Dondurulmus embriyo.

canım değerin mükemmel kese hazır sıra pıtpıtlarda bn 6. haftamda duydum inş kontrolunde sende duyarsın

canım evlat gibisi yok kız erkek farketmez tabi ama insan ikisinide tatmak istiyor elbet ben 30 unda 2li teste gitcem bulantım yoktu iyiydim 3 gündür ara ara bulanıyor hiç hoş bi duygu değil :)

canim cok sagol, bende dort gozle bekliyorum duymayiii, sende progesteron takip edilmismiydi?? benim ilk ultrason 7+4 de maalesef, neyse gumbur gumbur duyalimda bekleriz:)) bebisin nasil sen nasilsinn??:nazar::nazar:

kızlar merhaba ,
benimde başımdan 1 negatif tüp tedavisi geçti ve bu ay dondurulmuşlarla deneyeceğiz.
inşallah rabbim ol der , ve nasibimiz olur... :KK16:

ayy ne seker...masallah size:nazar::nazar: ben daha hamile oldugumu bile yeni hissetmeye basladim canim azcik zaman ver bana cinsiyet icin:))

Tamam canim sana bir kac haftalik süre veriyorum bebisini de hayirlisiyla bir ultrasonda gör ondan sonra söylersin tahminini :KK1: Bugün icimi bir korku kapladi durduk yerde, hayirlisiyla kucagimiza alsakta bebislerimizi rahatlasak :KK31:

Tamam canim sana bir kac haftalik süre veriyorum bebisini de hayirlisiyla bir ultrasonda gör ondan sonra söylersin tahminini :KK1: Bugün icimi bir korku kapladi durduk yerde, hayirlisiyla kucagimiza alsakta bebislerimizi rahatlasak :KK31:

kotu dusuncelere yer yok canim:KK19::KK19: daha yeni gordun masallah sagliklilarr:KK16::KK16: ama dedigin gibi bi kucaklasakta rahat etsekkk

kotu dusuncelere yer yok canim:KK19::KK19: daha yeni gordun masallah sagliklilarr:KK16::KK16: ama dedigin gibi bi kucaklasakta rahat etsekkk

Haklisin canim ama iste arada bir ister istemez oluyor, daha cok ikiz oldugu icin tedirginim o kadar cok kötü seyler duyunca insan diken üstünde oluyor malesef.. Ama dedigin gibi kötü düsüncelerden uzaklasmaliyiz kuzum, iste zor bulunca insan rahat olamiyor keske bizde normal yolla hamile kalanlar kadar rahat olabilsek öyle mi böyle mi diye düsünüp durmasakta bugünlerin tadini cikarsak.. Hemen bu ruh halinden cikiyorumm ve iyi düsünüyorumm inaniyorum bebislerimize kavusacagiz az kaldi sayili gün cabuk gecermis bizde insallah hemencecik bugünleri atlatip kavusacagiz Allahin izniyle :KK16::KK16:

Haklisin canim ama iste arada bir ister istemez oluyor, daha cok ikiz oldugu icin tedirginim o kadar cok kötü seyler duyunca insan diken üstünde oluyor malesef.. Ama dedigin gibi kötü düsüncelerden uzaklasmaliyiz kuzum, iste zor bulunca insan rahat olamiyor keske bizde normal yolla hamile kalanlar kadar rahat olabilsek öyle mi böyle mi diye düsünüp durmasakta bugünlerin tadini cikarsak.. Hemen bu ruh halinden cikiyorumm ve iyi düsünüyorumm inaniyorum bebislerimize kavusacagiz az kaldi sayili gün cabuk gecermis bizde insallah hemencecik bugünleri atlatip kavusacagiz Allahin izniyle :KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9:bravo iste bu:) canim senin tahlikeli donemlerin gecti cok sukur vesvese yapma artik:) bu lafida severim vesvese:KK1::KK1: bebciklerin saglikli masallahhh, sen guzel bi emzirme koltugu bakmaya basla uykusuz gecelere hazirlan:))))cok fenayimmmm:KK37::KK37: bi suru kisi var canim saglikli ikizleri var, hiccc canini sikma sennn:KK16::KK16:

canim cok sagol, bende dort gozle bekliyorum duymayiii, sende progesteron takip edilmismiydi?? benim ilk ultrason 7+4 de maalesef, neyse gumbur gumbur duyalimda bekleriz:)) bebisin nasil sen nasilsinn??:nazar::nazar:
biz iyiyiz canım bende pregestan takibi yapılmadı çünkü bn 4 olumsuz tüp bebeğin üzerine donmuşa başlayaçağım ay incir kürüyle kaldım

canım normal yolla hamileliğinde sizden hiçbir farkı yok facede bir guruba üyeyim yaşanan sıkıntıları şikayetleri mutlulukları paylaşıyoruz 4.çocuğa hamile olanların bile endişeleri bitmiyor canım içiniz rahat olsun hamilelik insanın yaşamı boyunca bir yada 2 defa yaşanacak bir olay tadını çıkarın lütfen

biz iyiyiz canım bende pregestan takibi yapılmadı çünkü bn 4 olumsuz tüp bebeğin üzerine donmuşa başlayaçağım ay incir kürüyle kaldım

canım normal yolla hamileliğinde sizden hiçbir farkı yok facede bir guruba üyeyim yaşanan sıkıntıları şikayetleri mutlulukları paylaşıyoruz 4.çocuğa hamile olanların bile endişeleri bitmiyor canım içiniz rahat olsun hamilelik insanın yaşamı boyunca bir yada 2 defa yaşanacak bir olay tadını çıkarın lütfen

masallah sizeee:nazar::nazar: saglicakla kucaklayalim bebelerimizi insallah canim..

Hic endiselenme tatlim hersey olacagina variyor, hersey takdiri ilahi, ikiz gebelik ikiz endise ama getirriler 1+1 olyyo hehehhe, benden kotu gunler geciren olmasin ama bak rabbimin nimetineki yine nasip oldu, simdi ben hep herkese tek konusa konusa tek gebelik gibi rahat hissdiyorum, sende allahtan hayirlisini iste tabiki bu noltadan sonra riskler daha az ama hep sen dikkatli olcaksin yinede, neylerse mevlam guzel eyle diycez ins. Hepimiz bebeklerimizi kucagimiza alcaz

bugun transferim 20. gunu ve cok sukur b-hcg 7000 cikti, ancak gecen hafta progesterone um 23 ken bu hafta 18.9 cikti..hemsire endiselenmene gerek yok dedi, bende arastirdim gercekten normal sinirlar icinde..ama yinede dusus olunca insan korkuyor..varmi progesterone degerleri hakkinda bilgisi olannnnn?? herkese bol bebisili gunler dilerimmmmm:KK16::KK16:

Canım benim çok sevindim darısı başımıza canım...Benim bilgisayarda sorun var...Donuyor sürekli 2 gündür siteyi doğr dürüst tkip edemiyorum...Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...

Emotion10 ve Mervsh nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı canım...2 gündür yazmıyorsunuz merak ettim...Benim de bilgisayarım bozuk çok fazla takip edemiyorum

Canım benim çok sevindim darısı başımıza canım...Benim bilgisayarda sorun var...Donuyor sürekli 2 gündür siteyi doğr dürüst tkip edemiyorum...Allah kucağımıza aldığımız günleri göstersin inşallah...

cok tesekkur ederim canim insallahhhhhh, darisi insallah hepinizin basinaaaa:KK16::KK16:

Canimm cumartesi aliyosun demek bebislerinii :KK16: Insallah cok güzel bir transferin olur bebislerin kolayca gelip 9 ay hic birakmazlar annelerini insallah :KK16::KK16: Igne konusunda da sor doktoruna ama vermeyebilir, bende cok istedim ama yok gerek yok jelde ayni etkiyi yaratiyor dedi ne dediysem vermedi bende dedim vardir bir bildigi cok gerek görse verirdi.. Sende dene sansini canim ama kendini sartlama illa en iyisi igne diye

Tamam cnm şansımı denicem doktor hayır olmaz derse istesemde ısrar edemem çünkü doktordan çekinirim :KK1:
Çok özledim ben onları inşallahhhh beni bırakmazlar söz veriyorum çok iyi bakıcam nolursun allahımm bırakmasın kuzularım beni sıkı sıkı tuttunsunlar:85:

Emotion10 ve Mervsh nasılsınız? Yeni gelişmeler var mı canım...2 gündür yazmıyorsunuz merak ettim...Benim de bilgisayarım bozuk çok fazla takip edemiyorum

canım benim umudum bitti ya o yüzden çok bişey beklemiyorm artık ama yarın yinede kan testi yaptıırcam sonucu yazarım.senin nasıl gidiyor canım varmı bi gelişme

canım benim umudum bitti ya o yüzden çok bişey beklemiyorm artık ama yarın yinede kan testi yaptıırcam sonucu yazarım.senin nasıl gidiyor canım varmı bi gelişme

canım az önce idrar testi yaptım...bugün 10. günüm ama tek çizgi...Normalde pazartesi kan testi yapmam gerekiyordu...yıkıldım canım...artık benimde ümidim kalmadı...eczacı 10 günde çıkar diyor...ne yapacağımı bilmiyorum...

kızlar transferdeb 10 gün sonra idrar testinde çıkmama olasılığı var mı? Nolur cevap verin çok moralim bozuk...Tek çizgi çıktı çünkü...Yıkıldım resmen...Çok ümitsizim...

Bugün azıcık moralim bozuk…
Adetim başladı, ilk estrofemi alıp mail attım doktoruma muayene tarihini kesinleştirmek için. Öyle konuşmuştuk çünkü.
Bir öğrendim ki tam benim tedavi-transfer döneminde yıllık izne çıkıp yurt dışına gidiyormuş. :KK43:
Bana diyor ki “Denizcim istersen 1 ay erteleyelim, istersen de seni en çok güvendiğim arkadaşıma emanet edeyim… Transferinde burda olamayacağım.” O doktor da çok iyi bir doktor, hep güzel şeyler duydum hakkında ama kendi doktorumla bir gönül bağım oluştu, ona çok yakın hissediyorum. Bir de ben hep onun karşısına zayıflamış çıkmayı hayal ederek motive oldum bu zamana kadar. Kendimi buna çok hazırlamıştım.
Şimdi çok kararsızım. 1 ay daha beklemeli miyim, yoksa donmuş tedavisi zaten kolay, riski az bir tedavi diye diğer doktora gideyim mi? Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var.

kan testtı yaptırsan hanii 50 altında olunca idrarda bellı olmuyomus ya belkı 20-30 dur katlancaktır ıkı gune

canım yüreğime az da olsa soğuk su serptin... en azından biraz daha şansım olabilir pazartesi test günümdü çünkü...ben dayanamayıp idrar testi yaptım 2 gün önceden çok sağol...İNŞALLAH ALLAH SÖYLETMİŞTİR CANIM SENİ

X