canım çok üzüldüm ama böyle durumlarda ne söylesek boş.Rabbim sabır versin en kısa zamanda atlatıp yoluna devam edersin inşaALLAH
canım ağlaman da normal bu ilaçlar bizim hormonlarımızı tavan yaptırıyor ne yazıkkicanım geçmişe baktım inşallah beninkide seninki gibi sonuçlanır güzel şuana gözlerim dolu dolu ağlıyorum çok zor şeyler yaşıyoruz...
günaydın hanımlar, bişey sorucam sizlere benim transferin 6. Günü bugün ve bende hiçbi belirti yok çok korkuyorum, belirtisi hiç olmayıp gebe olanınız var mı aranızda:26::26::26:
canım ağlaman da normal bu ilaçlar bizim hormonlarımızı tavan yaptırıyor ne yazıkki
o yüzden kendini kasma ağlamayıcam diye ama çok kaptırıp da çok üzme
bende transferimin 3.günü hüngür hüngür ağlamıştım meğersem bebişim bana tutunmuş
boşu boşuna ağlamışım
canım ben varım hiç birşey hissetmedim transferden sonra ne kasık batması ne adet sancısı
anca testimin pozitif olduğunu görünce birşeyler hissetmeye başladım
Maalesef bir kötü haber de benden. 12. Günü test sonucum 0,100. Ağlayamıyorum bile içime oturdu resmen.
Maalesef bir kötü haber de benden. 12. Günü test sonucum 0,100. Ağlayamıyorum bile içime oturdu resmen.
Canım nasılsın kendini nasıl hissediyosun. Yarın iyi haberlerle bekliyoruz ınşallah. Allah işini rast getirsin
arkadaşlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.birşey sormak istiyorum sizlere kan pıhtılaşması ve genetik test yaptıran oldumu aranızda ve fiyatları nekadar? cevap verirseniz sevinirim
canım üzme kendini inşallah herşey rayına girecek bak sana nediyorum benimde hiçbir belirtim yoktuoff arkadaşım yaa bilmiyorum ilkte göğüslerim bolan gibi işmişti kasık ağrılarım özelliklede bel ağrılarım vardı ama şimdi hiç bişey yok çok korkuyorum tutmadılar diye cumada işe başlıyorum ve hastanede çalışıyorum tahlil yaptırmadan pazartesiyi nasıl bekliycem bilmiyorum
canım bugün doktor kontrolündeydim bebek hala 5+6 haftalık gözüküyor çok gümbür gümbür olmasada kalp atışınıda gördük ama doktor bu bebek alınmalı bu kadar geriden gelen bebek sağlıklı değil dedi ben de kalp atışı olduğu için itiraz ettim pazartesi tekrar gideceğim küretaj için randevuda verdiler her ihtimale karşı bakalım Rabbim bana ne nasip edecek
canım üzme kendini inşallah herşey rayına girecek bak sana nediyorum benimde hiçbir belirtim yoktu
bende transferin 8.günü işe başlamıştım
canım inşallah bebişinin kalp atışları pazartesi artar ve gelişimide Rabbim ona can versin güç versin
canimmmmmm gormedimmm, nasilsin? bebisler yaramazliga devam miyerin onlariii evet canim cok sukur hersey yolunda gorunuyor, hafta sonu su progesteron igneme baslicam veee haftaya persembe gunude transfer insallah sonrada senin gibi kan sonucum ve rahim kalinligi iyi cok sukur bekliyoruz heyecanlaaaa
canım bugün doktor kontrolündeydim bebek hala 5+6 haftalık gözüküyor çok gümbür gümbür olmasada kalp atışınıda gördük ama doktor bu bebek alınmalı bu kadar geriden gelen bebek sağlıklı değil dedi ben de kalp atışı olduğu için itiraz ettim pazartesi tekrar gideceğim küretaj için randevuda verdiler her ihtimale karşı bakalım Rabbim bana ne nasip edecek
sağol canım benim inşaALLAH senin her aşaman vaktinde olur benim gibi sıkıntılı bir süreç yaşamazsın
kaç olması gerekiyormuşki yaa duymuşsunuz işte sağlıksız olursa zaten kalp atışı dururcanım bugün doktor kontrolündeydim bebek hala 5+6 haftalık gözüküyor çok gümbür gümbür olmasada kalp atışınıda gördük ama doktor bu bebek alınmalı bu kadar geriden gelen bebek sağlıklı değil dedi ben de kalp atışı olduğu için itiraz ettim pazartesi tekrar gideceğim küretaj için randevuda verdiler her ihtimale karşı bakalım Rabbim bana ne nasip edecek
arkadaşlar nasılsınız? umarım herşey yolundadır.birşey sormak istiyorum sizlere kan pıhtılaşması ve genetik test yaptıran oldumu aranızda ve fiyatları nekadar? cevap verirseniz sevinirim
kaç olması gerekiyormuşki yaa duymuşsunuz işte sağlıksız olursa zaten kalp atışı durur
canım tüp bebek doktorun istek kağıdı verirse üniversite hastanelerinde yaptırabilirsin ücretsiz ssk karşılıyor
Canim benimmm bebisinin kalp atisini görmüssün sükürler olsunnEger gelisim sorunu olsaydi kalbi atmaya baslamazdi gibi geliyor bana insallahh bir atak yapar yavrun normal haftasina gelir Rabbim evladini sana bagislasin canimmm
sağol canım inşallah bende kalp atışlarını duysam rahatlıycam bu korku hiç bitmeyecek bir korkuymuş
inşallah Allah sana evladını bağışlasın canım inan çok istiyorum
canım sen bugün doktora gidecektin ne oldu:44::44::44: