iyiyim bitanem sağol sen nasılsın.. ayyy tam sana yazıcam int. yavaşladı içimden dedim adam faturayı ödemedimi ne? canım bende rapor çıkarmakla uğraşıyorum sen napıyosun ya sen ne zaman düşük yaptın ?
evet malesef çok pahalı ılaçlarevet baya pahali maalesef burda $100 dan fazla..Allah maddi manevi yardimcimiz olsun..
canım geçen yılki tüp bebeğim tutmuştu 31 haftalık erken doğdu 10 gün sonra öldü canım3. gününde 2dk acıdı hemşire kucağıma verdi dokunmadım birseyolur diye sadece tuttum o bile güzeldi resimleri var onlara bakıyorum :) o yüzden herkese rabbim kucağında sevdirsin diyorum :)
canım alakası var mı bilmiyorum ama size genetik test yaptılar mı? pıhtılaşma testi falan ?
ooooo inşallah hemen çıkar ne zaman düşünüyorsun tedaviyi? sıfırdan mı donmuş mu olacak?
yok canım düşük değil 7 ay önce erken doğum yaptım yaşamadı kızım
tedavideyim canım ya çarşamba ya cuma transfer var inşallah bekliyorum :)
evet malesef çok pahalı ılaçlar
canım bnm o acıyı bende yasadm 21 haftalık ıkızlerımı erken dogmla kaybettm sennkı neden yasamadı 31 haftalıkmış ben kucagma bıle alamadm
ooooo inşallah hemen çıkar ne zaman düşünüyorsun tedaviyi? sıfırdan mı donmuş mu olacak?
yok canım düşük değil 7 ay önce erken doğum yaptım yaşamadı kızım
tedavideyim canım ya çarşamba ya cuma transfer var inşallah bekliyorum :)
canım ben senin kaybettiğin kızından dolayı kucağında sevdirsin dediğini bildiğim için senden alıntı yapıyorum diye yazdım beni yanlış anlamadın değil mi?duana canı gönülden katılıyorum hamile kalmakla maalesef anne olamıyoruz Rabbim sonuna kadar yavrularımızla bir ömür geçirmeyi nasip etsininşaALLAH bu sefer ömrü uzun olsun yavrularının
canımmm benimmm ne söylesem hafifler acın ne desemde teselli etsem seni biliyorum... o kadar çok üzüldümkiii.... ne denilebilirki bilmiorum... ALLAH yardım etsin hepimize gönlümüzdekini hayırlı kılıp nasip etsin sağlıklı bebekler versin... NASİP EDER İNŞALLAH TEKRARDAN... ve bu sefer kucağına alırsın inşallah... kendini çok üzme lütfen biliyorum kolay diyil ama inşallah yine olur ve kavuşursun bebeğine....
ah canım benimmmmvalla çok üzüldüm çok yani ne desem boş bu çok acı bişey biliyorum
inşallah şimdiki tedavindeki bebişlerine sağlıkla kavuşursun tatlımmm...ben mayıs haziran gibi düşünüyorum sıfırdan başliycaz... bu günde genetik test için kan verdik 1 ay sonra çıkıcak miış
kızlar benimde perşembe kontrolüm var..........dondurulmuş transferine
ne yapsam ki acaba bir garip haldeyim inşallah bu son olur........21 yıl sonra bir bebegim olur............................
ah canım benimmmmvalla çok üzüldüm çok yani ne desem boş bu çok acı bişey biliyorum
inşallah şimdiki tedavindeki bebişlerine sağlıkla kavuşursun tatlımmm...ben mayıs haziran gibi düşünüyorum sıfırdan başliycaz... bu günde genetik test için kan verdik 1 ay sonra çıkıcak miış
ne yapsam ki acaba bir garip haldeyim inşallah bu son olur........21 yıl sonra bir bebegim olur............................
canım inşaALLAH kontrolünde doktorundan güzel haberler alırsınbu tedavinde Rabbim yavrularını sana bağışlasın
yok canım yanlış anlar mıyım? şimdi de onun için dua ediyorum rabbime eğer kaybedeceksem tutmasın diye tutmayınca da üzülüyorum ama kaybetmek daha zor senin beni iyi anladığını biliyorum canım :)
sen bana ümit veriyorsun düşsende yeniden kalkıyorsun hep tevekkül içindesin bu da bana güç veriyor teşekkür ederim iyiki seni burada tanıdım rabbim senin yüzünü güldürsün kuzunu kucağına versin diye hep duacınım canım :)
sağol havvacım hoşgeldinuzuuuunnnn zamandır yoktun .yeni tedaviye start vermişsin inşaALLAH sonunda yavrularını kucağına alırsın canım zaman herşeyin ilacı tatlım buda geçecek ALLAH'ın izniyle bende büyük bir ihtimal taze embriyo için tedaviye başlayacağım
kafunder ben seni daha önce başka topiktede gördümmü.yazışmışmıydık.allah sabrını bol versin......
bazı drlar normal siklusu deniyorlar ilaçsız daha iyi olabiliyormuş inşallah hayırlısı olsun canım :)bana doktorum hiç ilaç başlamadı dogal siklusta ilaçsız transfer yapacak inşallh............
bana doktorum hiç ilaç başlamadı dogal siklusta ilaçsız transfer yapacak inşallh............