Dondurulmus embriyo.

canım şuana kadar yumurtalarda bir hareket yok cuma tekrar kontrol var ozaman belli olacak transfer günü:KK34:senin için geriye sayım başladı.hayırlısı inşaALLAH her işin kolay olsun tatlım:KK16::KK16::KK16:

hadi insallah yakin bi zamana verirde transferden sonra birlikte gun sayariz:) evt son 5, inanmiyorum valla geldi catti , benimle opusu olanlar ya bebek buyutuyo ya sonraki denemelerini yapacaklar nerdeyse:) vardir bundada bi hayir, Allah emeklerimizi bosa cikarmasinn hicbirimizinnn, seninde bebisin saglicakla kucagina gelsin artik nazlanmasin canim:)

Canım sigara içerek kendine ve bebeğine haksızlık yapıyorsun tedaviden önce bırak lütfen dinlenme konusunda bende yorucu işler yapmadım ama çokta dikkat etmedim tüp bebek merkezinde karşılaştığım 2, 3 deneme yapanlar sonuç alana kadar dinlenmek gerktiğini söylüyorlar benim ilk negatif olunca 2. denememde bende sonuç alana kadar sürekli yatmasam bile dinlenmek istiyorum imkanın varsa sonuç gününe kadar izin almaya çalış güzel haberlerini bekliyoruz yeni tedavin hayılrlı olsun..

çok sağol arkadaşım inşallah hepimiz tez zamanda bebişlerimize kavuşuruz:emir_bebek:

evet canım doktorumun dediğine göre yapılması gereken bütün testler yapılmış.ben pkos hastasıyım ama doktoruma göre sebepsiz ıvf miş:KK50:.testlerimizin ve embriyo pgd miz temiz çıktı.:KK53:

Herşey normalse umutla denemeye devam canım olacak inşallah ben inanıyorum

hadi insallah yakin bi zamana verirde transferden sonra birlikte gun sayariz:) evt son 5, inanmiyorum valla geldi catti , benimle opusu olanlar ya bebek buyutuyo ya sonraki denemelerini yapacaklar nerdeyse:) vardir bundada bi hayir, Allah emeklerimizi bosa cikarmasinn hicbirimizinnn, seninde bebisin saglicakla kucagina gelsin artik nazlanmasin canim:)

ben nazlı değilimdir:KK52: kime çektilerse bi karar verip gelemediler yahuuuu:KK52::KK52:öyle canım yaaa başımıza gelen her şeyde bizim göremediğimiz hikmetler var.inşaALLAH bu sefer gelecek yavrular:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar size bir sorum olacak dondurulmus transfer de transfer oryalama adetin kacinci gununde oluyor adet olduğumuz gunu 1. Gun sayarsak ne zaman oluyor

Kızlar size bir sorum olacak dondurulmus transfer de transfer oryalama adetin kacinci gununde oluyor adet olduğumuz gunu 1. Gun sayarsak ne zaman oluyor

canım bu süre tamamen senin rahim istenilen kalınlığa ne zaman geldiği ile alakalı benim ilk dondurulmuşum adetin 17.günü yapıldı biokimkasal gebelik oldu.şuan 2.tedavideyim bugün adetimin 10.günü transfer günüm belli değil cuma günü kontrolüm var.hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

Benim görüşmeye gittiğimde hemşire 17,18.günlerden bahsetti rahmin gerekli kalinliga gelmesi bekleniyor

bana müsade güzel anne adayları uykum geldi :KK53::KK53::KK53:ALLAH'a emanet olun.melisacım yavrunda sende ALLAH'a emanetsin üzülme herşey düzelecek inşaALLAH:KK16::KK16::KK16:

X