Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım dertler bir,gönüller bir,dualar bir... Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsindünya hayatındada bize evlatlarımızı sevmeyi, büyütmeyi, amel defterlerimizi kapatmayan salih saliha kullar olarak yetiştirmemizi nasip etsin
başka donmuşun varmı aşkım.. sıfırdan başliycaz bizde ya içimden bi ses hepinizin olucak diyo valla... inşallah olucak Allahtan ümit kesilmezki... ve sende çok inançlı bir insansın Rabbim o senin temiz kalbine vermezmi hiç canım benimmm... sıkıntı üzüntü insanı hasta ediyo sağlığımız bozulmasın ve Rabbim imkan versin inşallah bu defa hepimiz civcivlerimize kavuşuruz...ASLA PES ETMEK YOK...
başka donmuşun varmı aşkım.. sıfırdan başliycaz bizde ya içimden bi ses hepinizin olucak diyo valla... inşallah olucak Allahtan ümit kesilmezki... ve sende çok inançlı bir insansın Rabbim o senin temiz kalbine vermezmi hiç canım benimmm... sıkıntı üzüntü insanı hasta ediyo sağlığımız bozulmasın ve Rabbim imkan versin inşallah bu defa hepimiz civcivlerimize kavuşuruz...ASLA PES ETMEK YOK...
7. Denemem olacak amaa sanki ilk gibi transferden sonra neler yapsamki mesela nar suyu diyorlar .........en sonkinde 2 3 gün ananas yemiştim..............
hamilelikte narı ve suyunu tavsiye etmiyorlar canım ananasıda kan sulandırıcı kullanıyordan tavsiye etmiyorlar protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur inşaallah.benimde 7 transferim yarın küretajla sona erecek
seninde gecen iyi olsun............canlarım size doyum olmuyor ama bana müsade yarın büyük gün erken kalkacağım hepinizi ALLAH'a emanet olun
neeeeeeeeeeeeeee niyeki.................
seninde gecen iyi olsun............
kocacım uyumaya başladı bende yatıyorum :)
kalbimdesin allahım yarın yardımcın olsun :)
canlarım size doyum olmuyor ama bana müsade yarın büyük gün erken kalkacağım hepinizi ALLAH'a emanet olun
kocacım uyumaya başladı bende yatıyorum :)
kalbimdesin allahım yarın yardımcın olsun :)
sizlere de iyi geceler..yarin hepimiz icin guzel bir gun olur insallah..
hamilelikte narı ve suyunu tavsiye etmiyorlar canım ananasıda kan sulandırıcı kullanıyordan tavsiye etmiyorlar protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur inşaallah.benimde 7 transferim yarın küretajla sona erecek
28 haftalık doğmaya kalktı durdurdular sonra 31 haftaya kadar karnımda pek büyümedi suyum azalmış doğmasaydı sezeryanla alacaklardı o gün kendi doğdu doğduğunda küçüktü biraz iyi gidiyordu ama sonra birden beslenme ve bağırsak sıkıntısı oldu son gece çok kötü idi bilmiyorum işte ömrü o kadardı çok sorgulamadım yıpratıyor beni
senin neden erken doğdu?
çok sağol nannacım inşaALLAH çok beklemeden kavuşurum bendeçarşamba günü doktordan güzel haberlerle gelirsin inşaALLAH
hepimizin psikolojisi alt ust oldu ilaclardan, stresten:) ama nerden biliyorsun altinin ustunden daha iyi olmadigini demis ustad:)
kuzucuklarimiz gelsinde bize katlanmak dusuyor canimcim..
inşallah canım transfere ne kaldı şunun şurasında gelsin bebişşşcok sagol canim benim bende rahatladim valla ohhh dedim..olsun artik su transferimde sana yetiseyim:))
saol canım darısı sizlere olsun korkuları bitmiyorki insanıncanım senin adına çok sevindim yavrunun kalbinin attığını duymuşsun.EvelALLAH bundan sonra herşey güzel olacak maaşaALLAH yavruna Rabbim verecekse eğer sebeplerinide yaratıyor..kalbini ferah tut
canımm kaliteli kaliteli büyüsün sıkı sıkı tutunsun sana bebeklerin şimdiden hayırlı olsun transferin pıtpıtların darısı sizlere olsunn hepimiz kucaklarımızda sevelim sevinelimcanım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)
canım sana hayranım ve duacınım Allahım çabalarını boşa çıkarmasın ve en yakın zamanda senin gibi güzel kalpli meleklerini göndersin :)
canım ne güzel pıt pıtların duydun demek Rabbim mucizeni sana bağışlasın ve kucağında sevdirsin :)
kalan donmuşlarının kalitesi ne canım patoloji sonucuna göre karar ver benceHavvacım 3 tane daha dondurulmuş embriyom var ama doktor yeni tedaviye başlayıp pgt yapalım diyor banada mantıklı geldi aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bende yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum canım ...amin tatlım hepimiz kavuşalım inşaALLAH
canım sen Rabbime emanet ol sağlıcakla git gel hayırlısı buymuş diyelim üzme kendinicanlarım size doyum olmuyor ama bana müsade yarın büyük gün erken kalkacağım hepinizi ALLAH'a emanet olun