- 2 Ağustos 2013
- 2.564
- 378
canım değerin mükemmel kese hazır sıra pıtpıtlarda bn 6. haftamda duydum inş kontrolunde sende duyarsın
canım evlat gibisi yok kız erkek farketmez tabi ama insan ikisinide tatmak istiyor elbet ben 30 unda 2li teste gitcem bulantım yoktu iyiydim 3 gündür ara ara bulanıyor hiç hoş bi duygu değil :)
ayy ne seker...masallah sizeben daha hamile oldugumu bile yeni hissetmeye basladim canim azcik zaman ver bana cinsiyet icin:))
Tamam canim sana bir kac haftalik süre veriyorum bebisini de hayirlisiyla bir ultrasonda gör ondan sonra söylersin tahmininiBugün icimi bir korku kapladi durduk yerde, hayirlisiyla kucagimiza alsakta bebislerimizi rahatlasak
kotu dusuncelere yer yok canimdaha yeni gordun masallah sagliklilarr ama dedigin gibi bi kucaklasakta rahat etsekkk
Haklisin canim ama iste arada bir ister istemez oluyor, daha cok ikiz oldugu icin tedirginim o kadar cok kötü seyler duyunca insan diken üstünde oluyor malesef.. Ama dedigin gibi kötü düsüncelerden uzaklasmaliyiz kuzum, iste zor bulunca insan rahat olamiyor keske bizde normal yolla hamile kalanlar kadar rahat olabilsek öyle mi böyle mi diye düsünüp durmasakta bugünlerin tadini cikarsak.. Hemen bu ruh halinden cikiyorumm ve iyi düsünüyorumm inaniyorum bebislerimize kavusacagiz az kaldi sayili gün cabuk gecermis bizde insallah hemencecik bugünleri atlatip kavusacagiz Allahin izniyle
biz iyiyiz canım bende pregestan takibi yapılmadı çünkü bn 4 olumsuz tüp bebeğin üzerine donmuşa başlayaçağım ay incir kürüyle kaldımcanim cok sagol, bende dort gozle bekliyorum duymayiii, sende progesteron takip edilmismiydi?? benim ilk ultrason 7+4 de maalesef, neyse gumbur gumbur duyalimda bekleriz:)) bebisin nasil sen nasilsinn??
Haklisin canim ama iste arada bir ister istemez oluyor, daha cok ikiz oldugu icin tedirginim o kadar cok kötü seyler duyunca insan diken üstünde oluyor malesef.. Ama dedigin gibi kötü düsüncelerden uzaklasmaliyiz kuzum, iste zor bulunca insan rahat olamiyor keske bizde normal yolla hamile kalanlar kadar rahat olabilsek öyle mi böyle mi diye düsünüp durmasakta bugünlerin tadini cikarsak.. Hemen bu ruh halinden cikiyorumm ve iyi düsünüyorumm inaniyorum bebislerimize kavusacagiz az kaldi sayili gün cabuk gecermis bizde insallah hemencecik bugünleri atlatip kavusacagiz Allahin izniyle
biz iyiyiz canım bende pregestan takibi yapılmadı çünkü bn 4 olumsuz tüp bebeğin üzerine donmuşa başlayaçağım ay incir kürüyle kaldım
canım normal yolla hamileliğinde sizden hiçbir farkı yok facede bir guruba üyeyim yaşanan sıkıntıları şikayetleri mutlulukları paylaşıyoruz 4.çocuğa hamile olanların bile endişeleri bitmiyor canım içiniz rahat olsun hamilelik insanın yaşamı boyunca bir yada 2 defa yaşanacak bir olay tadını çıkarın lütfen
bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm
Canım benim çok sevindim darısı başımıza canım...Benim bilgisayarda sorun var...Donuyor sürekli 2 gündür siteyi doğr dürüst tkip edemiyorum...Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...
Canimm cumartesi aliyosun demek bebisleriniiInsallah cok güzel bir transferin olur bebislerin kolayca gelip 9 ay hic birakmazlar annelerini insallah Igne konusunda da sor doktoruna ama vermeyebilir, bende cok istedim ama yok gerek yok jelde ayni etkiyi yaratiyor dedi ne dediysem vermedi bende dedim vardir bir bildigi cok gerek görse verirdi.. Sende dene sansini canim ama kendini sartlama illa en iyisi igne diye
Emotion10 ve Mervsh nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı canım...2 gündür yazmıyorsunuz merak ettim...Benim de bilgisayarım bozuk çok fazla takip edemiyorum
canım benim umudum bitti ya o yüzden çok bişey beklemiyorm artık ama yarın yinede kan testi yaptıırcam sonucu yazarım.senin nasıl gidiyor canım varmı bi gelişme
Transferden 10 gün sonra çıkmaz mı idrar testinde ....Nolur yardımcı olun bana...
kan testtı yaptırsan hanii 50 altında olunca idrarda bellı olmuyomus ya belkı 20-30 dur katlancaktır ıkı gune