Dondurulmus embriyo.

Ben çok yeni yaptirdim aynen dediğin ilk 4 gün 1 estrofem sonra 4 gün 2 sonra 4 gün 3 estrofem içip 13. Günü gittim ve 4 Gin sonra transferin oldu dun 10. Gün değerim 36.75 biraz moralim bozuldu düşük cikinca inşallah katlanir.donmuş transfer çok rahat oluyor sende hic strese girme

cnm gozun aydin degere takilma insss degerin kat ve kat artacak moralini yuksek tut

Ben çok yeni yaptirdim aynen dediğin ilk 4 gün 1 estrofem sonra 4 gün 2 sonra 4 gün 3 estrofem içip 13. Günü gittim ve 4 Gin sonra transferin oldu dun 10. Gün değerim 36.75 biraz moralim bozuldu düşük cikinca inşallah katlanir.donmuş transfer çok rahat oluyor sende hic strese girme

Cnm benim dualarım seninle olacak cnm inşallahh katlanır biran önce güzel haberler alırsın güzel haberlerini bekliyorum

cnm ayni ilaclari bende kullandim pazartesi hamile oldugumu ogrendim darisida sana olsun cnm sana pregesteron vermedilermi cnm ha bide folikast tabiki

Ayyyyy çok sevindim inan :)) inşallah cnm bende hamile kalırım
Cnm pregesteron ne :KK43: vede bide fokast dediğin hap mı cnm ben folbiol vede benexol içiyorum sen içtin mi ?

canım bana da doktorum estrofem verdi ama günde 2 tane kullan dedi sizin ki gibi değil benim nie böle değil kafam karıştı yaa :KK43:

Ayyyyy çok sevindim inan :)) inşallah cnm bende hamile kalırım
Cnm pregesteron ne :KK43: vede bide fokast dediğin hap mı cnm ben folbiol vede benexol içiyorum sen içtin mi ?
evet cnm folbiol dan bahsettim obiride zaten vitamin senin yazdigin benexsol pregesteronda hormon cnm bebisin tutunmasi icin tedaviye basladiginda transfer gunune dogru kullaniyorsun cnm dr verir zaten merak etme sen insss hersey gonlunce olsun cnm asamalarini burada bizle paylas cnm guzel haberlerini bekliyoruz

canım bana da doktorum estrofem verdi ama günde 2 tane kullan dedi sizin ki gibi değil benim nie böle değil kafam karıştı yaa :KK43:

cnm ilaclarin kullanimi kisiye gore degisiyor onun icin kafani bosa karistirma dr nun dediklerine uy yeter cnm

evet cnm folbiol dan bahsettim obiride zaten vitamin senin yazdigin benexsol pregesteronda hormon cnm bebisin tutunmasi icin tedaviye basladiginda transfer gunune dogru kullaniyorsun cnm dr verir zaten merak etme sen insss hersey gonlunce olsun cnm asamalarini burada bizle paylas cnm guzel haberlerini bekliyoruz

cnm ilaclarin kullanimi kisiye gore degisiyor onun icin kafani bosa karistirma dr nun dediklerine uy yeter cnm

Bi an korktum dokorum başka ilaç dahamı vermesi gerekiyordu diye :))
Güzel cevapların için teşekkür ederim cnm aşamalrıda buraya zevkle yazıcam özellikle trensver sonrası size baya soru sora bilirim :))

Her kliniğin yöntemi farklı ama amaç ayni seni kontrole cagirdiklarinda rahim kalinligina gore ya artirir yada ayni kalir benim 13. Gün kontrolde 2 te düştu

İnşallah.. Bizim doktorlar ayni sanirim , benim süleyman bey doktorum

Evet cnm benim de doktorum süleyman bey tesadüfe bak :))
Cnm senin ilki tutmadımı ? İlk defamı donmuşları deniyorsun ?
Ben tedaviye başlarken bende sorun çıktı o yüzden dondurmak zorında kaldık ilk defa donmuş embriyo denicem biraz korku var bende tutma oranı biraz daha düşük sanırım gerçi şans ama işte kafama takıyorum

Son düzenleme:
Allah allah bi sorunmu var yazdıklarımız sonradan çıkıyor ben gitmedi sanıp birdaha yazdım :))

Evet cnm benim de doktorum süleyman bey tesadüfe bak :))
Cnm senin ilki tutmadımı ? İlk defamı donmuşları deniyorsun ?
Ben tedaviye başlarken bende sorun çıktı o yüzden dondurmak zorında kaldık ilk defa donmuş embriyo denicem biraz korku var bende tutma oranı biraz daha düşük sanırım gerçi şans ama işte kafama takıyorum

Benim msj nasil gelmiş öyle art arda
Cnm benim bu 4. Oluyor.. İlk denemem umutta oldu olmadi, 2. De neme farklı klinik kimyasal gebelik oldu, 3. Denemem umutta geldim genr olmadi maalesef tazeyle orda n kalan donmuslarimla tekrar demedim inşallah bu nasip olur yani 3 taze 1 donmuş tedavim oldu

X