Dondurulmus embriyo.

inssssss canim benim
haftaya gidecegin gun bellimi cnm

Yok canım haftaya gel dedi sadece. Acaba pzt gidebilirim de demek oluyormu bilemedim ama. Bm en iyisi hafta ortası gideyim:))) sakın kopma topicten. Hamislik asamalarimizada bakarız. Testi tekrarladinmi tatlim

Yok canım haftaya gel dedi sadece. Acaba pzt gidebilirim de demek oluyormu bilemedim ama. Bm en iyisi hafta ortası gideyim:))) sakın kopma topicten. Hamislik asamalarimizada bakarız. Testi tekrarladinmi tatlim

bencede ortalarda git cnm insss guzel haberlerle donersin
cnm her gun biseyler yaziyorum tabiki paylasacaz burda guzel gelismelerimizi cnm ben en son12. gun yaptirdim 298. cikmisti dr aradik daha yaptirmaniza gerek yok dedi iki hafta sonraya randevu verdiler cnm 6 aralik oglumun da dogum gunu ayrica inss bizde gorruz

Son düzenleme:
Cnm bişi sorucam süleyman bey kontrole 13 gün sonra gel demişti sanada mı öyle demişti ?

Benimde ayni şekilde cagirdi direk 13. Gittim 4 gün sonrada transfer oldu.. Opu olmadigi için öyle kabizlik falan olcagini düşünmüyorum
Benim maalesef devam etmedi uzgunum

Kizlar merhaba ..cok heyecanliyim..tedavime devam edebilecegimm insallh eylul ayinda opu m olmustu ana rahim duvarim kalin diye transferim ertelenmisti..histeroskppi oldum ve bugun adetimle estrofeme basladim..sabah aksam icecegim haftasonuna denk geldigimden p.tesi doktora gidecgim muayene edecegin dedi ama ne muayenesi bu acaba?? Alttan muayene degildr umarim;(( psikolojim bozuluyr o muayenede .bisey daha sormk istiyrum nekdr sure bu ilaci jullandiniz acaba transferim nezamn olur??

Kimse bana cevap yazmamis;((( ben yinede bisey daha sorayim blast embriyo ne demk?? Toopigi okuyorum bazilari 14. Bazilari 17 .bazilri 19. Gun transfer olmus??

Kizlar merhaba ..cok heyecanliyim..tedavime devam edebilecegimm insallh eylul ayinda opu m olmustu ana rahim duvarim kalin diye transferim ertelenmisti..histeroskppi oldum ve bugun adetimle estrofeme basladim..sabah aksam icecegim haftasonuna denk geldigimden p.tesi doktora gidecgim muayene edecegin dedi ama ne muayenesi bu acaba?? Alttan muayene degildr umarim;(( psikolojim bozuluyr o muayenede .bisey daha sormk istiyrum nekdr sure bu ilaci jullandiniz acaba transferim nezamn olur??
hayirli olsun cnm her zamanki normal muyahane yani evet alttan bakacak rahimin durumuna bakmak zorunda cnm insss hersey yolundaysa rahmin uygun kalinliga gelenekadar oilaca devam hatta transferden sonrada devam ediyorsun kisiye gore gun degisebiliyor ortalama 14-18 arasi embiriyolarin rahme yerlestiriliyor

Kimse bana cevap yazmamis;((( ben yinede bisey daha sorayim blast embriyo ne demk?? Toopigi okuyorum bazilari 14. Bazilari 17 .bazilri 19. Gun transfer olmus??
cnm blat 5. gun embiriyosu ama transfer gunun sadece rahimle ilgili cnm rahmin ne zaman hazir olursa o zaman tansferin olur cnm

blast. embriyonun 5. güne ulaşmış hali canım yani daha fazla bölünme oluyor...

aynen canım takma kafana çık gez dolaş.... kendini oyala bişeylerle ben şimdi ben takmıyorum ama dediğin gbi transferden sonra ki 12 gün geçmek bilmiyo napıcam bende bilmiyom ama sana takma diyebiliyorum :KK1::KK1::KK1:

El işi yapmaya başladım bile oyalayacak bişiler buldum inşallah işe yarar :))
Cnm seninde herşey yolunda gider inşallah ne zaman güzel haberler alacaksın kaç gün kaldı ?

hayirli olsun cnm her zamanki normal muyahane yani evet alttan bakacak rahimin durumuna bakmak zorunda cnm insss hersey yolundaysa rahmin uygun kalinliga gelenekadar oilaca devam hatta transferden sonrada devam ediyorsun kisiye gore gun degisebiliyor ortalama 14-18 arasi embiriyolarin rahme yerlestiriliyor

cnm blat 5. gun embiriyosu ama transfer gunun sadece rahimle ilgili cnm rahmin ne zaman hazir olursa o zaman tansferin olur cnm

Canim cevabin icin cok teskkurler.ilk dwfa transfer yaptiracagim.o yuzden bu isleme biraz yabanciyim:KK66:) ondan bu merakim.

blast. embriyonun 5. güne ulaşmış hali canım yani daha fazla bölünme oluyor...

Benimkiler transfer ertelenmedn once 5.gun embriyosuydu.bununu demek istedin canim yoksa cozuldukten sonrami 5.gun sayinca balst oluyor.sindi arkadaslar yorumlar yapiyor benimki sukadr bolundu bukadr bolundu diye bana kimsr bu bilgiyi vermedi.transfer olmadigimi ocin soylemediler acaba?

Benimkiler transfer ertelenmedn once 5.gun embriyosuydu.bununu demek istedin canim yoksa cozuldukten sonrami 5.gun sayinca balst oluyor.sindi arkadaslar yorumlar yapiyor benimki sukadr bolundu bukadr bolundu diye bana kimsr bu bilgiyi vermedi.transfer olmadigimi ocin soylemediler acaba?

canım yumurta dondurulurken 5. yada 3. yada 2. gün emb. olduğu belli olur yani tarsferinde nasıl dondurulmuşsa öyle olacak zaten bilgi verilmiş senin ki 5. gün emb. bu arada bende kaça bölündüğünü hiç sormadım kimse de demedi bunları kafana takma olur mu sen şimdi her gün 2 elma ye kabuklu bu rahmi güçlendirecek Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....

Nese ve diger arkadaslarım bulabtilarim basladi benim. Cok erken degilmi yaaaa. Sabahları berbat öğleden sonra biraz hafifliyor. Ama tamamen geçmiyor. 😣😣😖😖

canım yumurta dondurulurken 5. yada 3. yada 2. gün emb. olduğu belli olur yani tarsferinde nasıl dondurulmuşsa öyle olacak zaten bilgi verilmiş senin ki 5. gün emb. bu arada bende kaça bölündüğünü hiç sormadım kimse de demedi bunları kafana takma olur mu sen şimdi her gün 2 elma ye kabuklu bu rahmi güçlendirecek Allahım yar ve yardımcın olsun inşallah....

Reyyancim arkadasim cok teskkurler.okadr bilgisizce girdikki bu yola ve allah razi olsun bu forumdan surekli birsey ogreniyrum.aha 2gun oldu esrofemebaslayali.doktir artirarak kullanmami onerdi ve yazdi . Simdi 2kullaaniyorum.sonra 3 kullanicam .haftaya 4 adet gunde.ve 5aralikta ultrasona cagirdi o gun gelsin bi muayene edip ona gore karar vericem dedi.transfere karar verecektir degilmi? Ilk denemem oldugundan saskinim biraz ne olacak nasil sirasi .

Nese ve diger arkadaslarım bulabtilarim basladi benim. Cok erken degilmi yaaaa. Sabahları berbat öğleden sonra biraz hafifliyor. Ama tamamen geçmiyor. ߘ㰟أߘְߘ֛/QUOTE]cnm biraz erken baslamis evet inss uzun surmeden gecer cnm kraker ve leblebi ye cnm bulantin oldugunda kendine iyi bak optum cnm
Merhaba arkadasim

sanada meraba cnm diger topikte de yazmistim hayirli olsun cnm tedavin

El işi yapmaya başladım bile oyalayacak bişiler buldum inşallah işe yarar :))
Cnm seninde herşey yolunda gider inşallah ne zaman güzel haberler alacaksın kaç gün kaldı ?

canım dua edin inş. yarın sabah merkezden arayacaklar embriyolar çözültükten sonra inş. her şey yolunda giderse yarın transfer sonra çok zorlu 12 gün var önümde :)

canım dua edin inş. yarın sabah merkezden arayacaklar embriyolar çözültükten sonra inş. her şey yolunda giderse yarın transfer sonra çok zorlu 12 gün var önümde :)

Ayy öyle sorunda var dimi bak şimdi bende heycan yaptım inşallah transferin gerçekleşir biran önce bebiş haberi alırsın cnm benim ...
Allahın izniyle güzel olacak herşey. Eminim burdaki arkadaşlarımızda sana dua edecektir dualrımız seninle

X