Dondurulmus embriyo.

7. denemem olacak amaa sanki ilk gibi transferden sonra neler yapsamki mesela nar suyu diyorlar .........en sonkinde 2 3 gün ananas yemiştim..............

canım dertler bir,gönüller bir,dualar bir... Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsin:KK16::KK16:dünya hayatındada bize evlatlarımızı sevmeyi, büyütmeyi, amel defterlerimizi kapatmayan salih saliha kullar olarak yetiştirmemizi nasip etsin:KK16::KK16::KK16::KK16:

başka donmuşun varmı aşkım.. sıfırdan başliycaz bizde ya içimden bi ses hepinizin olucak diyo valla... inşallah olucak Allahtan ümit kesilmezki... ve sende çok inançlı bir insansın Rabbim o senin temiz kalbine vermezmi hiç canım benimmm... sıkıntı üzüntü insanı hasta ediyo sağlığımız bozulmasın ve Rabbim imkan versin inşallah bu defa hepimiz civcivlerimize kavuşuruz...ASLA PES ETMEK YOK...

evet canlar :) biz pes etmeyeceğiz isteyeceğiz annem hep diyor iste ümidini kırma diye :) Allahım nasip edecek hayırlısıyla :)

başka donmuşun varmı aşkım.. sıfırdan başliycaz bizde ya içimden bi ses hepinizin olucak diyo valla... inşallah olucak Allahtan ümit kesilmezki... ve sende çok inançlı bir insansın Rabbim o senin temiz kalbine vermezmi hiç canım benimmm... sıkıntı üzüntü insanı hasta ediyo sağlığımız bozulmasın ve Rabbim imkan versin inşallah bu defa hepimiz civcivlerimize kavuşuruz...ASLA PES ETMEK YOK...

Havvacım 3 tane daha dondurulmuş embriyom var ama doktor yeni tedaviye başlayıp pgt yapalım diyor banada mantıklı geldi aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bende yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum canım ...amin tatlım hepimiz kavuşalım inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

7. Denemem olacak amaa sanki ilk gibi transferden sonra neler yapsamki mesela nar suyu diyorlar .........en sonkinde 2 3 gün ananas yemiştim..............

hamilelikte narı ve suyunu tavsiye etmiyorlar canım ananasıda kan sulandırıcı kullanıyordan tavsiye etmiyorlar protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur inşaallah:KK34:.benimde 7 transferim yarın küretajla sona erecek:KK53:

hamilelikte narı ve suyunu tavsiye etmiyorlar canım ananasıda kan sulandırıcı kullanıyordan tavsiye etmiyorlar protein ağırlıklı beslenirsen daha iyi olur inşaallah:KK34:.benimde 7 transferim yarın küretajla sona erecek:KK53:

neeeeeeeeeeeeeee niyeki.................

canlarım size doyum olmuyor ama bana müsade yarın büyük gün erken kalkacağım hepinizi :KK54::KK54:ALLAH'a emanet olun:KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

kocacım uyumaya başladı bende yatıyorum :)
kalbimdesin allahım yarın yardımcın olsun :)

neeeeeeeeeeeeeee niyeki.................

bebeğimin kalp atımı çok geç oldu sonrada durdu o yüzden yarın küretajla alacaklar ...patolojiden sebepleri ile ilgili birşey gelmesini çok ümit ediyorum.hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAH senin güzel haberlerini alırız:KK49:

Cnm arkadasim yarin hayirlisiyla git gel allah bi daha yasatmasin inss

28 haftalık doğmaya kalktı durdurdular sonra 31 haftaya kadar karnımda pek büyümedi suyum azalmış doğmasaydı sezeryanla alacaklardı o gün kendi doğdu :KK43: doğduğunda küçüktü biraz iyi gidiyordu ama sonra birden beslenme ve bağırsak sıkıntısı oldu son gece çok kötü idi bilmiyorum işte ömrü o kadardı çok sorgulamadım yıpratıyor beni :KK43:
senin neden erken doğdu?

ray yetmezlıgı varmış doktorum bılmedı ve benm bebişin biri vajınaya ındı bende 1 hafta yattm ama olmadı işte zorla dogurttular

çok sağol nannacım:KK19: inşaALLAH çok beklemeden kavuşurum bende:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:çarşamba günü doktordan güzel haberlerle gelirsin inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:

Insallahh canim benimm :KK16: Yarin insallah kolayca gecer senin icin.. Sonrada yeni tedavini düsünürsün iyice insallah sen düsünürken bebisin sana sürpriz yapip gelir kendiliginden :KK16: Allah razi olsun canimm :KK16: Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin kucagini bos birakmasinn :KK16::KK16:

hepimizin psikolojisi alt ust oldu ilaclardan, stresten:) ama nerden biliyorsun altinin ustunden daha iyi olmadigini demis ustad:)
kuzucuklarimiz gelsinde bize katlanmak dusuyor canimcim..

Öyle canimm ama icimizdeki evlat hasreti herseyi bastiriyo.. Yasadigimiz hersey kuzularimiz icin degilmiii herseye deger onlar :KK16: Kaldi 2 günn :KK52: Inanirmisin senin yerine ben transfere gidicem sanki öyle heyecanliyim :KK9:

cok sagol canim benim bende rahatladim valla ohhh dedim..olsun artik su transferimde sana yetiseyim:))
inşallah canım transfere ne kaldı şunun şurasında gelsin bebişşş:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
canım senin adına çok sevindim yavrunun kalbinin attığını duymuşsun.EvelALLAH bundan sonra herşey güzel olacak maaşaALLAH yavruna:KK16::KK16: Rabbim verecekse eğer sebeplerinide yaratıyor..kalbini ferah tut :KK16::KK16::KK16:
saol canım darısı sizlere olsun korkuları bitmiyorki insanın

canım hayırlısı ile bebişleri al göbüşüne :) benim de çarşamba veya cuma olacak transfer embriyolara göre :) beraber gün sayarız :)

canım sana hayranım ve duacınım Allahım çabalarını boşa çıkarmasın ve en yakın zamanda senin gibi güzel kalpli meleklerini göndersin :)

canım ne güzel pıt pıtların duydun demek Rabbim mucizeni sana bağışlasın ve kucağında sevdirsin :)
canımm kaliteli kaliteli büyüsün sıkı sıkı tutunsun sana bebeklerin şimdiden hayırlı olsun transferin pıtpıtların darısı sizlere olsunn hepimiz kucaklarımızda sevelim sevinelim

Havvacım 3 tane daha dondurulmuş embriyom var ama doktor yeni tedaviye başlayıp pgt yapalım diyor banada mantıklı geldi aynı şeyleri tekrar yaşamamak için bende yeniden tedaviye başlamayı düşünüyorum canım ...amin tatlım hepimiz kavuşalım inşaALLAH:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
kalan donmuşlarının kalitesi ne canım patoloji sonucuna göre karar ver bence
canlarım size doyum olmuyor ama bana müsade yarın büyük gün erken kalkacağım hepinizi :KK54::KK54:ALLAH'a emanet olun:KK16::KK16::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
canım sen Rabbime emanet ol sağlıcakla git gel hayırlısı buymuş diyelim üzme kendini

Son düzenleme:
Yarın Transferimin 10. günü. Yarın 9-10 arası kan verecem. Allahım yardım et ne olur. Emeklerimizin karşılığını ver. Hiç bişey hissetmiyorum. Yaşım 38 fazla zamanımda yok artık

X