Dondurulmus embriyo.

Gecmis olsun cnm coook uzuldum hayirlisi olsun cnm bundada vardir bir hayr sen adana baskentte yaptiriyordun cnm tedavini bende ordayim da dr kimdi cnm

Benim transfere bir hafta var canım ALLAH nasip ederse ilk denememde negatif aldığımdan dolayı korkuyorum biraz seninle aynı gidiyor tedavimiz Rabbim bizede güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşALLAH

senin transferin bende once o zaman iki tane koyduracaktin dimi? kaliteleri hakkinda bilgi vermislermiydi? bizim bi 5BA var birde 4BB heralde bi tane koydurucaz...

canim hicc moralini bozma, bu bebis bu tedavide senin nasibindeyse ne olursa olsun gelir zaten merak etme, iptal etmezler bence dont worry:)))

Demede canim üzülme hayirlisini istiyoruz hepimiz demekki boyleymis hayırlısı.bek bu tedavi benim 5 ama neyse hayırlısı o olsun inan en kisa zamanda anne olucaksin

saol tatlim, simdi geldim doktordan bu defa yumurta falan gorunmuyor, rahim kalinligi iyi, insallah transferim olur..hepimizin yuzu guler artik bu mevsimmm insallahh

ohh geliyor bebişler insan yumurtlamadığına sewinirmi ama bizler sewiniyoruz güzel haber canımmm kaldı 8 gün

canım bizim döllenme problemiz varmış dün emriyolar iyi görünüyordı dedi ama bu gün şekli ve kalitesi çok kötü dedi doktor sadece bunlar aklımda kaldı üzülmekten

Canim cok uzuldum ama soyle dusun kalitesi iyi olmayan embriyoyu koysalar bosu bosuna gunlerce bekleyip hayal kirikligina ugrayacaktin. Madem oyle bir problem var arastirilsin sorun neymis. Kendini yipratma ne olur. Eşin destekçi oluyodur insallah .

aynen oyle oldu canim:)) son 8 sen nasilsin canim bebisin nasil??

Bilmiyorum canım beklemedeyim akışına bıraktım perşembe özele gittiğim doktor kontrole çağırdı sadece kese vardı bebek oluşmamıştı perşembeye kadar oluşur gel bakalım demişti bekliyorum

canım benim çok zor bir gün geçirmişsin.ama bunada şükür ya transferin olsaydı 12 gün büyük stres ve umutlarla bekleyip negatif sonucu alsaydın inan o dahada zor inşaALLAH bundan sonraki tedavinde daha kaliteli embriyoların olur onları kucağına alırsın tatlım

gecmis olsun canim, ne desek bos insallah yuregin ferahlar biran once ve bebisin belkide kendisi gelir..
sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.
Canim cok gecmis olsun. Ne olur fazla uzme kendini. Bildigim kadariyla ilk transferdi. İlkler genelde tutmuyo canim. Insallah ikincide yuzunuz gulecek hayirlisiyla inaniyorum.

evet canım ilk transferdi ve olmadı 7 tane donmuş blastokistlerimiz var inşallah 2. de olur

persembe iki guzel haber gelecek ozaman insallah desene..haftaya persembede ben pesinizdeyim

sağolasın canım. inşallah rabbim tez zamanda nasip eder.

evet canım ilk transferdi ve olmadı 7 tane donmuş blastokistlerimiz var inşallah 2. de olur

Ne guzel iste donmuslarin var. Bende ikinci transferim donmus blast transferim oldu ve cok sukur tuttu. Insallah seninkide sana yapisip kalacak

inşallah çok haklısınız öyle stresli beklemekte çok zor allah yardımcımız olsun

çok şükür eşim yardımcı oluyor canım oda çok üzgün . bende araştırılmasınız isteyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…