Dondurulmus embriyo.

canlarımmm hepinize çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen isteyen herkesin yanında olsun inşallah her zaman derim bu iş sabır işi sonu da mükafat inşallah bugün değilse yarın yeter ki Allah ömür versin sağlık sıhat versin olacak eninde sonunda inşallah... şimdilik doktorumun ısrarıyla ilaçlara devam ediyorum 7. çıkmaz diyo ama ben olsaydı çıkardı diyorum neyse söz verdim yapcak bişey yok cumaya kadar ilaçlara devam bi kere daha test yapıcam bakalım sonuç değişmez ama işte doktorumun gönlü olsun bari...

kullan tabi canım vardır doktorun bir bildiği Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım ben kullanıyorum ama henüz siyah gelmedi çeşitli yerlerde okudum siyah renkte geri gelebiliyormuş.ben bu aparatın heepsini vajinaya itemiyorum ve çok canım sıkılıyor ilaç az gidiyor diye sen rahat kullanabiliyormusun:44:

kullanmadan yana sıkıntı yok canım. sonuna kadar yavaş yavaş öbür elimle 'orayı' biraz geriyorum sağ elimlede aparatı yavaş yavaş ittiriyorum. ama bazen karalı bir şekilde topak şeklinde geliyo.bugünde geldi.
bide banyo olayı sizde nasıl sıcak suylamı yıkanıyosunuz yoksa ılık suyla mı.çok sık yıkanıyo musunuz. korkudan banyo bile yapamıyorum doğru düzgün

kullanmadan yana sıkıntı yok canım. sonuna kadar yavaş yavaş öbür elimle 'orayı' biraz geriyorum sağ elimlede aparatı yavaş yavaş ittiriyorum. ama bazen karalı bir şekilde topak şeklinde geliyo.bugünde geldi.
bide banyo olayı sizde nasıl sıcak suylamı yıkanıyosunuz yoksa ılık suyla mı.çok sık yıkanıyo musunuz. korkudan banyo bile yapamıyorum doğru düzgün

kullanımdan yana çok sıkıntılıyım canım nasıl çözücem bilemiyorum:KK50:banyo bende sık sık yapmıyorun ılık suyla ayakta hemen yıkanıyorum.uzatmıyorum ne olur ne olmaz:KK53: korku başıma bela :KK34:

kullanımdan yana çok sıkıntılıyım canım nasıl çözücem bilemiyorum:KK50:banyo bende sık sık yapmıyorun ılık suyla ayakta hemen yıkanıyorum.uzatmıyorum ne olur ne olmaz:KK53: korku başıma bela :KK34:

geç bulunca insan gözünden sakınıyo daha doğmadan. bu arada senin bebeişler nasıl canım

geç bulunca insan gözünden sakınıyo daha doğmadan. bu arada senin bebeişler nasıl canım

canım inşaALLAH iyidir yada iyilerdir.çok stresliyim çok bildiğin gibi değil.cuma günü kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için tek mi?çift mi? öğreneceğim.eğer herşey yolunda giderse 38 yaşında anne olacağım .bu bile beni korkutuyor:KK53::KK53:

canım inşaALLAH iyidir yada iyilerdir.çok stresliyim çok bildiğin gibi değil.cuma günü kontrolüm var kese ve pıt pıtlar için tek mi?çift mi? öğreneceğim.eğer herşey yolunda giderse 38 yaşında anne olacağım .bu bile beni korkutuyor:KK53::KK53:

hiç korkma yaştan yana. sende benim gibi pco lusun di mi.

evet canım hemde pkosun en dirençlisindenim:KK52::KK52::KK52:

geçen hafta tv de doktor bizim gibi pco lular için güzel şeyler söyledi.
normal adet döngüsü olan insanlar 30 lu yaşlardan sonra yumurta rezervi azalmaya başlar ve menopoza girerler dedi.
ama pco lular tam tersine o kadar fazla yumurtluyolarki yaş ilerledikçe normale anca dönmeye başlıyo dedi.
korkmasınlar dedi.40 yaşında bile tedaviye cevap verebilecek insanlar onlar dedi.
senin Allah nasip ederse ilk mi çocuk yada çocukların olacak

Cnm anladigim kadariyla dogal yoldan denemissin ve ikinci cizgi varsa :nazar:hamilesin cnm inss kandada tescillersin cnm senin adina cook sevindim gozun aydin

Canım çook sevindim tüp bebek tedavisi için gün sayarken bebeğinin süpriz yapması ne kadar mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :KK16:

canım yaaa müthiş bir haber:KK9::KK9::KK9: inşaALLAH kan testide yaptır bir ooohhh çekelim şimdiden gözün aydın canım benim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
heyecanda ne yapacağımı şaşırdım kimyasalda yaşadığım için çok sewinemedim henüz ama bir iki gün daha bekleyip doktora gideyim diyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah
canım ben kullanıyorum ama henüz siyah gelmedi çeşitli yerlerde okudum siyah renkte geri gelebiliyormuş.ben bu aparatın heepsini vajinaya itemiyorum ve çok canım sıkılıyor ilaç az gidiyor diye sen rahat kullanabiliyormusun:44:

Canım jel zaten düşüğü engellemek ve orayı daraltmak için kullanılıyor demekki işe yarıyor sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin taktiri

heyecanda ne yapacağımı şaşırdım kimyasalda yaşadığım için çok sewinemedim henüz ama bir iki gün daha bekleyip doktora gideyim diyorum Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşallah

canim super bi haber..insallah sonuna kadar gider bebisni kucagina alirsin, ne mutlu sana :nazar::nazar::nazar:

geçen hafta tv de doktor bizim gibi pco lular için güzel şeyler söyledi.
normal adet döngüsü olan insanlar 30 lu yaşlardan sonra yumurta rezervi azalmaya başlar ve menopoza girerler dedi.
ama pco lular tam tersine o kadar fazla yumurtluyolarki yaş ilerledikçe normale anca dönmeye başlıyo dedi.
korkmasınlar dedi.40 yaşında bile tedaviye cevap verebilecek insanlar onlar dedi.
senin Allah nasip ederse ilk mi çocuk yada çocukların olacak

canım vaktinde doğum olursa ilk olacak:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Canım jel zaten düşüğü engellemek ve orayı daraltmak için kullanılıyor demekki işe yarıyor sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin taktiri

canım kalbini ferah inşaALLAH bu sefer her şey yolunda olacak:KK16::KK16::KK16:.canım jelin aparatını sonuna kadar itmek gerekiyormuş ben itemiyorum

Rabbim gönlünüzün muradını versin hayırlısıyla inşallah.
bu arada benim kese ve pıt pıtlar için 17 yada 18 şubatta gidicez inşallah. günler geçmiyo :KK43:((

evet canım beklemek çok zor geliyor.inşaALLAH pıt pıtları duyarızda biraz rahatlarız:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

anladım tarihin hatalı olduğunu inşaALLAH ikimizde kontrolden güzel haberler alırız:KK49::KK49:

peki belirtilerin var mı. bende doğru düzgün belirti yok yada ben anlamıyorum. göğüslerim az acıyo. kasıklarım sürekli ağrımıyo belimde sürekli ağrımıyo.arada ağrıyo.

peki belirtilerin var mı. bende doğru düzgün belirti yok yada ben anlamıyorum. göğüslerim az acıyo. kasıklarım sürekli ağrımıyo belimde sürekli ağrımıyo.arada ağrıyo.

benim belirtilerimde aynen gelip gidiyor en belirgin olarak ağzımın tadı yok.bazen yemek yedikten sonra midem bulanıyor.bugün özellikle karnım çok ağrıdı arada bir göğüslerim sızlıyor bende endişeleniyorum çoğu arkadaşın midesi bulanıyor göğüslerinin ucu ve etrafının rengi değişmiş v.s birşeyler yolunda değil mi?acaba diyorum kendimi telkin etmeye çalışıyorum bir de şu crinone jeli acaba içeriye sıkabiliyormuyum çünkü hep geri geliyor krem gibi:KK53::KK53:

X