- 9 Eylül 2013
- 5.478
- 416
Benim msj nasil gelmiş öyle art arda
Cnm benim bu 4. Oluyor.. İlk denemem umutta oldu olmadi, 2. De neme farklı klinik kimyasal gebelik oldu, 3. Denemem umutta geldim genr olmadi maalesef tazeyle orda n kalan donmuslarimla tekrar demedim inşallah bu nasip olur yani 3 taze 1 donmuş tedavim oldu
Çook ilginç 3 taze embriyolar tuttmadı ilk denediğiniz donmuş embriyolar, tuttı öylemi yanlış anlamadım dimi ?
Allahın izniyle bebişiniz sizi bırakmıcak sıkı sıkı annesini o tuttunmuştur
2. Denemem farklı bir klinikte oldu taze oda oldu ama devam etmedi.. Umutta 2 taze transferim tutmadi, şimdiki donmuş olanda birşeyler var umarim devam eder
Her kliniğin yöntemi farklı ama amaç ayni seni kontrole cagirdiklarinda rahim kalinligina gore ya artirir yada ayni kalir benim 13. Gün kontrolde 2 te düştu
Merhaba arkadaşlar biraz geçmişi okumaya çalıştım yeni tedaviye başlayan arkadaşlar var ne durumdasınız gelişmeleri yazsanız keşke:) ben daha yeni sayılırım bende sizler gibi estrofem hap içiyorum daha 3.gün Doktora 10 gün sonra gidicem sizce normalmi 10 gün sonra gitmem arada kontrola giden var mı? Bana sanki biraz uzun gibi geldi
canım doktorun daha iyi bilir ama banada uzun gibi geldi çünkü beni 7 gün sonra çağırdı bende bugün gittim şimdi geldim herşey yolunda dedi salı günü transferim var inş.
2. Denemem farklı bir klinikte oldu taze oda oldu ama devam etmedi.. Umutta 2 taze transferim tutmadi, şimdiki donmuş olanda birşeyler var umarim devam eder
kizlar hepinize hayirli cumalar ve iyi aksamlar rimambo nasilsin cnm ugramiyorsun inss iyisindir
kizlar hepinize hayirli cumalar ve iyi aksamlar rimambo nasilsin cnm ugramiyorsun inss iyisindir
İyiyim nese. Allah'a şükür. Merakla kese göreceğim gunü bekliyorum. Sen nasılsın. Bulantın falan varmı.
iyi olmana sevindim cnm insss once keseleri sonra kalp atislarini sonrada kucagimiza alacagimiz gunleri gorelim insss
bende iyiyim cok sukur dr 6 araliga randuvu verdi insss bizde o gun gorecez. sence ogun kalp atisinida duyarmiyiz inss sukur oyle bulantim yok cnm
senin dr kontrolun ne zamandi cnm
6 Aralık'ta hem keseyi görür hem kalbi duyarsınız cnm. Ben once keseyi görmek icin gideceğim. Sonraki haftada kalp atışları icin. İnsallah görelim duyalım ve en onemlisi saglikla kucagimiza alalim.Ve Allah kimsenin emegini bosa çıkarmasın. Bakabilecek ve sevebilecek her Kadin anne olsun.
Hadi inşallahh cnm senden güzel haberler alırız :))
Valla banada uzun geldi ama bişide yapamam ki doktor çağırmadığı sürece
Burda bi arkadaş var tesadüf Doktorlarımız aynıymış ozlemo248 ona sorayım bakim o da benim durumda mı
inş. canım ALLAH kucaklarımızı boş bırakmasın.. bi sor bakalım ama doktordan doktora değişiyo canım ya takma bunu kafana :)
canım doktorun daha iyi bilir ama banada uzun gibi geldi çünkü beni 7 gün sonra çağırdı bende bugün gittim şimdi geldim herşey yolunda dedi salı günü transferim var inş.
cnm senin kontrolün cumartesi değilmiydi neden cumadan kontrole gittinki dr unmu çağırdı...ne çabuk transfer günün belli oldu rahim kalınlığın kaçmış duyabildinmi güzel kalınlaşmış demekki hemen transfer yapıcak bazı arkadaşların yazılarını okuyorum 16 günde transfer olanlar var sen şanslısın iğne falanda vurulmaadın benim göbek mosmor oldu lucrinle kan sulandırıcı mahfetti beni
hadi hayırlısı olsun bakalım.
Aminnnnn inşallah boş kalmıcak
Doğru diyorsun cnm takmamak lazım :) transfere kadar bişi takmasam iyi olur transferden sonra ister iistemez takıcam :))