Dondurulmus embriyo.

off ya ne kadar yüksekmiş fiyatları öyle resimlerine bakıyorum şimdi sağol canım

canım o yıllarda biz sevk alamadığımız için kendimiz yaptırdık eğer özelde yaptırmaya sevk alabilirsen yada belki artık devletin kendi bünyesindede yapılıyordur araştır bence en son tüp tedavisi gördüğüm merkez yapılması gereken bütün tahlillerin yapılmış olduğunu söylediği için örnek olsun diye resimlerini ekledim

resimleri ben göremedim canımm kaldırmışsın galiba . araştıarcağım doktor hiç bahsetmedi bize bu testlerden ama ben soracağım

Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi eşimle görüştüm bu konuyu eşim zaten doktora sormuş kan pıhtılaşması varmıdır aceba test yaptıralım demiş o da artık devlet ödemiyor 1000 para ödersiniz demiş tabi özel hastane bizim gittiğimz yer gerçekmi aceba artık devlet ödemiyormuki?

canim cok sevindim iyi olmana ve bebislerin iyi olmasina, ilaclar beni cok duygusal yapti cevremdeki bazi arkadaslarda moralimi bozdu, esimde sehir disinda agladim durdum...ama iyi olucam canim..

canım resimde olan testlerin bir kısmını cerrahpaşa ve çapada yaptırdık iki hastaneninde profunun özeline gittik öyle yaptırabildik zaman değişti artık sevksiz üniversite hastanelerine gidilebiliyor bende şansınızı deneyin ben bu aşamaları 2007 de yaşadım galiba istanbuldaysan bu iki ünv.nin genetik araştırma merkezi var git görüş derim

canım herseyin hayırlısı inşallah Allahım yavrunu sana bağışlasın :)

arkadaşlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.birşey sormak istiyorum sizlere kan pıhtılaşması ve genetik test yaptıran oldumu aranızda ve fiyatları nekadar? cevap verirseniz sevinirim

canım ben genetik testi devlet hastanesinde yaptırdım drum arkadasına yönlendirdi para vermedim pıhtılaşmayı bilmiyorum tatlım :)

Sen inancini korumaya devam et canim. Kalp atisini duyduk diyosun, insallah devamida gelecek. Rabbin gonlune ferahlik versin. İsini gucunu rast getirsin

Sen inancini korumaya devam et canim. Kalp atisini duyduk diyosun, insallah devamida gelecek. Rabbin gonlune ferahlik versin. İsini gucunu rast getirsin

sağol canım benim ALLAH C.C razı olsun seninde her doktor kontrolün neşe içinde geçsingüzel ve kolay bir hamilelik dilerim

Kizlar bisey sorucam. Tup bebek gebeliginde gebelik haftasini adet tarihine gore mi hesapliyo doktor. Yoksa kalp atisina gelisimine goremi kac haftalik oldugunu soyluyolar

Kizlar bisey sorucam. Tup bebek gebeliginde gebelik haftasini adet tarihine gore mi hesapliyo doktor. Yoksa kalp atisina gelisimine goremi kac haftalik oldugunu soyluyolar

Benim dr um son adete göre hesapladı cnm ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…