Dondurulmus embriyo.

Esimle degil canim derdim saten biseyden haberi yok , tedavi gorcem diye esim annesini istek yapti, onunla tartistik, kadin bana agzina gelen kufuru saydi, neden de ben ona bagirmis, nasil bagirirmisim... bagirdimda oglumun elindeki kalemleri al diyo, yaninda bisey olmaz dedim, tekrar tekrar soyleyince bende vermiyo bisey olmaz dedim neymis sesli demusim, biz nelerle ugrasiyoz teste kalmis bir gun stres tavan yapmis snlayis, destek brklerken , simdi icimde bir bosluk, basimda agri, sisnis gozler bumudur ya, hic bisey olmamis gibi icerde torunu ile oynuyo

bosverr takma kafana..kufur etmesini cok ayipladim, sen terbiyenle ona ornek ol..moralini bozma insallah pozitif sonucun canim..

Esimle degil canim derdim saten biseyden haberi yok , tedavi gorcem diye esim annesini istek yapti, onunla tartistik, kadin bana agzina gelen kufuru saydi, neden de ben ona bagirmis, nasil bagirirmisim... bagirdimda oglumun elindeki kalemleri al diyo, yaninda bisey olmaz dedim, tekrar tekrar soyleyince bende vermiyo bisey olmaz dedim neymis sesli demusim, biz nelerle ugrasiyoz teste kalmis bir gun stres tavan yapmis snlayis, destek brklerken , simdi icimde bir bosluk, basimda agri, sisnis gozler bumudur ya, hic bisey olmamis gibi icerde torunu ile oynuyo

Moralini yuksek tut sakin bozma kim ne derse desin bebisini dusun ben herseye sinir yaptim elde var kocaman bir sifir

Moralini yuksek tut sakin bozma kim ne derse desin bebisini dusun ben herseye sinir yaptim elde var kocaman bir sifir

Ah be canim insasnin elinde degilki, kac aydir tedavi goruyoz, hormon degerli alt ust ilaclar, beynim cok yorgun, yinede karnimdaki lerin hurmetine sakib olmaya calisiyor ama cok uzuldum agladim cok agir geldi duyduklarim yaasadiklarim hayirlisi allahtan ins. Ama kalbim cok istiyoki bu bebek ler den biri tutnsun banaki rabbim.bana guc versin yoksa cok kotu seyler icimdeb geciyo

Ah be canim insasnin elinde degilki, kac aydir tedavi goruyoz, hormon degerli alt ust ilaclar, beynim cok yorgun, yinede karnimdaki lerin hurmetine sakib olmaya calisiyor ama cok uzuldum agladim cok agir geldi duyduklarim yaasadiklarim hayirlisi allahtan ins. Ama kalbim cok istiyoki bu bebek ler den biri tutnsun banaki rabbim.bana guc versin yoksa cok kotu seyler icimdeb geciyo

canım inş yarın güzel sonucu alırsında yaşadıklarını unutursun dualarımız seninle:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım inş yarın güzel sonucu alırsında yaşadıklarını unutursun dualarımız seninle:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

Allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

Amin inşallah soğan kürü yaptım şimdi incire başladım çok büyük bi umut var içimde bakalım hepimiz birgün hamileyimmm yazarız inşallah buraya

inşaALLAH canım o kürlerden şifa bulacağına inanıyorum benim kardeşim uzun zaman 2.çocuğuna hamile kalamadı.normal kilo ve boydadır.doktorlar yumurta geliştirmeye çalıştı olmayınca tüp bebek dediler eşi istemedi.oda bu kürleri yaptı 3-4 ay sonra hamile kaldı 3 yaşında bal kaymak oğlu var:KK16::KK16:

canim cok sagol, hep guclu olmaya calisiyorum ama arada karamsarliga yenik dusuyoruz tabi, transferimin ertelenmesi moralimi bozdu ancak sabretmeyi ogreniyorum galiba...insallah guzel haberler ver bize canim sikica tutunsun bebislerin can parcalarin..

sağol canım benim:KK16::KK16::KK16::KK16: bu zamanları atlata atlata sabrin son noktasına geliyoruz Rabbim SABRININ SONUNDA SELAMETE ERENLERDEN olmamızı nasip etsin.... sabırla geçirdiğin bu saatlar yavruna kavuşacağın son saatler olsun özlem bitsin inşaALLAH:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

sağol canım benim:KK16::KK16::KK16::KK16: bu zamanları atlata atlata sabrin son noktasına geliyoruz Rabbim SABRININ SONUNDA SELAMETE ERENLERDEN olmamızı nasip etsin.... sabırla geçirdiğin bu saatlar yavruna kavuşacağın son saatler olsun özlem bitsin inşaALLAH:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

canım senin test günün ne zaman? inşallah güzel sonuçlar alırız :)

Evde felaket bir kavga, sonuca bir gun kala, butun olan umutlarim sondu, bundan sonra benim bebegimin tutmasi bir mucize, keske imkanim olsada simdi ogrensem sonucu cunku ona gore ne yapcami bilirdim, beni bu duruma dusurenleri allaha haveleediyorum . Hayata hersey kuskunum suan aglamaktan sismis olan gozlerim ile artik bazen allahim al canimi der gibi oldum, bizim yasadiklarimizi bizden baskasi ne yazxiki anlamiyor, destek olcana kosteknoluyolar, yoruldummm, uyumak ve uyanmak istiyorum

Allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

canım benim üzme kendini biz ne dertleri başımızdan savmışız kaynanalarımı savamayacağız.sen moralini bozma insan eşinin annesini de doğal olarak kendi annesi gibi düşünen davranan olgun tatlı bir büyük olarak düşünüyor ama nafile bazılarını hayat kötü olarak olgunlaştırmış.hepimizde var bir tane:KK53: yokmuş gibi davran eşinle aranda sorun olmasın en fazla 15 gündür sizinle kalacağı vakit:KK53: stres yapıp hayatını zorlaştırma inşaALLAH akşam güzel haberlerini alırız şöyle bir güzel ortak dansımız olan halayı çekeriz ohhh ooohhhh:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64:

kaynana gelin manileri :))
Evin kapısını kapat, Kaynanayı kaldır at, Kaynanasız gelinler, Aman bacım ne rahat. ** Kazanda hedik kaynana, Dişleri gedik kaynana, Oğlun çerez getirdi, Sensiz yedik kaynana. ** Sini sini şekerim, Üstüne bal dökerim, Kaynanamın kahrını, Oğlu için çekerim.

Kaynak Linki : http://www.meleklermekani.com/threads/gelin-kaynana-atismasi-manileri.184504/

inşaALLAH canancım:KK16::KK16::KK16:canım malum bende pkos var şimdiki doktorumda ilk tüp denememde ohss oldum transfer olmadan embriyolar donduruldu. 1 Ocak 2014 de ilk dondurulmuş transferimi oldum tedavide en önemli ilaç olan estrofemi yanlış anlaşılmalar sonucunda kullanmadım ilk beta-hcg pozitif çıktı sonra negatif oldu ara vermeden başlayalım dedi doktorum adet olunca 3.günü gittim menegon iğneye başladık 1-2 tane yumurta geliştirip çatlatıp dondurulmuş transferi yapacaktık ama bende yumurta gelişmedi ara vermeden estrofeme devam ettik 8 Şubatta 2 adet blastokist embriyo transfer edildi...hepimizin hakkında hayırlısı canım sağlığımız elverdiği sürece denemeye devam inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

cnm hayirli olsun.zor bir surecten gecmissin.insallah rabbim yuzunu guldursun.

inşaALLAH canım o kürlerden şifa bulacağına inanıyorum benim kardeşim uzun zaman 2.çocuğuna hamile kalamadı.normal kilo ve boydadır.doktorlar yumurta geliştirmeye çalıştı olmayınca tüp bebek dediler eşi istemedi.oda bu kürleri yaptı 3-4 ay sonra hamile kaldı 3 yaşında bal kaymak oğlu var:KK16::KK16:

benim bir normal bir bir kimyasal gebeliğim var düşükle sonlandı ondan sonra tüpe başladım içimde çok büyük bir his oluştu Rabbimin izniyle sanki bu ay olur belki diyorum sizlerdende bunları duydukça nasıl bi kıpırtı kaplıyor içimi anlatamam
3. denemem esnasında benim vesilemle benim merkezimde tedaviye başlayan arkadaşım dün akşam ikizlerini kucağına aldı hg Zehra ve Zeynep diyorum darısı bizlerin başına

senin guzel haberinle bizde sevinip sabretmek icin guc bulucaz insallah kalbimdesin arkadasim...
silanazzz sonucun aldin mi?

Buaralar çok yoğundum gelemedim :KK50:
Kalbimdesin transferin olmuş çok sevindim :KK16: 22 şubat senin en güzel günün olur inşallahhh :KK16:

gündüz bende seni aklımdan geçirdim nerelerde çokdandır girmiyor dedim k.k ya girdim mesajını gördüm herşey yolundadır umarım:KK34:evet canım benim transferim oldu bakalım son mu ?:KK52:olacak.habersiz bırakma fırsat buldukça gir lütfen:KK19:

benim bir normal bir bir kimyasal gebeliğim var düşükle sonlandı ondan sonra tüpe başladım içimde çok büyük bir his oluştu Rabbimin izniyle sanki bu ay olur belki diyorum sizlerdende bunları duydukça nasıl bi kıpırtı kaplıyor içimi anlatamam
3. denemem esnasında benim vesilemle benim merkezimde tedaviye başlayan arkadaşım dün akşam ikizlerini kucağına aldı hg Zehra ve Zeynep diyorum darısı bizlerin başına

amin canım darısı hepimizin başına :KK49:normal gebe kalabiliyorsan bence bu kürler sana iyi gelecek Rabbim şifanı nasip etsin inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

allah razi olsun canum, gurbetlik cok zor ne ana var ne baba, fitsen gidemezsin dara dussen derdini paylascan yok, ins. Benin sonuc saat farkindan dolayi aksam uzeleri anca cikar..ins.paylascam

canım test sonucun çıktı mı :18::18:inşaallah müjde vereceksin bize:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

X