- 7 Ekim 2011
- 3.843
- 1.045
şimdilik bir sorun yok canım büyümeye devam ediyoruz
gidince doktoruma söyleyecem verirmi aceba ?kaç olması gerekiyormuşki yaa duymuşsunuz işte sağlıksız olursa zaten kalp atışı durur
canım tüp bebek doktorun istek kağıdı verirse üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin ücretsiz ssk karşılıyor
off ya ne kadar yüksekmiş fiyatları öyle resimlerine bakıyorum şimdi sağol canımcanım ben yaptırmıştım özel burç genetik merkezinde 1500 tl ödemiştik galiba profilimdeki resim albümünde yaptırdığım bütün testlerin fotosu var bakabilirsin
off ya ne kadar yüksekmiş fiyatları öyle resimlerine bakıyorum şimdi sağol canım
resimleri ben göremedim canımm kaldırmışsın galiba . araştıarcağım doktor hiç bahsetmedi bize bu testlerden ama ben soracağımcanım o yıllarda biz sevk alamadığımız için kendimiz yaptırdık eğer özelde yaptırmaya sevk alabilirsen yada belki artık devletin kendi bünyesindede yapılıyordur araştır bence en son tüp tedavisi gördüğüm merkez yapılması gereken bütün tahlillerin yapılmış olduğunu söylediği için örnek olsun diye resimlerini ekledim
resimleri ben göremedim canımm kaldırmışsın galiba . araştıarcağım doktor hiç bahsetmedi bize bu testlerden ama ben soracağım
şimdi gördüm canım sağolcanım ben kaldırmadım k.k da revizyon yapıldı herhalde o arada gitti tekrar yükleyeyim
Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi eşimle görüştüm bu konuyu eşim zaten doktora sormuş kan pıhtılaşması varmıdır aceba test yaptıralım demiş o da artık devlet ödemiyor 1000 para ödersiniz demiş tabi özel hastane bizim gittiğimz yer gerçekmi aceba artık devlet ödemiyormuki?
Iyiyimm canimmm sen nasilsin? Bebisler arada bir izin veriyolar bana azicik düzeliyorum sonra devammAma bisey söyleyeyim mi alistim sanirim bu duruma degisince korkuyorum noldu diyorum kendi kendime kafayi yedim herhalde Ayy cok seviniyorumm yaa böyle güzel haberlere insallah haftaya bebisini alacaksin geri sayim baslayacak vee böyle olacaksinnn Ben bu defa cok umutluyum senden basindan beri hep icimden hersey güzel olacak diye geciyodu insallah sonuda mükemmel olacak
Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi eşimle görüştüm bu konuyu eşim zaten doktora sormuş kan pıhtılaşması varmıdır aceba test yaptıralım demiş o da artık devlet ödemiyor 1000 para ödersiniz demiş tabi özel hastane bizim gittiğimz yer gerçekmi aceba artık devlet ödemiyormuki?
canım bugün doktor kontrolündeydim bebek hala 5+6 haftalık gözüküyor çok gümbür gümbür olmasada kalp atışınıda gördük ama doktor bu bebek alınmalı bu kadar geriden gelen bebek sağlıklı değil dedi ben de kalp atışı olduğu için itiraz ettim pazartesi tekrar gideceğim küretaj için randevuda verdiler her ihtimale karşı bakalım Rabbim bana ne nasip edecek
arkadaşlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.birşey sormak istiyorum sizlere kan pıhtılaşması ve genetik test yaptıran oldumu aranızda ve fiyatları nekadar? cevap verirseniz sevinirim
şimdilik bir sorun yok canım büyümeye devam ediyoruz
canım bugün doktor kontrolündeydim bebek hala 5+6 haftalık gözüküyor çok gümbür gümbür olmasada kalp atışınıda gördük ama doktor bu bebek alınmalı bu kadar geriden gelen bebek sağlıklı değil dedi ben de kalp atışı olduğu için itiraz ettim pazartesi tekrar gideceğim küretaj için randevuda verdiler her ihtimale karşı bakalım Rabbim bana ne nasip edecek
Sen inancini korumaya devam et canim. Kalp atisini duyduk diyosun, insallah devamida gelecek. Rabbin gonlune ferahlik versin. İsini gucunu rast getirsin
Kizlar bisey sorucam. Tup bebek gebeliginde gebelik haftasini adet tarihine gore mi hesapliyo doktor. Yoksa kalp atisina gelisimine goremi kac haftalik oldugunu soyluyolar
Benim dr um son adete göre hesapladı cnm ...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi