canim hayirli olsun transferin.Rabbim yavrularıni sana bagislasin 9 ay karninda rahat rahat dursunlar
Âmin cnm cümle dileyenlerle birlikte inşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim hayirli olsun transferin.Rabbim yavrularıni sana bagislasin 9 ay karninda rahat rahat dursunlar
Vallahi canim bildin markette satilan kabak cekirdeginnasil oluyosa ondan tatlim, kavrulmusu nasil oluyoki? Farkeederimnmi bende bilmiyorumki :)
Günaydın arkadaşlar, bugün öğledensonra transferim olacak inşaallah :) hayır dualarınızı bekliyorum
Günaydın arkadaşlar, bugün öğledensonra transferim olacak inşaallah :) hayır dualarınızı bekliyorum
Günaydınlarrrrrrr
Gelsin Şubat 17, Gelsin yeni tedavi, Gelsin buz bebeğim
Her ne kadar korksamda ''ya bu sefer de olmazsa'' diye denemeye değer.Rabbim ol derse olacak ben elimden geleni yapıp
bekleyeceğim. Rabbim hepimize tedavi ve bekleme sırasında sabır,sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım bende şubat 15 yada 19 gibi buz bebek tevadime başlıyorum o yüzden senin gibi çok heyecanlıyım, ilk tedavimde hamile kalmıştım ama gelişim geriliyinden 8. Haftada alındı. Psikolojim alt üst yine olucak mı yok hüsranlamı sonuçlanıcak diye çok korkuyorum çok stresliyim rabbim hepimizin yardımcı olsun...
[ı]canım benim ilki 5.gün transferiydi ama sonuç negatif.şimdi biri 5.diğeri 6.gün donmuşlarım var.süper aynı anda tedaviye başlıyoruz adetin 2.günü gideceğim ultrason muayenesiyle haplara başlanıyormuş adetin 15-18.günü günü gibi transfer oluyormuş sonrası hiç sevmediğim bekleme süreci Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizlere[/ı]
Evet canım aynı zamana dek geliyo transferimiz inşallah senin ve diğer kader arkadaşlarımızla beraber benimde son tedavilerimiz olur bebişlerimiz bizi çok üzmeden gelirler. benim ilki 4. gün transferiydi kalitelerine hiç odaklanmadım 5 tanede dondurulmuşum var onlarıda doktorun ısrarı üzerine dondurttuk iyiki doktoru dinledik yoksa maddi olarak uzun süre deneyemeyecektik, inşallah tedavi süreçlerimiz güzel geçer, Allah'ımın izniyle bizde annelik mertebesine ulaşırız.
O kadar iyi anliyorumki seni, bosver kim n3 derse desin rabbim hayirlji ile evimize kosusan evlatlar nasip etsinde, saglinizda oldumu malk mulk olur calistinmi allahin izninile
Amin ins.canim cogul gebelikten cok korkuyorun, cok zorluklar yasadim gebeligimde, belki hic biri tutmiycak , Belki bitanesi ama ikiz gebelik olursa bilmiyorunki o dogum olana kadar ben ne hale gelirim, her ne kadar korksamda icim den rabbime sanki sesleniyorum ikiz kizlarim olsun ins. Diye bir kizimi kaybetmem icimde oyle bor ukte kaldi ki anlatamam
Arkadaslar anca girebildim, oglum hasta oldu, bugun butun doktor , ilac kosusturasi. INSA..yavrum bir an once iylesir, yarin belli olcak ama persembe transfeeim.var nasil olcak bizim bicir la bilmiyorum allah yardimcimiz olsun. Dualarimizdan eksik.etmeyelim.birbirimizi ins.
Canım bende şubat 15 yada 19 gibi buz bebek tevadime başlıyorum o yüzden senin gibi çok heyecanlıyım, ilk tedavimde hamile kalmıştım ama gelişim geriliyinden 8. haftada alındı. Psikolojim alt üst yine olucak mı yok hüsranlamı sonuçlanıcak diye çok korkuyorum çok stresliyim Rabbim hepimizin yardımcı olsun...
Günaydınlarrrrrrr
Gelsin Şubat 17, Gelsin yeni tedavi, Gelsin buz bebeğim
Her ne kadar korksamda ''ya bu sefer de olmazsa'' diye denemeye değer.Rabbim ol derse olacak ben elimden geleni yapıp
bekleyeceğim. Rabbim hepimize tedavi ve bekleme sırasında sabır,sonrasında da sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
canım hakkında hayırlısı inşaALLAH.sonu güzel olsun yavrularını ALLAH C.C sana bağışlasın
boşu boşuna kendime eziyet etmek istemiyorum soğan kürü uyguluyorum sadece bir yerde limon sıkarak içebileceğimi okudum diyer yerlerde hep sade yazıyor ama limonsuz içemiyorum işe yararmı sizce
canım hadi bismillah inşaALLAH bu tedavinde Rabbim yüzünü güldürsün......
aminnn canım benim Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün sen neler yapıyorsun ne aşamadasın?
amin canım bende dondurulmuş tedavisinin ortalarındayım cuma günü kontrolüm var belki transfer günü belli olur...