canim beklemenin sonu güzel biter insaallahbenim transferim bugün oldu iki tane yavruyu aldim gobuse geldim inşaallah bu sefer son olur darisi bütün arkadaşlarıma
Hadi gozun aydin basla 12. Den geri saymaya, rabbim hepimizin yuzunu guldrusun ins.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim beklemenin sonu güzel biter insaallahbenim transferim bugün oldu iki tane yavruyu aldim gobuse geldim inşaallah bu sefer son olur darisi bütün arkadaşlarıma
Ayyy canimm sagoll pek 25 gibi hissetmiyorum sanki daha yasliyim gibi =) Tamam tatlim hadi kolay gelsin optum
Hadi gozun aydin basla 12. Den geri saymaya, rabbim hepimizin yuzunu guldrusun ins.
sağol canim benim şafak 14 inşaallah Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
Selam canim, gittim bugün doktora cok sükür kalp atislarini gördük, daha dinlemek icin erken ama atiyo ya o bana yeter.. Hayal gibi geliyodu bunu yasamak.. Rabbim hepinize isteyen herkese nasip etsin insallahh Pek giremiyorum bu aralar bulantilar yogunlasti, arada okuyorum yazilanlari, senide merak ediyorum arada bakiyorum Martta olacak dimi transfer? Hadi hayirlisi olsun bu kadar bekledigine degsin insallahh
Neden 14. Ayy 12 bile bebisler karnimizda musmutlu olmamoz gerektigi halde gecmiyo inanki, Ne kasar dusunmesende olmuyoo, pozitifler goruruzz ins
canım senin test günün ne zamandı? :)
Hamilelikte başlıyorlar göbekli fotoğraflarını koymayabebeği doğdu an çekip koyuyorlar bir gün bile geçirmeden sadece yaptıklarının çok görgüsüzce olduğnu düşünüyorum benim baya oldu kapatalı ama o zaman yeni evliydim şimdi iki seneye yaklaşıyor tüp bebek tedaviside negatif sonuçlanınca sanırım o fotoğrafları şimdi görsem içim burkulur :26:birde benden sonra evlenip doğum yapmaları yaşadığım zorlu süreci gözüme sokuyor sanki :26:Rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşAllahhepiniz iyisinizdir umarim kizlar, ben iyiydim ama FB ta milletin bebek videolarini resimlerini gordukce kiskanclik degil ama uzuluyorum acikcasi..en iyisi kapatmak..siz nasil etkileniyorsunuz? sadece ben miyim yoksa?
çok hızlısın canım bu defa rabbim göbüşünü doldursun hayırlı ewlatlar versincanim beklemenin sonu güzel biter insaallahbenim transferim bugün oldu iki tane yavruyu aldim gobuse geldim inşaallah bu sefer son olur darisi bütün arkadaşlarıma
hepiniz iyisinizdir umarim kizlar, ben iyiydim ama FB ta milletin bebek videolarini resimlerini gordukce kiskanclik degil ama uzuluyorum acikcasi..en iyisi kapatmak..siz nasil etkileniyorsunuz? sadece ben miyim yoksa?
Hamilelikte başlıyorlar göbekli fotoğraflarını koymayabebeği doğdu an çekip koyuyorlar bir gün bile geçirmeden sadece yaptıklarının çok görgüsüzce olduğnu düşünüyorum benim baya oldu kapatalı ama o zaman yeni evliydim şimdi iki seneye yaklaşıyor tüp bebek tedaviside negatif sonuçlanınca sanırım o fotoğrafları şimdi görsem içim burkulur :26:birde benden sonra evlenip doğum yapmaları yaşadığım zorlu süreci gözüme sokuyor sanki :26:Rabbim en yakın zamanda bizlerede nasip eder inşAllah
çok hızlısın canım bu defa rabbim göbüşünü doldursun hayırlı ewlatlar versin
yok canım sadece sen değilsin çok zor yanımda biri hamileymiş diye yada doğum yağmış dendiğinde dizilerde biri hamile olduğunda bile çok fena oluyorum
bununla yuzlesmek kafaya cok takmamak mi yoksa kapatmak mi gerekiyor karar veremedim..ilk gordugumde kotu oluyorum sonra kendikendimi telkin ediyorum, duzeliyorum:) tabiki mutluluklarini paylasmak haklari ama bilmiyorum bazen kaldiramiyorum..bazisi cok abartiyor her gun her gun..galiba en iyisi senin gibi kapatmak canim..duana amin diyorum insallah bizleri daha fazla bekletmesin..
çok zor benim annem kayınvalidem en yakınlarım bile bu durumumu bilmiyor ilk tedavimde tanıştığım bir arkadaşım vardı onunla hala telefonlaşıyorum bir tek onunla konuşabiliyorum iinsanların laf sokar gibi konuşmaları hadi artık sen neden yapmıyorsun demeleri zor beaslinda belkide bize de soracaklar olur olmaz yorum yapacaklar ve yaramizi kanatacaklar diye kotu oluyoruz belkide, yoksa neden kotu olalim boyle guzel haberlere dimi..zor bi sinav Allah hepimizin yardimcisi olsun..
çok zor benim annem kayınvalidem en yakınlarım bile bu durumumu bilmiyor ilk tedavimde tanıştığım bir arkadaşım vardı onunla hala telefonlaşıyorum bir tek onunla konuşabiliyorum iinsanların laf sokar gibi konuşmaları hadi artık sen neden yapmıyorsun demeleri zor be
inşallah pozitif sonuc alınca cektigin bu sıkıntılar üzüntüleri unutacaksın cnmm.
İnşallah canım yaşadığımız süreç çok zor rabbim yeni tedavilerimizde güldürsün yüzümüzü sen üzecek ne varsa görme duymabu süreçte ne kadar moral ve umutla girersek sonuç o kadar güzel olur
çok zor benim annem kayınvalidem en yakınlarım bile bu durumumu bilmiyor ilk tedavimde tanıştığım bir arkadaşım vardı onunla hala telefonlaşıyorum bir tek onunla konuşabiliyorum iinsanların laf sokar gibi konuşmaları hadi artık sen neden yapmıyorsun demeleri zor be