Gecmis olsun cnm coook uzuldum hayirlisi olsun cnm bundada vardir bir hayr sen adana baskentte yaptiriyordun cnm tedavini bende ordayim da dr kimdi cnmarkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam
Benim transfere bir hafta var canım ALLAH nasip ederse ilk denememde negatif aldığımdan dolayı korkuyorum biraz seninle aynı gidiyor tedavimizRabbim bizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH
saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh
Canlar hepinize teşekkür ederim Allah güzel haberler vermeyi nasip etsin her birimize... Benim bugün yarın tedavim başlayacak ama boğazım çok acıyor, öksürüyorum, iyiden iyiye hasta oluyorum... Tüp bebek için zaten bir sürü izin veya rapor kullanacağım için şu an evde dinlenme şansım da yok. Moralim çok bozuldu, vücut direncimin en düşük olduğu günlerde tedavi olacağım, belki de yapmazlar bile bilmiyorumKaç gündür ıhlamurlar, ballar, portakallar bana mısın demedi
Bu arada leon hamileymiş çok sevindim, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh
ohh geliyor bebişler insan yumurtlamadığına sewinirmi ama bizler sewiniyoruz güzel haber canımmm kaldı 8 gün
canım bizim döllenme problemiz varmış dün emriyolar iyi görünüyordı dedi ama bu gün şekli ve kalitesi çok kötü dedi doktor sadece bunlar aklımda kaldı üzülmekten
inşallah canım sağolasın rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
aynen oyle oldu canim:)) son 8sen nasilsin canim bebisin nasil??
arkadaşlar ben çokk kötüyüm şuan ağlamaktan gözlerim şişti. sabah büyük bir heyecanla hastaneye gittim hazırlandım transfer sırasıın bana gelmesini beklerken doktorum geldi ve transferi iptal ettiğini söyledi emriyolarımızda gelişim problemi oldu için paranıza yazık dedi doktor ağlayarak evin yolunu tuttuk şuan öyle boşluktayımki anlatamam
sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.gecmis olsun canim, ne desek bos insallah yuregin ferahlar biran once ve bebisin belkide kendisi gelir..
Canim cok gecmis olsun. Ne olur fazla uzme kendini. Bildigim kadariyla ilk transferdi. İlkler genelde tutmuyo canim. Insallah ikincide yuzunuz gulecek hayirlisiyla inaniyorum.
Bilmiyorum canım beklemedeyim akışına bıraktım perşembe özele gittiğim doktor kontrole çağırdı sadece kese vardı bebek oluşmamıştı perşembeye kadar oluşur gel bakalım demişti bekliyorum
sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.
evet canım ilk transferdi ve olmadı 7 tane donmuş blastokistlerimiz var inşallah 2. de olur
Ne guzel iste donmuslarin var. Bende ikinci transferim donmus blast transferim oldu ve cok sukur tuttu. Insallah seninkide sana yapisip kalacak
inşallah çok haklısınız öyle stresli beklemekte çok zor allah yardımcımız olsuncanım benim çok zor bir gün geçirmişsin.ama bunada şükür ya transferin olsaydı 12 gün büyük stres ve umutlarla bekleyip negatif sonucu alsaydın inan o dahada zor inşaALLAH bundan sonraki tedavinde daha kaliteli embriyoların olur onları kucağına alırsın tatlım
çok şükür eşim yardımcı oluyor canım oda çok üzgün . bende araştırılmasınız isteyecemCanim cok uzuldum ama soyle dusun kalitesi iyi olmayan embriyoyu koysalar bosu bosuna gunlerce bekleyip hayal kirikligina ugrayacaktin. Madem oyle bir problem var arastirilsin sorun neymis. Kendini yipratma ne olur. Eşin destekçi oluyodur insallah .
inşallah canım yaa senin 1. yle 2. cisi arasında ne kadar zaman var
Benim 1 sene bosluk var canim.
inşallah canım yaa senin 1. yle 2. cisi arasında ne kadar zaman var