Dondurulmus embriyo.

Vallahi canim bildin markette satilan kabak cekirdeginnasil oluyosa ondan tatlim, kavrulmusu nasil oluyoki? Farkeederimnmi bende bilmiyorumki :)

Cnm marketteliker kavrulmuş oluyorda burdan biri çiğ yiyin demişti benimde kafam karışmıştı sana sorayım dedim ama sen yemişsin sanırım bebişinde var allah bağışlasın :nazar::KK16:

Günaydınlarrrrrrr :KK16:

Gelsin Şubat 17, Gelsin yeni tedavi, Gelsin buz bebeğim :KK52:

Her ne kadar korksamda ''ya bu sefer de olmazsa'' diye denemeye değer.Rabbim ol derse olacak ben elimden geleni yapıp

bekleyeceğim. Rabbim hepimize tedavi ve bekleme sırasında sabır,sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
:emir_bebek:

boşu boşuna kendime eziyet etmek istemiyorum soğan kürü uyguluyorum sadece bir yerde limon sıkarak içebileceğimi okudum diyer yerlerde hep sade yazıyor ama limonsuz içemiyorum işe yararmı sizce

Her ne kadar korksamda ''ya bu sefer de olmazsa'' diye denemeye değer.Rabbim ol derse olacak ben elimden geleni yapıp

bekleyeceğim. Rabbim hepimize tedavi ve bekleme sırasında sabır,sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Canım bende şubat 15 yada 19 gibi buz bebek tevadime başlıyorum o yüzden senin gibi çok heyecanlıyım, ilk tedavimde hamile kalmıştım ama gelişim geriliyinden 8. haftada alındı. Psikolojim alt üst yine olucak mı yok hüsranlamı sonuçlanıcak diye çok korkuyorum çok stresliyim Rabbim hepimizin yardımcı olsun...

canım bende şubat 15 yada 19 gibi buz bebek tevadime başlıyorum o yüzden senin gibi çok heyecanlıyım, ilk tedavimde hamile kalmıştım ama gelişim geriliyinden 8. Haftada alındı. Psikolojim alt üst yine olucak mı yok hüsranlamı sonuçlanıcak diye çok korkuyorum çok stresliyim rabbim hepimizin yardımcı olsun...

[ı]canım benim ilki 5.gün transferiydi ama sonuç negatif.şimdi biri 5.diğeri 6.gün donmuşlarım var.süper aynı anda tedaviye başlıyoruz adetin 2.günü gideceğim ultrason muayenesiyle haplara başlanıyormuş adetin 15-18.günü günü gibi transfer oluyormuş sonrası hiç sevmediğim bekleme süreci :KK37: Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere[/ı]

[ı]canım benim ilki 5.gün transferiydi ama sonuç negatif.şimdi biri 5.diğeri 6.gün donmuşlarım var.süper aynı anda tedaviye başlıyoruz adetin 2.günü gideceğim ultrason muayenesiyle haplara başlanıyormuş adetin 15-18.günü günü gibi transfer oluyormuş sonrası hiç sevmediğim bekleme süreci :KK37: Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere[/ı]

Evet canım aynı zamana dek geliyo transferimiz inşallah senin ve diğer kader arkadaşlarımızla beraber benimde son tedavilerimiz olur :KK16: bebişlerimiz bizi çok üzmeden gelirler. benim ilki 4. gün transferiydi kalitelerine hiç odaklanmadım 5 tanede dondurulmuşum var onlarıda doktorun ısrarı üzerine dondurttuk iyiki doktoru dinledik yoksa maddi olarak uzun süre deneyemeyecektik, inşallah tedavi süreçlerimiz güzel geçer, Allah'ımın izniyle bizde annelik mertebesine ulaşırız. :nazar::emir_bebek:

Evet canım aynı zamana dek geliyo transferimiz inşallah senin ve diğer kader arkadaşlarımızla beraber benimde son tedavilerimiz olur :KK16: bebişlerimiz bizi çok üzmeden gelirler. benim ilki 4. gün transferiydi kalitelerine hiç odaklanmadım 5 tanede dondurulmuşum var onlarıda doktorun ısrarı üzerine dondurttuk iyiki doktoru dinledik yoksa maddi olarak uzun süre deneyemeyecektik, inşallah tedavi süreçlerimiz güzel geçer, Allah'ımın izniyle bizde annelik mertebesine ulaşırız. :nazar::emir_bebek:

HAKKIMIZDA HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH BİZDE :KK49::KK49: OLURUZ DİĞER TÜM İSTEYENLER GİBİ :nazar:

O kadar iyi anliyorumki seni, bosver kim n3 derse desin rabbim hayirlji ile evimize kosusan evlatlar nasip etsinde, saglinizda oldumu malk mulk olur calistinmi allahin izninile

Amin ins.canim cogul gebelikten cok korkuyorun, cok zorluklar yasadim gebeligimde, belki hic biri tutmiycak , Belki bitanesi ama ikiz gebelik olursa bilmiyorunki o dogum olana kadar ben ne hale gelirim, her ne kadar korksamda icim den rabbime sanki sesleniyorum ikiz kizlarim olsun ins. Diye bir kizimi kaybetmem icimde oyle bor ukte kaldi ki anlatamam

Arkadaslar anca girebildim, oglum hasta oldu, bugun butun doktor , ilac kosusturasi. INSA..yavrum bir an once iylesir, yarin belli olcak ama persembe transfeeim.var nasil olcak bizim bicir la bilmiyorum allah yardimcimiz olsun. Dualarimizdan eksik.etmeyelim.birbirimizi ins.

canım hepimizin hakkında hayırlısı inşaALLAH.malı mülkü paylaşacak yavrularımız olmayınca dünya malı neye yarar:KK16::KK16::KK16:çoğul gebelik sıkıntılı biliyorum bende yaşadım Rabbim korktuklarını sana yaşatmasın inşaALLAH herşey gönlüne göre olsun:KK16::KK16:güzel oğluna acil şifalar tatlım transferinde güzel geçsin ALLAH C.C yar ve yardımcın olsun:KK16::KK16::KK16::KK16:

Canım bende şubat 15 yada 19 gibi buz bebek tevadime başlıyorum o yüzden senin gibi çok heyecanlıyım, ilk tedavimde hamile kalmıştım ama gelişim geriliyinden 8. haftada alındı. Psikolojim alt üst yine olucak mı yok hüsranlamı sonuçlanıcak diye çok korkuyorum çok stresliyim Rabbim hepimizin yardımcı olsun...

canım hakkında hayırlısı inşaALLAH.sonu güzel olsun yavrularını ALLAH C.C sana bağışlasın:KK16::KK16::KK16::KK16:

canım hadi bismillah inşaALLAH bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürsün......:KK49:

boşu boşuna kendime eziyet etmek istemiyorum soğan kürü uyguluyorum sadece bir yerde limon sıkarak içebileceğimi okudum diyer yerlerde hep sade yazıyor ama limonsuz içemiyorum işe yararmı sizce

canım hiç fikrim yok limonun sorun oluşturacağını düşünmüyorum şifa olsun inşaALLAH:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar bişey sorcam yaa ; nasip olurda transferim olursa çalıştığım için 1 hafta izin alıcam anca sizce yetermi yaa öncekinde de 1 hafta kullandım ama şimdi biraz kararsızım çünkü evde kalınca çok daha fazla kafaya takıyorum herşeyi bide ben ilk tedavide sigarayı bırakmıştım kürtajdan sonra tekrar başladım az içiyodum ama yeni tedavinin stresiyle çoğalttım bu zıkkımdan kurtulamıyorum yardımmmm

Arkadaşım inşallah transferden sonra yüksek yüksek değerlerinin haberini alırız :nazar: Rabbim inşallah bu sefer yüzünü sonuna kadar güldürür, Allah yardımcın olsun :KK49::KK49::KK49:

X