Dondurulmus embriyo.

ooooo inşallah hemen çıkar ne zaman düşünüyorsun tedaviyi? sıfırdan mı donmuş mu olacak?
yok canım düşük değil 7 ay önce erken doğum yaptım yaşamadı kızım
tedavideyim canım ya çarşamba ya cuma transfer var inşallah bekliyorum :)

evet baya pahali maalesef burda $100 dan fazla..Allah maddi manevi yardimcimiz olsun..
evet malesef çok pahalı ılaçlar

canım bnm o acıyı bende yasadm 21 haftalık ıkızlerımı erken dogmla kaybettm sennkı neden yasamadı 31 haftalıkmış ben kucagma bıle alamadm

canım alakası var mı bilmiyorum ama size genetik test yaptılar mı? pıhtılaşma testi falan ?

canım biz 2008 yılıydı galiba yapılabilecek bütün testleri yaptırdık bende çok az kan pıhtılaşması çıktı tedaviye başlayınca kan sulandırıcıda kullanıyorum (yaptırdığım testler resim albümünde profilimde var)

kızlar benimde perşembe kontrolüm var..........dondurulmuş transferine

ah canım benimmmm valla çok üzüldüm çok yani ne desem boş bu çok acı bişey biliyorum
inşallah şimdiki tedavindeki bebişlerine sağlıkla kavuşursun tatlımmm...ben mayıs haziran gibi düşünüyorum sıfırdan başliycaz... bu günde genetik test için kan verdik 1 ay sonra çıkıcak miış

ne yapsam ki acaba bir garip haldeyim inşallah bu son olur........21 yıl sonra bir bebegim olur............................

evet malesef çok pahalı ılaçlar

canım bnm o acıyı bende yasadm 21 haftalık ıkızlerımı erken dogmla kaybettm sennkı neden yasamadı 31 haftalıkmış ben kucagma bıle alamadm

28 haftalık doğmaya kalktı durdurdular sonra 31 haftaya kadar karnımda pek büyümedi suyum azalmış doğmasaydı sezeryanla alacaklardı o gün kendi doğdu doğduğunda küçüktü biraz iyi gidiyordu ama sonra birden beslenme ve bağırsak sıkıntısı oldu son gece çok kötü idi bilmiyorum işte ömrü o kadardı çok sorgulamadım yıpratıyor beni
senin neden erken doğdu?

canım ben senin kaybettiğin kızından dolayı kucağında sevdirsin dediğini bildiğim için senden alıntı yapıyorum diye yazdım beni yanlış anlamadın değil mi?duana canı gönülden katılıyorum hamile kalmakla maalesef anne olamıyoruz Rabbim sonuna kadar yavrularımızla bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşaALLAH bu sefer ömrü uzun olsun yavrularının

yok canım yanlış anlar mıyım? şimdi de onun için dua ediyorum rabbime eğer kaybedeceksem tutmasın diye tutmayınca da üzülüyorum ama kaybetmek daha zor senin beni iyi anladığını biliyorum canım :)
sen bana ümit veriyorsun düşsende yeniden kalkıyorsun hep tevekkül içindesin bu da bana güç veriyor teşekkür ederim iyiki seni burada tanıdım rabbim senin yüzünü güldürsün kuzunu kucağına versin diye hep duacınım canım :)

bana doktorum hiç ilaç başlamadı dogal siklusta ilaçsız transfer yapacak inşallh............

sağol havvacım hoşgeldin uzuuuunnnn zamandır yoktun .yeni tedaviye start vermişsin inşaALLAH sonunda yavrularını kucağına alırsın canımzaman herşeyin ilacı tatlım buda geçecek ALLAH'ın izniyle bende büyük bir ihtimal taze embriyo için tedaviye başlayacağım

kafunder ben seni daha önce başka topiktede gördümmü.yazışmışmıydık.allah sabrını bol versin......

kızlar benimde perşembe kontrolüm var..........dondurulmuş transferine

ne yapsam ki acaba bir garip haldeyim inşallah bu son olur........21 yıl sonra bir bebegim olur............................

canım inşaALLAH kontrolünde doktorundan güzel haberler alırsın bu tedavinde Rabbim yavrularını sana bağışlasın

canım inşallah hayırlısı ile alalım şu nazlı bebekleri kucağımıza :)

canım inşallah hepimizin yüzünü güldürsün rabbim :)

canım dertler bir,gönüller bir,dualar bir... Rabbim birbirimize ettiğimiz duaları kabul etsindünya hayatındada bize evlatlarımızı sevmeyi, büyütmeyi, amel defterlerimizi kapatmayan salih saliha kullar olarak yetiştirmemizi nasip etsin

başka donmuşun varmı aşkım.. sıfırdan başliycaz bizde ya içimden bi ses hepinizin olucak diyo valla... inşallah olucak Allahtan ümit kesilmezki... ve sende çok inançlı bir insansın Rabbim o senin temiz kalbine vermezmi hiç canım benimmm... sıkıntı üzüntü insanı hasta ediyo sağlığımız bozulmasın ve Rabbim imkan versin inşallah bu defa hepimiz civcivlerimize kavuşuruz...ASLA PES ETMEK YOK...

kafunder ben seni daha önce başka topiktede gördümmü.yazışmışmıydık.allah sabrını bol versin......

sağol canım veriyor rabbim sabrını bazen kötü oluyorum ama şimdi daha iyiyim su tüp bebek tedaviler rahatlatıyor umutlanıyorum işte :)
daha önce yazışmış olabiliriz canım :)

bana doktorum hiç ilaç başlamadı dogal siklusta ilaçsız transfer yapacak inşallh............
bazı drlar normal siklusu deniyorlar ilaçsız daha iyi olabiliyormuş inşallah hayırlısı olsun canım :)

canım dondurulmuş transferinde doğal siklusu takip edip yumurtanı çatlatıp transfer yapıldığında spontan gebelik gibi oluyor ve devam etme şansı çok artıyor inşaALLAH herşey yolunda gidergüzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…