok güzel cikacak insallah sonuclarin sen merak etme diyecegim ama bende merakla bekliyorumHayirlisiyla güzel haberler verirsin insallah
Silanazcim canim gözün aydin hareketleri hissetmeye baslamissin, bende ufak ufak pitpitlar hissediyorum arada ama emin olamiyorum sanirim daha erken ilk hamilelik icin. Bulantilarinda yakinda gecer insallah benim kalmadi gibi bisey cok sükür rahatladim artik kilo almaya basladimBu arada seninde cinsiyetleri ögrenmene az kalmis insallah Allah gönlündekini verir
Kizlar ben simdilik kaciyorum sonra yine gelecegim öpüyorum hepinizii
Aynen canim, saglikli sihatli kucagimizada alalimda bekleriz allhin izni ile, bebisler iyo herhalde bulantilar tam gaz devam, hareketleri hissetmeye basladim bir kac gundur, kelebek cirpinislari basladi cok sukur, benimde 28 Nisan 16 haftalik oluyoruz bakalim cinsiyetleri gosterceklermi, oglum baya yoruyor havalar guzel olmaya basladi her gun parktayiz, gezmelerdeyiz... tek avantajim bu hareketlilikle herhalde bu gidis kilo fazla almam :) simdi ye kadar daha 1 kilo almadim :)yoruluyorum ama tatli bir yorgunluk, tedbir hep var ama takdir allahtan ins. Bu bebislerimin ikisinidr kucagima almak nasip olur.
Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi
haaaa haa AMİNN CNM İNSSS
canım maşallah inşallah darısı o pıt pıtları sağlıkla duymaya :)
canım güzel kızın ve daha cinsiyeti belli olmayan bebeğimizi rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :)
canım maşallah sana da :) hem oğlun hem de ikizlerle uğraşıyorsun :) kilo da almamışsın maşallah maşallah :)
canım transfere az kalmış hadi hayırlısı :) transferin sorunsuz olur ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur :)
canım transferin olmuş hayırlı olsun tatlım :) inşallah test günü bebişlerin kendini gösterir :)
canimmmm hosgeldinnninsallah tatlim, hepimize nasip olsun saglikli bebeciklerimizi kucagimiza almak hadi azcik dinlen bekliyoruz senideee
canım hayırlı uğurlu olsun 3 hafta sonrada erkek haberiyle geleceksin inanıyorum Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inşallah
ayyyyyyyyyyyy cok sevindimmmmm biri kiz ha aman masallahhhdoya doya izleseydin canim, Allah nazarlardan saklasin kuzum beklemeye devam ediyorum az midem bulaniyo sanki
Hadi gozun aydin canim., bu sene masallahh herkes kiz bebek bekliyor, resmen 7 sulalem gencidnen yaslisina hamile, canim ben 15 haftalik oglum 18 hafta kizim oynamisti. Ilk hamileligmde ikinci hamilelgimde saka gibi ama 14 haftada hissettim hem.sag hem.sol taraf. Bagirsak hareketi sandim ilk ama yok degil yaniiii, bende az da olsa yemwye basladim bundan sonra aliriz ilk gebeligimde saka gibi 56 kilo ile hamile kaldim ve 80 kilo dogum yaptim, bunda o kadar cikicami hic zannetmiyorum bakalim, bekleyip yasayip gorcez ins.
canım maşallah inşallah darısı o pıt pıtları sağlıkla duymaya :)
canım güzel kızın ve daha cinsiyeti belli olmayan bebeğimizi rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım :)
canım maşallah sana da :) hem oğlun hem de ikizlerle uğraşıyorsun :) kilo da almamışsın maşallah maşallah :)
canım transfere az kalmış hadi hayırlısı :) transferin sorunsuz olur ve bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur :)
canım transferin olmuş hayırlı olsun tatlım :) inşallah test günü bebişlerin kendini gösterir :)
Kizlar allaha sukur bugun transferimi oldum dinleniyorum
Ayy amin cnm inss yuregine agzina bebisine saglik cnm benim sagol
Cnm benimde igne hergun bitane fitil jel kullanmiyorum bende dusuk olunca gecen sefer dr igne cevirdi bu tedavimde
Cnm gozun aydin masallahdegerin cok guzel artmis bence hersy yolunda gerisine takilma sen
inşallah canım :) bebeğimi bir kucağıma alabilsem o gün kaç yılın özlemi olacak :) haziran olacak galiba benim bakalım gelecek ay bir gideyim dra o ne diyecek dra göre şekillenecek :) bol bol dua et olur mu hem kendin hem bizim için :)
Izledim bu sefer bitanem, uzun sürdü diger bebis yerinde durmadi onun cinsiyetini ögrenmek icin cok ugrasti ama olmadi doktorumda diyo bu cok yaramaz olacakAmin canim Allahim bebislerimizi bize bagislasin Cok sükür sonucunda güzel cikmis artik darisi kese ve pitpitlara ayy yerim senin mercimek simdi kendine yerini hazirliyo Ohh ohh bulansin biraz burdayim anne desin
vay yaramaz sevimli seyy, kesin erkek o:) bak kiizimiz nasil uslu uslu durmusaman masallah ikisinedee kuzum saglikla kucaklicaksin insallahhhh
Kızlar bi sorum olacak bu cumartesi allah kısmet ederse dondurulmuş embriyolarımı alıcam doktorum bana 5 gün boyunca progrstan 50 mg iğne verdi anladığım kadarıyla progestan iğne tutunmaya yardımcı oluyor donmuş tedavi olupta hergün iğne vurulan da var acaba doktorumdan rica etsem banada hergün verir mi
Canim sagol darisi basina insallah sanada kizceler gelir sagliklaSen baya erken hissetmissin ne guzel Ben bir kac gundur hissediyorum ama devamli olmuyo arada bir bazen tum gun hic hissetmedigimde oluyor herhalde 1-2 hafta sonra daha netlesir. Ben basta kilo vermistim onlari aldim simdiye kadar artik bundan sonra gercek kilolar geliyor ama neyseki canim tatli cok kilo yapici seyler istemiyor. Bu bulantilar biraz ise yaradi sen simdi ne kadar alsanda kolay gider 3 cocukla kilo mu kalir =))
canım değerin mükemmel kese hazır sıra pıtpıtlarda bn 6. haftamda duydum inş kontrolunde sende duyarsınbugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm
:
Sagol canim Rabbim hepimize sagliklia kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimiziKizin yeri ayri erkegin ayri gerckten insallah dedigin gibi olur ikisinide tadarim ama tabiki ilk basta saglikli olmalari, eli ayagi duzgun olsun yeterki
Senin nasil gidiyor hamisligin kontrolun varmi yakinlarda?
3 cocuk okuyuncq kahkaha attim cidden benim diye :) bugunumuze hamd olsun , hic cocugun olmaz derlerken rabbin 1 verdi, digeti 2'si ilede taclandirir ins. Aynen canim kilo aldirici hic bisey canim istemiyo zaten kilo yapanda hamur isi ve tatli inaki onlarda bebege kilo aldirmiyo bos et yapiyo, ilk gebeligimde hap tatli yedimki oglumun hareketlerini takip edeyim, ondan bu kadar aktif firlamam zaten, bende baslarim yavas yavas wlmaya, karnim cikti ama goren anliyo ama kimse ikiz oldunu esimden baska bilmiyor , herkese buyuk sok olcak
canım değerin mükemmel kese hazır sıra pıtpıtlarda bn 6. haftamda duydum inş kontrolunde sende duyarsın
canım evlat gibisi yok kız erkek farketmez tabi ama insan ikisinide tatmak istiyor elbet ben 30 unda 2li teste gitcem bulantım yoktu iyiydim 3 gündür ara ara bulanıyor hiç hoş bi duygu değil :)
inss cnm benim sagolcanım maşallah inşallah darısı o pıt pıtları sağlıkla duymaya :)
Amin cnm insssCanim transferin hayirli olsun sonu güzel olsun bebisli olsunSimsiki tutunsunlar sana 9 ay sorunsuz bir hamilelik yasa insallah Rabbim emeklerini bosa cikarmasin hepimizin yardimcisi olsun
Isin garip kismi ne biliyomusun kuzum bebisler yanyana ya en basindan beri hangisinin kiz oldugu icime dogmustu gerci digerini daha bilmiyorum ama bu kesedeki diyodum hep kiz öylede oldu gercekten insanin icine doguyormusSen ne hissediyosun canimm bebisin icin? Aminn tatlimm Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin mis kokulularimizii